2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu süper işte çok moral oldu o kadar da koşturuyoruz ama zayıflayamıyouz çok da yemiyorum ....

yok canım ben çok yiyiyorum iştahım bi açılmışki hiç sorma bide kız durmuyor diye hep ekmek arası genelde sonrada kilo gidermi tabiki kalıyo ayıptır söylemesi şimdi canım bi baklava cekiyoku olsada yesem

ay ben çok emiyorum da olacak artık bu kilolarla yaşıcaz bizde ne yapalım benim de revanı istiyo valla şöle bol şerbetliiiiii

Bayram temizlikleriniz bittimi hanımlar benim bitti yatak odalarının perdeleri tek kaldı ama eriniyorum yıkamaya 1 ay sonra taşınacam kalsınmı acep karar veremedim havada karanlık uyuyasım var ama ahseni ayagımdan indirsem hemen uyanacak gecede uyumadı yazıgım geliyo

Sen insan olamassın heralde uzaydan geldinn 51 47 67 ne yaa bunlar sinir bozucu ben 79 la hamile kaldım kötü geçtiği için 2. ayda 75 oldum 95 le bitirdim şu an 78 kiloyum ama ben tedavi ile hamile kaldım ve adet düzensizliğim var ilaç içmesem 3 ay uğramaz

Ayy hiç sorma ya benimde kaç gündür canım baklava çekiyorrr :)

Sen benim yerimde olsan kafayı sıyırırsın o zaman boy 1 60 kilo 78 :18:

ya canım bir ben mi kaldım kilolarını veremeyen hala 1 gram bile veremedim doğum yaptığm kilodayım çok sinir oluyorummmmmmmmm

Selam kızlar, dün temizlikçi bayan çağırmıştım sağolsun nezle olmuş bir de bana soğuk su içtim ondan boğazım kötü diyordu ama bütün gün öksürdü burnu aktı, şimdi benim de burnum yanıyor gibi kulaklarım tıkanacak gibi sinir oldum. Hastaysan hastayım de bebek olan eve hasta gelinir mi? Ben son günlerde maşallah çok şey yememe rağmen ne güzel kilo almıyorum hatta 1 kilo bile verdim ama doğumdan önceki kiloma 5 kilo var çok önemsemiyorum aslında spor yapıp sıkılaşsam kilolar pek belli olmayacak

bayramlıklar hazırmı minik kuzuların ben ahsene kot çeket takım aldım bayramda resim bekliyorum bakalım kuuzuların bayramlıklarına

benim temizligim bıttı.bebekle zor oldu elımi deymedigim yer kalmadı.kilolarım benımde ustumde :) ne yapayım 10 sene bu beden 50 den gram yukarı cıkamamıstı.öyleki kilo almak ıcın diyetler yapıyodum olmuyodu.şımdı boyle guzel oldum ama bıraz vermem lazım.bukadarıda biraz fazla ya.70 kiloyum :)

kizlar bayrama tatlı sarma falan yaptınızmı?bebeklerimizle imkansız ama :)

tatlı hazır alıcam ama sarma sarasım var misafir içinde büyük kızımda çok istiyo ikisi biarada çıkar ama ahsene eşim bakarsa oda boşver yemesekte olurdiyo

aman canım ev taşırken tekrar kirlenir bence taşınıca yıka hem yatak odası pek gören de olmassss ....

bizim bayramligımız da hazır.gecen bayram huyu degısmıs cok huzursuzlanmıstı.bu bayram neler olacak bakalım.havanın ayarı pek yok.hasta etmekten korkuyorum.

tatlı hazır alıcam ama sarma sarasım var misafir içinde büyük kızımda çok istiyo ikisi biarada çıkar ama ahsene eşim bakarsa oda boşver yemesekte olurdiyo

İşlerine gelmeyınce yemesekte olur derler.hem ahsene bakıp hem sararsan dolmayı itiraz etmez canım.ah bu erkekler :)

bayramlıklar hazırmı minik kuzuların ben ahsene kot çeket takım aldım bayramda resim bekliyorum bakalım kuuzuların bayramlıklarına

ewet bizde aldık bişeyler izmirden bakalım nsıl olacak...amann gurbette aile yok akraba yok bayramdan bişey anlamıyoruz inşallah ilerde çocuklarımız öyle olmaz bu arada dün senin kızda ateş oldumu benimki sabah 5 gibi ımmmımm diye sesler geliyodu beşiğinden bi baktım ateşi var biraz dolven verdim elini yüzünü falan yıkadık uyku tulumu vardı üzerinde onu çıkardım rahatladı yavrum ama benimki bugün hiç bşey yemedi ya beni de öyle yarım yamalak emdi sayılır seninkinde de oldumu canım böyle bişey?

ya kızlar siz bebişlerinize kahvaltı öğünü veriyormusunuz benimki ağzını kitliyor resmen yemiyo ya ayy bıktım iştahszlığından artık bazıları yazıyoya çok iştahlı kaşığa ağlıyo falan diye nasıl imreniyorum onlara maaşallah neolurdu benim oğlanda öyle olsaydı bi hevesle kalkıyorum hazırlıyoum ediyorum hiç oralı olmuyo az önce biraz havuç patates kıyma koydum pişirdim püre kıvamında yemesi kolay olsun diye iki kaşığı zorla yedirdim ya offfff

Merhaba canım.ben kahvaltı ögunu vermeye basladım.tok bile olsa cok hevesli ve iştahlı masallah.özellikle domates salatalık peynir bunlara bayılıyor.karıstırmadan ayrı ayrı verıyorum ben bu hafta 2 kere azar azarda yumurta sarısınada basladım.onuda sevdi.

ben başlayalı baya oldu yumurtaya da başka neler verebilirim çeşitlendirmmek açısından.salatalık domates vermiyordum onlardan vereyim.pekmez ,peynir yumurta veriyorum.yumurtayı gün aşırı veriyorum.pekmezine de bisküvi kATIYORUM.

ya canım ben sabaha kadar emziriyorum sabah 10.30-11 gibi uyanıyor biraz zaman geçsin acıksın vereyim diyorum ama yok bugün mesala 12 gibi hazırladım ama ben karıştırarark veriyorum ya ondan oluyor ve yemiyor ya çok çoook uzun süre aç kalacak ki ancak yer acaba karıştırmadanmı versem ben peynr pekmez bisküvi bazen yumurta sarısı falan karıştırıyorum öyle demekki seninki iştahlı bi bebek şanslısın benimki öyle değil yaa

canım benim kızımda iştahlı bir bebek degil o yüzden zorlamıyorum sendde neden okadar besini karıştırıyorsunki yemiyecekse pekmezi uyanır uyanmaz ver bir tatlı kaşıgı sonrada sadece peynir ve yumurtayı karıştır sütünle seyrelt yeter ben sadece yumurta ve labneyi karıştırıyorum sadece 1 yemek kaşıgı kadar oluyor yumurta sarısı yarım çorbayı hiç sevmedi bende zorlamıyorum şeftali yada muz oda 2 yemek kaşıgı kadar akşam uyumadan öncede piriç unu pişiriyorum oda 1 çay bardagı kadar bile yemiyor onun içinede badem 1 tane rendeliyorum ölçüleri küçült bence senin oglun kaç kiloydu benim kız daha 6900 gün içinde benim kız küçük çaybardaklarıyla 1 tane ek besin anca alıyo toplamda

Son düzenleme:

benımkı 6bucuk aylık
selam ahsenın annesı 6 900 5.ayında kılo almadı meger sut alerjısı varmıs hep ıshal oldu anlayana kadar...boyu da 64 mınyon bı bebek dr.a soruyom persentıl ıcınde normal dıyo ama cok hareketlı hep zıplıyo zaten zayıfsın dıyorum dınleytemıyorum senınkının boyu kac

haklı olabilirsin ekşi tatlı birbirine karışıyo belkide ondan yemiyor ama yiyen öyle bi yiyorki bizimkiler mızmız..yarın senin dediğin gibi yapayım bakalım yiyecekmi ben şuana kadar salatalık dmates vermedim dilekcan veriyomuş ama..aşıdanmı nedir bugün hiç bşey yemedi sadece iki kez falan emzirdim bütün gün sadece bu ahh şöyle ne versem seçmeden mızmızlanmadan yese ne olurdu(( canım benimkiin boyu 71 kilosuda 8 geldi dün 9 nisan doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…