2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

slm kızlar mirayda hasta oldu burn akıyo kuzumun gözler kıpkırmızı burnu tıkalı ateş yok ama çok keyifsiz geçen sefer dr kongest vermişti şimdi yine ondan kullanıyorum daha önce peditus kullandım hiç etkisi olmamıştı kongest verdi dr bu daha iyi geldi inşallah kolay atlatırız
kızlar mirayda normalde etmiyor kahvaltı aptamilin kahvaltısından kullanıyorum içine yarım labne yarım yumurta sarısı koyuyorum severek yiyiyor bi deneyin bakalım

canım ben ünvde de öğretim görevlisiyim..çok zor valla, sabah 2 saat hazırlanamıyoruz, hep geç kalıyorum, eve geliyorum haşat gibiyim, ela durmuyor, ne temizlik ne yemek bişi yapamıyorum..geçer inşAllah bu günler, yoksa yakında ben bitecem :)

bende aldım tahıllı, sütlü peynirli pekmezli ama yok, dediğin gibi katıyorum ama yemiyor, ayrı ayrı versem alıyor ama oda doyana kadar baya zor olur, öyle bir iki verip bırakıpmama yapıp içiriyorum..

bizim bugün çok şükür daha iyi, ben bişey vermedim, tonimer sıkıp aspiratörle aldım..şimdi bi sıkıntı yok gibi ama gece nedense tıkanıyor..gecede gözleri kapalı diye sıkamıyorum, genzine falan gider diye..

slm kızlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun dıyorumm oğlumu sağlık ocağına götürdüm kılosunu merak ettımde bu ay yoktu aşı kontrol felan ama yınede bı gıdeyım dedım kılosu 9 boyu 72cm başı 44 bızde son durum bu hala dişimiz yok bide kızlar bu arada oğluma balkabağı çorbası yaptım baya bı yedii sızde deneyın derım çok faydalı bır çorba

Son düzenleme:

Slm kızlar,

kızım 2 gündür uykudayken ağlıyor, kafasını sağa sola çeviriyor, kulaklarını çekiyor diş sıkıntısımı bu başka bi rahatsızlığı yok öyleyse ne zaman çıkar bu diş ay çıksada kurtulsak, diş etleri hafif kabarık ve beyaz çıkacğı zaman diş eti çok mu şişiyor :26:

bir de bebeklerinize ceviz veriyomusunuz, ve ekmek, benim kız bebe bisküvisi de yemiyo ekmeğide denemedim boğazında kalır diye nasıl veriyosunuz küçük doğrayıp mı

gecmiş olsun canım ıhlamur filan ver canım daha çabuk toparlar inşallah

dünya kadar iş beni bekliyo çamaşır bulaşık ütü sepeti taşmak üzere eve süpürge tutmam lazım ben ne yapıyorum ahsen hanımı pışpışlıyorum ya resmen gözleri aralı yatıyo yanından kalktıgım an uyanıyo valla böyle anlarda keşke sihirli bir degnegim olsa diyorum

bizde milupa gece çayı işe yaramadı dün ben içtim sütümden gecerdiyeeşim diyo şimdi sen sızıp kalacan ahsen bana kalacak içme valla bana iyi uyku yaptı resmen ahsene uyandıgım zaman tek gözüm uyuyordu tekinide zorla açıyordum

İnşallah canım dişleri bir an önce çıkar da biz de rahatlarız. Maşallah senin oğlun standartları aşmış gidiyor, senin ve eşinin boyu uzun mu? Ben de milupanın tahıllısını bir deneyim umarım sever

Aynı tepkileri oğlum da veriyor bugünlerde kafayı sağa sola çok fazla çeviriyor kulaklarını tırmalıyor resmen dediğin gibi dişetleri de beyazlamış dün kontrolde doktorda kabarmış dedi. Bir an önce çıksa şu dişler biz de rahatlayacağız canım

kızlar dün akşam sonunda perdelerimi begendim mutfaga salona birde şevvalin odasına aldım ahsene yok o ablasının eski odasını alacak kople perde halı yatagı filan niyetim onada almaktı ama fiyatları duyunca vazgectim biraz kendimizi toparlıyalım onada alcam inşallah yazıgım geliyo hep eski şeyler sanki ona oluyo yenide alıyorum ama atmadıgım şeyler çok yazıgım geliyo yeniden almaya hayırlısıyla bir taşınsak ev dandinide epeyi toparladı eşim ama mutfak yani en zoru duruyor iş çok ama yapan yok

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsınız bu sıralar sırayla anneler bebekler hastalanıyor havalar da birden serinledi

Diğer kızın böyle miydi canım? Nazlı bebekler böyle annelerini yoruyorlar hiç iş yaptırmıyorlar, özellikle de hastayken ne yapacağımı şaşırdım kucağımda bile ağlıyor huzursuz, arabaya koydum durmuyor, yatakta, anakucağında da huzursuz, yemek yemiyor...Benim de canım sıkıldı kendime yemek yapmak bile içimden gelmiyor bugün

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsınız bu sıralar sırayla anneler bebekler hastalanıyor havalar da birden serinledi

evet canım ya babamız hasta ondan bulaştı sanırım baba hasta oldu hemen mirayda hastalandı havalarda serin dediğin gibi neyse inşallah çabuk atlatırız

gecen ayki konturolümüzde doktorumuz bize artık dişleri çıkmaya hazırlanır bu aylarda kulakların çekiştirir kulakları agrıyo diyip vikis filan kulanma dedi ama şimdilik bizde öyle birşey yok dişlerinide konturol ediyorum ama henüz ne kabartı nede beyazlık var sadece salyası çok artı bide parmagıyla kaşıyo sanki demek kaşınıyo ne bulsa zaten agzında en sevdigi şeyde benim telefonum

evet canım malesef diger kızımda böyleydi 1 yaşına kadar nerdeyse gece hiç uyumazdı 3 yaşına kadarda yemek yemez versemde kusardı çok çektik ondan zaten büyük kızım yüzünden bukadar ara verdik akıllı olsa daha çabuk düşüne bilirdik 2. bebegi eşim dalga geciyo benden fabrika aynı nedem degişik bekliyorsunki buda aynısı olacak diyordu vede oldu

Eminim çok şirin görünüyordur, çınarda elleriyle yakalayıp sıkıyor, biberon gibi ağzına yerleştiriyor tabi gülerek çığlık atarak

Ada sıktığında suratımız, her yerimiz süt oluyor.

Canım kaşık maması kullanıyor musun? Çınar da geceleri çok uyanıyor acıkıyor doktor geceleri ver dedi hangi markayı hangi çeşidini alacam bilemiyorum

Canım kaşık maması alırken üzerini oku öyle al. İçerisinde kanola yağı olmasın. Aynı markanın hem kanola yağı içeren hem de içermeyen ürünü var. Dikkat et tavsiyem, ben okuyarak alıyorum.

Sağol canım bilgilendirdiğin için, yalnız mümkünse bana kanola yağı içermeyenin adını çeşidini verebilir misin çünkü kendim dışarı çıkamayacağım için komşuma rica edecem alması için, o da pek küçük yazıları okuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…