2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben burdayımmmmmmm uykusuz yorgun ve hasta
Geçmiş olsun canım, nereden kaptınız yoksa üşüttünüz mü, umarım ben şu sıralar hasta olmam, hemen bronşite dönüyor zaten bel ağrım henüz geçmedi. Bol bol adaçayı iç içine tarçın karanfil elma kurusu at. Tavuklu çorba limon, nane, karabiber ekle, tabi en önemlisi istirahat

selam benım kızım da 2.ayında oldu tam 1.5 ay surdu 1.5 kutu mukostatın kullandık ama karacıgerı etkılermıs bu ılaclar 1 kutu kullan bırak demıstı dr.um ama en ıyı cozum sudur dedı kı ole de oldu sargı bezını al karbonatl suyla sıl agzını gunde 5 6 defa her beslenmeden sonra hıcbır zararı da yok tek ve etkılı cozum yıne olsa mukostatın degıl bunu yaparım bu gecırdı cunku.gecmıs olsun

1 kahve fıncanı suya 1 cay kasıgı karbonat ılacı o aparatıyla cekıp agzına sıkarken kusardı hep karbonattan hıc ıgrenmedı

sağol canım bayramdan sonra kuaföre gitmiştim saçlarımı boyatayım dedim orada üşütmüşüm farketmeden ben hasta olunca bebekte benden kaptı şifayı ,,,,,,
sende çok dikkat et canım kendine bel ağrısı önemli bebeğide çok fazla taşıma kucağında. bu arada bitki çayı içiyorum bol bol senin tarifini de yapıcam birazdan canım çok sağol .... allah yardımcımız olsun...

bızde de kırkının ıcınde olmustu..dr a sordugunda hemen mıkostatın verıyor ve kullanımında da masllah yanı okadar cok verıyosunkı neredeyse koca 1 kasık dolusu.içime sınmedı 1 gun kullandıum..baktım cocuk resmen daha fazla huysuzlandı.bebegımde gaz yaptıgını anladım bıraktım..acı yoktu bu bellıydı ama ben azmettım pek hoşlanmasamda gunde 3en az 3 kez karbonatlı suya bıraz hafıf tırtıklı temız bı havlunun kenarını batırıyodum dılının uzerınde dondurup heryerıne ulasacak sekılde temızledım 3 gune kalmaz kurtulduk..ama bır gormelıydın dılının her tarafı bembeyazdı.karbonat mıktarıda şoyle..yarım cay bardagına 1 tatlı kasıgı karbonat at karıstır her gun bu karısımı yenıledım ben sende oyle yapabılırsın kaynamıs sogutulmus hafıf sıcak yapmıstım suyunu tecrubelerım bunlarr..ıns.çabuk gecer gecmıs olsun

aayyy kıslar seytan kulagına kursun nazar deymesınde benım oglan cok nadıren uyku sorunu yasıyor.belkı dişlerı kolay cıkardı ondanmı bılmıyorum ama 2 saat uyuyor 2 saat uyanık aynen boyle kurulu saat gıbı..uyanıkken benı coook yoruyor cok nazlı ve aksi ama sımdı hakkını yıyemem bebemın..uykusu cok guzel.sizi duyunca anladım bunu..mesela oglen 1 bucukda yatırdım suan 4 bucuk yenı uyandı..6 bucukta uyur gene.bızım uykularımızın yarısınıda sıze yolluyorum . bıraz daha sabır kızlar .dişler cıkınca degısecekler..canları acıyodur uyuyamıyolardır..

ben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bari çok yoruldum

Benim kızımda ilk doğduğu zamanlrda olmuştu. Dut şurubu satılıyor eczanelerde tadıda fena değil tatlı bişey. onu temiz ütülenmiş bir tülbent yardımıyla cocugun damaklarına güzelce sürdük 1 kere sürmek yetti hemen düzeldi gecmis olsun belki isine yarar

ben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bari çok yoruldum
Inşallah herşey istediğin gibi olur güzel telaş bunlar canım ne mutlu ev sahibi olmuşsunuz
aman nazar değmesin canım ya maşallah kuzuya inşallah düzene gireriz bizde

Uykusuz yorgun kısmı benim içinde geçerli geçmiş olsun canım:2:
Canım miray pamukcuk ilk doğduğunda olmuştu karbonatli suyla silmiştim ağzını geçmişti inşallah hemen iyileşir meleğin

kızlar hepinize teşekkür ederim. toplu halde alıntı yapmayı bilmediğimden buradan topluca teşekkürlerimi ileteyim hepinize. karbonatlı su hazırladım ben de her beslenmeden sonra sürüyorum yani şimdiye kadar 2 kere sürdüm. inşallah çabuk atlatırız yeni doğanda çabuk geçiyormuş da sonrası daha zor iyileşiyormuş. herhalde anne sütü alıyorlar ya o zaman antibiyotık gibi etki ediyor onlara diye düşündüm. allahtan ağrısı yok ama yeme konusunda iyice isteksizleşti. en büüyük sıkıntıları bunlar olsun inşallah...

artık emzırmıyorum ama kızımda pamukcuk varken emzırıyodum kendı gogsunu de sılmeyı unutma canım her emzırmeden sonra

evet oğlumun da kafası çok terliyo yaa,neden ki?kilomuz falan da iyi,kansızlık olduğunu sanmıyorum,demir damlası kulanıyoruz çünkü,sebebi ne ki acaba?

evet oğlumun da kafası çok terliyo yaa,neden ki?kilomuz falan da iyi,kansızlık olduğunu sanmıyorum,demir damlası kulanıyoruz çünkü,sebebi ne ki acaba?

bilmiyorum ki canım bizimkide çok terliyo hep ıslak saçlar allahtan çok saç yokta hasta olmuyo

canlar merhaba herkese..herkes iyidir inşAllah..çok şükür bizde iyiz..

DİLEKCAN canım sana çooookk teşekkür ediyorum, bu gece çayı sanki bizdede işe yarıyacak gibi :)) kızım 2 defa kalkmaya başladı, nasıl seviniyorum anlatamam yaaa :)))

kızlar elanında başı çok terliyor, tam ense kısmı, saçlıda baya ıslanıyor, bende hep bez koyuyorum, doktora sordum normal dedi, d vitamini falan da değiştirmedi..Dvit3 ve santafere devam ediyorum..bu arada santafer kullanan arkadaşlar bebeğin kilosuna göremi damla sayınız? yoksa sabit mi? Ankarada bir doktor 4 damla dedi bana halbuki 8 veriyorum ben kilo başına dedi doktorumuz..

Kafa terlemesi Ada'da da var. Doktor kontolüne gitmiyoruz biz uzun zamandır. Bir ara kan tahlili versek fena olmaz aslında.

Serum fizyolojik verdiğimde hep ağlıyordu kızım. Az önce babasının burnu tıkalı diye sıkayım dedim burnuna. Daha ilk damlada suratının rengi değişti. Direk lavaboya koştu, olduğu gibi genzime gitti her iki burunda da dedi. Babası dayanamıyor kim bilir ona nasıl geliyordur. Ama mecbur kalınca da yapacak bir şey olmuyor.

Geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben temmuz ikiz annesiyim 3 aylıyız cok sukur slzler 7 aylıksınız sormak lstedlglme gelınce malum 2 bebek olunca masraflarda 2 ye katlanıyo demem o kl kızlarınızın küçük gelen kıfatlerını vermek isteseniz alablirim çokta makbule gecer inanın

Merhaba arkadaslar ben temmuz ikiz annesiyim 3 aylıyız cok sukur slzler 7 aylıksınız sormak lstedlglme gelınce malum 2 bebek olunca masraflarda 2 ye katlanıyo demem o kl kızlarınızın küçük gelen kıfatlerını vermek isteseniz alablirim çokta makbule gecer inanın şlmdılık iyi geceler arkadaşlar

merhabalar.. bizde nisanda merhaba dedik hayata...:) kızım var aslında öncedende yazdım belki hatırlarsınız...kzıım tel sarar ve gel gel yapıyor .. ama yemek yemiyor maalesef. şimdilik 6 kilo.. sıvı hiçbirşeyi yediremiyorum emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.. bizim durumumuzda olan var mı ?
birde arkadaşlar serum fizyolojik alan arkadaşlar size tavsşyem ecz.den serum ,enjektör ve damlalık alın .. o kadar parayı serum fizyolojiğe boşa vermeyin. toplam 4 lira tutuyo kocaman serumla...
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » BİRİLERİ BİZİ SERUM FİZYOLOJİKLİ BURUN DAMLALARI İLE ALDATIYOR MU?
isteresniz eczacınıza da danışabilirsiniz....

ben varım canım uyutup günde 2 3 kere emziriyorum zorla ek besindede sorunlarımız var bizde daha 7 kilo olmadık yani tek degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…