2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Dayanamadim ki
Gittim aldim sakinlestirdim oyun kisminda babasi ilgilendi
Esimle baska problemlerimiz var
Yarin evden ayrilip bir otele yerleswecegim esyalarimizi hazirladim
Ah o kadar haklisin ki
Yatip kalkip sukretmemiz lazim
Hatta hemen sukur namazi kilmaliyim
Rabbim affetsin iyle hatalar yaptim ki bugun uzuntuyle olmeyi dusundum resmen
Sirf babasini cezalandiracagim diye
Huffff oyle tukendim ki
Affet ya rabbi affet!

Dayanamadim ki
Gittim aldim sakinlestirdim oyun kisminda babasi ilgilendi
Esimle baska problemlerimiz var
Yarin evden ayrilip bir otele yerleswecegim esyalarimizi hazirladim
Ah o kadar haklisin ki
Yatip kalkip sukretmemiz lazim
Hatta hemen sukur namazi kilmaliyim
Rabbim affetsin iyle hatalar yaptim ki bugun uzuntuyle olmeyi dusundum resmen
Sirf babasini cezalandiracagim diye
Huffff oyle tukendim ki
Affet ya rabbi affet!

Merhaba canim benim oglusumda ayni seninki gibiydi gunde iki jez yaoardi su uc gundur yapmio kakasini dun zeytin yagi icirdim yapmadi yapana kadar bekliycez heralde durmadan poposuna bakiom yapti mi die yapsa da rahatlasak yaaaaaa

Valla canım ya.. gözüm kulağım popusunda.. zeytinyağı hergün içiriyorum 4 gündür. yapası yoksa masajlar yağlar hiç bir işe yaramıyor..

Bende her emzirmede Allahım oğlumun rızkını kesme diye.. Anne olmak çok zormuş..

Kayısı dönemi geçti sanırım.. ama ben dolaba falan koymadım kayısı.. kuru kayısı alsam kaynatsam nasıl olur?
ay yeter ki yapsın yatakları falan heryeri pislesin ama yeter ki yapsın...

Kayısı dönemi geçti sanırım.. ama ben dolaba falan koymadım kayısı.. kuru kayısı alsam kaynatsam nasıl olur?
ay yeter ki yapsın yatakları falan heryeri pislesin ama yeter ki yapsın...

cnm bukadardert edıyorsan koy bı fıtıl ben yenı doğduğunda koymuştum 10 gun yapmamaıştı fıtılı koyuncada kendısınden buyuk çıkardı bezler yetişmedi

Benimde hamilelikten kalan 2 kilom var ama toplamda bes kilo vermek istiyorum ama azmimi kaybettim nisan anneleri zayifliyor diye diyet gunlugu mu acsak ne gaza getitsek birbirimizi nr guzel olur

Bencede süper olur emzirirken neler yemek lazım daha iyi olur.. göbeğimden nefret etmeye başladım...

İnşallah 13 gün sürmez.. çıldırırım herhalde o zamana kadar...

Arada benide afakanlar basıyor daralıyorum.. tatil yapmak istiyorum bebekle cesaret edemiyorum.. yatağıydı temizliğiydi... çok fazla evde oturmaktan hergün rutine bağlamaktan oluyor herhalde.. robot gibi oldum.. sabah kalk koşturmaca.. aman evi terk edeyim deme.. bide erkeklere kırk kere hatırlatman lazım imadan falan anlamıyorlar direk söylemen lazım.. öyle kendiliğinden düşüncelilikleri tutmuyor.. Herşey düzelir canım ya sabret.. bi tek sen daralmıyorsun.. Allah büyüktür...

eşinle problemlerini en kısa zamanda çözmen dileğiyle canım

cnm bukadardert edıyorsan koy bı fıtıl ben yenı doğduğunda koymuştum 10 gun yapmamaıştı fıtılı koyuncada kendısınden buyuk çıkardı bezler yetişmedi

Eğer müdahale etmezsem tekrardan hergün yapmaya başlayacamış gibi geliyor. yarın eşime aldırayım.. akşama kadar yapmazsa koyarım..

Birde benim oğlum çok uyumaya başladı.. acaba kansızlık mı var.. aman kafama takacak bişeyler arıyorum sanırım..

cnm en ufak şüphede götür doktora en azından sağlık ocağına ben öyle yapıyorum ne kafama takılıyorsa götürüyorum artık sağlık ocağına gırdımde bebebğiyle fazla ilgili anne geldı dıyolar desınler görmemiş desınler sonradan pişman olmaktansa benım kullandığım fıtılın adı kansuktu sen yarın götür sağlık ocağına imkanın varsa yazdır ordakı doktora kafanda rahat olsun

evınden ayrılma problemlerınızı oturup çözün olmuyorsa bi süre konuşmadan yaşayın ama evınden ayrılma o çocuk otel odasında ne yapar sakın eğer gerçekten çözülemıycenı düşünüyosan yinede sen bılırsın ama kıymetımı anlasın bılmem ne dıyosan sakın yazık bebeişine inşallah en kısa zamanda çözülür herkesın problemı var kımse güllük gülistanlık yaşamıyor emın ol cnm

Valla canım ya.. gözüm kulağım popusunda.. zeytinyağı hergün içiriyorum 4 gündür. yapası yoksa masajlar yağlar hiç bir işe yaramıyor..

bun gecee kakasını yapti rahatladim doktorumuzu aradik seftali kabiz yapmisstir gliserin kansuk fitil alip yarim olarak verin yapmazsa yarim saat sonra nir yarim daha verin demis fitil alamamistim kendiliginden yapti biz nasil mutlu olduk brnde parfum niyetine kokladim poposunu biraz igrenc ama napayim cik mutlu oldukkk insallah seninkide yapar ilmadi swnde fitildene

Bayanlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor sabah10 dan akşam 9-10 a kadar? Geceleri kaç defa kalkıyor? Ben şu son günlerde kendimi o kadar bitkin hissediyorum ki değil misafir kabul et oğluma bakacak gücü zor buluyorum. Eve hapsolmuş bir şekilde yaşıyorum ondan mı bunaldım bilemiyorum? Ailemden ayrı şehirde olduğumdan bebeğimle ilgilenecek kimse yok ve tek başıma da dışarı çıkaramıyorum merdivenlerden arabayı indiremem. Zaten havalarda serinlemeye başlıyor çok sıkıldım gerçekten bir de gündüzleri pek uyumuyor oğlum hiç dinlenemiyorum

Kızlar oğlum yataktan düştü Tam ortalı yatırmıştım iki defa 360 derece dönmus bibuçuk dakika içinde dusme ve ağlama sesi geldi şok oldum rüyamda daha öldüğünü gördüm 2 si üst üste geldi aglamaktan nasıl gözlerim şişti allah a şükür ki şimdilik bişey yok verilmiş sadakamiz varmış heralde

belelek beyaz kalıp sabunu çok ince bir şekilde <z kes ama yumaşak olcak sert olmayacak sonra onu zeytinyağına batırıp poposunda içeri it anında dışarı çıkıyor bütün kakası benimkinde de ilk günlerde olmuştu annem yaptı komşunun bebeğine de yaptı çok faydalı fitilden iyidir eminim

çook geçmiş olsun canım yere koy yatağa koyma ya

burası nisan anneleri topiği ama herkes martta doğum yapmış..
bende nisan annesi olucam ALlah kısmet ederse ama sanırım bende martta yaparım sizler gibi

gecmiş olsun canım tüylerim diken diken oldu dikatli olmak gerekiyo artık benimde en korktugum şey hiç yanlız bırakamıyorum pek dönemesede ya oyun halısına bırakıyorum yada beşigine illlada çıkmam gerekiyosa eşimi tembiliyorum yada ablasını yanına yastık koyuyorum allah hiç birimize yaşatmaz umarım en tehlikeli zamanları

Geçmiş olsun canım Allah korusun, benim de en korktuğum şeylerden biri henüz benim oğlum hiç dönmemesine rağmen. Üstelik bizim yatak çok yüksek Allah korusun

Kızlar benim oğlum yemek yapmama bile fırsat vermiyor oyalayamıyorum onu. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Arabasına koyup yanıma getiriyorum ama 5 dk sonra sıkılıyor ağlıyor. Siz nasıl vakit ayırabiliyorsunuz yemek banyoya. Benim oğlumun uykusuda kısa 30-45 dk o yüzden zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…