2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydin kizlar gece kalkmasından şikayet etmiş herkes bizde aynı durumdayız ya miray hiç kalkmazsa 5-6 kere uyaniyor emziğı düşüyo kıyameti koparıyo bazen 15 dkda bir bile kalktığım oluyo zombi gibi oldum artık ya gündüz uykusu zaten hiç yok eskiden akşam 8de yatar sabah 8de kalkardi şimdi gece 10 da yatıyo o da benim zorumla sabah 6da ayaktayiz gece zaten kaç kere uyandigi belli değil pf

slmcanlar iyisiniz inşaalah 1 saatten beri geçmşi okuyorum . bu arada ben hala memleketteyim hasta olunca memlekete dönemedim oğlanda bende yorgan döşek yatıyoruz.... doktorada gittik ama iyieşemedik bir türlü bebeğin burnu tıkalı geceelri uymuyo sersem oldum iiiyice burun tıkanıklığına neler yapıyorsunuz bir akıl verin canım doktor antibiyotik vermedi peditus verdi birde serum fizyolokjik damlatıyorum hiç fayda etmedi....
,

çk geçmiş olsn canım,ucuz atlatmışsn.kansızlıkla ilgisi neki canım merak ettm ya.

tubacığım geçmşl olsun Allah korumuş. bir anlık dikkatsizliğe bile gelmiyorlar artık

hepinze teşekür ederim gecmiş olsun dilekleriniz için gercekten allah korudu saniyelik tutum 4 parmak kala iyice hareketlendi ahsen işimiz zor

canım burun aspiratörleri va serum fizyolojikle yumuşayınca çek biraz rahatlar tabi durursa ahsen hiç burnuna eletmiyo

Selam bayanlar oğlum 4 gündür kaka yapmıyordu nihayet bugün yaptı ama berbat bir koku bayılacaktım, ek gıda aldıktan sonra kakasının kıvamı ve kokusu çok değişti, sizin bebeklerde de öyle oldu mu

Selam bayanlar oğlum 4 gündür kaka yapmıyordu nihayet bugün yaptı ama berbat bir koku bayılacaktım, ek gıda aldıktan sonra kakasının kıvamı ve kokusu çok değişti, sizin bebeklerde de öyle oldu mu

evet çok pis kokuyo

evet canım bızde de uzun bı zamandır hep boyle.ek gıdayıda cok yedıgıne baglıyorum kakasını temızledıkten sonra havalandırmazsam o odaya 1 saat gırılmez.gıttıgım yerlerde falan temızleyecek olsam dusunemıyorum ev sahıbının halını

ben bır kez hafif hırıltısından korkup, guvendıgım bı dr un tavsıyesıyle pedıtus verdı kullandım ama resmen cocugum hastalandı yanı.pedıtus kullanınca genız akıntısı arttı bu akıntı ciğerlerıne ulasırsa dıye korkumdan hemen ılacı bıraktım 2 gun sadece serum fızyolojık le temızleyıp otrı bebeyle cektım okadar hemen duzeldı.pedıtus hastalıgı agırlastırıyor bu benım bızde gözlemledıgım bı durumdu canım.sende gözlemle bakalım.ilaçsız belkı daha cabuk ıyılesır.uzun surmesını bu ılaca baglıyorum ben gecmıs olsunn canım

dunku düğünü kazasız belasız atlattım emırhan bıraz zorladı kucaktan kucaga gıdınce ama babamız ılgılendı terasta falan gezdırdı.boyle atlattım..bu arada bugun 2. dişimiz de cıktııns bıraz daha sakınlesır..yanlız memeyı emerken cok ısırıyor gunduz emzırmek ıskence gıbı..ahsennım sen dun dusmekten son anda kurtarmıssın dun aksam otururken yanımda neye sınırlendı anlayamaıdm bırden kendını arkaya dogru attı küüüt dedı valla kafası.nasıl agladı bu huyu cok kotu..sinirlenınce hemen atıyor kendını bu sefer tutamamıdm.neyse sakınlestı falan ıcımden de bıkac gundur gecıp duruyodu ayy ne guzel hıc dusurmedık daha falan dıye..al ıste gool..ılk ve son olur inş

Maşallah canım, hayırlı olsun dişleriniz, emirhan hızlı gidiyor, size de geçmiş olsun benim de en büyük korkum düşürmek yanımda bile yatıramıyorum, inşallah korktuğum başıma gelmez. Çınar da sinirlenince oyuncaklarını kafasına suratına vuruyor

slm kızlar ne var ne yok bütün gün mız mızlandı kızım eşimde yok çok yoruldum gözlerim kapanıyo valla:85::85::85:
kızlar ya bebişleriniz kaçta yatıp kaçta kalkıyo benim kızımın gündüz uykusu 10 ar dk gecede 50 kere uyanıyoruz nasıl dayanıyo anlamıyorum

bende düğünü soracaktım iyi anlamışsın zaten eşlerde olmasa neyapardık bilmiyorum pazar günleri eşim evde valla 1 günde olsa rahat etmek güzel oluyo benim için sizede geçmiş olsun canım valla zaten bir ayaga kalksalar işimiz dahada zorlaşacak allah yavrularımızı korur inşallah 2. dişinizde hayırlı olsun canım

gündüz en uzun uyudugu oda ya kucagımda yada aygımda yarım saat gecede en uzun uydugu 2 saat bazen ben yataga uzanmadan bidaha kalkıyo 3 4 kere koyuyorum bakıyorum gene uyanıyo ayagımda salıyorum sonrada yanıma alıp pışpış lıyorum vel hasıl sabah kalktıgımda hertarafım agrıyo bugün milupanın gece çayından verdim yatalı 15 dakika oldu üç kere uyandı bize çayında faydası olmadı galiba

Selam canım benim oğlum da geceleri çok uyanıyor onu sürekli yatağına koymaktan belimin ağrısından kurtulamıyorum, sabahları da erken uyanıyoruz ve kendi başına oyalanamıyor. Sabah 7 de uyanır, akşam belli olmuyor uyku saatimiz

selamlar kızlar valla benimkide öle çk dengesz uykusu,dün akşam 11 de zor uyuttm,gecede aynı 5-6 kere uyandm,yok emzik koy,yok pışpışla,yok salla.sabahda 7 gibi perişan uyandm,bugünde dayanamadm 9,5 gibi uyuttm hemen uykusu dağılmadan,bakalım gece kaç defa dürtecek benii.kızlar bizim bebekler hep aynı galiba ya,ne zaman rahat ederz bilmem,yada ne zaman alışırız.:97:

aynen kızlar ya fıtığım var sabah bi kalktım eğilip doğrulamıyorum eşimde yoktu bütün gün pestilim çıkt anca uyudu gece her emziği düştüğünde ağlıyo çocuk ya emziği mi bantlasam acabaneyse kızlar uyudu bende uyuyayım bari bayılcam artık

Selam canım, etrafımdakiler bana pek olumlu şeyler söylemiyor, sen görürsün bugünleri arasın biraz daha büyüsün yerinde durmaz hiç oturtmaz seni diye gıcık konuşuyorlar. Belli olmaz o zaman daha hareketlenecekleri için belki daha kolay uyurlar inşallah ya da kendi kendilerine vakit geçirmeyi öğrenirler. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…