2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

neeee 6.5 aylık ve 11 kilomu obez mi senin çocuğun maksimum 9250 falan doktora gittinmi hiç ya çok aşırı kilosu ilerdeki hayatında koroner kalp...vs bütün hastalıkları tetikliyor bebeklikteki kilo hemen ii bi doktora göster derim

Maşallah canım kilodan dolayı olabilir ama benimki kilolu değil bakalım bu gidişte ben de doktora soracam

Doğduğunda boyu ve kilosu nasıldı, yüklemek çok zordur senin için maşallah. Benim oğlum 8 kilo ama taşırken yıkarken zorlanıyorum çünkü bel boyun fıtığım var

Doğduğunda boyu ve kilosu nasıldı, yüklemek çok zordur senin için maşallah. Benim oğlum 8 kilo ama taşırken yıkarken zorlanıyorum çünkü bel boyun fıtığım var

4100gr 54 cm doğdu .aslında çk kilolu doğmadı ama kemikleri kalın benim oğlumun babasına benziyo,yoksa öle boğum boğum bi bebek değil ama kemikleri maşallah baba gibi iri olcak.benide görsen acırsın valla çirozun tekiydim,hamilelikte 12 kilo aldm. herkes diyoki sen bunu nasıl taşıdın karnında şimdi bile kucağına alan yoruluyo.canım acımazmı valla ölüyorum bel ağrısından ,allaha dua ediyom işte çabuk yürüsün diye ama nerdeeeee,beni bel fıtığı etmeden yürümicek sanırsm.

Maşallah sağlıklı olsun da ama gerçekten iri bir bebek, iştahlı mı

ya bide ben hala adet olmadm,aklım çıkıyo valla farketmeden bişi olur diye.hatta geçen huylandm test yaptım ,allahım dedim ya negatif çıktına hiç bu kadar sevinmemiştm.

Maşallah sağlıklı olsun da ama gerçekten iri bir bebek, iştahlı mı
ayyy olmazmı hele ilk 3 ay resmen mememde yaşadı çocuk ya,çk afedrsn kenefe gidemiyodm ya biri olmadan,uyku yüzü görmedm sayılır,iiştahı o kadar açıkki ilaç verirken bile ağzını bi açışı var ağzına maşşallah ne versen alır yani o durumda,birz çorbada başta pek beğenmedi ama umduğumdan daha iyi gidiyo meyve püresi muhallebi yoğurt daha çk seviyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…