2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hemen deneyeceğim peki içeriğinde bal olmasının bir zararı var mı acaba

yok cnm bunun ıcındekı bal farklı asamalardan gecmıs cocuklar ıcın mıs zaten mılupanın sıtesıne gır yazıyo olduruyodu benı yemıyodu masallah bunu yalayıp yuttu soka gırdım tadı guzel hem de gunde 2 3 kere verebılıyosun ben sabah ve ıkındde meyvesıyle verıyorum

çok uykusuz kaldığı içinde huzursuz olabiliyor belkide acaba uyusa dahamı iyi olur

valla bazen agzını acıp 4 5 kaşık yiyiyor bazen ilk kaşıgı bile almıyor degişiyo bizimki memede emedigi için zorluyorum senin gene meme varda idare ediyorsunuz bizim uyunasa emmiyo biliyorsun
İnşallah büyüdükçe iştahları açılır bir ara çorba püre yapmaktan sıkıldım yemiyor çöpe döküyordum ama alıştırmazsam sonrası kötü olur. Gittikçe de zayıflıyor gibi babackları çöp gibi oldu oğlumun bakalım aralıkta kontrolümüz var doktor bey ne diyecek zaten hiç işe yarayacak bir öneride bulunmuyor. Diştendir de gazdandır der gönderiri bizi. Allahtan emiyor ama 2aylıktan 4 ayın sonuna kadar meme emerken ağlardı kendine vururdu off emzirirken de ne sıkıntılar çektim oda oda gezerdim 7 aydır eve hapsoldum yeterki emsin diye her emizrme ağıtlarlaydı şimdi ise onun için tek alternatif emmek

çok uykusuz kaldığı içinde huzursuz olabiliyor belkide acaba uyusa dahamı iyi olur
Sen nasıl uyutuyorsun canım yani uyutma tekniğin var mı? Kimileri emzirirken kimileri kendiliğinden kimileri de sallayarak uyutuyor ben 2 aya kadar sallıyordum çok zor oluyordu bana 1 saat salla da uyusun sonra ya emzirirken uyuyakalıyordu tabi yatağa koyduğum an uyanırdı şimdi ise yatağına bırakıyorum başlıyor beni çağırmaya bazen yanında biraz bekliyorum bazen de direk odadan çıkıyorum kendi kendine uyutmayı öğretmeye çalışıyorum ama ilk 30-40 dk ağlar seslenir birkaç defa yanına giderim bazen kucağa alır tekrar yatırırım yine de zorla uyuyor yani kendi kendine uyumayı hala öğrenemedi

banada herkes döner memeye diyor ama yok şimdilik hiç niyeti yok memeyi görünçe ya aglıyo yada ısırıyo uykuda nekadar çekerse herşeyin hayırlısı bizdaha bu ay gitmedik eşimin işleri yogun diye bakalım bu ay ne diyecek doktorumuz gecen ay diger ay köfteye başlıyıyıcaz demişti çorbayı yutamıyo köfte nasıl yiyecek bilmiyorum

ahsenim canım ben yaptığım püreyi 2 gün yediriyorum herşeyin yarımını koyuyorum az oluyor anca 2 gün yetiyo zaten

Ben yeni gördüm fotolarınızı maşallah o dişler ne de tatlı görünüyor, miray da bilgisayar meraklısı, çok şeker

ahsenim canım ben yaptığım püreyi 2 gün yediriyorum herşeyin yarımını koyuyorum az oluyor anca 2 gün yetiyo zaten

bende bugün yedirdim 3 tanede kavanoza koyup buzluga attım yarım yapsamda düdüklüde olmuyor benim düdüklüm geniş dibi dolmuyor oyüzden tam koyuyorum

ben de tattırıyorum,ekmeği suyuna banıp veriyorum,zaten bizim yemekleri hmmm diyerek yiyor,haklı tabi,kendi yemekleri tatsız tuzsuz oluyor,ya da kendi yaptığıma tuzunu atmadan ona ayırıp sonra kendimize tuz ekliyorum,öyle de verdiğim oldu çorbayı yada ıspanak yemeğini falan,doktorum zaten 7. aydan sonra tuzsuz kendi yemelerinizden verebilirsin demişti,kurban bayramında azcık kavurma da tattırdım,bir iki kez balık da verdim ağzına minik bir kaç parça,ben veriyorum artık,alışsınlar

canım ben genelde emzirerek uyutuyorum baktım gördüm emmek istemiyo emziğini veriyorum öyle kucağımda uyutuyorum kafasını sıkıştırarak uyumaya bayılıyo babasıda uyutuyo bazen oda bacağında sallayarak gözlerine tülbent koyuyor ellerinide battaniyesinin altına sardırıyor ama genelde ben uyutuyorum

Oy canım demek kafasını sıkıştırarak uyuyor,oğlum da emzik yerine parmak emerek uyumaya çalışıyor ama uyurken ne tatlı oluyorlar maşallah. Oğlum bizi görünce uykusu kaçıyor özellikle babasını görünce aktifleşiyor hemen oyun moduna geçiyor

bende bugün yedirdim 3 tanede kavanoza koyup buzluga attım yarım yapsamda düdüklüde olmuyor benim düdüklüm geniş dibi dolmuyor oyüzden tam koyuyorum

canım suyunu az koyup normal tencerede yapıyrum ben düdüklüm çok büyük

Son düzenleme:

Canım ben 2 gün yediriyorum ne kadar az koysan yine fazla geliyor dökmekte istemiyorum..

canım bizde ishal yapmadı ya neden öyle yaptı ki

Valla hiç bilemiyorum canım..

Topik şenlikli bugün herkesler burada :) kızlar çok yorucu bir gün oldu benim için şimdi eve gidiyorum evde net yok hafta sonu giremiyorum çalışan arkadaşlara iyi tatiller gerçi ne kadar tatil olur bilemem sizi ve bebişleri öpüyorum yanacıklarınızdan iyi akşamlar.. MELEĞİM EVDE BENİ BEKLERR..

bende yaptığım çorbaları bazen dökuyordum bazende eşim yıyordu şimdide patates brokoli havuçlu çorba yaptım içinede 1 kaşık irmik attım bari kalanını kavanoza koyayımda yarında yedırırm kızlar ıyıkı varsınızyaa :81::81::81::81:

Son düzenleme:
tahıllı mamayı dökmeye sonnnn

Kızlar, tahıllı mamayı benim kız da yemez içine reçel pekmez koyunca da yemiyor, ama dün içine tel süzgeçten cennet hurması trabzon hurması denilen meyvenin kabuklarını soydum geçirdim mamayla karıştırdım bayıldııı, sizde tahıllı mamaların içine sevdiği bir meyveyi karıştırın belki yerler..

bende herşeyin yarısından yapıyorm ona küçük bi tencere aldım onda pişiriyorum ama bize bu kadarı bile çok geliyor daha hazırladığım hiçbirşeyi bitiremedik 2 gün veriyorum ziyan oluyor malesef

inşallah bi an önce düzene girer inş canım biz güdüz 3 kez uyuyoruz 11 den 1 e kdar, 3-4 arası bide 6-7 arası bazen ilk uykusu uzun olursa 2 kez uyuyo 11-1,5 ve 5-7 gibi akşam 10 civarı uyutma çabaları başlıoyor bizde bazen hemen uyuyo bazen uğraşıyoruz yorgun olma durumuna göre değişiyor ama çok yorgun olduğu günlerde uykuya geçmede sorun oluyor

bende ayağımda sallayarak uyutuyorum ve artık kendi kendine uyumasını istiyorum ama nasıl başarcam bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…