petunyaaaaaaaaaaaaa çok özendim canım yaaaaaaaa bende bebemi çok özledimmmm görmek istiyorummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa
günaydın canımcımm..iyiyiz çok şükür sen nasılsın??
listeye elçin ekliyor gelsinde söleyelim şimdi yok sanırım
petunyam ben göreli 2 hafta bile olmuyo ozaman lekeden dolayı mecbur gitmiştim şimdi randevum perşembe günü ama acaba çarşamba gitsem nolur acaba ama yok benim herif dr ne zamna dediyse ozaman götürür pöfff neyse bebem iyi olsun sağlıklı olsunda ben geç göreyim dimiiii c
ya kızlar bişey sorcam sizlere sizede oluyormu merak ediyorum özellikle gece yatarken ani filan dönersem sol tarafıma acayip bir ağrı giriyo bir kaç sn sonra geçiyor hiç sizdede oluyormu korkuyorum bişeymi oldu acaba diye
petunyam ben göreli 2 hafta bile olmuyo ozaman lekeden dolayı mecbur gitmiştim şimdi randevum perşembe günü ama acaba çarşamba gitsem nolur acaba ama yok benim herif dr ne zamna dediyse ozaman götürür pöfff neyse bebem iyi olsun sağlıklı olsunda ben geç göreyim dimiiii c
ya kızlar bişey sorcam sizlere sizede oluyormu merak ediyorum özellikle gece yatarken ani filan dönersem sol tarafıma acayip bir ağrı giriyo bir kaç sn sonra geçiyor hiç sizdede oluyormu korkuyorum bişeymi oldu acaba diye
Eki Görüntüle 263155
yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar
kısss elcin tabloyu guncelyomusun topiğe bak bakımm hemenbuarada herkese iyi haftalarr dilerimmm
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bende takmayım bari kafama
denis cim sen bak bakalım listeye beğencenmi listede kendini güncelledim tabi tatlım mujukaaaaaaaa
ay kısss bii tuhaf oldum yaaa ayakları fln maşllh sankı kocaman insanmıs gibii yaww allah bagıslasın
ayy ben şimdi görüyorum fotoğrafı tabi bi yandan poker oynadığım için kaçırmışım maşşlh nazar değmesin küçük bir insan gibiler bizimde var böle fotomuz çok değişik bi duygu birdahakine video isteyeceğim hareketlerini sürekli izlemek istiyorum
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bende takmayım bari kafama
denis cim sen bak bakalım listeye beğencenmi listede kendini güncelledim tabi tatlım mujukaaaaaaaa
çok çok sağol canım.
petunyacım allah nazarlardan saklasın meleğini
ay kısss bii tuhaf oldum yaaa ayakları fln maşllh sankı kocaman insanmıs gibii yaww allah bagıslasın
amin canlarım ya..
saol cnmmm benım sende mı persembe gideceksin 2lı test mı?bu arada sevda da dr a gıdecektı bugun bakalım ilk cocugu gibi bu bebişinin de cinsiyeti belli olacak mı erken
ayy ben şimdi görüyorum fotoğrafı tabi bi yandan poker oynadığım için kaçırmışım maşşlh nazar değmesin küçük bir insan gibiler bizimde var böle fotomuz çok değişik bi duygu birdahakine video isteyeceğim hareketlerini sürekli izlemek istiyorum
amin cnm saol..
saol cnmmm benım sende mı persembe gideceksin 2lı test mı?bu arada sevda da dr a gıdecektı bugun bakalım ilk cocugu gibi bu bebişinin de cinsiyeti belli olacak mı erken
evet canım 2li test ve ense ölçümü için nasip olursa inşallahh sevdoşcumda güzel haberlerle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?