2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu arada bugun regli oldum resmen ölüyorum hiçbir yerım tutmuyooo ilk olunca böle geçyor galıbaa inşallah düzenlı devam eder bundan s onra

aynı sıkıntı bendede var canım bizde 1 haftadan beri hastayız hem oğlum hem ben doktora götürdüm hırıltısı sadece burnundan kaynaklı dedi ve peditus verdi serum fizyolojikle bol bol yıka bebeğin burnunu dedi ..... bende 4 gün felan kullandım ama arkadaşlar olumsuz bazı şeyler yazınca bıraktım şimdi sadece serum fizyoloijk kullanıyorum ve arkasından hemen otri bebe ile çekiyorum hala hırıltısı devam ediyor ama daha 2 gündür kullanıyorum geçer inşalaalh .... en azından dün gece daha rahat uyudu ... bu arada bana da tavsiye ettiler bebğin başına uyurken bere tak başı üşüyüncede akıntısı olurmuşşşş

Canım, budan 20 gün kadar önce sebze püresini ve meyvesine bayılıyordu neredeyse kafasına dikip yiyecekti ne olduysa 10 gündür ağzına almıyor hiçbirini

çok geçmiş olsun canım aklıma geldi idrar yolu enfeksiyonu olan bebeklerde de iştahsızlık olurmuş üstelik bu enfeksiyon ateş yapmayan sinsi bi enfeksiyon. bi tahlil felan yaptır istersen....

çok geçmiş olsun canım aklıma geldi idrar yolu enfeksiyonu olan bebeklerde de iştahsızlık olurmuş üstelik bu enfeksiyon ateş yapmayan sinsi bi enfeksiyon. bi tahlil felan yaptır istersen....
Allah korusun canım tabi bir ihtimal olabilir, dün doktora sorduğumda dişten olur dedi bana, bekliyoruz şu dişleri dört gözle çıkıverse de rahatlasa çınar da ben de

İyi akşamlar herkese..Benim sorum kız bebeği olan arkadaşlara..Kukusunu temizlerken,iç yan taraflarda kalan sarımsı akıntıları temizliyor musunuz??Aslında akıntıdan ziyade tortu oluşmuş gibi orada..Temizlemeye korkuyorum;çok fazla uğraşmak istemiyorum o bölgeyle.Doktoruna bu durumu soran var mı içinizde?

alttan iki dişliçok sevımlı oluyorlar bende iki dişli halini beklıyorum ama daha bitanesi bile yok

selam cnm ben temızlıyorum dr.temızle dedı ve vajınaya dıkkat et ben bılmıyodum ozellıkle kızlarda vajınal yapısıklık olurmus kı benım kızda olmustu afedersın o delık yarıya kadar kapanmıstı estrıol kremle actık masajlar falan arada kontrol et dedın dr ama temızle yanı dr.a sormustum

hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun kızlar,bizde de daha diş miş bi şi yok,bakalım ne zaman çıkacak?Bir de kızlar bebeğime ceviz veren var mı,ben bir kaç güündür çeyrek ceviz içini un gibi döğüp kahvaltısına ekledim,yedi,herhangi bir alerji falan da olmadı,devam edeyim mi diye düşünüyorum,veren var mı diye sorayım dedim

Bende sormuştum ama arkadşlar görmedi herhalde, ben de vermek istiyorum ama bizim doktor 8. ayda başla dedi, eğer çoğu kişi veriyosa ben de vericem bir de ekmek sormuştum sen veriyomusun

Kızlar, 2 gün önce 6. ay aşılarımızı vurulduk özel doktorumuzda bugün sağlık ocağından hemşire aradı aşılarını sordu ve bana ağızdan aşı olup olmadığını sordu ben de yok görmedim dedim sonra hastaneyi aradım doktorun hemşiresi salı günü elimizde o aşı yoktu dedi vurulmamıştır o zaman dedi sonra doktorla görüşmek için 1 saat sonra ardım doktor ben gerekli görmüyorum 5 li karmanın içinde var zaten demiş ama sağlık ocağı da ağızdan verilsin diyor. Bebeklerinize ağızdan çocuk felci aşısı verdiler mi, sizce yaptırayım mı

gerekli görmemek ilginç, ya vurduk ya da vurmadık demeli, eğer içinde varsa neden bizim bebeklere verdiler o zaman bence sen araştır önemli bişey yaptır ağızdan damlatıyolar bizim de özel doktor yaptı canım

Hemşire doktorla konuşup bana doktor yapmıyor gerekli görmüyor dedi canım, ama sağlık bakanlığı gerekli görüyor ki sağlık ocağı beni arayıp bilgilendiriyor, bu cevap beni hiç tatmin etmedi çünkü doktorun hemişiresi eğer içiniz rahat etmiyorsa elimizde yoktu yarın geliyor isterseniz gelin yaptırın diyor. Ya aşı benim keyfime göre mi yapılıyor anlamadım

5li karmanın içinde inaktif polio var baktım ağızdan yapılanı oral polio ama yapıldığına göre gerek var demekki, ellerinde yokmuş söylemiyolar sonrada gerek görmüyorum diyorlar ellerinde olsaydı yapcaklardı sen git canım kontrol süresinde muayene ücreti de vermezsin yaptır

Aynen canım senin gibi düşünüyorum ellerinde olsa yaparlardı, ellerinde yok diye ayrıca bu konuda beni bilgilendirmedikleri için gerekli değil yapmıyoruz diyorlar hastane biraz uzak taksi ile gidiyorum muayene parasından çok taksi parası ödüyorum en iyisi sağlık ocağına gideyim hem yakın hem de havalar da pek bir soğudu, tabi doktorların umurunda mı nasıl gelip gittiğimiz. Üstelik belim de çok ağrıyor bana aşı için 2 defa iş çıkardılar ama önemli olan tabiki oğlumun sağlığı keşke dememek için tedbirleri almak gerek

bende pazartesi günü yaptırdım oğlumun aşısını. ağızdan damlattılan çocuk felci için olan ve bence önemsenmeyecek bir aşı değil. ben oğlumun tüm aşılarını sağlık ocağında aile hekimliğinde yaptırdım. banada sarılık için olan aşının artık sağlık ocaklarına gelmediğini istersem eczanaden almam gerektiğini söylediler. bende eczaneden aldım aşıyı.

yapılan aşılar "istersen yaptır" denecek kadar önemsiz mi bazen anlamıyorum bu doktor ve hemşireleri. bence sen ihmal etme çocuk felcine karşı damlayı ağızdan damlatıyorlar zaten ve muhakkak yaptır sende.

Son düzenleme:
benim sizlere bir sorum olacak. bebeğim dış çıkarıyor ve son 1haftadır bir haylı huysuz. uyku düzeni bile bozuldu.
calgel ve dentinox diş jellerini cocuğunuzda kullanıyor musunuz?

yeni dişinin bebeğinizde yarattığı huzsuzluğun ve acının önüne nasıl geçiyorsunuz? neler yapıyorsunuz?

kızımın geceleri oluyo kulaklarını çekiyo kafasını sallıyo sürekli ağlıyo ben de dün ilk defa denedim dentinoxu diğerinden daha etkiliymiş burada okumuştum uyumadan önce sürdüm uyudu 15 dakika sonra tekrar ağladı tekrar sürdüm 15 dakika sonra tekrar ağladı tekrar sürdüm bidaha ağlamadı uyudu mercimek kadar bişey sürüyosun ama tabi zor oluyo sürmek yalıyo yutuyo tam beceremedim galiba üçüncüsünde rahatladı şimdilik gündüz kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…