2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canım bencede karıstırmadan ver bakalım.tatları tek tek tatsın belki ilgisini ceker.bugunku yaptıgım corbayı cok sevdi mesela.ama ben artık ona ayrı yapmıyorum corbayı.bizım yedıgımiz corbayı oda yıyor.

şuanda kaç kilosun ve boyunkaç ?karatay diyeyti nasıl merak ettim

canım ya kaynanam kanser hastası atlattı çok şükür ama herşeyine çok dikkat ediyor.Çünkü kilo almaması gerekiyormuş 2.5 ayda 6 kilo verdi ama hepsi karından.Bense 60 la hamile kaldım 75 ile doğuma gittim.Şu an 57 kiloyum boy 1.70 karında kalmadı.bu diyet çok popüler.kaynanam kitabını aldı dediklerini uyguluyor.Bense hepsini yapamıyorum.Ama sadece hayatımda ekmeğin yeri çok azaldı canım çok çekmiyor artık.1-2 dilim.Meyve azaldı günde 1-2 tane aç karnına.akşam yemeğinden sonra meyve asla.çaya filan şeker zaten atmıyorum ama çikolataya hayır demiyorum günde 1 tane.et doyana kadar sebzede.Pirinç yasak bulgur yenebilir.patates en az miktarda..... Böyle uzayıp gidiyor canım.Ama ben kaynanam kadar dikkat edemiyorum canımın istediğini ara ara ölçülü yiyorum.ha unutmadan ekmek pek yemiyoruz ama onun yerine yaş badem,ceviz yada fındık kırıp yiyoruz 1 çay bardağı kadar öğünlerde yiyoruz.....

domates alerji riski taşıdığı için 1 yaşından önce verilmiyo diye biliyorum ben. bir de salatalık gaz yapmıyor mu?? ben de bebe bisküvisi+pekmez+bir gün yumurta bir gün peynir i su ile ıslatıyorum içine 1 ölçek de mama katıyorum yiyo çok şükür. aslında bebe bisküvisi kullanmak istemedim ekmek ufaladım ama yutamadı birkaç kere denedim kustu hep. bebek ekmeği de denedim onu da yutamadı. denemek için 1 paket bebelac peynirli pekmezli kahvaltı kaşık mamasından aldım onu sevdi yedi tado aynı bisküvili karışım gibi. akşamları da hipp in elmalı tahıllı gece mamasından veriyorum. tarifte 5 kaşıktan yapın yazıyor ama ben 3 kaşıktan yapıyorum anca bitirebiliyor ama öyle çok da tok tutmuyo 3-4 saat sonra acıkıp uyanıyo.

ben de kahvaltıda 2 bebe bisküvisi,yumurtasarısı,beyaz peynir,1 çay kaşığı pekmezi bazen ıhlamurla bazen de kendi sütümle karıştırıp veriyorum yiyoriben de 7. ayından sonra ayrı ayrı vermeyi denicem bakalım,gerçi şu ana kadar maşallah en versem yedi,yani ek gıda olayımız sorunsuz başladı,bakalım bundan sonra nasıl olcak,bu akiak da karnıbahar pişirmiştim kıymalı,içinde de havuç vardı1-2 dilim havuç verdim çatalla ezip,püredekinden daha çok severek yedi,yemeğin lezzeti geçmiş havuca,yani onların da damak zevki var ve sebze püreleri gerçekten tatsız yaa,zaten eskiden annelerimiz pişirdikleri yemeğin içine patates havuç falan atarlarmış,onlar da yemekle beraber pişer yemeğin lezzetini alırmış,sonra onları verirlermiş,mantıklı aslında

kızalr yürüteçten vazgeçtim ben,biraz araştırdım,Hollanda da satışı yasakmış zararlı diye,bir de nette google dan arattırdım yürüteç kullanımı diye, her yerde zararından bahseden yazılar falan var,1 ay önce 2 ay sonra illaki yürüyecek nasılsa,almıyorum ben yürüteç

doktorumuz 68 dün ebe 67 dedi canım

kilosuda boyuda gayet iyi, neden bukadar dert ediyorsunki demekki sütün yetiyor bence çok az tatır bu ay yavaş yavaş artırırsın zorlama çocugu ben büyük kızımı çok zorladım halen yemek hazırlarken bile aglar zorlama tiksindirirsin

Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi

Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi

kasik mamasini benimkide sevmedi canim.ama diger kasikla yiyebilcegi gidalari yiyor haziri sevmedi.. agzinin tadini biliyor vesselam

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah.
DİLEKCAN can saolasın ama geldik dediğin gibi hava bozdu..umarım bayramda azcık düzelir..

Bende dün aşılarını yaptırdım, çok şükür ateşi olmadı önceden şurup içirip gitmiştim bu sefer..

salatalık domatesi nasıl verıyorsunuz

kızım 47 cm dogkdu 37.haftasında 6 aya kadar 16 cm uzamalı dedı dr.6 9 ayda 4 cm 9 12 ayda 4 cm dedı normal dıyo ama bana mınık gelıyo 3140 dogdu 6900 sımdı ama cok hareketlı 4.5 aylıktı tam do nujyodu yarı emeklıyo ben 160m esım 176 cok mu mınık bu arada esım 68kg

bır akrabamızla 2 gun arayla doğum yaptık aşı gunlerımız hep denk geliyor benım oğlum onun oğlundan 5cm uzun gıdıyor oda bunu sorun etti sağlık ocağında sordu nıye böyle aynı zmanada doğdular dedı hemşirede her 20 yasında olan ınsan aynı kılo aynı boydamı banada çok mantıklı geldi doktor normal diyorsa kafana takıcan bişi yok önemli olan sağlıklı olması

oğlum 7de uyudu normalde 8 .30 uyyordu sonra 9da uyandı erken uyudu diye uyandı sandımm uyutmaya çalıştım uyumadıı karnını tekrar doyurdum gene uyumadı döktüm onune oyuncaklarını oturttum oynuyordu bende bakaıyorum ne güzel oynuyo dıyee bi aldım kucağıma bellerine kadar kaka yapmış çok cıvıktı armut yedırdım ondanmı oldukiii bıde hep prima kullanırdım haggis aldım bu sefer denıyeyeım dedım hiç çıkmazdıı böle uzerınde ne varsa batmıştı banyo yaptırdım yavrum hemen gene uyudu

evet cnm dr.normal dıyor ama baa kucuk gelıyor 6900 64 cm

Domateside salatalıgıda rendeleyip veriyorum.1 yasından önce verilmez diyorlar fakat dr.umuz rendeleyip verebilirsiniz dedi.arkadaşlardan da yazanlar olmustu.onların dr. larıda verin demiş.ha bırde soguk salataligı uzun ince dograyıp eline verıyorum cekirdek kısmını kemiriyor yiyor dışı kalıyor.hem de dişlerine iyi geliyor kaşıyor.

evet cnm dr.normal dıyor ama baa kucuk gelıyor 6900 64 cm

Hafiften kücuk :) ama hep boyle kalacak deil.bi anda boy atıverir.bide bi önerım var.15 gunlukten itibaren kullanılması gereken vıtamın varya.onu duzenli ver 1ay sonra farkını göreceksin.

kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...

kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...

tebrikler cnm o dişin resmını istiyoruz ben benımki çıkarsa hemen çekçem koycam ama hala yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…