herkese iyi akşamlar...Eki Görüntüle 534289 Eki Görüntüle 534290
bugün altı aylık olan minik kuzumm... bu da bizim ilk resmimiz :)
Bebıslerimizin hepsı bırbırınden tatlı.sanada maşallah...cok tatlısın.
Eki Görüntüle 534444 Eki Görüntüle 534445 Eki Görüntüle 534446 Eki Görüntüle 534447 Eki Görüntüle 534448 Eki Görüntüle 534449
işte benim küçük prensim kızlar..:)
Canım cevap yazacaktımki baktım resmi yuklemişsin.oy neguzel deniz keyfi yapmış ogluşun.cok şeker maşşallah.çeşmedemi cektin fotoları?
Eki Görüntüle 534444 Eki Görüntüle 534445 Eki Görüntüle 534446 Eki Görüntüle 534447 Eki Görüntüle 534448 Eki Görüntüle 534449
kızlar günaydın herkese..
Ben uyku tulumunun 9 aylık ve 12 aylık olanlarından almıştım.9 aylık olan şimdi iyi geliyor ama 1-2 aya gelmez, iyiki 12 aylıkda almışım..bu arada sobada aldık, radyatörlü ve dün geceden itibaren sıcacık uyuduk..
ek gıda işine gelince ben artık kasmıyorum açıkcası, bazen kendimize yaptıklarımızdan da tattırıyorum, yediği kadar yediriyorum, herşeyden vermeye çalışıyorum, aman şu saatte şu olacak, şu kadar yedirmem lazım die uğraşmıyorum artık, çünkü bende gerçekten yoruldum, aklıma eseni yapıyorum oda yerse yiyor istemezsede zorlamıyorum..
Bugün 6. ay aşımızı olduk. 1 ağızdan, 3 bacaklardan olmak üzere 4 tane aşı. Yavrum çok ağladı, suratı mosmor oldu neredeyse kasılmaktan. Kötü bir gündü kızım için. Akşama doğru ateşi çıkmaya başladı. 23-24 gibi yükseldi ateşi, huysuzlanmaya başladı. Ben de Calpol verdim bir tatlı kaşığı. Yarım saat sonra emzirdim, ateşi düştü biraz. Uyumak için çok zorlandı ama. Şimdi uyuyor. Son ölçümlerimiz 64 cm boy, 7000 da kilomuz olmuş.
Gelecek aşısı 1 yaşındayken yapılacak. 9 aylıkken izlemimiz var. Bir de bir buçuk yaşındayken yapılan özel bir aşı vardı. Devlet kapsamına girmiş. Artık o da sağlık ocaklarında ücretsiz yapılabilecek.
selam bana hemsıre bu sucıcegı asısı delet odemez ozel yaptırcaksınız dedı:Bugün 6. ay aşımızı olduk. 1 ağızdan, 3 bacaklardan olmak üzere 4 tane aşı. Yavrum çok ağladı, suratı mosmor oldu neredeyse kasılmaktan. Kötü bir gündü kızım için. Akşama doğru ateşi çıkmaya başladı. 23-24 gibi yükseldi ateşi, huysuzlanmaya başladı. Ben de Calpol verdim bir tatlı kaşığı. Yarım saat sonra emzirdim, ateşi düştü biraz. Uyumak için çok zorlandı ama. Şimdi uyuyor. Son ölçümlerimiz 64 cm boy, 7000 da kilomuz olmuş.
Gelecek aşısı 1 yaşındayken yapılacak. 9 aylıkken izlemimiz var. Bir de bir buçuk yaşındayken yapılan özel bir aşı vardı. Devlet kapsamına girmiş. Artık o da sağlık ocaklarında ücretsiz yapılabilecek.
maşaallah ya ne güzel bebek bakıyorsunuz, tebrik ederim . Denizde, kumda, ne güzel alıştırmışsınız. Hani ne bileyim ben hasta ederim diye cesaret edemezdim tebriklerr.maşaallah,
arkadaşlar yoğurt için sütü doğal mı alıyorsunuz, bizim zütçü gelmez oldu ne yapsam şaştım??
Bugün 6. ay aşımızı olduk. 1 ağızdan, 3 bacaklardan olmak üzere 4 tane aşı. Yavrum çok ağladı, suratı mosmor oldu neredeyse kasılmaktan. Kötü bir gündü kızım için. Akşama doğru ateşi çıkmaya başladı. 23-24 gibi yükseldi ateşi, huysuzlanmaya başladı. Ben de Calpol verdim bir tatlı kaşığı. Yarım saat sonra emzirdim, ateşi düştü biraz. Uyumak için çok zorlandı ama. Şimdi uyuyor. Son ölçümlerimiz 64 cm boy, 7000 da kilomuz olmuş.
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk geçer. Çalışan annelerin işi çok zor gerçekten ben markete gitsem merak edip özlüyorum kimselere emanet edemiyorum ne olacak benim halim de bu gidişileKızım cırcır olduu ishall çok şükür ateş kusma yok ama huzursuzz ve pişik olmuşşş.. Offff çocuğun hastayken ondan uzak kalmak çalışmak dahada zorrr... :2: :2: :2:
Maşallah küçük prensin keyfi yerinde, çok tatlı, forumda herkesin bebeği birbirinde tatlı ve güzel. Allah hepsini korusunEki Görüntüle 534444 Eki Görüntüle 534445 Eki Görüntüle 534446 Eki Görüntüle 534447 Eki Görüntüle 534448 Eki Görüntüle 534449
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?