Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğluma babannesi pepee almış pilli çalıştırınca dans edip şarkı söylüyor. ilgisini çekiyor. hatta baya bi dillendi kızıyor mu pepee ye anlamadık..6+ üstü değişik oyuncak alanınız var mı ?çıngırak falan değil de şöyle pilli,sesli ışıklı şeyler?
Kızlar bebeği oturmaya başlayan var mı? Bebek arabasında oturtulur mu bu aylarda ya da oturtarak banyo yaptırabilir miyiz
Kızlar merabalar uzun zamandır takip ediyorum ama pek yazmaya fırsat olmuyor çeşmediyim şuan tatilde sıcacık burası oğlum çıtçıtlı bady ile duruyo ve de üstüne terliyo boluya gidince ne olacak bilmiyorum bi süre alışamıcaz heralde..metehan 9'nda 6 ayını tamamladı 23 24 gibi 6 aylık aşısı yapılacak sizlerden takip ettiğim kadarıyla baya sıkıntılı olmuş.Bundan öncekilerde herhangi bir sıkıntı olmamıştı ateş falan yoktu bu biraz daha ağır galiba inş.fazla acılı olmadan atlatırız...Kızlar ek gıda işi nasl gidiyor benim etrafımdan tüm söylenenler bunların içersiinde çok tecrübelileride var ne yemek yiyorsanız ondan tattırın diyor fazla tuzlu ve baharatlı olmamak şartıyla ayrı bişey hazırlama sizle birlikte masaya otursun ne yiyorsan uygun kısmından bebeğede ver diyolar sizlerde varmı böyle yapan...Ayyy baya bi biriktirmişim Metehan aşırı hareketlendi sürekli yerde dönüp duruyo ince bir yorgan seriyorum yere onda dursun diye bi bakyuorum parkenin üzerine kadar gelmiş..:)göbeğini kaldırıp kaldırıp yere vuruyor o kdar hızlı yapıyorki onun yarısı kadar ben yapsam hiç kilo falan kalmaz heralde..
Bu arada bayram sonrası işe başlıyorum öğleden sonra süt izinli olacam ama korkuyorm oğluma dayanabilirmiyim acaba özlermiyim falan diye:??((((((((
benimde kayın validem bakıyo keyfi yerinde, bakıcıdan daha iyi olur zaten bebeğin keyfinden anlarsın mutlu mu diye, tabi başlarda üzüleceksin ben 1 hafta salya sümük çalıştım sonra baktım kuzumun keyfi yerinde alıştım, inşallah sende o süreci rahat geçirirsin.
ayrıca bebekler annelerine küsmez özleyince daha tatlı geleceksiniz birbirinize inşallah..
Canim ferro sanolun son kul tar ekim 2016 olanlar toplatildi diye duymustum bi arastir istersen.guzel nisan bebeleri nasil bakalim ek gidalarla araniz nasil.biz pek iyi degiliz..azcik zorlamasm hic yemicek.emiyor sukur.ama dr artik baslaman lazim dedi.yoksa memeye bagimli olur yemezmis.bi de bu ara kucakta bile miz miz.acaba dis mi cikacak.ekleyebilirsem zeynep sultanin bi fotosunu ekliim..hepinizi ve kuzularinizi optum.
canım ya ah bu kız ne nazlıymış böyle , mamalarına bir kaç damla zeytin yağı damlatabilirsin, ek gıda veriyosun elma üzüm armut suyu verebilirsin..
Henüz oynamaya başlamadı ama yakında başlar, özellikle 6 aylık olunca ilgilerini çekiyormuş birkaç yerde okumuştum. Oğlum şimdi 5 buçuk aylık önce ellerine şimdi ayaklarına takmış durumda sürekli çoraplarını çıkarır çeker ağzına almaya çalışıyor yakında oralara da başlar herhalde. Normal bir durum hatta doktorlar engel olmayın bırakın kendini keşfetsin diyorlar. Ek gıda veriyor musun kızına
Aybars Kağan'ın Dişi çıktııııııııııııııı....
Annişler benim oğlum aceleci galiba,dün tam 6 aylık olduk,ve bugün çaybardağında su verirken baktım çıt çıt ses geliyor meğer alttaki dişin ucu çıkm ış,çok sevindim yaaaaa.Varmı başka dişi çıkan bebişler?
Geçmiş olsun canım, sorunsuz atlatmışsınız aşılarınızı, bizim 6. ay aşımıza kasımda, inşallah sorunsuz geçer. Acaba neden bu adet zamanı herkeste çok farklı ben henüz olamadım hiç olacak gibi de hissetmiyorum. Emziriyor musun bebeğini
6+ üstü değişik oyuncak alanınız var mı ?çıngırak falan değil de şöyle pilli,sesli ışıklı şeyler?
Teşekkür ederim canım,sanırım biraz genetik annen nasılsa sen de öyle oluyorsun genelde.hala emziriyorum bebeğimi.Bu arada birşey sorucam son1-2 haftadır kızımın altını ne zaman açsam hemen orayla oynamaya,ellemeye başlıyor ,seninkide başladı mı?Bir yerde bunu okumuştum merak ediyorlarmış hep kapalı olan bu yerde ne var diye:))
Kızlar bebeği oturmaya başlayan var mı? Bebek arabasında oturtulur mu bu aylarda ya da oturtarak banyo yaptırabilir miyiz
Ada oturmaya başladı canım. Kendisi geçemiyor oturma pozisyonuna ama oturabiliyor desteksiz. Banyoyu denemedim henüz oturtarak ama biraz daha zaman geçmesini bekleyeceğim denemek için. Bugün değişik bir şey oldu. Uyusun diye beşiğine bıraktık babasıyla. 5 dakika sonra gidip bir baktık ki kendisi ayağa kalkmış kenara tutunarak ayakta duruyordu. Daha önce tutunur şekilde ayakta duruyordu ama kendisi ilk defa kalktı bugün.
Maşallah canım,erken yürüyecek Ada, benim oğlum tembel biraz ama hareketlenince bizim işimiz daha zor, peşlerinden ayrılmayacağız, artık oğlum tek başına hiç kalmak istemiyor heme sıkılıp ağlıyorAda oturmaya başladı canım. Kendisi geçemiyor oturma pozisyonuna ama oturabiliyor desteksiz. Banyoyu denemedim henüz oturtarak ama biraz daha zaman geçmesini bekleyeceğim denemek için. Bugün değişik bir şey oldu. Uyusun diye beşiğine bıraktık babasıyla. 5 dakika sonra gidip bir baktık ki kendisi ayağa kalkmış kenara tutunarak ayakta duruyordu. Daha önce tutunur şekilde ayakta duruyordu ama kendisi ilk defa kalktı bugün.