2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben de denedim,ama ne hikmetse cicibebeler gibi erimiyor tam,tadı fena olmadı ama tam erimediği için yemekte zorlandı oğlum,içinde pekmez,un,pirinç unu ,tereyağı vardı benimkinin,şimdiliki buzluğa attım onları biraz daha büyüsün öyle yediricem yerse de ondan sonra kendim yapıcam,şimdilik eti cicbebeye devam

bana doktorum hiç calpol açılınca 3 ay içinde bitsin falan demedi,ben sanırım 2. ayından sonra almıştım ,son aşıda da geçen hafta onu kullandım,zararı oldumu ki acaba yaa,ama eğer atılması gerekseydi üzerinde yazardı,ilaçların üzerine mutlaka ibare koyuyorlar eğer kullanım ömrü kısaysa,açıldıktan sonra şu kadar sürede bitirin ya da atın falan diye,3 ay ateş düşürücü için çok kısa bir süre değil mi?zaten 1-2 kere kullanıyoruz,her seferinde 3 ay geçince atacak mıyız çöpe?

nette biraz araştırdım,üzerinde kullanım süresini belirten bir şey yoksa son kullanma tarihine kadar kullanılabilir deniyor ama bilmiyorum,yine de arada değiştrimek lazım belki de ama 3 ay çok kısa bir süre şişenin çeyreği bile bitmiyor,mesele para değil tabiki ama acaba ilaç firmalarının rantı mı diye düşünmeden edemiyor insan,madem bebekler için o ilaç nden o kadar kocaman şişe yaparlar ki...

Son düzenleme:

bizde de bol lökosit çıktı.flaggy verdi.10 gün kullanın dedi.kusma var bizde.ama isal değil.hatta kabız gibi.3 4 günde bir fitil le yapıyor ama cıvık oluyor.hiç bi şeyanlamdım.gazı çok pis kokuyor.karnındanda ses geliyor.kusma için de emedur fitil verdi.iştah zaten hiç yok.

migicim biz seninle meslektaşız galiba:)branş neydi senin?Benim edebiyat.Ben de cicibebe almak istiyorum ama kilo problemimiz var malesef,aynen senin malzemelerden kattım imkansız erimediler suda,rondadan geçirmeye kalktım;aleti bozucaktım o kadar da sert olmuş yanı:)bu arada senin bebişin kilosu nasıl?

Dediğim gibi antibiyotiğin adını hatırlayamıyorum malesef rotanın belirtisi ishal ateş ve kusma diye biliyorum bence takip edin eğer kusma ateş yoksa kakanın rengi belirleyici değil yani demek istediğim buydu benim, ilk olarak verdiğiniz bişey olabilirmi veya sizin yediklerinizden de olabilir bana sütü yasaklamıştı drmuz 6aya kadar mesela.
tekrar geçmiş olsun..

Bizim de bağırsaklarımız müthiş hareketli drmuzda kesin bişey söylemedi sadece 6aya kadar süt içmeyin dedi bana, biz de de vardı kötü kokulu ve yosun renkli kaka ama hiçbirşey yapmadık önceki msjlarımda da söylediğim gibi ateş ve kusma olmadığı sürece tehlike yokmuş drmuzun söylediğine göre, inş sizinkide öyledir..
Size de geçmiş olsun.

kızlar gecenlerde konusurken hoppala fiatlarının 12 15 lira civarında oldugundan bahsedilmişti.bugun arastırdım.50 lira en ucuzu..sizler nereden aldınız bu fiatlara.pahalı geldı bana..

Arkadaşlar bizim uykuya dalma problemimiz var eskiden ne güzel ayakta sallardık en fazla 15dk içinde uyurdu şimdi unuttuk ayakta sallamayı memede emerken uyursa uyuyor yoksa bizi süründürüyor...
varmı mucize tavsiyeleriniz?

geçmiş olsun canım benim oğlumda da geçmek bilmeyen hırıltı var sürekli doktor serum fizyolojik tavsiye etti ben memnunum canım bu arada diiğer burun damlaları zararlı diye biliyorum fazla kullanılması. serum fizyolojik ilaç olmadığı için rahatlıkla kullanılabiliyor.

ahsen oyun oynarken çok kısada olsa
kızlar nerelerdesiniz iyice sesizleşti topik resim günü olsun bugün ilk resim benden

kızlar emirhan baba diyor dunden beri.hemde oyle guzel diyorki babamız ucuyor mutluluktan.çıglık cıglıga tek tek soyluyor. ba-ba-ba-ba

Çok geçmiş olsunn canım acil şifalar diliyorummm..

Ya bizde kullandık ama adını hatırlayamıyorum zannedersem aynıı hiç bir şikayetimiz olmadı..

Yaa şaştım kaldım bizim dr zararı yok diyor faydasıda yok benim eşim duru 2 aylıkken almıştı 1 haftadır kullanıyoruz ve çok eğleniyor ordan oraya koşuyor ve çok hareketlı oturamadığı için yatırıyoruz ama sürünüp duruyor zaptedemiyorum...

arkadaşlar oğlum beş aylık oldu destekle ayakları üzerine hiç basmıyor normal mi sizce??

biz de tombişiz canım,9 kg olduk,doktorumuza sordum ben ,kahvaltıda 2 tane bebe bisküvisi yeter fazlasına gerek yok dedi,o nedenle ben 2 tane eti cicbebe veriyorum,gün içinde başka da bisküvi vermiyorum,bir de anne sütü alan bebekler daha İYİ KİLO ALIRLARMIŞ AMA ANNE SÜTÜ OBEZİTE YAPMAZMIŞ,hareketlendikçe zayıflar diyor herkes,br de benim bebiş tembel azcık,sanırım tombişliğin de etkisi var,daha sırtüstünden yüzüstüne ya da tam tersi dönmüyor,işine de gelmiyor beyefendinin,bakalım ne zaman yuvarlanmaya başlıcaz,seninki nasıl,hareketli mi çok?bu arada ben de ing öğretmeniyim

Arkadaşlar bebe bisküvisini nerden çıkardınız benim baya aklım karıştı ben sadece 10. meyve 13.yemek 16. yoğurt veriyorum kahvaltı hele bisküvili kahvaltı için çok erken değil mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…