2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
alışır inş. ya alanya güzeldir en azndan vakit geçirecek çok şey var benim burda bi pok yok anasını satayım :1::1: ama gurbet yinede gurbet işte yavrucum..
yaa işte diyorumyaa ayak parmaklarını ısıracam onun Allahım nazarlardan saklasın nazarımız değmesinde eminim çok garip ve süper bi duygudur :nazar::nazar: ayy bende sağ salim görebilsem inş...[/QUOTE]

inş. canım..ya ben böyle nazara inanırım aslında kimseye gösteremiom bu resmide, ama buraya içim çok rahat koydum hepimiz aynı duygulardayız birbirimize karşı, hepimiz birbirimize duacıyız, içim çok rahat..:nazar:

petunyaaaaaaaaaaaaa çok özendim canım yaaaaaaaa bende bebemi çok özledimmmm görmek istiyorummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa :31::31:

yaaa cmt den buyana başka hiçbişi düşünemiom...hep o ayaklar aklıma gelio gülüp duryom..geçen sefer 5 hafta görmeden dayanmıştım, dr şimdi 4 hafta sonra çağırdı ama arada dötüm kaşındı die gidebilirim dr a ya kaçaktan:))):46: darısı başına inş. kuzum

petunyam ben göreli 2 hafta bile olmuyo ozaman lekeden dolayı mecbur gitmiştim şimdi randevum perşembe günü ama acaba çarşamba gitsem nolur acaba ama yok benim herif dr ne zamna dediyse ozaman götürür pöfff neyse bebem iyi olsun sağlıklı olsunda ben geç göreyim dimiiii c:70::70:

ya kızlar bişey sorcam sizlere sizede oluyormu merak ediyorum özellikle gece yatarken ani filan dönersem sol tarafıma acayip bir ağrı giriyo bir kaç sn sonra geçiyor hiç sizdede oluyormu korkuyorum bişeymi oldu acaba diye

petunyam ben göreli 2 hafta bile olmuyo ozaman lekeden dolayı mecbur gitmiştim şimdi randevum perşembe günü ama acaba çarşamba gitsem nolur acaba ama yok benim herif dr ne zamna dediyse ozaman götürür pöfff neyse bebem iyi olsun sağlıklı olsunda ben geç göreyim dimiiii c:70::70:

benim 2 haftam var yaaa:50:
nasıl geçecekse zaman:97:

ya kızlar bişey sorcam sizlere sizede oluyormu merak ediyorum özellikle gece yatarken ani filan dönersem sol tarafıma acayip bir ağrı giriyo bir kaç sn sonra geçiyor hiç sizdede oluyormu korkuyorum bişeymi oldu acaba diye

canımm doktorumuza kasık ağrısını sordum ben normal hiç merak etme hatta ilerleyen zamanda ağrı artabilir bile panik olma normal ağrılar dedi

erkekler işte ya, hep mantık hep mantık... öyle güzelim..

canım banada bazen gece olyo dönerken ama en çokda gün içinde hapşururken oluo..ani hareket etmeden oluo die düşünyorum ben, normal die düşünüp yormuyorum kafamı..normaldir bence...

banada oluyor bişey batıyormuş gibi kramp gibi ama ben gaz sancısıdır diye önemsemiyorum korkulacak birşey değildir sanırım ama bilmiyorum

canım benim dönerken değilde yattığımda eğer hapşırısam yada öksürürsem kasıklarıma ağrı giriyor kalkıyorum öle öksürüp hapşırıyorum benimde sağ kasığım ama ben kötü bi durum olduğunu sanmıyorum canım sende endişelenme bence

Eki Görüntüle 263155

yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar

:37:ay kısss bii tuhaf oldum yaaa ayakları fln maşllh sankı kocaman insanmıs gibii yaww:emir_bebek::nazar::nazar:allah bagıslasın

buarada herkese iyi haftalarr dilerimmm :3::3::3:
kısss elcin tabloyu guncelyomusun topiğe bak bakımm hemen:37:

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bende takmayım bari kafama

denis cim sen bak bakalım listeye beğencenmi listede kendini güncelledim tabi tatlım mujukaaaaaaaa:71::71:

denis cim sen bak bakalım listeye beğencenmi listede kendini güncelledim tabi tatlım mujukaaaaaaaa:71::71:

:70: saol cnmmm benım sende mı persembe gideceksin 2lı test mı?bu arada sevda da dr a gıdecektı bugun bakalım ilk cocugu gibi bu bebişinin de cinsiyeti belli olacak mı erken

:37:ay kısss bii tuhaf oldum yaaa ayakları fln maşllh sankı kocaman insanmıs gibii yaww:emir_bebek::nazar::nazar:allah bagıslasın

ayy ben şimdi görüyorum fotoğrafı tabi bi yandan poker oynadığım için kaçırmışım maşşlh nazar değmesin küçük bir insan gibiler bizimde var böle fotomuz çok değişik bi duygu birdahakine video isteyeceğim hareketlerini sürekli izlemek istiyorum

çok güzel olmuş canım eline sağlık benim beklenen doğum tarihi 18 nisan olarak düzeltirmisin canım yanlış bilgi vermişim:77::77:

:70: saol cnmmm benım sende mı persembe gideceksin 2lı test mı?bu arada sevda da dr a gıdecektı bugun bakalım ilk cocugu gibi bu bebişinin de cinsiyeti belli olacak mı erken

evet onu bekloz bakem nolcak...ama onun belli olursa walla kıskanırım:63: arar bulurum onun dr unu samsun uzak falan dimemmmmmmmmm

ayy ben şimdi görüyorum fotoğrafı tabi bi yandan poker oynadığım için kaçırmışım maşşlh nazar değmesin küçük bir insan gibiler bizimde var böle fotomuz çok değişik bi duygu birdahakine video isteyeceğim hareketlerini sürekli izlemek istiyorum

amin cnm saol..

evet canım 2li test ve ense ölçümü için nasip olursa inşallahh sevdoşcumda güzel haberlerle gelir

evet canım 2li test ve ense ölçümü için nasip olursa inşallahh sevdoşcumda güzel haberlerle gelir

ben simdi ölçümü yaptırmaya gıdecegım yeri aradım dedim cd ye cekip verebiliyor musunuz?ama yalan ama dogru anacak dedi 21.hafta da cd ye goruntu verebiliyor mus bu haftalarda cd ye kayıt alacak boyut ta olmadıgı için kaydedemiyor mus mus mus :37:

Back
X