sen eşin bebekle ilgilenmediği için mi bu kadar öfkelisin yoksa başka bir nedeni mi var?Bebeğinin bunda hiç suçu yok ama bunu unutma,eşine istediğin gibi tepki gösterebilirsin ama sana ihtiyacı olan bir varlığa,üstelik kendi parçana bunu yapmaya hakkın yok,seni bunaltsa bile bebeğin ya sabır çekip ilgileneceksin,buradaki forumlarda genetik hastalıktan dolayı gelişim geriliği yaşayan,sara nöbeti geçiren bebekleri olan annelerin , annenin süreki fizik tedavilerle,ilaçlarla uğraştığı,bebeğimin gelişimini bi nebze olssun ilerletebilir miyim diye çırpındığı forumlara bi bak ve haline şükret,bebeğin sağlıklı sıhhatli diye yat kalk dua et,o forumları takip ediyorum bazen bebeklerin sağlık durumu nasıl acaba gelişme var mı diye merak ediyorum, okurken gözlerim doluyor,o aNNELER bebeklerinin en ufak tepkisinde mutluluktan havaya uçuyorlar,biz yok 4 aylık oldu soluna dönüyo mu diye takarken,onlar 11 aylıkken destekli oturmaya başladı diye seviniyorlar,sense bebeğini bırakıp odanın kapısını kilitleyip bir de kulaklık takıyosun sesini duymayayım diye,çok kızdım sana çok,evliliğinde problem yaşıyo olabilirsin ama bunun sorumlusu bebeğin değil,bunuona yapma,Allah sorar
sen eşin bebekle ilgilenmediği için mi bu kadar öfkelisin yoksa başka bir nedeni mi var?Bebeğinin bunda hiç suçu yok ama bunu unutma,eşine istediğin gibi tepki gösterebilirsin ama sana ihtiyacı olan bir varlığa,üstelik kendi parçana bunu yapmaya hakkın yok,seni bunaltsa bile bebeğin ya sabır çekip ilgileneceksin,buradaki forumlarda genetik hastalıktan dolayı gelişim geriliği yaşayan,sara nöbeti geçiren bebekleri olan annelerin , annenin süreki fizik tedavilerle,ilaçlarla uğraştığı,bebeğimin gelişimini bi nebze olssun ilerletebilir miyim diye çırpındığı forumlara bi bak ve haline şükret,bebeğin sağlıklı sıhhatli diye yat kalk dua et,o forumları takip ediyorum bazen bebeklerin sağlık durumu nasıl acaba gelişme var mı diye merak ediyorum, okurken gözlerim doluyor,o aNNELER bebeklerinin en ufak tepkisinde mutluluktan havaya uçuyorlar,biz yok 4 aylık oldu soluna dönüyo mu diye takarken,onlar 11 aylıkken destekli oturmaya başladı diye seviniyorlar,sense bebeğini bırakıp odanın kapısını kilitleyip bir de kulaklık takıyosun sesini duymayayım diye,çok kızdım sana çok,evliliğinde problem yaşıyo olabilirsin ama bunun sorumlusu bebeğin değil,bunuona yapma,Allah sorar
Merhaba canim benim oglusumda ayni seninki gibiydi gunde iki jez yaoardi su uc gundur yapmio kakasini dun zeytin yagi icirdim yapmadi yapana kadar bekliycez heralde durmadan poposuna bakiom yapti mi die yapsa da rahatlasak yaaaaaa
En az 3litre su ic cnm
Taze soganli dereotlu bir salata
Aralarda azcik tahin helvasi
Artacak elbet kafana takma taktikca gelmiyor
Benimkiler de balon gibi sonuyior bazen
Napiim ya mama veriyorum ya buzluktan sut indiriyorum
Dua ediyorum evladimi gidasiz birakma Rabbim diye
canım aynı sorunu 2 gün önce oğlumla yaşadık 6 gün yapmadı gazı çok kötü kokmaya başladı ki bu kakanın bağırsaklarda çok kalmasından olurmuş bende bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim öğlen, akşama da şekersiz kayısı suyu kaynatıp içirdim ve sonuç bele kadar iki kere bez değiştirdim.
Kayısı dönemi geçti sanırım.. ama ben dolaba falan koymadım kayısı.. kuru kayısı alsam kaynatsam nasıl olur?
ay yeter ki yapsın yatakları falan heryeri pislesin ama yeter ki yapsın...
Benimde hamilelikten kalan 2 kilom var ama toplamda bes kilo vermek istiyorum ama azmimi kaybettim nisan anneleri zayifliyor diye diyet gunlugu mu acsak ne gaza getitsek birbirimizi nr guzel olur
benim oğlum tam 13 gün yapmadı :) artık heryer kokuyordu o duruma geldik ama hiç bir huysuzluğu yoktu...tam 4 doktor gezdim hepside normal dedi...gerçekten normalmiş ama eğer anne sütü alıyorsa normal..anne sütünün tamamı sindirilebildiği için kaka olmuyormuşki çocukda yapsın :):):) neyse mama vermeye başladım günde 2 kere gene yapmadı günlerçe bekledik diyorum ya 13.gün kendi yaptı kaka periyodumuz 9.10.13 gün ..bazende beklemekden sıkılıp ona fitil koyduk ..ek gıdalara başladık ve başlamamızla mucize oldu oğlum 3 yada 4.gün kendisi yapıyor meyve suları bayagı düzenledi..zaten artık mama veriyorum tabiki zorla çünkü mama yemek istemiyor benide emmiyor illa anne sütü olacak ama biberonda bir mama bir anne sütü karışık beslenme oluştu artık çocukta neyse eğer sıkıntısı yoksa karnı sert değilse,sancı durumu filan yoksa bırak ne zaman isterse yapsın....ben her kaka yaptıgında mutluluktan ağladım kafaya çok takıyordum doktorlara kızıyordum ..ama haklılarmış normal miş :):):)
Dayanamadim ki
Gittim aldim sakinlestirdim oyun kisminda babasi ilgilendi
Esimle baska problemlerimiz var
Yarin evden ayrilip bir otele yerleswecegim esyalarimizi hazirladim
Ah o kadar haklisin ki
Yatip kalkip sukretmemiz lazim
Hatta hemen sukur namazi kilmaliyim
Rabbim affetsin iyle hatalar yaptim ki bugun uzuntuyle olmeyi dusundum resmen
Sirf babasini cezalandiracagim diye
Huffff oyle tukendim ki
Affet ya rabbi affet!
Dayanamadim ki
Ah o kadar haklisin ki
Huffff oyle tukendim ki
Affet ya rabbi affet!
cnm bukadardert edıyorsan koy bı fıtıl ben yenı doğduğunda koymuştum 10 gun yapmamaıştı fıtılı koyuncada kendısınden buyuk çıkardı bezler yetişmedi
Eğer müdahale etmezsem tekrardan hergün yapmaya başlayacamış gibi geliyor. yarın eşime aldırayım.. akşama kadar yapmazsa koyarım..
Birde benim oğlum çok uyumaya başladı.. acaba kansızlık mı var.. aman kafama takacak bişeyler arıyorum sanırım..
Dayanamadim ki
Ah o kadar haklisin ki
Huffff oyle tukendim ki
Affet ya rabbi affet!
Valla canım ya.. gözüm kulağım popusunda.. zeytinyağı hergün içiriyorum 4 gündür. yapası yoksa masajlar yağlar hiç bir işe yaramıyor..
Valla canım ya.. gözüm kulağım popusunda.. zeytinyağı hergün içiriyorum 4 gündür. yapası yoksa masajlar yağlar hiç bir işe yaramıyor..
Kızlar oğlum yataktan düştü Tam ortalı yatırmıştım iki defa 360 derece dönmus bibuçuk dakika içinde dusme ve ağlama sesi geldi şok oldum rüyamda daha öldüğünü gördüm 2 si üst üste geldi aglamaktan nasıl gözlerim şişti allah a şükür ki şimdilik bişey yok verilmiş sadakamiz varmış heralde
Kızlar oğlum yataktan düştü Tam ortalı yatırmıştım iki defa 360 derece dönmus bibuçuk dakika içinde dusme ve ağlama sesi geldi şok oldum rüyamda daha öldüğünü gördüm 2 si üst üste geldi aglamaktan nasıl gözlerim şişti allah a şükür ki şimdilik bişey yok verilmiş sadakamiz varmış heralde
Geçmiş olsun canım Allah korusun, benim de en korktuğum şeylerden biri henüz benim oğlum hiç dönmemesine rağmen. Üstelik bizim yatak çok yüksek Allah korusunKızlar oğlum yataktan düştü Tam ortalı yatırmıştım iki defa 360 derece dönmus bibuçuk dakika içinde dusme ve ağlama sesi geldi şok oldum rüyamda daha öldüğünü gördüm 2 si üst üste geldi aglamaktan nasıl gözlerim şişti allah a şükür ki şimdilik bişey yok verilmiş sadakamiz varmış heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?