bu süper işte çok moral oldu o kadar da koşturuyoruz ama zayıflayamıyouz çok da yemiyorum ....
yok canım ben çok yiyiyorum iştahım bi açılmışki hiç sorma bide kız durmuyor diye hep ekmek arası genelde sonrada kilo gidermi tabiki kalıyoayıptır söylemesi şimdi canım bi baklava cekiyoku olsada yesem
kilo konusu açılmışken hemen söyliim sadece 1 kg fazlam kaldıııııı
1 ay içinde 2 defa ev taşıdım ailem 1200 km uzakta olup tek başına herşeyi yapınca 15 günde 4 kg verdim
51 kiloyum şuan 67 ile doğuma girmiştim 47 ile hamile kalmıştım ama 47 ye düşmeyi düşünmüyorum üstüme pantolon bile bulamıyordum ideal benim için
yok canım ben çok yiyiyorum iştahım bi açılmışki hiç sorma bide kız durmuyor diye hep ekmek arası genelde sonrada kilo gidermi tabiki kalıyoayıptır söylemesi şimdi canım bi baklava cekiyoku olsada yesem
Gecmiş olsun canım bizdede sürekli burun tıkanıklıgı bide dün gözde akma oldu aşıda üstüne gelince dün gece fesmen pert oldum
Valla canım heralde hepimiz aynı durumdayız iş yerinde sarhoş gibi geziyorum ve bütgün dolaşıyorum ayaklarım kopuyor.. Allah yardımcımız olsun..
sevinecegin yere üzülüyormusun ben 18 kilo aldım dogumda 8 kilosu gitti kalan 10 lada şimdilik yaşıyoruz emziriyorum yoksa hemen rejime başlardım ama ben çok takıyorum cevrem çok moral veriyo çok yakışmış sakın verme diye ama ben alışkın olmadıgım için çok rahatsız oluyorum boyum 1 70 kilom 65
ya canım bir ben mi kaldım kilolarını veremeyen hala 1 gram bile veremedim doğum yaptığm kilodayım çok sinir oluyorummmmmmmmm
kizlar bayrama tatlı sarma falan yaptınızmı?bebeklerimizle imkansız ama :)
Bayram temizlikleriniz bittimi hanımlar benim bitti yatak odalarının perdeleri tek kaldı ama eriniyorum yıkamaya 1 ay sonra taşınacam kalsınmı acep karar veremedim havada karanlık uyuyasım var ama ahseni ayagımdan indirsem hemen uyanacak gecede uyumadı yazıgım geliyo
tatlı hazır alıcam ama sarma sarasım var misafir içinde büyük kızımda çok istiyo ikisi biarada çıkar ama ahsene eşim bakarsa oda boşver yemesekte olurdiyo
bayramlıklar hazırmı minik kuzuların ben ahsenekot çeket takım aldım bayramda resim bekliyorum bakalım kuuzuların bayramlıklarına
ya kızlar siz bebişlerinize kahvaltı öğünü veriyormusunuz benimki ağzını kitliyor resmen yemiyo ya ayy bıktım iştahszlığından artık bazıları yazıyoya çok iştahlı kaşığa ağlıyo falan diye nasıl imreniyorum onlara maaşallah neolurdu benim oğlanda öyle olsaydı bi hevesle kalkıyorum hazırlıyoum ediyorum hiç oralı olmuyo az önce biraz havuç patates kıyma koydum pişirdim püre kıvamında yemesi kolay olsun diye iki kaşığı zorla yedirdim ya offfff
Merhaba canım.ben kahvaltı ögunu vermeye basladım.tok bile olsa cok hevesli ve iştahlı masallah.özellikle domates salatalık peynir bunlara bayılıyor.karıstırmadan ayrı ayrı verıyorum ben bu hafta 2 kere azar azarda yumurta sarısınada basladım.onuda sevdi.
Merhaba canım.ben kahvaltı ögunu vermeye basladım.tok bile olsa cok hevesli ve iştahlı masallah.özellikle domates salatalık peynir bunlara bayılıyor.karıstırmadan ayrı ayrı verıyorum ben bu hafta 2 kere azar azarda yumurta sarısınada basladım.onuda sevdi.
ya canım ben sabaha kadar emziriyorum sabah 10.30-11 gibi uyanıyor biraz zaman geçsin acıksın vereyim diyorum ama yok bugün mesala 12 gibi hazırladım ama ben karıştırarark veriyorum ya ondan oluyor ve yemiyor ya çok çoook uzun süre aç kalacak ki ancak yer acaba karıştırmadanmı versem ben peynr pekmez bisküvi bazen yumurta sarısı falan karıştırıyorum öyle demekki seninki iştahlı bi bebek şanslısın benimki öyle değil yaa
canım benim kızımda iştahlı bir bebek degil o yüzden zorlamıyorum sendde neden okadar besini karıştırıyorsunki yemiyecekse pekmezi uyanır uyanmaz ver bir tatlı kaşıgı sonrada sadece peynir ve yumurtayı karıştır sütünle seyrelt yeter ben sadece yumurta ve labneyi karıştırıyorum sadece 1 yemek kaşıgı kadar oluyor yumurta sarısı yarım çorbayı hiç sevmedi bende zorlamıyorum şeftali yada muz oda 2 yemek kaşıgı kadar akşam uyumadan öncede piriç unu pişiriyorum oda 1 çay bardagı kadar bile yemiyor onun içinede badem 1 tane rendeliyorum ölçüleri küçült bence senin kız kaç kiloydu benim kız daha 6900 gün içinde benim kız küçük çaybardaklarıyla 1 tane ek besin anca alıyo toplamda
canım benim kızımda iştahlı bir bebek degil o yüzden zorlamıyorum sendde neden okadar besini karıştırıyorsunki yemiyecekse pekmezi uyanır uyanmaz ver bir tatlı kaşıgı sonrada sadece peynir ve yumurtayı karıştır sütünle seyrelt yeter ben sadece yumurta ve labneyi karıştırıyorum sadece 1 yemek kaşıgı kadar oluyor yumurta sarısı yarım çorbayı hiç sevmedi bende zorlamıyorum şeftali yada muz oda 2 yemek kaşıgı kadar akşam uyumadan öncede piriç unu pişiriyorum oda 1 çay bardagı kadar bile yemiyor onun içinede badem 1 tane rendeliyorum ölçüleri küçült bence senin oglun kaç kiloydu benim kız daha 6900 gün içinde benim kız küçük çaybardaklarıyla 1 tane ek besin anca alıyo toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?