2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım cevap yazacaktımki baktım resmi yuklemişsin.oy neguzel deniz keyfi yapmış ogluşun.cok şeker maşşallah.çeşmedemi cektin fotoları?

valla yaptım yaa:) eveet burası çeşme ayaklarını bi çırpıyo bıraksan yüzecek ha:D

arkadaşlar yoğurt için sütü doğal mı alıyorsunuz, bizim zütçü gelmez oldu ne yapsam şaştım??

bugün starda "melek"te hilal mocan vardı, şiddetle buharda pişirmeyi önerdi, ben de o aparata geçeceğim,
1. sırada buharda,2. sırada düdüklüde ve3. sırada son çare çelik tenceredeyi önerdi
ben çelik cezveded yapıyordum, buharda minik doğranırsa 20 dk da pişer dedi,

izlemeyenlere...

9 ve 18 aylık vardı ben gittiğimde. 9 aylık küçük geldi gözüme biraz, kışı geçiremeyiz diye düşündüm. 18 olanı aldım. İçine giriyor tabi ama kolları bacaklar uzun kalıyor, kafası küçücük kaldı tulumun içinde. Bebek arabasını kapladı komple Ada hanım. Babaannesinden buraya gelene kadar da uyuya kaldı içinde sıcak sıcak. :) Tedi'de gördüm, uyku tulumu gibi ama dışı mont. Kışın gezdirmek için ideal.

Bugün 6. ay aşımızı olduk. 1 ağızdan, 3 bacaklardan olmak üzere 4 tane aşı. Yavrum çok ağladı, suratı mosmor oldu neredeyse kasılmaktan. Kötü bir gündü kızım için. Akşama doğru ateşi çıkmaya başladı. 23-24 gibi yükseldi ateşi, huysuzlanmaya başladı. Ben de Calpol verdim bir tatlı kaşığı. Yarım saat sonra emzirdim, ateşi düştü biraz. Uyumak için çok zorlandı ama. Şimdi uyuyor. Son ölçümlerimiz 64 cm boy, 7000 da kilomuz olmuş.
Gelecek aşısı 1 yaşındayken yapılacak. 9 aylıkken izlemimiz var. Bir de bir buçuk yaşındayken yapılan özel bir aşı vardı. Devlet kapsamına girmiş. Artık o da sağlık ocaklarında ücretsiz yapılabilecek.

geçmiş olsun canım bizimde zaman yaklaşıyo aşı için herkes bu ay kötü oldu umarım bizdede olmaz

herkese iyi akşamlar...Eki Görüntüle 534289 Eki Görüntüle 534290
bugün altı aylık olan minik kuzumm... bu da bizim ilk resmimiz :)

ikinizede maşallah çok şekersiniz dişleride çıkmış paşamın hele seda sivas deniz keyfinize bayıldım

selam bana hemsıre bu sucıcegı asısı delet odemez ozel yaptırcaksınız dedı:

maşaallah ya ne güzel bebek bakıyorsunuz, tebrik ederim . Denizde, kumda, ne güzel alıştırmışsınız. Hani ne bileyim ben hasta ederim diye cesaret edemezdim tebriklerr.maşaallah,

valla ben bebekliğinden beri hiç kasmıyorum biz bir haftalıkken ankaraya gitmiştik duyuyorum 6 ay olmadan oda değiştirmeyenler varmış onlarda öyle rahat ediyor demek ki...
bu arada oğlum 6 aylık ama en az 8-9 şehir gezmiştir ilerdeki mesleğini çok merak ediyorum:): ben 25 yaşnda görmüştüm denizi ne yalan söylim ama maaşallah bizim paşa daha 6 aylıkken...:))

arkadaşlar yoğurt için sütü doğal mı alıyorsunuz, bizim zütçü gelmez oldu ne yapsam şaştım??

Ben köyden alıyorumm canımm..

Çok geçmiş olsunn canım ama neden 3 bacaktan , biz 2 bacak 1 kol 1 ağızdan acaba farklı birşeymi yoksa yöntemmi değişik

herkese iyi akşamlar...Eki Görüntüle 534289 Eki Görüntüle 534290
bugün altı aylık olan minik kuzumm... bu da bizim ilk resmimiz :)

maşallahhhh sanaa maşallahh..

Alahhım esirgesinn sizlerrii bütün bebişleriiiii..

Son düzenleme:
Kızım cırcır olduu ishall çok şükür ateş kusma yok ama huzursuzz ve pişik olmuşşş.. Offff çocuğun hastayken ondan uzak kalmak çalışmak dahada zorrr... :2: :2: :2:

Kızım cırcır olduu ishall çok şükür ateş kusma yok ama huzursuzz ve pişik olmuşşş.. Offff çocuğun hastayken ondan uzak kalmak çalışmak dahada zorrr... :2: :2: :2:
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk geçer. Çalışan annelerin işi çok zor gerçekten ben markete gitsem merak edip özlüyorum kimselere emanet edemiyorum ne olacak benim halim de bu gidişile

Kızlar biz ek gıdaya yeni geçtik, çorbalara başlamak istiyorum doktorun verdiği tarifte sebze suyu var onu da oğlum sevmedi, bana tarif verebilir misiniz ilk yaptığınız çorbalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…