haklı olabilirsin ekşi tatlı birbirine karışıyo belkide ondan yemiyor ama yiyen öyle bi yiyorki bizimkiler mızmız..yarın senin dediğin gibi yapayım bakalım yiyecekmi ben şuana kadar salatalık dmates vermedim dilekcan veriyomuş ama..aşıdanmı nedir bugün hiç bşey yemedi sadece iki kez falan emzirdim bütün gün sadece buahh şöyle ne versem seçmeden mızmızlanmadan yese ne olurdu (( canım benimkiin boyu 71 kilosuda 8 geldi dün 9 nisan doğumlu
şuanda kaç kilosun ve boyunkaç ?karatay diyeyti nasılmerak ettim
doktorumuz 68 dün ebe 67 dedi canımbenımkı 6bucuk aylık
selam ahsenın annesı 6 900 5.ayında kılo almadı meger sut alerjısı varmıs hep ıshal oldu anlayana kadar...boyu da 64 mınyon bı bebek dr.a soruyom persentıl ıcınde normal dıyo ama cok hareketlı hep zıplıyo zaten zayıfsın dıyorum dınleytemıyorum senınkının boyu kac
haklı olabilirsin ekşi tatlı birbirine karışıyo belkide ondan yemiyor ama yiyen öyle bi yiyorki bizimkiler mızmız..yarın senin dediğin gibi yapayım bakalım yiyecekmi ben şuana kadar salatalık dmates vermedim dilekcan veriyomuş ama..aşıdanmı nedir bugün hiç bşey yemedi sadece iki kez falan emzirdim bütün gün sadece buahh şöyle ne versem seçmeden mızmızlanmadan yese ne olurdu (( canım benimkiin boyu 71 kilosuda 8 geldi dün 9 nisan doğumlu
Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi
Ben epidural normal doğum yapmıştım hiçbir sorun yaşamadımkizlar epidural dogum yapip bi sIkinti yasayan varmi aranizda???
salatalık domatesi nasıl verıyorsunuzMerhaba canım.ben kahvaltı ögunu vermeye basladım.tok bile olsa cok hevesli ve iştahlı masallah.özellikle domates salatalık peynir bunlara bayılıyor.karıstırmadan ayrı ayrı verıyorum ben bu hafta 2 kere azar azarda yumurta sarısınada basladım.onuda sevdi.
kızım 47 cm dogkdu 37.haftasında 6 aya kadar 16 cm uzamalı dedı dr.6 9 ayda 4 cm 9 12 ayda 4 cm dedı normal dıyo ama bana mınık gelıyo 3140 dogdu 6900 sımdı ama cok hareketlı 4.5 aylıktı tam do nujyodu yarı emeklıyo ben 160m esım 176 cok mu mınık bu arada esım 68kgsalatalık domatesi nasıl verıyorsunuz
kızım 47 cm dogkdu 37.haftasında 6 aya kadar 16 cm uzamalı dedı dr.6 9 ayda 4 cm 9 12 ayda 4 cm dedı normal dıyo ama bana mınık gelıyo 3140 dogdu 6900 sımdı ama cok hareketlı 4.5 aylıktı tam do nujyodu yarı emeklıyo ben 160m esım 176 cok mu mınık bu arada esım 68kg
evet cnm dr.normal dıyor ama baa kucuk gelıyor 6900 64 cmbır akrabamızla 2 gun arayla doğum yaptık aşı gunlerımız hep denk geliyor benım oğlum onun oğlundan 5cm uzun gıdıyor oda bunu sorun etti sağlık ocağında sordu nıye böyle aynı zmanada doğdular dedı hemşirede her 20 yasında olan ınsan aynı kılo aynı boydamı banada çok mantıklı geldi doktor normal diyorsa kafana takıcan bişi yok önemli olan sağlıklı olması
salatalık domatesi nasıl verıyorsunuz
evet cnm dr.normal dıyor ama baa kucuk gelıyor 6900 64 cm
kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?