2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cocuk evın neşesı derlerya..her cocuk bir neşeher hallerı cok tatlı.allahım ayırmasın bızlerı onlardan.yavrularımmm hepsı mınık bırer kuzu

nerden aklıma geldı bılmıyorum ama size bır uyarı yapmak ıstıyorum kucukde olsa bebeklerımızın yanında poşet bırakmayalım..allah korusun kızlar yaa boğulma sebebı bılıyorsunuz.burada bırının basına gelmıs nasıl aglamıstım okudugumda nolur dıkkat edelım...

ben kaçıyorum arkadaşlar eşim geldi birazda onunla muhabet edeyim çok hoş bir akşamdı öptüm hepinizi ve gül yavrularınızı

bir hafta aradan sonra herkese kocaman slm lar hepiniz iyisiniz umarım ve tabi bebişlerde....ben hala memleketteyim. iki gündür doktor geziyoruz oğlumla grip olmuşuz ....((

Bu sabah az kaldı ahsen kafa üstü yere düşüyordu yanımda koltukta oturuyordu oyuncagıyla oynuyordu bende süt sagıyordum oyuncagı yere düşmüş farketmedim oda onun arkasından gitmek istemiş ayagından zor tuttun bi elimdede makina valla aklım çıktı uf yere koysam yerler soguk miderin üstüne koysam ordanda yere düşünce aglıyo oyun halısınıda zaten hiç sevmedi canıda çok kıymetli hafif biyerini acıtsa saatlerce aglıyo düşmedi ama ayagını tutum diye 1 saat agladı kızlarya kansızlıktan olabilirmi ahsenin huysuzlugu yoksa huyumu

bugun oğlumu aşağı bıraktım istıyolar çünkü sürekli en fazla bır saat bırakııyorum markete gıtmişler dostino diye meyveli yoğurt almışlar ılk defa gördüm bu markayı oğlum daha gelmeden ebn zaten beklıyordum aşağıda hemen gelsınde alayımm dıyee ıyıkıde erken inmişimm daha 7 ayını yenı doldurmuş çocuğa ne idü belirsiz boyalı yoğurt vericeklermiş acayıp sinirlendım ama yinede kızmadan bu yoğurtları sakın vermeyın daha çok küçük üstelik ben böle hazır şeylerı vermiycem dedim kvde şişindi durdu ya madem çocuğa bişi alcaksınız ılk defa bişi alıyolar bu arada doğru düzgün faydalı bişi alın hafta içi azcık aşada bırakıp evımı topluyordum artık yalnızda bırakamıycam çocuğu geçen gunde sutlu neskafe içiyoruz çocuk yalanıyormuş dıye kavesını parmakladıı çocuğun ağzına sokuyorr dedım herkes elini sokarsane olcak bu çocuğun halıı hem kave içse ne olcak faydalımı erkek çocuğuymuş iyide o daha neyın ne olduğunu bılemıyokii bana hiç bir yardımı yok daha çok zarar için uğraşıyoo delirmek üzereyimyaadaha öncede demştimçok şükür ALLAH ında yardımıyla bugune kadar hiç ilaç kullanmadı kontroller dışında doktora götürmedım hiç hasta olmadı hadı bakamasam mudahale etsin ama sankı ben bakamıyormuşum gıbı burnunu sokmasına deliriryorumyaa (bu arada hasta olan bebeklerınde annelerının onlara en ıyı şekilde baktıklarına emınımbırazda olacaksa oluyor işte alınganlık olmasın dıye belirteyım dedım )bir sınırle ammada yazmışım burasıda olmasa tımarhaneye gitçem sanırım

merhaba kızlar kızım sabah 6:30da uyandı ve hala uyanık, benide öldürdü tabi mızmızlığı ile, ağlıyor ama 2 dk gireyim dedim dayanamadım :) bu arada bende kızıma herşeyi vermeye başladım, kasmıyorum artık..arkadaş dostino demiş benim eşimde almış bimden ben yediriyorum valla..çok şükür bişeyde olmadı şimdiye kadar..

cnm yoğurt var meyve var ne gerek var böyleşeylere benım durumum farklı ben yedırıken kıskanıyo kadın benı taklıt edecek şeyler yapmak için alıyor ayrıca ben yinede donane falan yedırmeyı düşünmuyorum

niye anneye sormazlar ki çocuğa bişey vermek için bende çok kızıyorum annemde olsa kayınvalidemde.. doğduğundan beri de uğraşıyorum (emziği reçele batır,pekmeze batır )sürekli bi takip halindeyim kızımdan çok bu karışanlar yoruyor beni

Allah korumuş canım hareketlendiler artk ne kadar dikkat etsekte kaşla göz arasında yapçaklarını yapıolarr..yorgan sersen yere genede soğukmu canım yerde iyi oynuyorlar oyalanır belki biraz

bir hafta aradan sonra herkese kocaman slm lar hepiniz iyisiniz umarım ve tabi bebişlerde....ben hala memleketteyim. iki gündür doktor geziyoruz oğlumla grip olmuşuz ....((

geçmiş olsun canım

vere vere dostino mu vermiş,hey Allahım yaaa

Canım ben bebeğimi kimseyle yalnız bırakamıyorum kim alınırsa alınsın çünkü herkes kendi bildiğine göre hareket ediyor o yüzden gözüm hep üzerinde, herşeyin bir yeri zamanı var, aceleye ne gerek var bağışıklık sistemleri gelişsin biraz daha toparlansınlar, sonra zaten istemesek de market ürünlerini onlar isteyecekler ama belli bir zamana kadar doğal olanlarla beslensinler. Ben bir de bebek görünce ikide bir ellerini suratını öpüp okşayanlara sinir oluyorum. Zaten sürekli ellerini ağızlarına götürüyorlar yüzüne ben bile pek dokunmuyorum hemen kuruyup kızarıyor.

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş ne kadar dkkat etsek de anlık durumlar Allaha emanetler. Oyun halısını çınarda sevmiyor ben de belim ağrıdığı için pek kucağıma almıyorum yatakta yerde filan oyalanıyoruz

kıslar merhaba
kızım yaklaşık 3 haftadır geceleri 5-6 kez kalkar oldu.yeni doğduğunda bile bu kara sık kalkmıyordu.acaba anne sütü çok tok tutmuyormu diye dün sütlü pirinç lapa yaptım evde.önce sevmedi.1-2 saat sonra baya yedi üstüne emdi ve uyudu.yine 4 kere kalktı.offf çok uykusuzum bu aralar.dişlerde kabarma filan yok.
memeden doymasa diyorum.e bi memeyi bitiriyo 2.yi biraz emip bırakıyor.
ne kadar daha böyla dayanabileceğim bilmiyorum
ak gıda denemelerimizde:
domates çiğ : sevmedi
domates pişmiş: sevdi
yoğurt :sevdi
elma suyu :sevmedi
havuç patates lapa:sevdi
kabak patates: sevmedi
armut suyu sevmedi
muz yoğurt :sevmedi
ülker pirinçli sütlü mama:hiçç sevmedi
su :sevdi

şimdilik verdiklerim bu kadar

beceri olarak :
ablasını ne zaman görse elini kaldırım geee gee geel diyor

çk geçmiş olsn canım,ucuz atlatmışsn.kansızlıkla ilgisi neki canım merak ettm ya.

cnm bu sevmedı deıkleırını bıkaç sefermı denedın çünkü en az bır hafta deneyın dıyor tadına alışması için bırkere deneyıp bıraktıysan dıye dedım

Canım ben de aynı durumdan şikayetçiyim geceleri sabaha kadar en az 5-6 defa bazen 7-8 defa kalkıyor ve ben de çok yoruldum üstelik belimi de incitmiştim. Doktora geçen ay söyledim pek umursamıyor. 2 aydan beri böyle. Ek gıda fala almıyor önce sevdiklerini şimdi yemiyor. Kabak patatesi oğlum sevmiyor kabak havucu seviyor, armut suyunu sevmişti şimdi sevmiyor yoğurdu biraz yiyor, elma suyunu sevmedi, ben de hep yorgun ve uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…