2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım oyle bı sıkkınkı anlatamam kızlar..cok yakın bır arkadasım var benım..1 ay falan oluyor kocasının kendını aldattıgını öğrenmişti..adamın sevgilisi aramış bırde hesap sormus arkadasıma..herneyse bıraz düzelmişti morali buaralar ama yasadıkları azımsanacak bısey degıl..dun gece intihar etmiş 12 tane ilaç içmiş..2 gundur gelmıyor dıye aradım oğlu cıktı annem yogun bakımdadedı.cok üzgünüm.emiri ablasına bırakıp hemen hastaneye gıttım ama gostermıyolar aksam 8 de gel dedıler.esını aradım adam ailesıne bıle haber vermemıs ...simdi durumu ciddi.ne yapsam bılemıyom dua edın nolur .. sütüm temelli gitti

bırde yarın okuldan arkadaslarım gelecek kendı aramızda 15 gunde bır toplanıyoruz..hazırlık yapmam lazım hıc aklımda bısı de yok..arkadasıma olanlardan sonra dagıldım resmen elım ayagım tutmuyor kızlar ne hazırlayabılırım nolur akıl verın bana.aklım gıttı

hayırlı olsun dişiniz bizde daha belirti bile yok ama ne bulsa kemiriyo
bizim kızda resmen saç düşmanı kimin kucagına gitse direk önce saca bakıp saldırıyor
canım annem herzaman der pekmezi pis yapamazlar hemen kesilir kesilmemişse güven temizdir hazırdan iyidir
kim kimi yemiş yemekmi onu omu yemegi
üf tüylerim diken diken oldu nasıl haber vermez ne vurdum duymazlık sen verseydin ailesine canım haber

nasıl şeyler yapıyorsunuz canım fikirver ona göre söyleyeyim

canım ailesının numarası yokkı ama aksam duruma gore esını zorlayacagım 10 dakkalık bır mesafede kızkardesı var onun bıle ahberı yok yanı su ıse bak tabı sucluolunca cesaretı yok
canım bız ıste bılırsın pasta borek gıbı seyler yapıyoz.1 ay once aynı arkadaslarım bebek gormeye gelmıslerdı yakın zaman da yaptıklarımın aynını yapamaycagım ıcın secenek arıyorum..

en basit aklıma gelen seni yormayacak
yalancı tavuk gögsü altına kakaolu büskivi üstünede çikolata sosu
biz burda dolma yaparız zeytin yaglı hem akşamdan yaparsın sabaha hazır olur
bol yeşil salata
karnıbahar brokoli havuç haşla yogurtla
birde yabörek ser yada puaça
aklıma gelenler canım afiyet olsun

mesela bugün günüm vardı menüyü sayıyorum daha çok yemek tarzı yapıyoruz masaya açıyoruz fikir olsun sana
1-gömme
2-barbunya
3-yeşil salata
4-puaça
5-sögürtme
6-kurabiye
7-kremalı pasta
8-yogurtu çorba

süpermiş valla bunlardan yedıysen bugun sütün maşallah cogalır..sen yaptıysan da bunları imrendim canım

bırde bana verdıgın fikire bayıldım yanı tatlı tarzı ne yapsam dıyodum bu cok ıyı oldu yapacam tavuk göğsü

ben gitmiştim ama birçogunu yiyemedim küçük hanım tepeme çıktıgı için kimsedede durmuyor
ama gömme dışında hepsini bende yapıyorum

ben de öyle yapıyorum ( aklın yolu bir

selam kızlar, sizler ve bebişler iyidir inşAllah..ben yoğunluktan giremedim kaç gündür..geçmişide okuyamadım, herkes iyidir inşAllah..

Bizde bugün 7. ayımızı doldurduk ama değişen bişi yok huysuzluk anlamında

kızlar bende pekmez yedirmeye çalışıyorum, kahvaltıyı bir türlü oturtamadım, öğlen bakıcı çorbasını içiriyor bazen başka bişi vermek aklıma bile gelmiyor, bu ek gıda işine daha alışamadım yaa ben birde tezimi yazmaya başlamam lazım, işte kariyerde yaparım çocukda yaparım dersen böyle oluyor

bizde diş yok hala, dönme yok hala öyle gidiyor bakalım, bende takmıyorum artık açıkcası..

Ankarada oturan arkadaşlar bişey sormak istiyorum, Cebeciden ODTÜ kampüsüne en kolay nasıl gidilir?

merhaba hanımlar bizim 3tane üstten 2 tanede alttan olmak üzere 5 dişimiz var.ama hala odayı dolanıp emekleyemiyoruz sürünerek hedefe ulaşıyor yada dönerek,sizin minikler emekliyormu.7 ay 4 günlüğüz:)

merhaba hanımlar bizim 3tane üstten 2 tanede alttan olmak üzere 5 dişimiz var.ama hala odayı dolanıp emekleyemiyoruz sürünerek hedefe ulaşıyor yada dönerek,sizin minikler emekliyormu.7 ay 4 günlüğüz:)
Maşallah canım dişleriniz hızla çıkmaya başlamış, bizim 1 tane daha yeni çıktı ama dediğin gibi daha emekleme, tutunarak kalkma vs. hareketler yok, desteksiz de oturamıyoruz, bekliyoruz hayırlısıyla o günlerde gelecek. Ek gıda alımı nasıl bebeğinin? Dişler hemen arka arkaya mı çıkıyor acaba 2. dişimiz nezaman çıkar

masallah canım bızım diş 2 tane alttann.siz cok hızlıymıssınız valla.emekleme yok bızım aılede genellıkle bebekler once yürür sonra apalarr dıger cocularımda oyle olmustu

bizimkinin ilk dişi altıcı ayını doldurduğu gün çıktı 2.side ondan 3 gün sonra.diğer 3 dişi de 7.ayını doldumasına 3 gün kala hepsi birden çıktı.daha tam ek gıdaya geçmedik.anne sütüne devam,ama tattırıyoruz.

Kilo alımı nasıl, benim oğlum anne sütüyle artık kilo alamıyor ek gıdayı ilk verdiğim zamanlar sevmişti şimdi istemiyor

çocukla en pratik hazır yufkadan gül böreği, kurabiye, makarna ya da kuskus salatası garnitürlü.. Kurabiye olarak da tahin kurabiyesi... çok çabuk pişiyor.
Arkadaşın için çok üzüldüm. Allah düşmanımın başına vermesin çok yıkıcı bir durum kadın da dayanamamış. Allah yardımcısı olsun Allah sevdiklerine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…