Geçmiş olsun canım, nereden kaptınız yoksa üşüttünüz mü, umarım ben şu sıralar hasta olmam, hemen bronşite dönüyor zaten bel ağrım henüz geçmedi. Bol bol adaçayı iç içine tarçın karanfil elma kurusu at. Tavuklu çorba limon, nane, karabiber ekle, tabi en önemlisi istirahatben burdayımmmmmmm uykusuz yorgun ve hasta
bayramda kizimin agzinin ic kisminin beyazlaxigini fark etmiştim. Birkac gun sonra da kan oturmaya başlazi. Cuma 7.ay kontrolunde gosterdim ama onemli degil emmekten olmuştur dedi. Bu sabah uyaninca bir baktim komple kan oturmuş ic tarafa ve beyzliklar var. Hemen dr a goturdum tabi bi daha bkti pmukcuk olmuş dedi. Fungostatin diye bir ilac yazdi gunde 3 kere surecekmişim. Dedim ben bunu yenidoganlara ait bir rahatsizlik saniyodum diye ama yok dedi onun kizina 1 yaşindayken olmjş. Mantarmiş bu meret ve hemen gecmehebilirmiş. Daha once pamukcuk atlatan arkadaşlardan oneriler bekliyorum ne yapsam da biran once atlatsak.
1 kahve fıncanı suya 1 cay kasıgı karbonat ılacı o aparatıyla cekıp agzına sıkarken kusardı hep karbonattan hıc ıgrenmedıselam benım kızım da 2.ayında oldu tam 1.5 ay surdu 1.5 kutu mukostatın kullandık ama karacıgerı etkılermıs bu ılaclar 1 kutu kullan bırak demıstı dr.um ama en ıyı cozum sudur dedı kı ole de oldu sargı bezını al karbonatl suyla sıl agzını gunde 5 6 defa her beslenmeden sonra hıcbır zararı da yok tek ve etkılı cozum yıne olsa mukostatın degıl bunu yaparım bu gecırdı cunku.gecmıs olsun
Geçmiş olsun canım, nereden kaptınız yoksa üşüttünüz mü, umarım ben şu sıralar hasta olmam, hemen bronşite dönüyor zaten bel ağrım henüz geçmedi. Bol bol adaçayı iç içine tarçın karanfil elma kurusu at. Tavuklu çorba limon, nane, karabiber ekle, tabi en önemlisi istirahat
bayramda kizimin agzinin ic kisminin beyazlaxigini fark etmiştim. Birkac gun sonra da kan oturmaya başlazi. Cuma 7.ay kontrolunde gosterdim ama onemli degil emmekten olmuştur dedi. Bu sabah uyaninca bir baktim komple kan oturmuş ic tarafa ve beyzliklar var. Hemen dr a goturdum tabi bi daha bkti pmukcuk olmuş dedi. Fungostatin diye bir ilac yazdi gunde 3 kere surecekmişim. Dedim ben bunu yenidoganlara ait bir rahatsizlik saniyodum diye ama yok dedi onun kizina 1 yaşindayken olmjş. Mantarmiş bu meret ve hemen gecmehebilirmiş. Daha once pamukcuk atlatan arkadaşlardan oneriler bekliyorum ne yapsam da biran once atlatsak.
gecmıs olsun havaların ne yaptıgı bellı degıl cabuk usutuyoruz benım de sırtım cok agrıyor tabı regl oldum bunada baglıyorum kırgınlıgımı..ben burdayımmmmmmm uykusuz yorgun ve hasta
slm kızlar ne var ne yok bütün gün mız mızlandı kızım eşimde yok çok yoruldum gözlerim kapanıyo valla:85::85::85:
kızlar ya bebişleriniz kaçta yatıp kaçta kalkıyo benim kızımın gündüz uykusu 10 ar dk gecede 50 kere uyanıyoruz nasıl dayanıyo anlamıyorum
Inşallah herşey istediğin gibi olur güzel telaş bunlar canım ne mutlu ev sahibi olmuşsunuzben geldim ev için perde bakmaya gittim karar veremedim ve kızım gelecek diye döndüm üf çok kararsızım :44:yemekte yok ahsen çok bunaldı ayagımda salıyorum dinlensin yarım saat bariçok yoruldum
aman nazar değmesin canım ya maşallah kuzuya inşallah düzene gireriz bizdeaayyy kıslar seytan kulagına kursun nazar deymesındebenım oglan cok nadıren uyku sorunu yasıyor.belkı dişlerı kolay cıkardı ondanmı bılmıyorum ama 2 saat uyuyor 2 saat uyanık aynen boyle kurulu saat gıbı..uyanıkken benı coook yoruyor cok nazlı ve aksi ama sımdı hakkını yıyemem bebemın.. uykusu cok guzel.sizi duyunca anladım bunu..mesela oglen 1 bucukda yatırdım suan 4 bucuk yenı uyandı.. 6 bucukta uyur gene.bızım uykularımızın yarısınıda sıze yolluyorum . bıraz daha sabır kızlar .dişler cıkınca degısecekler..canları acıyodur uyuyamıyolardır..
Uykusuz yorgun kısmı benim içinde geçerli geçmiş olsun canım:2:ben burdayımmmmmmm uykusuz yorgun ve hasta
Canım miray pamukcuk ilk doğduğunda olmuştu karbonatli suyla silmiştim ağzını geçmişti inşallah hemen iyileşir meleğinbayramda kizimin agzinin ic kisminin beyazlaxigini fark etmiştim. Birkac gun sonra da kan oturmaya başlazi. Cuma 7.ay kontrolunde gosterdim ama onemli degil emmekten olmuştur dedi. Bu sabah uyaninca bir baktim komple kan oturmuş ic tarafa ve beyzliklar var. Hemen dr a goturdum tabi bi daha bkti pmukcuk olmuş dedi. Fungostatin diye bir ilac yazdi gunde 3 kere surecekmişim. Dedim ben bunu yenidoganlara ait bir rahatsizlik saniyodum diye ama yok dedi onun kizina 1 yaşindayken olmjş. Mantarmiş bu meret ve hemen gecmehebilirmiş. Daha once pamukcuk atlatan arkadaşlardan oneriler bekliyorum ne yapsam da biran once atlatsak.
artık emzırmıyorum ama kızımda pamukcuk varken emzırıyodum kendı gogsunu de sılmeyı unutma canım her emzırmeden sonrakızlar hepinize teşekkür ederim. toplu halde alıntı yapmayı bilmediğimden buradan topluca teşekkürlerimi ileteyim hepinize. karbonatlı su hazırladım ben de her beslenmeden sonra sürüyorum yani şimdiye kadar 2 kere sürdüm. inşallah çabuk atlatırız yeni doğanda çabuk geçiyormuş da sonrası daha zor iyileşiyormuş. herhalde anne sütü alıyorlar ya o zaman antibiyotık gibi etki ediyor onlara diye düşündüm. allahtan ağrısı yok ama yeme konusunda iyice isteksizleşti. en büüyük sıkıntıları bunlar olsun inşallah...
günaydın kızlar
bu gece kaç kere kalktığımı sayamadım bile
belim 2 ye ayrılıyo sanki ya yazık kocişim hala yok
ahsenim bi kanına baktır ama mirayında kafası çok terliyo çok ağlıyo diye bütün tahlilleri yaptı doktorlar bi rahatsızlığımı var diye herşeyi normal çıktı bişeyi yoktur bence ama istiyosan bi kan tahlilili yaptır
evet oğlumun da kafası çok terliyo yaa,neden ki?kilomuz falan da iyi,kansızlık olduğunu sanmıyorum,demir damlası kulanıyoruz çünkü,sebebi ne ki acaba?
canım ahsen yeni dogdugunda sarılık oldu özel hastanede sabah akşam sarılıgı düşmüşmü diye tahlil yapıldı kanında çökme olmuş yanlış kan alımından 6 ya düşmüştü sonra ben beslemmeme dikat etim 10 çıkmıştı 3 aylık olunca kan damlasına başladık halende düzenli kulanıyorum ama biz d3 3 aylıken bıraktık supravit diye genel bir vitamin kulanıyoruz ahsenin başı aşırı terliyo son 2 haftadır nete baktım d vitamini eksikligi yada demir eksikliginde oluyomuş. bide kansızlık ya çok halsizlik yapıpıyomuş yani sesiz bi bebek yada tam tersi sürekli huysuzluk şeklinde ahsendede sürekli bir huysuzlugu var ondan sordum ay ne kadar dertliymişim ammada uzun yazdım
bu dediğin çok doğru bir tespit, çocuk doktoru kadir tuğcu boğaz burun hırıltılarında peditus kullanmanın iltihabı ciğerlere indireceğini söylüyor, ateş yoksa sadece serum fizyolojik sıkın ciğerlerine inmez diyor, ama doktorlar genelde en ufak nezlede peditusu dayıyor kızım nezle olduğunda peditus vercek diye doktora götürmedim bizim doktorun da en sevdiği ilaçtırserum fizyolojikle 10 gün de atlattık şükür bizde
ben burdayımmmmmmm uykusuz yorgun ve hasta
merhabalar.. bizde nisanda merhaba dedik hayata...:) kızım var aslında öncedende yazdım belki hatırlarsınız...kzıım tel sarar ve gel gel yapıyor .. ama yemek yemiyor maalesef. şimdilik 6 kilo.. sıvı hiçbirşeyi yediremiyorum emmek istemiyorne yapacağımı şaşırdım.. bizim durumumuzda olan var mı ?
birde arkadaşlar serum fizyolojik alan arkadaşlar size tavsşyem ecz.den serum ,enjektör ve damlalık alın .. o kadar parayı serum fizyolojiğe boşa vermeyin. toplam 4 lira tutuyo kocaman serumla...
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » BİRİLERİ BİZİ SERUM FİZYOLOJİKLİ BURUN DAMLALARI İLE ALDATIYOR MU?
isteresniz eczacınıza da danışabilirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?