bizimki iyide çok boş bi kadın çenesi durmuyor annemle kavga ettiler kadının edebi yok edebioğluda anasını pek sever üfffff
sen şanslızın ne güzel canım
ya kızlar ara öğündeki meyve olarak ne veriyosunuz ben kabız diye muz korkumdan vermiyorum elma koydum beğenmedi armutta öyle ne versemki :44:
evde ne varsa elma ,muz kivi, cennet hurması yazın şeftaliyi çok severek yiyiyordu mesela
canım ikdir duyuyorum tahini agır gelmezmi tahin ben daha iç vermedim bir arkadaştan daha duydum dün eşime sordum agır gelir vermeyelim dedi :44:
desene aynı benim kaynana.hergün eve geldiğimde tvde ne izlerse anlatır.başlar" bir öğretmen olarak biliyor musun bakalım 10 yaşındaki çocuğun ağzında kaç diş var" güler misin ağlar mısın ne deyim yani.bizimki iyide çok boş bi kadın çenesi durmuyor annemle kavga ettiler kadının edebi yok edebioğluda anasını pek sever üfffff
sen şanslızın ne güzel canım
ya kızlar ara öğündeki meyve olarak ne veriyosunuz ben kabız diye muz korkumdan vermiyorum elma koydum beğenmedi armutta öyle ne versemki :44:
ben çocuğu onu bunu vermekten mama sandalyesinden kaldıramıyorumbıkacak yakında çorbasını yiyor kaldırıyorum hopp bi süre sonra yoğurt onu yiyor bi süre sonra diğer mama ondan günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile bi uyuduğunda rahatım ondada ses olmasın diye iş yapmıyorum kocam beni yakında boşayacak evin halinden
ben ondna yoğurta katayım diyorum ama bu seferde elif yoğurtu beğenmiyor yemiyor
ben de verilebilir diye okumuştum ya da doktor demişti tam hatırlamıyorum ama bayadır veriiyorum tahini.Faydalı diye de biliyorum canım.
desene aynı benim kaynana.hergün eve geldiğimde tvde ne izlerse anlatır.başlar" bir öğretmen olarak biliyor musun bakalım 10 yaşındaki çocuğun ağzında kaç diş var" güler misin ağlar mısın ne deyim yani.
elma ve armutu çok seviyoruz,portakal suyuna bayılıyoruz.Havuç erik ayva mandalina ne varsa artık.Birgün manavdan alışveriş yapıyoruz o kadar almışız ki efe için adam şaşırdı ve güldü.eşimle olan konuşmalarımızdan ve yumuşak mı değil mi diye sorduklarımızdan anladı tabi.ogünden sonra adam bizi tanıyor.Sıpam sağ olsun deyim.Adam zaten bebek için bu sert şu daha iyi olur diyor tek başıma gitsem bile.
Kahvaltıyı: benim kızım karışım yemiyor.haşlanmış yumurta sarısını yarısını domates suyu ile ıslatıyorum,kaşıklar veriyorum.az tuzlu peyniri eliyle eze eze veriyorum.pekmez ekmek batırıp veriyorum.tereyağı ve ev reçeli ekmek içi üzerinde veriyorum.
Dün un helvası yapmıştık acayip sevdi
Çorbalar: tarhana ,domatesli şehriye ,yayla,brokoli çorbalarını seviyor.mercimek çorbasını bazen yiyor.
Lapa kıvamı:havuç patates ırmak karışımını seviyor.
Kabak,patates..pek yemiyor
Meyve: muz elimle ezerek veriyorum seviyor.
Mandalinayı tutuyorum,içini emerek bitiriyor.
Armut yumuşaksa emerek yiyor.
Ekşi elmanın suyunu seviyor.
Yoğurt:hergün ufak kavanoz yerdi.bu hafta nadiren yedi.
Maşallah canım ya öyle çocukları duyunca çok seviniyorum sonra dua ediyorum inşallah benim oğlumda böyle olur diye.Nazar boncuğu takalı kızımıza da nazar etmeyelim.tabii kocaman bir de alkışşşşcanım şevval 2 sınıfa gidiyor okulda derceye filan girdi bizde iyice hız verdik elazığ genelindede iyi bi derece almış durumu iyi çok şükür ama daha iyi neden olmasın dedik
gecengün kıyma yeşil mercimek dövme çorba yaptım ama rondodan gecirdim yutamadı rondodan geçirmek istemiyorum demin 1 dilim elmayı cam rendede rendeledim yogurda katım zorlanarakta olsa yarım kase yedi camrende gercekten çok ufak yapıyor ama yavaş yavaş alışacak inşallah
canım ikdir duyuyorum tahini agır gelmezmi tahin ben daha iç vermedim bir arkadaştan daha duydum dün eşime sordum agır gelir vermeyelim dedi :44:
afiyet olsun ipekcime
siz emziriyormuydunuz ipegi
daha neler var bizde canım ya güya öğretmenliğimi sorguluyor aslında farkına da varmıyor ama.En sonunda kızdım ben türkçeciyim türkçeyle ilgili soru sor bana dedim.Napayım yanipeki billmesen nolacakmış diş sayısını ay alemmiş kayınvaliden
demin melampusafe dediya 4 5 saat arayla valla bizde nerdeyse günün çogunu mutfakta geciriyoruz
yok canım boşamaz boşasa benimki boşardı resmen 8 ay bide ondan öncede 9 yadır iyice yaydım kendimi oh sefam olsun birdaha bebek düşünmedigim için ilk kızdada acemiydim biyerimde agrımıyordu hiç nazlanmadım ama ahsende tüm hevsimi aldım
canım bende zorla emziriyorum gündüz 3 kere veriyordum bu 2 gündür 2 ye indi ben uyutup veriyorum hemen uyanıyor gecede 2 3 kez oda kısa kısa valla demin bende dayanamadım sagdım muza katım verdim çok degil aama olsun 1 kaşıkta olsa yeter 3 ay yapışık gezdik sıkılıyordum şimdide ben peşinde geziyorum yazık ne kadar istiyorsa ver annesi enfazla kaç yaşına kadar emembilirkiEvet canım 7ay yanlız anne sütü aldı.şimdide sabah 8,öğlen,akşam uyku öncesi ve gece emıyor.arada emme yerine mama veriyorum,yoksa iyice memeye bağımlı olmaya başladı.
İlginç ya ilk kızımda emsin diye tüüm gün elimde pompa geziyordum,bundada süt var ben bıraktırmaya çalışıyorum
daha neler var bizde canım ya güya öğretmenliğimi sorguluyor aslında farkına da varmıyor ama.En sonunda kızdım ben türkçeciyim türkçeyle ilgili zoru sor bana dedim.Napayım yani
öğünler arası 4 saat çok mu ki kızlar ya?ama karnı tam doyuyor yaklaşık 1 kase dolu dolu yiyor.iki öğün arası az olunca da yediremiyorum.
biliyor canım ya anlattım her şeyi artık kaynanamla aramıza bir resmiyet koydum meraba nasılsından öteye geçmemeye çalışıyorum.Tek taraflı bir çaba tabiki benimkş decanım bende zorla emziriyorum gündüz 3 kere veriyordum bu 2 gündür 2 ye indi ben uyutup veriyorum hemen uyanıyor gecede 2 3 kez oda kısa kısa valla demin bende dayanamadım sagdım muza katım verdim çok degil aama olsun 1 kaşıkta olsa yeter 3 ay yapışık gezdik sıkılıyordum şimdide ben peşinde geziyorum yazık ne kadar istiyorsa ver annesi enfazla kaç yaşına kadar emembilirki
sinirbozucu eşin farkındamı bari annesinin yaptıklarının yoksa kendi kendini yer durursun
canım bende zorla emziriyorum gündüz 3 kere veriyordum bu 2 gündür 2 ye indi ben uyutup veriyorum hemen uyanıyor gecede 2 3 kez oda kısa kısa valla demin bende dayanamadım sagdım muza katım verdim çok degil aama olsun 1 kaşıkta olsa yeter 3 ay yapışık gezdik sıkılıyordum şimdide ben peşinde geziyorum yazık ne kadar istiyorsa ver annesi enfazla kaç yaşına kadar emembilirki
Canım doğru söylüyorsunda buseferde meme bağımlısı oluyor.karnı tok bile olsa emmeden uyumuyor,gece 10 kezde kalksa emecek.şimdi gece 2 kalkmasında su veriyorum,diğerlerinde emziriyorum daha az kalkıyor
bizim en baştan beri bi mesafemiz oldu ben onun evine gitsem oda benim evime gelse misafir gibiyizdir nerdeyse eşimde çok sık gitmeyi sevmez hafadada bir oda benim zorumla eşime kalsa hiçö giitmeyecekbiliyor canım ya anlattım her şeyi artık kaynanamla aramıza bir resmiyet koydum meraba nasılsından öteye geçmemeye çalışıyorum.Tek taraflı bir çaba tabiki benimkş de
canım bende zorla emziriyorum gündüz 3 kere veriyordum bu 2 gündür 2 ye indi ben uyutup veriyorum hemen uyanıyor gecede 2 3 kez oda kısa kısa valla demin bende dayanamadım sagdım muza katım verdim çok degil aama olsun 1 kaşıkta olsa yeter 3 ay yapışık gezdik sıkılıyordum şimdide ben peşinde geziyorum yazık ne kadar istiyorsa ver annesi enfazla kaç yaşına kadar emembilirki
Canım doğru söylüyorsunda buseferde meme bağımlısı oluyor.karnı tok bile olsa emmeden uyumuyor,gece 10 kezde kalksa emecek.şimdi gece 2 kalkmasında su veriyorum,diğerlerinde emziriyorum daha az kalkıyor
sen daha iyi bilirsin canım ben dertli oldugum için öyle dedim ilk kızım 15 gün emzirdim ahseni emzirecem diye inat ettim zorla veriyordum 1 ay 200 gr alınca vazgectim 5 ay sadece anne sütü aldı şimdide günde 2 3 idare ediyoruz çok şükür çok duaa etim inşallah 2 yaşına kadar emer 8 9 aydan sonra iyice baglanır dediler ama şimdilik bir degişme yok ahsende bekliyorum bir umut
sen daha iyi bilirsin canım ben dertli oldugum için öyle dedim ilk kızım 15 gün emzirdim ahseni emzirecem diye inat ettim zorla veriyordum 1 ay 200 gr alınca vazgectim 5 ay sadece anne sütü aldı şimdide günde 2 3 idare ediyoruz çok şükür çok duaa etim inşallah 2 yaşına kadar emer 8 9 aydan sonra iyice baglanır dediler ama şimdilik bir degişme yok ahsende bekliyorum bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?