oğlumun iştahsızlığı resmen beni bunalttı.psikolojım bozuldu.yemiyor heves ediyorum şunu yedireyeyim bunu yedireyim diye.yok yemiyor.ısrar etme diyorlar nasıl etmiyeyim sabahtan beri yarım çay bardağı biskuvi ezdim başka bişey yemedi.ne yapacağımı bilemez oldum.
Benim oğlum da iştahsız canım, bazen 4-5 çay kaşığı yoğurttan başka birşey yemiyor, bugün sebze yaptım zorla birkaç kaşık o da yarısını ağzından püskürttü, yavaş yavaş alışacaklar az da olsa yedirmeye çalışıyorumoğlumun iştahsızlığı resmen beni bunalttı.psikolojım bozuldu.yemiyor heves ediyorum şunu yedireyeyim bunu yedireyim diye.yok yemiyor.ısrar etme diyorlar nasıl etmiyeyim sabahtan beri yarım çay bardağı biskuvi ezdim başka bişey yemedi.ne yapacağımı bilemez oldum.
geçmiş olsun canım,patronun anlayışlı davranmış Allah tan,iki günde haftasonu tatili en azından toparlar bu sürede kendini duru hanımcığımız.Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Duru grip oldu demiştim dün akşam acile götürdüm dr başını sallayarak çocuk çok çok fazla tıkanmış dedi kalbim sıkıştı iğne yaptılar buhar verdiler kızlar anlamadımki en ufak bir grip anında bronşite çeviriyor nasıl geçirecem bu kışı bilemiyorum :18: :18: annemde hasta duru yu yengesine bıraktım aklım onda.
kızlar nasılsınız?ne zamandır söyleyeyim diyordum bir türlü yazamadım.Ben üç dört hafta önce efe nin odasını ayırdım.Beşiğimiz küçük geliyordu,düşme tehlikesi vardı,iyicede hareketlendi Gözümüz korktu yeni beşik almadık zaten odası vardı.Artık küçük bey kendi odasında yatıyor.Bize biraz zor oluyor ama olsun.
canım senın gıbı öğretmenler sayesınde evlatlarımız yarının umutları olacak..ogun öğretmenler gununu kutlamayı unutmusum canım..forumdakı tum öğretmenlerımızın öğretmenler gunu kutlu olsunben öğretmenim, öğrencilerim başarılı olduğu zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum, ki anne olarak bu duyguyu yaşamak kimbilir ne kadar güzel, bu başarı da sizin payınız çok büyük, kızım emeklemeye çalışınca bile gururlanıyorum beninşallah biz de yaşarız bunları, eşinizi de gerçekten tebrik ediyorum örnek bir baba, biz hayat bilgisi dersinde anne ve babaların görevlerini anlatırken çocuklar babalarını hep işten gelip tv karşısında pijamayla yatan olarak tasvir ederler klasik türk erkeği, benim kocam da dahil yine de yükünüz ağır Allah kolaylık versin
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Duru grip oldu demiştim dün akşam acile götürdüm dr başını sallayarak çocuk çok çok fazla tıkanmış dedi kalbim sıkıştı iğne yaptılar buhar verdiler kızlar anlamadımki en ufak bir grip anında bronşite çeviriyor nasıl geçirecem bu kışı bilemiyorum :18: :18: annemde hasta duru yu yengesine bıraktım aklım onda.
kızlar aranızda aptamilin gece maması kullanan var mı normal aptamile göre özelliği ne acaba daha mı tok tutuyorrr
Canım muhallebiyi nasıl yapıyorsun, oğluma hazır olan kaşık mamalarından almıştım hiç sevmiyor, bende kendim yapayım belki doyar kesintisiz uyur. Süt derken yasak değil miben kullanmadım ama sütle pirinç unuyla muhallebı yapıp yedırırsem 6-7 saat kesıntısız uyuyor ama bu seferde hıc emmeye uyanmıyor sade gece emdıgı ıcın cok tok yatırmıyorum gece kalksın dıye..
ilk muhallebı yapmaya basladıgımda suyla sonra yarı yarıya süt ve suyla yapıyordum. simdide sadece sütle yapıyorum..ama arastırmalarıma gore sureklı sütü içirdiğimizde kansızlık problemı yasatıyor..ama her gun muhallebı yapmıyorum duruma gore yaptıgımda da sütle yapıyorum cıvık yapıyorum bıraz biberonla verıyorum canım benım bebegım cok sevıyor..bır gun mama almaya gıdememıstım ogun 2 kere muhallebı verdım ona alıstı hemen. sımdı devam sütünün yarısı hep çöpe gıtmeye basladı.cok yapmamaya basladım bende.muhallebıyı 1 bardak süte 1 tatlı kasıgı pirinç unu pekmazle tatlandırarak yapıyorum koyu oluyor bıraz ılık suyla cıvıtıyorum bıberonla verıyorum canım..dene bakalım sevecekmı..dun ben de hero babynın ballı irmiklisini aldım onu pek begenmedı.ama ben yaparsam sevıyor..onuda soyle yapıyorum 200 ml suya 3-4 tatlı kasıgı (bıberonla vereceksem 3 tatlı kaısgı)irmik le 4 dakka pişiriyorum..sonradan muz pekmaz veya bisküviyle tatlandırıyorum..bu da cok doyurucu.bırde irmik cok faydalı bebeklere..arada vermekte fayda var canım..Canım muhallebiyi nasıl yapıyorsun, oğluma hazır olan kaşık mamalarından almıştım hiç sevmiyor, bende kendim yapayım belki doyar kesintisiz uyur. Süt derken yasak değil mi
Maşallah canım, Allah korusun sen anlattıkça ben korkuyorum emirhana nazar değecek diye, vallahi ne güzel alıştırıyorsun ben biraz ürkek davrandığımdan korkuyorum boğazına takılır yutamaz diye, köfteyi nasıl yutabiliyor sen ufacık parçalara mı bölüyorsun, ben çorbadakileri bile yutamaz diye korkuyorum daha doğrusu annem korkuttu beni yutamaz diye. Bebekler alışkanlıkları ve düzeni çok severmiş, sen de hem beslenmesini hem uykusunu çok güzel bir rutine bağlamışsın ne güzel. Emirhan da artık şartlanmış doydum biraz da uyuyayım diyor. Allah düzeninizi bozmasın, sizin için nazar duası bile okudum. İnşallah biz de birgün böyle iştahla yemeye başlarız geceleri de deliksiz uyuruz.kıslar bebeklerınıze pılav yedırıyormusunuz..ben bugun aksam yemegınde 1 kase corba bıraz pilavla bır köfte yedırdım 1 kasede yogurt.sonra 8 bucukta uyuttum hiç uyanmadı yavrumm..hala uyuyor.demekkı buda cok tok tuttu..misafırımde vardı hiç üzmedı benı..:81: yavrum yaa kıyamam ben
kıslar bebeklerınıze pılav yedırıyormusunuz..ben bugun aksam yemegınde 1 kase corba bıraz pilavla bır köfte yedırdım 1 kasede yogurt.sonra 8 bucukta uyuttum hiç uyanmadı yavrumm..hala uyuyor.demekkı buda cok tok tuttu..misafırımde vardı hiç üzmedı benı..:81: yavrum yaa kıyamam ben
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşeyi yoktur, bazen sonuçlarda gördüğümüz anormallikleri doktorlar normal olarak değerlendirebiliyor, kalbini ferah tut, inşallah birşeyciği yoktur adanınKizlar persembe gunu Ada'yi hastaneye goturmustum ara ara atesleniyor ve husursuz diye. Kontrol etti disten degil dedi kan ve idrar tahlili istedi. Kan verdik ama idrar vermedik tek basima beceremem diye. Hemogram sonuclarina baktim az once yuksek cikmis normal degerlere gore. Hafta sonuna geldi gidemiyorum da hastaneye gostereyim. Umarim ciddi birseyi yoktur.
Kizlar persembe gunu Ada'yi hastaneye goturmustum ara ara atesleniyor ve husursuz diye. Kontrol etti disten degil dedi kan ve idrar tahlili istedi. Kan verdik ama idrar vermedik tek basima beceremem diye. Hemogram sonuclarina baktim az once yuksek cikmis normal degerlere gore. Hafta sonuna geldi gidemiyorum da hastaneye gostereyim. Umarim ciddi birseyi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?