iyice acıkmasını beklesen ya da kaşık mamasına katıp yavaş yavaş miktarını artırsan :44:
kızlar bugün 6. ay aşımızı olduk,3 tane bacaktanbir de ağızdan çocuk felcini damlattılar,uyuyoz bakalım,yaşına kadar başka aşısı yokmuş sevindim
Kızlar sürekli dert yanıyorum ama ben bi çözüm bulamadım ahseni durdurmak için en fazla 5 dakika oda en fazla tek başına oyalanıyor sürekli kucagımda olmak istiyor artık mama meyva ne bulsam yediriyorum yedigi kadar diyorum ac da ondanmı huzursuz yok ama bi, degişiklik olmadı kucagıma aldıgım saniye susuyo oturmayı istiyor dedik eşim mama sandalyesi aldı onada bu ara yarım oturur pozisonda koyuyorum oda fayda etmedi akşam aglasın sonunda susmak zorunda kalır dedim yok iyice içerledi kucagımda bile zor sustu yarım saat içini çekti sinirlerim harap oldu eşime büyük kızıma sataşıyorum şimdi büyük kızımın gelmesini bekliyorumki yemek yapayım sabah yedigim tostla duruyorum şimdide kucagımda küçük hanım fareyi almaya çalışıyor
ne yaptıgımı söylesem inanamasınız ben bile kendime şaşırıyorum kızım okuldan geldikten sonra yemek yapayım dedim etli, dolma yaptım et fazla cıkarmışım dolaptan yarısını koydum yarısıda kenarda duruyordu tabi o arada ahsen resmen çıldırdı öyle aglıyoki şevval ne verse susmuyo bende aceleyle yaptım dolmayı ortalıgı yalandan topladım eti dolaba koyayım dedim arıyorum baktım yok dolaba baktım koydummu yok en sonunda nerde buldum dersiniz çöpte o panikle atmışım yarım kilo et telef oldu güleyimmi aglıyayımmmı vvala bende şaştım kaldım bu kızdan çekecegim var valla eşim geldi oturdum agladım sinirimden şimdi aldı kızı başka odaya gitti valla artık sesini duysam oturup aglıyacak duruma geldim
Bir ara emirhandada vardı yeşil kaka.huzursuzlugu yoktu bende korkmustum hastamı diye.ama fazla besledıgimdenmiş.iştahı iyi diye cok sık yedirdigimi farkettim.azaltınca normale dondu.
ne yaptıgımı söylesem inanamasınız ben bile kendime şaşırıyorum kızım okuldan geldikten sonra yemek yapayım dedim etli, dolma yaptım et fazla cıkarmışım dolaptan yarısını koydum yarısıda kenarda duruyordu tabi o arada ahsen resmen çıldırdı öyle aglıyoki şevval ne verse susmuyo bende aceleyle yaptım dolmayı ortalıgı yalandan topladım eti dolaba koyayım dedim arıyorum baktım yok dolaba baktım koydummu yok en sonunda nerde buldum dersiniz çöpte o panikle atmışım yarım kilo et telef oldu güleyimmi aglıyayımmmı vvala bende şaştım kaldım bu kızdan çekecegim var valla eşim geldi oturdum agladım sinirimden şimdi aldı kızı başka odaya gitti valla artık sesini duysam oturup aglıyacak duruma geldim
Canım ya zor işn gerçekten Allah sana kolaylk versin ndn bu kadar ağlıyoki acaba ya kucakta gezmekmi istiyo ondanmı hep derdi yoksa başka sıkıntısımı var yavrucağızın :44:
kızlar selam, herkes iyidir inşAllah..Bizde çok şükür daha iyiz, kızım toparlandı Rabbime şükürler olsunki..Yine eski performansına yani kucağa döndü :)))) bende pazartesiden beri işe başladım, en azından okulda biraz nefes alabiliyorum..Ama çok özlüyorum bebeğimi..Alışacağız artık..
Aşı yaptıran arkadaşlar, aşı ateş yaptımı? bende 19unda yaptırcam aşısını ama 21inde Ankaraya gitcez kızımla uçakla..Bir sorun olurmu acaba? yoksa dönüncemi yaptırsamki?
Geçmiş olsun canım, rota aşılarınız bitti mi
canım aşı ateş yapabilir çok uzun olmayacaksa dönünce yaptır, yada ankarada yaptır kaç gün kalacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?