2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Şukur sızde atlatmıssınız.gecmis olsun.bız kolay gecırdık geceyi de.umarım sizde kolay gecirırsiniz.

ben doktorumuza sordum,desteksiz ourmaya başlayınca oturtabilirsin mama sandalyesine dedi,henüz desteksiz oturamıyor ama ben yine de araştırmalara başlayıp 7. aydan sonra alayım diyorum,bir de arkadaş yazmış ya arkası ayarlanabiliyor diye,onlardan bakayım diyorum

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun..valla metehan daha önceki aşılarında da bi huzursuzluk çıkarmamıştı bunda da öyle yaptı çok şükür...çikko derken chıcco mu demek istedin ne kadara aldın peki

hımm evet benimkide henüz desteksiz oturamıyor koyuyorum arada denemek için dümdüz yere kapaklanıyor..şimdilik araştırıyorum chıcco polly ya da kraft idol öneriyolar ama

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım chicco sonra yanlış yazdıgımı farkettim amma düzeltme paneli kalkmıştı düzeltemedim 300 e yakındı yanılmıyorsam epeyi oldu allalı eşim almıştı

evet canım chicco sonra yanlış yazdıgımı farkettim amma düzeltme paneli kalkmıştı düzeltemedim 300 e yakındı yanılmıyorsam epeyi oldu allalı eşim almıştı

e bebekte indirimli 259 memnunsun dimi polly mi seninkide

sedasivas ebebekte indirimde canım şimdi baktım 389 dan 259 inmiş

tatlım benimki henüz desteksiz oturamıyor seninki oturuyormu?

canım yanlarına yastık koyunca bide mama sandalyesinde oturabiliyor öne dogru düşüyo ama biz düzeltiyoruz öyle çok dik koymuyorum hafif kaydırarak bide yarı oturur pozisyonda chicco çift kılıflı mama sandalyesi water Lilly bizimki

iyi geceler kızlar size ahsenin ateşi çıktı 38.3 ilac vereyimde rahatlasın elini yüzünü yıkayayım

Hayırlı olsun canım, güle güle kullansın yavrun. Ben de yürüteç almak istiyorum ama oğlum ayaklarına hiç basamıyor, normal mi bilmiyorum

benim oğlum tam basıyo ayaklarınıı ama yürüteçte basamayanlar küçük olanlar içinn sert bi kumaş koymuşlarr iyice basıp yürüteçle yürümeye başladığında onu çıkırıcaz bı yakınızmızın kızı hiç basmazdı basarsada parmak uçlarına basardıı yanı çocuktan çocuğa değişiyor yınede doktora götürdüğün zmana danışırsın

iyi geceler kızlar sonunda memleketime gelebildim ama burası çoksoğuk bu arada yolculuk çok rahattı şükür efe dolaştı durdu otobüste beni bile hiç aramadıı ....
geçmişe bi göz attım az öne aşı yaptıran arkadaşlar geçmiş olsun inşalalh bebişleriniz sıkıntısız atlatır
ahsenim benim bebeğinde en fazla 38.3 e kadar çıkmıştı calpol verdim hiç fayda etmedi soğuk uygulamada işe yaramamaıştıfitil koydum en sonunda o düşürd sen de fitil koy istersen canım daha fazla çıkmasın allah korusun ama calpolla fitil arasında en az 1 saat olması gerek....

Canım oğlun ne zamandır basabiliyor ayaklarını, oğlum 5 buçuk aylık, boğa burcu tembel olacak herhalde

Canım oğlun ne zamandır basabiliyor ayaklarını, oğlum 5 buçuk aylık, boğa burcu tembel olacak herhalde

cnm bayadır basıyor baya ufakkende duruyordu benım koç burcu acayıp sabırsız aceleci biberonunu göruyo karşıdan ağzına getirene kadar kıyametı koparıyoo telaştan ağzını bulamıyorum bazenn

canım valla benimkide 6 aylık olcak 2 gün sonra hala benimkide basmıyo,hemen dizini kırıyo,bizimkilerde acaba basıkmı bu çocuk falan diyolar.bende anlamadm normalmi yada acaba kilodanmı diyorum benim oğlan tam 11 kilo,dr gidince sorarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…