Eki Görüntüle 557408 Eki Görüntüle 557409
videoyu yükleyemedik ama fotolarını ekleyeyim ben de.o tabak ve kaşıkla oyalanırken bende ağzına tıkıştırıyorum yemekleri
ne kötüyüm ama
hayırlı olsun dişiniz bizde daha belirti bile yok ama ne bulsa kemiriyoKızlar, minik çinosumun minicik bir dişi çıkmış daha çok belli değil dikkatle bakınca görüyorum, 2.si ne zaman çıkar hemen arka arkaya mı çıkıyorlar, umarım biraz rahatlar uykusu düzene girer, iştahı yerine gelir
bizim kızda resmen saç düşmanı kimin kucagına gitse direk önce saca bakıp saldırıyormaşallah cnmyaa benım oğlan hiç birini yapmıyoo hep bay bay falan yapıyorum ona ama tık yok sadece bakıyo guluyooo ya bıdde benım oğlm saçlarımı çekiyo zaten fazla saçım yok olanıda o yoluyoo saçımı çekerken bişiler söluyo sankı tabı kendı dılınde
canım annem herzaman der pekmezi pis yapamazlar hemen kesilir kesilmemişse güven temizdir hazırdan iyidirKızlar, eşim dün bir yerden köy pekmezi getirdi doğal filan diyor tadına baktık güzel ama sonuçta ben içeriğini ve nasıl yapıldığını bilmiyorum, hani yol kenarlarında karpuz satan arabalar oluyor ya şimdi de kışlık ürün satıyorlarmış, sizce oğluma yedirebilir miyim bu pekmezi, marketlerdekilerde katkı, koruyucu madde oluyor, siz nerden temin ediyorsunuz pekmezi
kim kimi yemiş yemekmi onu omu yemegiEki Görüntüle 557408 Eki Görüntüle 557409
videoyu yükleyemedik ama fotolarını ekleyeyim ben de.o tabak ve kaşıkla oyalanırken bende ağzına tıkıştırıyorum yemekleri
ne kötüyüm ama
üf tüylerim diken diken oldu nasıl haber vermez ne vurdum duymazlık sen verseydin ailesine canım habercanım oyle bı sıkkınkı anlatamam kızlar..cok yakın bır arkadasım var benım..1 ay falan oluyor kocasının kendını aldattıgını öğrenmişti..adamın sevgilisi aramış bırde hesap sormus arkadasıma..herneyse bıraz düzelmişti morali buaralar ama yasadıkları azımsanacak bısey degıl..dun gece intihar etmiş 12 tane ilaç içmiş..2 gundur gelmıyor dıye aradım oğlu cıktı annem yogun bakımdadedı.cok üzgünüm.emiri ablasına bırakıp hemen hastaneye gıttım ama gostermıyolar aksam 8 de gel dedıler.esını aradım adam ailesıne bıle haber vermemıs ...simdi durumu ciddi.ne yapsam bılemıyom dua edın nolur .. sütüm temelli gitti
bırde yarın okuldan arkadaslarım gelecek kendı aramızda 15 gunde bır toplanıyoruz..hazırlık yapmam lazım hıc aklımda bısı de yok..arkadasıma olanlardan sonra dagıldım resmen elım ayagım tutmuyor kızlar ne hazırlayabılırım nolur akıl verın bana.aklım gıttı
hayırlı olsun dişiniz bizde daha belirti bile yok ama ne bulsa kemiriyo
bizim kızda resmen saç düşmanı kimin kucagına gitse direk önce saca bakıp saldırıyor
canım annem herzaman der pekmezi pis yapamazlar hemen kesilir kesilmemişse güven temizdir hazırdan iyidir
kim kimi yemiş yemekmi onu omu yemegi
üf tüylerim diken diken oldu nasıl haber vermez ne vurdum duymazlık sen verseydin ailesine canım haber
nasıl şeyler yapıyorsunuz canım fikirver ona göre söyleyeyim
mesela bugün günüm vardı menüyü sayıyorum daha çok yemek tarzı yapıyoruz masaya açıyoruz fikir olsun sana
1-gömme
2-barbunya
3-yeşil salata
4-puaça
5-sögürtme
6-kurabiye
7-kremalı pasta
8-yogurtu çorba
süpermiş valla bunlardan yedıysen bugun sütün maşallah cogalır..sen yaptıysan da bunları imrendim canım
bırde bana verdıgın fikire bayıldım yanı tatlı tarzı ne yapsam dıyodum bu cok ıyı oldu yapacam tavuk göğsü
kızlar alt değiştirirken bebişlerimizin yüz üstü dönüyor, altını değiştirmek zor oluyor,hepimiz bundan şikayetçiyiz.nette okudum alt değiştirirken bir tane bez de bebeklerinizin eline verecekmişiz.çocuklar onla ilgilenirken biz de alt değiştirecekmişiz.ben denedim gayet işe yaradı.Efe bezle ilgilenirken bende altını temizledim.Tavsiye ederim yani.Bakalım bundan ne zaman sıkılacak Efe Beyimiz.
mesela bugün günüm vardı menüyü sayıyorum daha çok yemek tarzı yapıyoruz masaya açıyoruz fikir olsun sana
1-gömme
2-barbunya
3-yeşil salata
4-puaça
5-sögürtme
6-kurabiye
7-kremalı pasta
8-yogurtu çorba
Maşallah canım dişleriniz hızla çıkmaya başlamış, bizim 1 tane daha yeni çıktı ama dediğin gibi daha emekleme, tutunarak kalkma vs. hareketler yok, desteksiz de oturamıyoruz, bekliyoruz hayırlısıyla o günlerde gelecek. Ek gıda alımı nasıl bebeğinin? Dişler hemen arka arkaya mı çıkıyor acaba 2. dişimiz nezaman çıkarmerhaba hanımlar bizim 3tane üstten 2 tanede alttan olmak üzere 5 dişimiz var.ama hala odayı dolanıp emekleyemiyoruz sürünerek hedefe ulaşıyor yada dönerek,sizin minikler emekliyormu.7 ay 4 günlüğüz:)
merhaba hanımlar bizim 3tane üstten 2 tanede alttan olmak üzere 5 dişimiz var.ama hala odayı dolanıp emekleyemiyoruz sürünerek hedefe ulaşıyor yada dönerek,sizin minikler emekliyormu.7 ay 4 günlüğüz:)
Maşallah canım dişleriniz hızla çıkmaya başlamış, bizim 1 tane daha yeni çıktı ama dediğin gibi daha emekleme, tutunarak kalkma vs. hareketler yok, desteksiz de oturamıyoruz, bekliyoruz hayırlısıyla o günlerde gelecek. Ek gıda alımı nasıl bebeğinin? Dişler hemen arka arkaya mı çıkıyor acaba 2. dişimiz nezaman çıkar
Kilo alımı nasıl, benim oğlum anne sütüyle artık kilo alamıyor ek gıdayı ilk verdiğim zamanlar sevmişti şimdi istemiyorbizimkinin ilk dişi altıcı ayını doldurduğu gün çıktı 2.side ondan 3 gün sonra.diğer 3 dişi de 7.ayını doldumasına 3 gün kala hepsi birden çıktı.daha tam ek gıdaya geçmedik.anne sütüne devam,ama tattırıyoruz.
canım ailesının numarası yokkı ama aksam duruma gore esını zorlayacagım 10 dakkalık bır mesafede kızkardesı var onun bıle ahberı yok yanı su ıse bak tabı sucluolunca cesaretı yok
canım bız ıste bılırsın pasta borek gıbı seyler yapıyoz.1 ay once aynı arkadaslarım bebek gormeye gelmıslerdı yakın zaman da yaptıklarımın aynını yapamaycagım ıcın secenek arıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?