Maşallah canım, kızın kaç aylık oldu, oğlum henüz emeklemiyor karınüstü pek durmayı sevmiyor sırtüstü ayaklarıyla ilerliyor başını heryere çarpıyor henüz oturamıyor 5. ayımızı yeni doldurduk daha erken mi bilmiyorum ama doktor 6 ay dolunca dönmeye başlar demişti ayaklarının üstünde hiç durmak istemiyor büküyor dizlerini ama dediğin gibi herşeyi ağzına alıyor yüklediğim zaman omzumu sırılsıklam yapıyor. Diş kaşıyıcı aldım ama eline veremiyorum çünkü ne zaman versem kendine zarar veriyor, alıyor yüzüne vuruyor gözüne sokuyor niye böyle yapıyor anlamadım yatar vaziyette olduğu için mi acaba
14 nisan doğumluyuz canım. 2 ay belki de daha fazla oluyor kızım dönmeye başlayalı. Oturmaya ve ileri emeklemeye yeni başladı. Diş kaşıyıcı olarak Wee'nin silikon diş kaşıyıcısı var içi su dolu olmayanlardan. Çok yumuşak ve kullanışlı, emzik askısına takılı duruyor hep bizde, emziğin yanında. Linkini vereyim bak istersen.
http://www.bebekbezi.com/dis-kasiyicilar-ve-cingiraklar/wee-silikon-dis-halkasi_p687