2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah demos anne kız çoook güzel çıkmışsınız

pancem senin kızın cadı olduğu gözlerinden belli ışıldıyor valla maşallah ne güzel oturuyor

bu nisan kızlarında bir erkek fatmalık var galiba oğlan çocuğu gibiler

kıskandık bizde yükleyelim dedik ama hep büyük geldi anca bu oldu ahsen çorba yerken

Bugün aynısından ben de aldım canım bakalım sevecekler mi

maşallah canım ahsen hanıma bebeklerimiz ne kadar da iri duruyorlar fotoğraflarda büyüdüler yaa duygulandım şimdi..

süt sağma işi gerçekten zor bende sağıyorum 4 aydır sütüm yüzde 70 80 oranında azaldı hastahane tipi pompa çok başarılı süt sağmak için bi ara benim gögsüm boşalmıyordu hastahaneye gittim birkaç gün orda sağınca biraz düzeldi ama düzenli sağamıyorum 7 8 saatte bir sağıyorum hem sütüm azaldı hem gögsüm boşalmıyo gibbi hissediyorum sen pompayı hangisini kiraladın ne kadar verdin bi de ben hastahaneye gittiğim de göğsüs ucum yara oldu kanadı pompanın diyaframı bi süre sağınca göğüs ucuna deydi ve yara yaptı kanadı seninki nasıl bu arada inşallah sağarsan gelir olmazsa süt artırma çaylarından iç birkaç gün benimki çok azaldı tekrar başladım içmeye

humana tea içiyorum canım, 15 günlüğüne internetten kiraladım spectra marka kargoyla birlikte 78 tl 1 haftası gitti doğru düzgün sağamadım ben emziriken 4 ay kanadı iyileşmedi ama pompa hafif acıtıyor ilk sağdığımda kanadı ama sonraki sağmalarda acı hissetmedim dediğim gibi sütüm yok ama bakalım gelecekmi

inşallah gelir canım kararlı ol her fırsatta sağ ben de kiralasammı diyorum ama bilmiyorum evde lansinoh kullanıyorum aslında memnunum hata makinada deil bende günde iki kez bazen 3 kez sağabiliyorum neyse hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar yeter bizim için

sütün varsa bebeğin de emiyorsa gerek yokki elindeki makine yeterli ben deneme amaçlı kiraladım eğer süt gelirse manuel pompayla devam edicem, satın almak kiralamaktan daha hesaplı çünkü... yalnız 5000 tl lik bi makine var onu kiralamaya kim cesaret eder bilemiyorum bozulursa almak zorundasın, o makineyi yeni doğum yapanlara öneriyorlarmış ben kiralamadan önce emzirme danışmanıyla konuştum beni bu makineye yönlendirdi..

maalesef emmiyorlar manuelle dayanamadım arkadaşım arada kiralayıp sütünü artırıyormuş bende emmiyorlar o yüzden azaldığı için kiralayayım mı diye düşündüm ama sanırım kiralamam Allah kolaylık versin ben de çıkıyorum eve gideyim herkese kolay gelsin öpüyorum meleklerinizi

Ahsenle zeynep cok benziyolar.zeynep de tuvslete bile benle gelece nerdeyse.bazen oyuncaga falan daliyo soyle yanindan siyriliiyim da mutfaga falan gidim diyorum bagirtiyi basiyo.bazen cok yoruluyorum bu durumdan

Ahsenle zeynep cok benziyolar.zeynep de tuvslete bile benle gelece nerdeyse.bazen oyuncaga falan daliyo soyle yanindan siyriliiyim da mutfaga falan gidim diyorum bagirtiyi basiyo.bazen cok yoruluyorum bu durumdan

tuvalete nerdeyse gelecek degil ahsen benle geliyor banyoda paspasın üzerine oturtuyorum napayım yoksa ben gelene kadar aglıyor :84:

Eki Görüntüle 589583
Bu da çınarımın en küçük hali, hep bu pozisyonda uyur sırtüstü

Alemsin kaç aylık burda nasılda belli hatlarıı..

kızın nekadar sana benziyor canım çok güzel çıkmışsınız anne kız

Teşekkür ederiz.. İlk doğduğunda tıpkı babasıydı 180 derece değişti ama hoşuma gidiyor..

Maşallahh sarı şekerr

Teşekkür ederizz. hiç sorma yaa tam erkek fatmaa benimkiiii..

Eki Görüntüle 589510
kıskandık bizde yükleyelim dedik ama hep büyük geldi anca bu oldu ahsen çorba yerken

Canım yaa nasılda akıllı duruyor sandalyesinde ben duruyu koysam kesin tepe taklakk olurrr..

Bugün aynısından ben de aldım canım bakalım sevecekler mi

Hayırlı olsun canım. Yaa benimki maymun iştahlı hemen sıkılıyorr..

Kızlar bugün oğlum ne zaman sıkılsa ağlayacak olsa anneanneanne anne diye ağlıyor ben de kendi üstüme alınıyorum

eferinnn tabiki alın canımm.. Benim cadıı baabbaa babaa,, deddeedd, dayday dedide birtürlü anne demedi ben anladım bu kız beni sevmiyorr.. :18: :18:

maşallah canım ahsen hanıma bebeklerimiz ne kadar da iri duruyorlar fotoğraflarda büyüdüler yaa duygulandım şimdi..

En irileri ben imkii sanırım öyle duruyorr

ayyy bir girdimki neler olmuş :)))

Bebişler yürümeye başlamış, resimler koyulmuş..Hepsine maşallah diyorum ve bende kızımın resmini ekliyorum :))) kıskandım sizi :))

bu arada kızlar benim kızda pütürlü yiyemiyor yaa yoğurdun içine ekmek falan koyuyorum yemiyor, zaten öyle eline veremiyorum, birkaç kez denedim boğazında kaldı ödüm patladı kız gitti diye..nasıl alıştıracaz bilmiyorum..bende çorbalarını falan rondodan geçiyorum..

ayrıca elada bana çok düşkün ve bu bazen beni bunaltıyor, odadan bile çıkamıyorum hemen basıyor çığlığı..keşke şöyle kendi kendine oynasa :))

Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, doğduğu andan itibaren evin yönetimini eline alır. Cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, bunun karşılığını da sıcak sevgi gösterileriyle verir.

Eğer karnı acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlar. Doyduktan sonra ise etrafına gülücükler dağıtmaya başlar. Ama çok aç olsa da sevmediği mamayı yemeyecek kadar da inatçıdır. Onu uyutmak içinse zorlamaya kalkmadan, sakinleştirerek uyutmayı denemelisiniz.

Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır.

Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler.

Koç burcu bebeği ayağa kalkar kalkmaz dikkatleri üzerine çekmek ister. Çığlık çığlığa, enerjik, hareketli, telaşlı, aceleci ve sabırsız bir şekilde koşturup durur. Fakat bu koşturma boş değildir, devamlı bir amaca ihtiyaç duyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…