Aynen oğlum da çok erken kalkıyor bazen 5-6 ssat uyanık kalıyor ben uyutmasam hiç uyuyası gelmiyor ve huysuzlanıyor, uykudan bahsedince uykum geldi, iyi geceler canımyemin ederim benim annemde aynısını sölüyoo bende kilolu bi bebekmişim ve erken konuşup geç yürümüşümm,ama sakin mizaçlıymışım çk sakin bi bebekmişim,hep uyurdun diyo annem,benim oğlanın sanırım bi tek bu yönü bana çekmemiş çünkü resmen benle yatıyo benden önce kalkıyo arkadaş,hiç nefes aldırmıyoo,anam kafasını dinlesin demiyoo
allah yardımcımız olsun canım,dertler hep aynı sanada iyi geceler.Aynen oğlum da çok erken kalkıyor bazen 5-6 ssat uyanık kalıyor ben uyutmasam hiç uyuyası gelmiyor ve huysuzlanıyor, uykudan bahsedince uykum geldi, iyi geceler canım
seninkinin markası ne ne kadara aldın canım
Selam kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum siteye.. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum, yeni yüreteç alanlara hayırlı olsun diyorum :) sabah birsürü cevap yazdım bir hata oluştu hepsi gitti birdaha bakamadım. Kızlar kızım bronşit oldu( geçen hafta perşembe günü grip oldu diye yazdım hırıltısı olunca hemen dr a götürdüm bronşit başlangıcı dedi 4 gündür buhar uyguluyoruz kızlar grip deyip evdeki ilaçlarla geçiştiryim demeyin sakın allahtan erken getirdiniz dedi daha kötü olabilirmiş.
HIRILTININ BİÇİİMİ ÖNEMLİYMİŞ - ELİNİZİ BEBEĞİN SIRTINA KOYDUĞUNUZDA HIRILTIYI ORDAN HİSSEDİYORSANIZ BRONŞİT BAŞLANGICIYMIŞ - AMA HIRILTI VARDA SADECE BOĞAZDAN GELİYORSA ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ BİLGİLERİNİZE..
Selam kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum siteye.. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum, yeni yüreteç alanlara hayırlı olsun diyorum :) sabah birsürü cevap yazdım bir hata oluştu hepsi gitti birdaha bakamadım. Kızlar kızım bronşit oldu( geçen hafta perşembe günü grip oldu diye yazdım hırıltısı olunca hemen dr a götürdüm bronşit başlangıcı dedi 4 gündür buhar uyguluyoruz kızlar grip deyip evdeki ilaçlarla geçiştiryim demeyin sakın allahtan erken getirdiniz dedi daha kötü olabilirmiş.
HIRILTININ BİÇİİMİ ÖNEMLİYMİŞ - ELİNİZİ BEBEĞİN SIRTINA KOYDUĞUNUZDA HIRILTIYI ORDAN HİSSEDİYORSANIZ BRONŞİT BAŞLANGICIYMIŞ - AMA HIRILTI VARDA SADECE BOĞAZDAN GELİYORSA ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ BİLGİLERİNİZE..
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versın cnm inşallah hemencık atlatırr kalıcı olmazz
çok geçmiş olsun canım alalhtan erken teşhis edilmiş benim oğlumda da var sürekli geçmeyen bi hırıltı doktora götürmüştm önemli değil dedi
verdiğin bilgi içinde çok teşekkür ederim bende dinleyeyim bakalım sırtını bir...
kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?
Kıyamam ben ona ne tatlı oluyor bebişlerimiz gittikçe,merak ettim kızın kaç kilo bu arada?Bizde de durum aynı geçen arkadaşlarla otururken kekime atılıp atılıp duruyordu. Azıcık verdim sonra benle kavga ede ede yarısından biraz fazlasını yedi:)Çok kızıyordum daha bebek o yiyemez diye şimdi kendim bazı şeyler hariç ufak ufak veriyorum.Sonuçta seçici olmaması daha iyi.Bir de doktorum beni çok etkiledi.Bebeğinin yeme alışkanlığını veren sensin,ilerde seçici olması,yememesi senin kabahatin ;o daha hiçbirşeyi bilmiyor sen öğretiyorsun.Eğer bir yemeği sevmezse ısrar etme 15 gün sonra tekrar dene dedi.Sürekli aklıma geliyor sözleri...kızlar birde demir ilacından sonra mutlaka dişlerini ,çıkmamışsa bile damağını karbonatlı suya batırılmış tülbentle silin.3 bebekten birinde dişte sararma yapıyormuş......
cnm ben pendik'teyim,Üçe kadar bakıyor bakıcımız;temizliğimi ve yemeğimi de yapıyor fırsat buldukça 500 tl veriyorum.Bu arada bnm oğlumun da kilosu çok,6 ay 10 günlük ve tam 9 kilo.çok iştahlı,korkutuyor bu iştah beni:)
Kızlar birşey sorucam,doğum kilolarınızı verebildiniz mi?Ben 15 kilo almıştım yediklerimden kısmadım ama şuan 17.5 kilo verdim.Ama yüzüm çöktü resmen bu beni baya üzüyor.Aynı durumda olan var mı?
Gecmiş olsun canım bizdede sürekli burun tıkanıklıgı bide dün gözde akma oldu aşıda üstüne gelince dün gece fesmen pert oldumSelam kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum siteye.. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum, yeni yüreteç alanlara hayırlı olsun diyorum :) sabah birsürü cevap yazdım bir hata oluştu hepsi gitti birdaha bakamadım. Kızlar kızım bronşit oldu( geçen hafta perşembe günü grip oldu diye yazdım hırıltısı olunca hemen dr a götürdüm bronşit başlangıcı dedi 4 gündür buhar uyguluyoruz kızlar grip deyip evdeki ilaçlarla geçiştiryim demeyin sakın allahtan erken getirdiniz dedi daha kötü olabilirmiş.
Kızlar birşey sorucam,doğum kilolarınızı verebildiniz mi?Ben 15 kilo almıştım yediklerimden kısmadım ama şuan 17.5 kilo verdim.Ama yüzüm çöktü resmen bu beni baya üzüyor.Aynı durumda olan var mı?
çok geçmiş olsun cnmm üşüdümü ahsen neden ateşlendı yoksa dişlermii
Ben şu anda tam hamile kaldığım kilodayım hamilelik kilolarını verdim ama benim kızım memeyi çok erken bıraktı sütüm azdı sağmaya çalıştım olmadı olanda gitti. plates ve diyet yaptım ama kısa birsüre ben normalde kiloluyummalesef ...
ya canım bir ben mi kaldım kilolarını veremeyen hala 1 gram bile veremedim doğum yaptığm kilodayım çok sinir oluyorummmmmmmmm
33 yaşındayım ama 4-5 yaş fazlası duruyor ondan rahatsızım kızlar(ben de yakında resim ekleyeceğim.Kaynanam Karatay diyeti yapıyor.ister istemez biz de etkilendik belki ondandır.....
üzülme canım bende varım hastaneden çıktıgım kilodayım
kilo konusu açılmışken hemen söyliim sadece 1 kg fazlam kaldıııııı
1 ay içinde 2 defa ev taşıdım ailem 1200 km uzakta olup tek başına herşeyi yapınca 15 günde 4 kg verdim
51 kiloyum şuan 67 ile doğuma girmiştim 47 ile hamile kalmıştım ama 47 ye düşmeyi düşünmüyorum üstüme pantolon bile bulamıyordum ideal benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?