evet haklısn banada öle diyolar,hamilelikte başladılar ,ben hamileyken diyodumki keşke bi an önce çıksada sevsem diyodm,bizimkilerde çıkınca görürsn geri girsin diceksn derlerdi,şimdide senin dediğin gibi bi ayaklansn diyolar ama kendi kendilerine oyalansalar bizde bu kadar parçalanmıcaz belki,inan Ben bazen at yarışları gibi hissediym kendimi evin içinde aşağı yukarı koşturuym,yok maması yok çamaşır yok bulaşk,yok temizlk,vaalla kendime yemek yapamıym ama bizim oğlanın menüsü hiç bozulmuyo,birini yapıyom onu yedirdikten sonra diğerini yapıym.hiç boş durmak yok o uyumasa.Selam canım, etrafımdakiler bana pek olumlu şeyler söylemiyor, sen görürsün bugünleri arasın biraz daha büyüsün yerinde durmaz hiç oturtmaz seni diye gıcık konuşuyorlar. Belli olmaz o zaman daha hareketlenecekleri için belki daha kolay uyurlar inşallah ya da kendi kendilerine vakit geçirmeyi öğrenirler. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu
Haklısın canım, bu saat olmuş çamaşır makinasını bekliyorum gündüz yetişemiyorum bazen, iyi geceler görüşürüzevet haklısn banada öle diyolar,hamilelikte başladılar ,ben hamileyken diyodumki keşke bi an önce çıksada sevsem diyodm,bizimkilerde çıkınca görürsn geri girsin diceksn derlerdi,şimdide senin dediğin gibi bi ayaklansn diyolar ama kendi kendilerine oyalansalar bizde bu kadar parçalanmıcaz belki,inan Ben bazen at yarışları gibi hissediym kendimi evin içinde aşağı yukarı koşturuym,yok maması yok çamaşır yok bulaşk,yok temizlk,vaalla kendime yemek yapamıym ama bizim oğlanın menüsü hiç bozulmuyo,birini yapıyom onu yedirdikten sonra diğerini yapıym.hiç boş durmak yok o uyumasa.
Haklısın canım, bu saat olmuş çamaşır makinasını bekliyorum gündüz yetişemiyorum bazen, iyi geceler görüşürüz
kıslar malum havalar soguyor bebıslere yorgan ortecekmıyız uyku tulumu kullanıyorum ama ne bılım yorgan lazımmı uyku setının yorganı cook zayıf benım.yaptırsammı dıye dusundum elyaf bebek yorganı sordum 35 lıraya yapıyolarmış.
gecmiş olsun canım evdeyim sabahtan beri eşimde yok bugün iyice bunaldım hepiniz hoş geldiniz
ısmı neydı canım calgel mi
canım tekrardan geçmiş olsun.Birazcık düzelmişsindir umarım,ada nasıl oldu?
cnm kucağıma aldım susmadı yatırdım susmadı döşek serdım yere otruttum ne varsa döktüm önüne yokk gene ağlıyoo bıde ağlıyo sonunda bubububu ayysürekli bunu tekrarlıyoo
daha hiç dişi yokkii bakıyorum hep aynı hafif bi beyazlık varr zaten eşime dıyorum biz buna çenelik yaptıralım dıyeeben daha reglde olamadım sınırden delirtti bugun benı ıyıce stres oluyorum benımde saçımı başımı yoluyo çokyaa yüzümede ıkı yere ımzasını attı tırnaklarını kesıyorum ama yınede keskın oluyo bebek tırnağı
bir hafta aradan sonra herkese kocaman slm lar hepiniz iyisiniz umarım ve tabi bebişlerde....ben hala memleketteyim. iki gündür doktor geziyoruz oğlumla grip olmuşuz ....((
Bu sabah az kaldı ahsen kafa üstü yere düşüyordu yanımda koltukta oturuyordu oyuncagıyla oynuyordu bende süt sagıyordum oyuncagı yere düşmüş farketmedim oda onun arkasından gitmek istemiş ayagından zor tuttun bi elimdede makina valla aklım çıktı uf yere koysam yerler soguk miderin üstüne koysam ordanda yere düşünce aglıyo oyun halısınıda zaten hiç sevmedi canıda çok kıymetli hafif biyerini acıtsa saatlerce aglıyo düşmedi ama ayagını tutum diye 1 saat agladı kızlarya kansızlıktan olabilirmi ahsenin huysuzlugu yoksa huyumu
Selam bayanlar oğlum 4 gündür kaka yapmıyordu nihayet bugün yaptı ama berbat bir koku bayılacaktım, ek gıda aldıktan sonra kakasının kıvamı ve kokusu çok değişti, sizin bebeklerde de öyle oldu mu
slmcanlar iyisiniz inşaalah 1 saatten beri geçmşi okuyorum . bu arada ben hala memleketteyim hasta olunca memlekete dönemedim oğlanda bende yorgan döşek yatıyoruz.... doktorada gittik ama iyieşemedik bir türlü bebeğin burnu tıkalı geceelri uymuyo sersem oldum iiiyice burun tıkanıklığına neler yapıyorsunuz bir akıl verin canım doktor antibiyotik vermedi peditus verdi birde serum fizyolokjik damlatıyorum hiç fayda etmedi....
,
dunku düğünü kazasız belasız atlattım emırhan bıraz zorladı kucaktan kucaga gıdınce ama babamız ılgılendı terasta falan gezdırdı.boyle atlattım..bu arada bugun 2. dişimiz de cıktııns bıraz daha sakınlesır..yanlız memeyı emerken cok ısırıyor gunduz emzırmek ıskence gıbı..ahsennım sen dun dusmekten son anda kurtarmıssın dun aksam otururken yanımda neye sınırlendı anlayamaıdm bırden kendını arkaya dogru attı küüüt dedı valla kafası.nasıl agladı bu huyu cok kotu..sinirlenınce hemen atıyor kendını bu sefer tutamamıdm. neyse sakınlestı falan ıcımden de bıkac gundur gecıp duruyodu ayy ne guzel hıc dusurmedık daha falan dıye..al ıste gool..ılk ve son olur inş
Geçmiş olsun canım.
Kansızlıkla ilgili olabileceğini sanmam canım bu aylarda özellikle dişten dolayı bütün bebişler aynı. Eğer kansızlıktan dolayı diye düşünüyorsan kan testi yaptırabilirsin. Şu demir damlası var ya, onu bazı yerlerde ölçüm yaptıktan sonra veriyorlarmış. Sadece bizim ülkemizde sanırım sorgusuz veriliyor. Ben düzenli kullanmıyorum, gerçi bu ara aklım nerede bilmiyorum D vitaminini bile unutuyorum vermeyi 2-3 gün. Bak bu gün verecektim gene unuttum. Galiba bende var kansızlık. :))) Hamilelikte baya azdı zaten, sonrasında ilaç, iğne, flakon. En sonunda damardan verecekler kurtulacaklar.
ben bır kez hafif hırıltısından korkup, guvendıgım bı dr un tavsıyesıyle pedıtus verdı kullandım ama resmen cocugum hastalandı yanı.pedıtus kullanınca genız akıntısı arttı bu akıntı ciğerlerıne ulasırsa dıye korkumdan hemen ılacı bıraktım 2 gun sadece serum fızyolojık le temızleyıp otrı bebeyle cektım okadar hemen duzeldı.pedıtus hastalıgı agırlastırıyor bu benım bızde gözlemledıgım bı durumdu canım.sende gözlemle bakalım.ilaçsız belkı daha cabuk ıyılesır.uzun surmesını bu ılaca baglıyorum ben gecmıs olsunn canım
bu dediğin çok doğru bir tespit, çocuk doktoru kadir tuğcu boğaz burun hırıltılarında peditus kullanmanın iltihabı ciğerlere indireceğini söylüyor, ateş yoksa sadece serum fizyolojik sıkın ciğerlerine inmez diyor, ama doktorlar genelde en ufak nezlede peditusu dayıyor kızım nezle olduğunda peditus vercek diye doktora götürmedim bizim doktorun da en sevdiği ilaçtırserum fizyolojikle 10 gün de atlattık şükür bizde
herks nerde ya:44:
bayramda kizimin agzinin ic kisminin beyazlaxigini fark etmiştim. Birkac gun sonra da kan oturmaya başlazi. Cuma 7.ay kontrolunde gosterdim ama onemli degil emmekten olmuştur dedi. Bu sabah uyaninca bir baktim komple kan oturmuş ic tarafa ve beyzliklar var. Hemen dr a goturdum tabi bi daha bkti pmukcuk olmuş dedi. Fungostatin diye bir ilac yazdi gunde 3 kere surecekmişim. Dedim ben bunu yenidoganlara ait bir rahatsizlik saniyodum diye ama yok dedi onun kizina 1 yaşindayken olmjş. Mantarmiş bu meret ve hemen gecmehebilirmiş. Daha once pamukcuk atlatan arkadaşlardan oneriler bekliyorum ne yapsam da biran once atlatsak.
geçmiş olsun canım geçer inşaalalh bu arada ben de dut pekmezinin çok faydalı olduğunu duydum bu konuda ama hakiki olavcak markettekiler işe yaramıyor ... benim bebektete beyazlıklar olur gibi oldu ben de sürüyorum sürekli yediriyorum da şimdi hiç eser kalmadı beyazlıktan ....
Geçmiş olsun canım, ben de dut pekmezini duymuştum, benim oğlum yeni doğduğu zamandan 2 aylık olana kadar ağzında beyazlık vardı ama doktor sütten diyordu başka bir doktorda karbonatlı su ile temizle demişti bir süre sonra kendiliğinden geçtibayramda kizimin agzinin ic kisminin beyazlaxigini fark etmiştim. Birkac gun sonra da kan oturmaya başlazi. Cuma 7.ay kontrolunde gosterdim ama onemli degil emmekten olmuştur dedi. Bu sabah uyaninca bir baktim komple kan oturmuş ic tarafa ve beyzliklar var. Hemen dr a goturdum tabi bi daha bkti pmukcuk olmuş dedi. Fungostatin diye bir ilac yazdi gunde 3 kere surecekmişim. Dedim ben bunu yenidoganlara ait bir rahatsizlik saniyodum diye ama yok dedi onun kizina 1 yaşindayken olmjş. Mantarmiş bu meret ve hemen gecmehebilirmiş. Daha once pamukcuk atlatan arkadaşlardan oneriler bekliyorum ne yapsam da biran once atlatsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?