2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Biz hiç emzik kullanmadık canım ama doktor en başta kullanacak olursanız 1 yaşına gelince bıraktırın alışkanlık olmasın demişti sanıırım kullanıyor olsaydık 1 yaşına yaklaşırken 10-11 ay gibi bıraktırmaya çalışırdım

Maşallah size çok güzel olmuşsunuz

inşallah çabuk atlatırız şu diş dönemini:26:

ayy maşşallah pek tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın allah bağışlasın canım
gecmıs olsun canım..ılk doktor bısey yok demıs gondermıs ya sen dusunmesen bebegın ıyılesemeyecek..bu doktorlara cokk kızıyorum yaa.onların bu sorumsuzlulugu yuzunden her bırımız sankı doktor olduk .yanı olmak zorunda kalıyoruz..ilaçlarını kullan kısa surede iyileşir inş canım..allah beterınden saklasın...
ıkınızede gecmıs olsun.bır anlık düşünememk nelere mal olabılırdı ama allah korumus sakın kemersız bırakma kızını bıdaha.zaten cok hareketlendıler canım fren yapmasada esın bebegın bı taraflara uzanmak ısteyebılır yıne düşebılırdı.hepımıze ders olmalı bu konu..coook gecmıs olsun sanada.ayagın allahtan kırılmamıs.yoksa kım bakacak bebegıne.

takıpteyım her gun bugun yazayım dedım.nasılsınız inş bu soğuklarıda hasta olmadan gecırırız.bugun ankaraya harbı kar yagdı yanı.suan kar erıdı ama cok soguk var.bundan sonra eve kapalıyız kızlar allah hepımıze sabır versın..bebeklerı hasta etmektense oturalım napalım.bızde durumlar iyi.sadece tek derdımız meme emme sorunumuz..gece hıc emmıyor artık gunduz de 3 kısa emme suremız var.gerı dönmeyecek artık anladım memeye.nasıbı bu kadarmıs ne dıyeyım ama cok uzuluyorum..allah baska dert vermesın..bu arada bugun hero baby den kargomuz geldı..içinde sütlü pirinçli kaşık maması bebe bıskuvısı devam sutu 1 tane kavanoz maması ve 2 kıtapcık cıktı..sızlerde ısteyın evlere hedıye gonderıyolar kızlar..

kim sıktı bu kadar canını canım ya:26:

Kaç gündür ne halde olduğumu anlatamam,kaynanamla tartıştım,olaylar iyice büyüdü.Sonra beni bir sinir bir stres sardı.resmen psikolojimi bozdu kadın.iki gündür ağlamaktan helak oldum.akşam gayet mutlu yattım sonra işten geldim bir afra bir tafra.olmayan şeyleri varmış gibi söylüyor,beni yalnız buldu sıkıştırıyor güya.Artık bende alttan almadım olay iyice buyudu.offfffff onumuzdek birkaç günün çabucak geçmesini istiyorummm

geçmiş olsun canım benim
okurken tüylerim diken diken oldu.Allah'ım korumuş sizi,geçmiş olsun canım.

Maşallah size çok güzel olmuşsunuz

inşallah çabuk atlatırız şu diş dönemini:26:
inşallah canım iştah kökten gitti yemiyincede çok üzülüyorum ısrarda etmek istemiyorum ama süreklide ac durunca huzursuzlugu iiyice artıyor

takma kafanı canım ogluna kayınvaliden bakıyor degilmi aynı evde olunca sorunlar artıyor malesef

Son düzenleme:
bebekten bebeğe göre değişiyor kızıma yumurta sarılı yoğurt veriyorum alıştı severek yiyor.aynen bizimkide kumanda,laptop,telefona hasta :)
çok yakışmış canım örtü hayırlı olsun yaşın küçük galiba ben hep seni daha büyük düşünmüştüm nedense :44:
saol canım :) sence kaç gösteriyorum ben normalden daha küçük gösteririm 84 doğumluyum :)

pedogog bir bayanın kitabını okuyorum orda dediği şu eğer çocuk emmiyorsa muhakkak emzik verinki çocuk emzik dönemini geçirsin özellikle bıraktırmayn o kendisi bırakır eğer çocuk 3-5 yaşına gelir hala emmek isterse ve bi çok emzik isterse (yakınımdan bir örnek vereyim; çocuk 4 yaşında elinde ağzında 3 tane emzikle dolaşıyordu sen büyümedinmi hala emzikle dolaşıyosun derlerdi ve çocuk daha çok emzik ister oldu ) öyle bir durumda emziğe doyurun o kendiliğinden bırakır diyorlar. Tabi sizin bileceğiniz bişey ben okuduğumu anlatmak istedim :)

22 oda en fazla benden 3 yaş küçüksün bende 81 dogumluyum

Tahmin edebiliyorum canım kayınvalidelerin bazıları malesef aile huzuru bile bırakmıyor benimki yanımda olmasa bile uzaktan çenesi durmaz, ben de bir ara senin durumundaydım doğumumdan iki gün önce eşimle tartışmamıza neden oldu arayıp konuştuğumda da bana çok ağır sözler söyledi o günden beri ancak bayram ya da özel günlerde arıyorum içimden onunla görüşmek gelmiyor çünkü laf değiştiren, abartan, arkamdan konuşan, dedikodu yapıp oğlunu doldurup tartışmamıza eden olduğu için ben de bir soğukluk oluştu, yani artık eşimin hatırına görüşüyorsam. Ama kendini çok sıkma ben de ağlamış ve kafaya çok takmıştım sonra yüzüm gözüm uyuştu korktum bir an felç filan olurum diye. Allah korusun olan bize olur yani belki o çoktan unutmuştur. Benim ki hep öyle yapar hiçbir şey olmamış gibi davranır

darısı senin kızla benim oğlana bi çıkarsalarda kurtulsak bizde hiç tık yok anca kaşınıyo bu veletler ......

günaydınnnnnn güzel anneler bugün bizim evlilik yıldönümümüz
07 /12/2003 tam 9 sene gecti iyiki aşkımla evlenmişim
ve bugün ahsen bize bir süpriz yaptı küçücük bir hediye kaşıga o minicik dişi degdi çıt sesini duyduk
ne güzel şeymiş evlat sahibi olmak önce allahın bize sonrada eşimin bana benimde eşime bu 9 senede verdigimiz engüzel hediye 2 tane evladımız
tüm sıkıntılarımı telaşlarımı size yazıyorum bu mutlu günümüde sizlerle paylaşmak istedim

Canım nice mutlu senelere olsun inşallah.. dişiniz hayırlı olsun inanki çok sevindim heycanlandım çünkü bende diş çıkartmasını dört gözle bekliyorum ama çıkarmıyorrr heralde duru önce yüricek sonra diş çıkartacak :)..

çok teşekür ederim canım
serenayyy gecen gün midesi bunıyorsa bizim diş çıkarken çınarında midesi bulanıyor du diş olabilir dediginden beri bir heyecanla beklkiyorduk ve sonunda bugün ucu çıkmış

Teşekkür ederim benimde aklım karıştı bende internetten araştırdım ilk diş çıkmadan bırakılırsa daha iyi diye yazıyor..

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış çok şükür bebeğine birşey olmamış umarım ayağın hemen iyileşir çok kötü bir duygu benim ayağım alçılıyken işe gidip geliyordum ve yazdı acayip kaşınıyordu zulüm..

Nice mutlu yıllar dilerim canım, Ahseni de tebrik ederim hayırlı olsun dişi inşallah iştahı yerine gelir mide bulantısı da geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…