2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
16 temmuzda sat, 20 nisan 2012 de normal doğum yaptım..
doğum çok zordu kanamadan ölmek üzereyken kurtuldm

yine en ıyısını sen bilirsin çünkü senin bebeğin ama bencede çorbaçok fazlaa ben herşeyın bırkere verılmesınden yanayım en geç 3 saatte bır beslıyorum sabah erken kalkınca kaşık mamasını biberona yapıp verıyorum bıda uyuyor uyanınca kahvaltı ıhlamurla ıslatıyorum aynı senın yazdıklarını cevizide kahvaltısına katıyorum ben bisküvi bıtane koyuyorum cici bebenın ekmeğinden koyuyorum bı dilim sonraa 2 3 saat sonra yoğurt verıyorum 3 saatte bır meyva( bikaç meyvayı karıştırıyorum ) akşam üzeri çorba muhallebı aralarda yıne 50 cc kadar biborna mama yapıyorum bıtırmıyo ama keyif yapıyoo biberonla

kızlar merabalr nasıl gidiyor ben akşamları genelde biz ne yiyorsak ondan yediriyorm akşam öğünü için akşam tavuklu mantar sote yapmıştım tavuğundan sebzesinden verdim ama mantar vermedim mantar yediren var mı yedirsem zararlı olur mu acaba

mantar alerjik olabilir vermesen iyi olur canım,

ben en başından beri tel süzgeçten geçiriyorum 2 haftadır falan telsüzgeçten geçirip üstte kalanlarıda ekliyorum pütürlü oluyo yutuyo da mama sandalyesinde oturarak yutmuyo tükürüyo, illa yatarak yiycek alışmış, otururken yutamıyo,

canım aynı beni ve oğlumu anlatmışsın.Efe ler böyle mi oluyor acaba?Başkasında hiç yabancılık çekmyor.bizde alışverişe gittik geçenlerde.Efe ye ayakkabı alacaktık oradaki satıcı kızın kucağına gitti,nasıl kahkaha atıyor sonra kızın boynuna yüzünü dayadı gülmeler,nazlar,cilveler.Öyle kaldım sonra da kıskandım tabiki.Herkese karşı öyle kime giderse gitsin yabancılık çekmiyor.İyi bir durum diye düşünüyorum ama bazen kıskanıyorum.Okuldan gelene kadar çok özlüyor beni.beni görünce hemen heyecanlanıyor,zıplıyor ama en fazla 2 dakika sürüyor.Sonra alışıyor yanında olmama,alışınca da nasılsa annem yanımda diye düşünerek başkalarıyla iletişime geçiyor.Bazen çok içime oturuyor bu davranışı.Yine de bu durum için çok şanslıyoız.gamze diye bir arkadaş yazmıştı burada güvenli bağlanmış bebeğiniz diye belki de öyledir.Eğer öyle olmasaydı biz geldiğimizde bizi kabul etmez,iistemez,iteklerdi.

bu yaptığı için elif e kocaman alkışşşşşefe de öyle yapınca çok seviniyorum da

yemek konusunda kızlar biraz aceleci mi davranıyoruz?Kendi yediklerimizi vermek için biraz erken gibi geliyor bana.Bazen bend e veriyorum ama hiç de vicdanım rahat etmiyor.Kendimize yaptığım çorbaların tuzunu ve baharatını atmadan pişiriyorum sonra oğluma ayırıp çorbanın tadını tuzunu ayarlıyorum.Mercimek,sebze ,ezogelin,yoğurt,şehriye çorbası hepsinden yediriyorum ama anlattığım gibi.
kahvaltımız hep aynı:5 6 bebe bisküvüsü,1 yumurta sarısı,1 tam ceviz cam rendeden geçirilmiş,2 zeytin kabuğu soyulmuş,birer tatlı kaşığı labne,pekmez,tahin.Çay yerine de ıhlamur.
Öğle:5 6 bebe bisküvüsü,yoğurt, 1 ya da 2 meyve rendesi
ikindi:Çorba,yoğurt
akşam:çorba yoğurt
yatarken 150 cc mama. öğün aralarımız dört saatten az olmuyor 5 yada 6 saat olduğu da oluyor.Bu aralarda çok nadir fazladan şeyler yediririm.Acıktığı içinde yemekleri yer.Yoğurt favori yiyeceğimiz bu arada.Hatta düştü bir yerini acıttı bazen susturmak için yoğurt veririm ağzına,acıyı da unutur gider.

bir de oyuncaklardan bahsedeyim.Bu ay resmen efe ye çalıştık yok ayakkabısı yok kıyafeti yok oyuncağı derken eksikleri kapattık.Erkek annesi olarak kumandalı arabayı tavsiye ederiz.Efe dışarı hastası,pencereden ayrılmıyoruz.Ayrılınca basıyoruz çığlığı bizde kumandalı araba aldık onu izlemeyi seviyor.Böylece pencereden ayırma yolunu da bulmuş olduk,nette bir yerde okumuştum kumandalı arabayı doktorlarda tavsiye ediyormuş.Peluş ve normal bir araba aldık yüzüne bile bakmadık.Ama elektronik kitaplar var oyuncak olanlardan,onlara bayılıyoruz.hem de kitaba alışmış oluyorlar.Bu kitabı denemenizi tavsiye ederim.

bizde sabah 1 mandalina suyuna 2 bisküvü 1 tatlı kaşıgı labne yarım ceviz 1 yumurta sarısı
sonra yarım kase yogurda 2 büsküvü bugün 1 dilimde elma rendeledim pütürlü olsun diye
sonra çorba
uymadan öncede pirinç unu
bukadar bazen yogurt yerine muz kivi evde ne varsa
bizim menümüzde bu ama hepside yarım kaseyi halen gecmedi çokta zorlamıyorum yediği kadar
ne yapayım anlaşamıyorum kadınla,ne desem ters anlıyor,bir ara depresyona girmiştim onun yüzünden ya.Hatta eşimle aramız baya baya bozulmuştu yani.

canım anlayışsız olunca anlaşmak zor olur ben şanslı guruptanım maşallah aramız iyidir ben ona oda bana karışmaz ahsende babasının ailesinden ençok babanesini sever

nasılsın canım,nasıl gidiyor?Ahsen ve şevval hanımlar nasılmış.Fotonuzu gördük kocaman olmuşuz yaaa

teşekür ederiz teyzesi çok çabuk geciyor günler kocaman oldular bebişlerimiz
çok şükür idare ediyoruz şevvalle ugraşıyuoruz seviye tesbit sınavları filan ev dersaneye dönmüş durumda

canım ikdir duyuyorum tahini agır gelmezmi tahin ben daha iç vermedim bir arkadaştan daha duydum dün eşime sordum agır gelir vermeyelim dedi :44:

ne yapayım anlaşamıyorum kadınla,ne desem ters anlıyor,bir ara depresyona girmiştim onun yüzünden ya.Hatta eşimle aramız baya baya bozulmuştu yani.
bizimki iyide çok boş bi kadın çenesi durmuyor annemle kavga ettiler kadının edebi yok edebi oğluda anasını pek sever üfffff
sen şanslızın ne güzel canım

ya kızlar ara öğündeki meyve olarak ne veriyosunuz ben kabız diye muz korkumdan vermiyorum elma koydum beğenmedi armutta öyle ne versemki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…