Eminim çok şirin görünüyordur, çınarda elleriyle yakalayıp sıkıyor, biberon gibi ağzına yerleştiriyor tabi gülerek çığlık atarakKızlar Ada'nın bu aralar en büyük zevki ne tahmin edin. :) Emerken ikisine birden saldırıp bir sağa, bir sola geçiş yapmak. Gülme krizine giriyorum sayesinde.Yeter diyorum oynama benimle, kapatıyorum göğsümü. Hemen sinirlenmeye, ağlayacak gibi blöf yapmaya başlıyor cadııı. :)
Kızlar bugün 6. ay aşılarımızı olduk ilk defa oğlum aşıdan sonra bu kadar huzursuzlandı ağlama krizleri tutuyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu
Kızlar bugün 6. ay aşılarımızı olduk ilk defa oğlum aşıdan sonra bu kadar huzursuzlandı ağlama krizleri tutuyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu
Teşekkürler canım, bir yerimi acıyor anlamadım birden çok içli bir şeklide ağlıyor şu an ateşi yok ama huzursuz, ilk defa böyle şiddetli ağladığını görüyorum, yarın ben de şu kaşık mamasından alayım da belki geceleri daha az uyanır. Bu ay hiç kilo almamış kafama taktım. 6. AY kontrolünde oğlun kaç kilo almıştı, boyu kaç cam uzamıştı hatırlıyor musun canımcanım benim geçmiş olsun,sen ateş takibi yap.yükselirse calpol varsa ondan verirsin.bzim 4 aylık aşımızda ateş olmuştu ama çk şükür bu seferkinde olmadı,bende kaşık maması olarak aptamilinkinden kullanıyorm bazen,ama oğlum özellikle gece tahıllı muhallebisini çk severek yiyo bazen içine muz atıyorum bazen pekmez atıyorm,şapur şupur yiyo valla.
oğlumu hasta ettikkuzum nezle grip arası bir şekilde burnu akıyor hırlıyor ağlıyor ateşimiz yok çok şükür ama çokj huysuzzuz geçmiş sayfalarında grip olan bebekler sahip annelerimizin yorumlarına baktım peditus kullanmayın gibi yorumlar olmuş .doktor bana bugün peditus yazdı balgam söktürcü bir şurup yazdı birde serum fizyolojik kullan dedi ..acaaba kullanmasam mı peditusu ? nasıl iyileşecek yavrum ne yapsam ki kuzuma...yarım lütfen
oğlumu hasta ettikkuzum nezle grip arası bir şekilde burnu akıyor hırlıyor ağlıyor ateşimiz yok çok şükür ama çokj huysuzzuz geçmiş sayfalarında grip olan bebekler sahip annelerimizin yorumlarına baktım peditus kullanmayın gibi yorumlar olmuş .doktor bana bugün peditus yazdı balgam söktürcü bir şurup yazdı birde serum fizyolojik kullan dedi ..acaaba kullanmasam mı peditusu ? nasıl iyileşecek yavrum ne yapsam ki kuzuma...yarım lütfen
günaydın kızlar..o kadar uykusuzumki işe nasıl geldim bilmiyorum..kızım dün gece 12den başlamak üzere her saat başı uyandı, sanırım burnu tıkanmış uyuyamadı ve benide uyutmadı( bugünlerde salgın olduğundan herkesde başladı bu burun tıkanıklığı..Rabbim şifa versin bebişlerimize..
Kızlar yaaa kahvaltı bana işkence gibi geliyor, kızım yemiyor, bende işe geç kalıyorum diye acele ediyorum, ne yacağımı şaşırdım..o bulamaçların hiçbirini yemedi yaaaayrı ayrı yedirsem 1 saat sürüyor, bakıcıya desem hergün taşımak işkence gibi..1.5 saatlik süt iznimi bu sefer sabahları alacam sırf bu nedenle..
kızlar kızımın ıstahı yerındeydı ta kı 1 hafta oncesıne kaar.ne versem yerdı hatta bazen baska bır tabak daha ama tombul degıl cok hareketlı ama grl gor kı 1 haftadı gece yedırıyoru sabaha kadar 10 saat gecıyo agzını kıtlıyo bunu da yenı ogrendı en fazla puskurturdu.yarım bıle yemıyo artık zaten 5 aydır parmak emıyo bı de alt dudak emmeye basladı kac gundur sınır oluyom yemedıkce
Canım çınar 50 gr almış ancak, ek gıda istemiyor emziriyorum ama yeterli olmuyor, doktor şu anda kilosu ayına göre normal dedi ama hiç almamasına ben üzüldüm üstelik dün aşı yapıldı çok huysuz sürekli ağlıyor ateşi yükseldi şimdi 1 saattir uyuyor bütün gece uyanıktıkGünaydın güzel anneler kaç gündür koşturmadan yazamıyorum ama fırsat buldukca girip okuyorum hasta bebişe geçmiş olsun fuldela adaya çok güldüm canım iyice büyüdülerde şebeklik yapıyolarserenayyy canım anlıyorum seni 5 ay konturolünde ahsende nerdeyse hiç almamıştı 200 gr almıştı zaten şimdide çok almıyo zaten çınar hiçmi almamış yoksa azmı aldı
allah yardımcın olsun canım inşallah kısa sürer iştahsızlıgınız sabah kahvaltı nasıl yaptırdım bi görseniz nasıl püskürtüyo halı ben kendi resmen yumurta olduk emmiyoda ne yapıcagımı şaşırıyorum çokta zorlamakta istemiyorum ama bu seferde acından huzursuz oluyo zor çok zor çocuk büyütmek daha ne yapalım inşallah bu günlerde gececek[/QUOTE
aynen canım ya agzını bı kıtlıyo acabılene ask olsun kı 1 haftadır bırden oldu bu benı de emmeyı 5.ayda bıranapıcamı ınek sutu alerjısı var oyle herseyı de veremıyom allah acısın bıze napalım ıyı olsunlar da.bu cumartesı kontrolumuz var dr.a da sorayım dıs desem gorunurde bısey yok bıcak gıbı kesıldı yemeden cok ılgınc o ba doıyorumbulamaclardan mı tıksındı acaba dıyorum ama dr.koyun yogurdu kecı stu ve peynırıne 9.ayda baslatıcak hıpp ın sutsuz tahıllı ve pıjrınclısını kullanıyoruz pekmezle tatlandırıyorum ama cok kotu gercekten sutsuz tatsız tutsuz yazık yaa acıyorum resmen
Canım çınar 50 gr almış ancak, ek gıda istemiyor emziriyorum ama yeterli olmuyor, doktor şu anda kilosu ayına göre normal dedi ama hiç almamasına ben üzüldüm üstelik dün aşı yapıldı çok huysuz sürekli ağlıyor ateşi yükseldi şimdi 1 saattir uyuyor bütün gece uyanıktık
Canım kaşık maması kullanıyor musun? Çınar da geceleri çok uyanıyor acıkıyor doktor geceleri ver dedi hangi markayı hangi çeşidini alacam bilemiyorumgecmiş olsun canım ahsendede 6 ay aşısında huzursuzluk ve ateş oldu kilosu normalse çok kafana takma ya biz ne yapalım daha 7 kilo bile olmadık yavaş yavaş alıştırmaya çalış annesi 1 yemek kaşıgı yavaş yavaş artır canım biz halen 2 yemek kaşıgı yiyiyoruz oda istiyorsa akşam pirinç unu yaptım 2 tatlı kaşııgı bile yemedi gece kaç kere uyandı bilmiyorum aç ondan uyanıyo ama inatla yemiyo huysuz bu nisan bebişleri çok huysuz
Canım kaşık maması kullanıyor musun? Çınar da geceleri çok uyanıyor acıkıyor doktor geceleri ver dedi hangi markayı hangi çeşidini alacam bilemiyorum
Canım, budan 20 gün kadar önce sebze püresini ve meyvesine bayılıyordu neredeyse kafasına dikip yiyecekti ne olduysa 10 gündür ağzına almıyor hiçbiriniserenay ben milupanın muzlu pirinçlisini aldım ahsen hiç yemedi paketin tamamı duruyo pirinç unu aldum ülkerin elmalı gene biraz onu yiyiyordu dün onuda yemedi yani damak zevkine göre çınar beyin kendileri seciyolar
Teşekkürler canım, bir yerimi acıyor anlamadım birden çok içli bir şeklide ağlıyor şu an ateşi yok ama huzursuz, ilk defa böyle şiddetli ağladığını görüyorum, yarın ben de şu kaşık mamasından alayım da belki geceleri daha az uyanır. Bu ay hiç kilo almamış kafama taktım. 6. AY kontrolünde oğlun kaç kilo almıştı, boyu kaç cam uzamıştı hatırlıyor musun canım
canım benim allah yardımcın olsun,çalışan anne olmak daha zor ya.ben de ayrı ayrı bazen veriyorm bizle sofraya oturursa tattırıyorm ama genelde uyandığı zaman karıştırarak veriyom ,içine milupanın 7 tahıllısı var ondan katıyorm 2 yemek kaşığı ,1 tatlı kaşığı labne,1 tatlı kaşığı pekmez ,1 çay kaşığıda yumurta sarısı atıyorm,suyla karıştırıyorm,severekde yiyo maşallah.çorbalarındada brokoli,kereviz,havuç,kabak,ıspanak haşlayıp az sulyken birazda bazen irmik atıyorm,ocağı kapatmaya yakınkende zeytinyağı atıp eziyorm,çk sert kalırsa fazla ezmeden blendırdan 1-2 çevirip yediriyorm.günaydın kızlar..o kadar uykusuzumki işe nasıl geldim bilmiyorum..kızım dün gece 12den başlamak üzere her saat başı uyandı, sanırım burnu tıkanmış uyuyamadı ve benide uyutmadı( bugünlerde salgın olduğundan herkesde başladı bu burun tıkanıklığı..Rabbim şifa versin bebişlerimize..
Kızlar yaaa kahvaltı bana işkence gibi geliyor, kızım yemiyor, bende işe geç kalıyorum diye acele ediyorum, ne yacağımı şaşırdım..o bulamaçların hiçbirini yemedi yaaaayrı ayrı yedirsem 1 saat sürüyor, bakıcıya desem hergün taşımak işkence gibi..1.5 saatlik süt iznimi bu sefer sabahları alacam sırf bu nedenle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?