sonunda taşınma sonrası netim geldi. Biz neredeyse bir haftadır desteksiz oturmaya başladık. Kendisi beceremiyor pek fazla oturma pozisyonuna geçmeyi ama oturtunca desteksiz ve dik bir şekilde duruyor hatta oyun bile oynuyor o vaziyette. Son bir aydır falan geri geri emekliyorduk. 3 gündür ileri doğru emeklemeye de başladık. Laptop, telefon, şarj kabloları hiç birini affetmiyor, hemen ağzına götürmeye çalışıyor. Kağıt havlu, defter, dergi sayfaları sırılsıklam ağzında parçalıyor herşeyi. Artık kendi çorapları, elbiseleri, bezleri ne bulursa eyvahhh durumundayız. :))) düz parkede yürüteç kullanıyordu, kaya kaya gidiyordu ama halılarım shaggy, üzerinde hareket edemiyor yürüteçle. Halısız da olmaz kış geldi malum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Sizin bebişleriniz ne durumda kızlar? Oturmaya, emeklemeye başladılar mı ?
herkese merhaba,benim oğlumdA biraz tembel sanırm ve kilosu yüzündende geç hareket edecek yandım valla.artık belim ağrıyor onu taşırken,çk zorlanıyorm.benim oğlum 5,5 aylık.ve 10,5 kg.ama sağına soluna bile yeni dönmeye başladı.hala destekle oturtuyorm ayaklarının üstünede pek basmaya niyeti yok,benim anneme sorsan basık olabilrmişş çocuk,geçen yeğenimin yürütecine koydm ,resmen helva gibi eridi içinde tablaya kapaklandı yüzü.sanırım geçde yürüyecek artk kucağımda nasıl taşırm bilmem,bide daha yeni safra kesesi ameliyatı oldm.allahıma dua ediyorm biran önce yürüsede şu kucaktan biraz olsa kurtulsak.gündüz uykusu artık hiç yok diyebilrm,gece ise 9,5 gibi yatar ama o reklemdaki bebeklerin dediği gibi gece en az beş kez mızıldanır ve vızıklar.sbahda 7-8 gibi tamamen uyanır.ben hala çorbaya geçemedm.ama bugün yarın başlarım,cicibebe için bikaç yerde yedirmeyn diye okudum ama bende emin değikim doktoruma sorcm
yorgun bir gecenin ardından günaydın kızlar :)) kızım saolsun 5te uyandı ve uyumadıgecede 12ye geliyordu uyuduğunda ve gündüzde sadece 2 saat uyuyor nasıl böyle uykusuz durabiliyor anlamıyorum, hani 10-12 saat uyuyacaktı :) bende o günleri bekliyorum ama gelmiyor bir türlü..şimdide bakıcıda uyumuştur kesin, garezi bana onun :) bu arada bebeklerinize maşallah diyeyim, daha bizimkinde ne baba ne anne kelimesi var nede dönme eylemi :) az bir yan yatıyor o kadar, acaba doktora gidince sorsammıki..oturma zaten hiç yok
sağlık ocağındaki ebe cicibebe vermesen daha iyi olur dedi kansızlık yapıyormuşş en fazla günde 3 tane oda değişiklik olsun diye ama ben hiç vermedimm.. neden çorbaya geçmedin bi nedenemi var yoksa senmi istemedin ???
kızlar emirhan baba diyor dunden beri.hemde oyle guzel diyorki babamız ucuyor mutluluktan.çıglık cıglıga tek tek soyluyor. ba-ba-ba-ba
Geçmiş olsun canım, ben de oğlumu taşırken zorlanıyorum, oğlum 8 kilo ama yine de belim ağırıyor, bel ve boyun fıtığım var. Oturamıyor ve ayağına basmıyor hatta sağa sola bile dönmüyor yaptığı tek şey ayaklarını sürterek sırtüstü kendini yürütüyor yatarak o yüzden tek başına bırakamıyorum yatakta bile yukarı çıkıp başını çarptırıyor. Hareketli olmanın kiloyla pek ilgisi yok sanırım. Her bebek kendine özgü gelişiyor ama dediğin gibi geceleri son 1 aydır çok sık uyanır oldu eskiden daha erken ve kesintisiz uyuyordu şimdi hem daha geç hem de daha sık uyanıyor, şimdi diş çıkarma hazırlıkları başladı ondan huzursuz sürekli eli ağzında.herkese merhaba,benim oğlumdA biraz tembel sanırm ve kilosu yüzündende geç hareket edecek yandım valla.artık belim ağrıyor onu taşırken,çk zorlanıyorm.benim oğlum 5,5 aylık.ve 10,5 kg.ama sağına soluna bile yeni dönmeye başladı.hala destekle oturtuyorm ayaklarının üstünede pek basmaya niyeti yok,benim anneme sorsan basık olabilrmişş çocuk,geçen yeğenimin yürütecine koydm ,resmen helva gibi eridi içinde tablaya kapaklandı yüzü.sanırım geçde yürüyecek artk kucağımda nasıl taşırm bilmem,bide daha yeni safra kesesi ameliyatı oldm.allahıma dua ediyorm biran önce yürüsede şu kucaktan biraz olsa kurtulsak.gündüz uykusu artık hiç yok diyebilrm,gece ise 9,5 gibi yatar ama o reklemdaki bebeklerin dediği gibi gece en az beş kez mızıldanır ve vızıklar.sbahda 7-8 gibi tamamen uyanır.ben hala çorbaya geçemedm.ama bugün yarın başlarım,cicibebe için bikaç yerde yedirmeyn diye okudum ama bende emin değikim doktoruma sorcm
Maşallah canım, kızın kaç aylık oldu, oğlum henüz emeklemiyor karınüstü pek durmayı sevmiyor sırtüstü ayaklarıyla ilerliyor başını heryere çarpıyor henüz oturamıyor 5. ayımızı yeni doldurduk daha erken mi bilmiyorum ama doktor 6 ay dolunca dönmeye başlar demişti ayaklarının üstünde hiç durmak istemiyor büküyor dizlerini ama dediğin gibi herşeyi ağzına alıyor yüklediğim zaman omzumu sırılsıklam yapıyor. Diş kaşıyıcı aldım ama eline veremiyorum çünkü ne zaman versem kendine zarar veriyor, alıyor yüzüne vuruyor gözüne sokuyor niye böyle yapıyor anlamadım yatar vaziyette olduğu için mi acabaSonunda taşınma sonrası netim geldi. Biz neredeyse bir haftadır desteksiz oturmaya başladık. Kendisi beceremiyor pek fazla oturma pozisyonuna geçmeyi ama oturtunca desteksiz ve dik bir şekilde duruyor hatta oyun bile oynuyor o vaziyette. Son bir aydır falan geri geri emekliyorduk. 3 gündür ileri doğru emeklemeye de başladık. Laptop, telefon, şarj kabloları hiç birini affetmiyor, hemen ağzına götürmeye çalışıyor. Kağıt havlu, defter, dergi sayfaları sırılsıklam ağzında parçalıyor herşeyi. Artık kendi çorapları, elbiseleri, bezleri ne bulursa eyvahhh durumundayız. :))) Düz parkede yürüteç kullanıyordu, kaya kaya gidiyordu ama halılarım Shaggy, üzerinde hareket edemiyor yürüteçle. Halısız da olmaz kış geldi malum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Sizin bebişleriniz ne durumda kızlar? Oturmaya, emeklemeye başladılar mı ?
ne bilim hani erkenn diye düşündm ama meyve püresi ve yoğurt yediriyorm,eskisi gibide emmiyo mamayıda pek içmediği için artık vermeyi düşünüyorum.acaba çorbayı püre gibi mi yapıyosunuz yoksa sulumu???
ne bilim hani erkenn diye düşündm ama meyve püresi ve yoğurt yediriyorm,eskisi gibide emmiyo mamayıda pek içmediği için artık vermeyi düşünüyorum.acaba çorbayı püre gibi mi yapıyosunuz yoksa sulumu???
baba demiyor sadece heceleri öğreniyor bilinçli konuşması için henüz çok erken..:))
Eki Görüntüle 526849
ahsen oyun oynarken çok kısada olsa
kızlar nerelerdesiniz iyice sesizleşti topik resim günü olsun bugün ilk resim benden
migicim biz seninle meslektaşız galiba:)branş neydi senin?Benim edebiyat.Ben de cicibebe almak istiyorum ama kilo problemimiz var malesef,aynen senin malzemelerden kattım imkansız erimediler suda,rondadan geçirmeye kalktım;aleti bozucaktım o kadar da sert olmuş yanı:)bu arada senin bebişin kilosu nasıl?
aaaaaaaaaaa..... bizim oyun halımızın aynısı..ama benim kızın artık onun içinde hiç durmuyor..
Dogru soyluyosun:)öyle bilinçli diyecek olsa anne varken baba mı diyecek kuzum:)ama babamız kabullenmek istemiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?