2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Selam kızlar nasılsınız işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum siteye.. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum, yeni yüreteç alanlara hayırlı olsun diyorum :) sabah birsürü cevap yazdım bir hata oluştu hepsi gitti birdaha bakamadım. Kızlar kızım bronşit oldu ( geçen hafta perşembe günü grip oldu diye yazdım hırıltısı olunca hemen dr a götürdüm bronşit başlangıcı dedi 4 gündür buhar uyguluyoruz kızlar grip deyip evdeki ilaçlarla geçiştiryim demeyin sakın allahtan erken getirdiniz dedi daha kötü olabilirmiş.

HIRILTININ BİÇİİMİ ÖNEMLİYMİŞ - ELİNİZİ BEBEĞİN SIRTINA KOYDUĞUNUZDA HIRILTIYI ORDAN HİSSEDİYORSANIZ BRONŞİT BAŞLANGICIYMIŞ - AMA HIRILTI VARDA SADECE BOĞAZDAN GELİYORSA ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ BİLGİLERİNİZE..

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versın cnm inşallah hemencık atlatırr kalıcı olmazz

çok geçmiş olsun canım alalhtan erken teşhis edilmiş benim oğlumda da var sürekli geçmeyen bi hırıltı doktora götürmüştm önemli değil dedi
verdiğin bilgi içinde çok teşekkür ederim bende dinleyeyim bakalım sırtını bir...

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versın cnm inşallah hemencık atlatırr kalıcı olmazz

Amin canım teşekkür ederim...

Canım benim kızımında doğdu doğalı hırıltısı vardı dediğin gibi 4 defa sırf bu yüzden götürdüm her gitmemde bu önemli değil 6. aya kadar normal dedi ama bu sefer ilaç verdi bronşit olmuş dedim önceki hırıltısıyla alakalımı diye kesinlikle yok dedi o zamandan olsa çocuk mahfolurdu dedi hayırlısı yinede dikkat et..

Kızlar birşey sorucam,doğum kilolarınızı verebildiniz mi?Ben 15 kilo almıştım yediklerimden kısmadım ama şuan 17.5 kilo verdim.Ama yüzüm çöktü resmen bu beni baya üzüyor.Aynı durumda olan var mı?

kıslar
bebeişin suyunu kaynatıyormusunuz
ben erikli yada hayat bebek suyu alacağım kaynatma konusunda kararsızım.doktoruna soran varmı?

Ben hazır su alıyorum yinede kaynatıyorum çünkü bizim çeşme suları çoook kireçli kaynattığımda bile dibinde bir avuç kireç oluyor

Canım kızım 6,5 aylık 9,5 kilo dr a bende sordum obezmi diye kesinlikle hayır dedi sınırda önemli değil diyor bilemem artık. Ama yiyen çocuktan korkma dedi..

Canım benim kızımda öyle 6,5 aylık 9,5 kilo dr şimdilik önemli değil diyor,,,

Ben şu anda tam hamile kaldığım kilodayım hamilelik kilolarını verdim ama benim kızım memeyi çok erken bıraktı sütüm azdı sağmaya çalıştım olmadı olanda gitti. plates ve diyet yaptım ama kısa birsüre ben normalde kiloluyum malesef ...

Gecmiş olsun canım bizdede sürekli burun tıkanıklıgı bide dün gözde akma oldu aşıda üstüne gelince dün gece fesmen pert oldum

sevinecegin yere üzülüyormusun ben 18 kilo aldım dogumda 8 kilosu gitti kalan 10 lada şimdilik yaşıyoruz emziriyorum yoksa hemen rejime başlardım ama ben çok takıyorum cevrem çok moral veriyo çok yakışmış sakın verme diye ama ben alışkın olmadıgım için çok rahatsız oluyorum boyum 1 70 kilom 65

ya canım bir ben mi kaldım kilolarını veremeyen hala 1 gram bile veremedim doğum yaptığm kilodayım çok sinir oluyorummmmmmmmm

33 yaşındayım ama 4-5 yaş fazlası duruyor ondan rahatsızım kızlar (ben de yakında resim ekleyeceğim.Kaynanam Karatay diyeti yapıyor.ister istemez biz de etkilendik belki ondandır.....

33 yaşındayım ama 4-5 yaş fazlası duruyor ondan rahatsızım kızlar (ben de yakında resim ekleyeceğim.Kaynanam Karatay diyeti yapıyor.ister istemez biz de etkilendik belki ondandır.....

şuanda kaç kilosun ve boyunkaç ?karatay diyeyti nasıl merak ettim

kilo konusu açılmışken hemen söyliim sadece 1 kg fazlam kaldıııııı
1 ay içinde 2 defa ev taşıdım ailem 1200 km uzakta olup tek başına herşeyi yapınca 15 günde 4 kg verdim
51 kiloyum şuan 67 ile doğuma girmiştim 47 ile hamile kalmıştım ama 47 ye düşmeyi düşünmüyorum üstüme pantolon bile bulamıyordum ideal benim için

tebrik ederim o zaman darısı ahsenimle benim başıma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…