2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anladım canım pekı emzırıyomusun

hımm anladm canım.bende bu akşam bi denicem bakim dokunmazsa devam ederm,benim kardeşimn eşi hiç vermedi,onun bebeğinde kusma yapmıştı oda bıraktı doktoruna sölemiş o zaman sıksık et yedir kıyma kat çorbasına demş.

işte doktora göre değişiyo, ferrum hausmann en hafif demir ilacıymış, sindirim problemi yapmaz dedi doktorumuz, ben öğlen ver diğim sebzeden yarım saat bir saat sonra veriyorum biraz da su içiriyorum ondan sonra zaten 1 saat sonra falan tekrar besleniyo kilosu başına 1 damla ama akşam verme karnı filan ağrırsa gece uyumaz belki gündüz ver bence bir de kakası siyah yeşil oluyo korkma :)

bana verdikleri ilaçda o canım günde bi kere 9 damla demişlerdi.benimki 11 kilo nasıl olcak.

bana verdikleri ilaçda o canım günde bi kere 9 damla demişlerdi.benimki 11 kilo nasıl olcak.

maşallah tosunaaaaa 9 damla ver o zaman bir dahaki kontrolde sorarsın, hatta ben alışsın diye 1. gün 4 damla 2. gün 5 damla diye arttırarak artık 9 veriyorum benimki 9 kilo ama 11 kiloya bayıldım tostopalak

maşallah tosunaaaaa 9 damla ver o zaman bir dahaki kontrolde sorarsın, hatta ben alışsın diye 1. gün 4 damla 2. gün 5 damla diye arttırarak artık 9 veriyorum benimki 9 kilo ama 11 kiloya bayıldım tostopalak
yok teyzesi toparlak değil benim oğlum hafif balık etli

ben de santafer kullsnıyorum,doktorumuz bize de kilo başına 1 damla dedi,benim oğlumun da başı özellile emerken çok terliyor,normalde pek terlemiyor da emerken ıslanıyor özellikle kucağıma yatırdığım tarafı,ben efor sarfettikleri için terliyorlar diyorum,ne de olsa emmek de kolay bişi değil

ya bu demir damlasım olayında benim de kafam karışık,aslında sağlık ocağı 4. ay aşısında ferra sanol verdi bana ama ben kullanmadım 6. aya kadar,4. ay erkenj dedim,sonra da toplatıldığıı falan okuyunca attım zaten,doktorumuz santafer verdi,onu kullanıyorum şimdi,yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ama bebeğim bu hafta kabız oldu gibi,damladan olsa o zaman da olurdu diyorum yoksa demir damlasından mı,yoksa ek gıdalardan mı diyorum ama su da iyi içiyor,anne sütü de alıyor,ek gıdayı da küçük porsiyon veriyorum,2 gündür kaka yapmıyordu bu sabah az kaka yaptı ama hafif sert gibiydi,katı olmasa da normalden sertti ,bilemedim napsam,kullansam mı demiri kullanmasam mı?

ya aslında evde her seferinde kendimiz kaynamış suyla bile hazırlayabiliriz,gerçi ben daha hiç kullanmadım,ciddi bi tıkanıklık yaşamadık,doktorum da her tıkanıklıkta serum fizyolojik kullanma burun içi PH nı bozarsın,hafif tıkanmalarda emzir,açılır burnu dedi,gerçekten de hafif tıkanıklı olunca emziriyorum,güçlü nefes aldığı için sanırım açılıor,ama oğlum daha grip vs olmadı hiç nazar değmesin,çok tıkansa ben de kullanırım

sinua beloved11 demiri kullancaksanız sabah aç karna verin ve kahvaltısında bir c vitamini bulundurun.mesela portakal suyu 1kacdamla lımon falan.demirin emilimine faydasi var.ve ilk bir saat sut ve sut urunleri yememeliler.

Merhaba bayanlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, aşılarımızı vurulduk, oğlum hiç kilo almamış bu ay, zaten iştahı da yok ek gıda yediremiyorum, emziriyorum ama yeterli değil sanırım hem kilo almıyor hem de gece çok uyanıyor. Doktora mamayı sordum o da öğün maması kaşıkla yedirilenden kullan dedi. Aranızda öğün maması kullanan var mı hangi markayı kullanıyorsunuz daha önce hiç kullanmadık

Kızlar bugün 6. ay aşılarımızı olduk ilk defa oğlum aşıdan sonra bu kadar huzursuzlandı ağlama krizleri tutuyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu

Kızlar bugün 6. ay aşılarımızı olduk ilk defa oğlum aşıdan sonra bu kadar huzursuzlandı ağlama krizleri tutuyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu

aglama krizi degilde halsiz gibi mizirdaniyordu benimki 3 asinin hepsinde de aynisini yapti bende fitil koyuyordum iki gün devam ediyor 3.gün ögleye toparlaniyordu

Ağlama krizleri ve yüksek ateş 4. ay aşısında oldu bizde canım. 2-3 gün boyu çok fenaydı. 6. ay aşısı ona göre nispeten daha hafif geçti. Gene de ateş düşürücü Calpol ve fitil kullandım, huzursuz ve hafif ateşli oldukça.

Kızlar Ada'nın bu aralar en büyük zevki ne tahmin edin. :) Emerken ikisine birden saldırıp bir sağa, bir sola geçiş yapmak. Gülme krizine giriyorum sayesinde. Yeter diyorum oynama benimle, kapatıyorum göğsümü. Hemen sinirlenmeye, ağlayacak gibi blöf yapmaya başlıyor cadııı. :)

Bir de ekmek kemirip, damağına yapıştırmayı onu emmeyi çoook seviyor. Biz sofraya oturur oturmaz hemen başlıyor beni neden almadınız diye. Alacaksın, ekmeği eline vereceksin, ancak duruyor. Sofradayken domates yemeyi çok seviyor. Ama kendisi yiyecekmiş. :) Masaya çıkardığımızda siz düşünün o masanın halini. Masa birbirine giriyor. Muhallebi yedireyim dedim bu gün, parmakları, üstü, kulaklarındaki küpesine kadar muhallebi olduk. Sonrasında çorba yerken hele görmeliydiniz o surat sanki çorbanın içine girmiş de kaseden bakıyor gibiydi. Tabi bir şeyler yedirmek onunla da kalmıyor, hemen kaşığa saldırıp parmaklarımızı vıcık vıcık yapıyoruz. Kaşıktaki ağzımıza gidiyorsa, parmaklar da ağızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…