kızlar bir idrar tahlili veremedik bi kakası karıştı bi az geldi bi dışarı aktı son poşet kaldı başka şansımız kalmadı oturmuş küçük hanımın çişini bekliyoruz
inşallah kız ilk ses çıkarmaya başladı ama sonra bi ara hiç bi şey söylememeye başladı bugünlerde ufaktan ufaktan bi şeyler söylüyor kafama takılıyo oğlumu görünce ister istemez kıyaslama yapıyorumbenim kızımda birsürü heceler söylüyor ama anlamlı değil oynarken çıkarıyo.. daha küçükler tabiki normal, bazı bebekler geç konuşabilir ama bizimkiler için bişey söylemek henüz erken, 1 yaş civarına kadar birşeyler söylerler herhalde..
canım doktora geçenlerde sordum kelime kısmını deil de tvye çok dikkatli bakıyo kardeşiyle pek oynamıyo diye o da takip et olmazsa 1 yaşından sona çocuk psikiyatristine göster dedi ondan canım sıkıldı kardeşi mesela yanına gidiyo elinde ne varsa çekip alyıyo bi iki kere tekrar almaya çalışıyo sonra dönüp gidiyo kardeşi onu kucağıma aldğım zaman hemen gelip kucağıma gelmeye çalışıyo fakat kızım oğlumla ilgilenirken hiç umrunda olmuyo yoksa beni sevmedi miher çocugun gelişimi çok farklı canım ahsen birçok kelime soylüyor ama daha yeni dönmeye başladıçok ki kafana takılıyor bence bir doktora danış istersen sen şimdi oglunla kıyaslıyorsun belki ogluna göre daha akıllı birbebektir eger daha çok vaktini uykuda geciriyorsa daha gec alışıyorlar bazı şeylere canım tv fişini çe ben çözümü orda buldum o ana kalkıp açmıyorum sonrada unutuyorum ahsende reklam görünce cıldırıyor akşamları eşim acıyor okadarda olsun diyorum zaten haberleri ahsen hiç sevmedi
inşallah kız ilk ses çıkarmaya başladı ama sonra bi ara hiç bi şey söylememeye başladı bugünlerde ufaktan ufaktan bi şeyler söylüyor kafama takılıyo oğlumu görünce ister istemez kıyaslama yapıyorum
canım doktora geçenlerde sordum kelime kısmını deil de tvye çok dikkatli bakıyo kardeşiyle pek oynamıyo diye o da takip et olmazsa 1 yaşından sona çocuk psikiyatristine göster dedi ondan canım sıkıldı kardeşi mesela yanına gidiyo elinde ne varsa çekip alyıyo bi iki kere tekrar almaya çalışıyo sonra dönüp gidiyo kardeşi onu kucağıma aldğım zaman hemen gelip kucağıma gelmeye çalışıyo fakat kızım oğlumla ilgilenirken hiç umrunda olmuyo yoksa beni sevmedi mi((
inşallah bişey çıkmaz canım, yazın benim oğlum da çok kusuyordu ama çok emdiğinden diyordum şimdi kusmuyor öyle...
yok canım her cocuk annesini çok sever kimi gösterir oglun gibi kimide göstermez birde erkek çocuklar anneye daha düşkün diyorlar bende iki kız var şimdilik ikside bana daha düşkün. tv olayını çözsen bence herşey çözülecek canım bi dikatt et 1 hafta hiç açmayın bakalım düzelme olacakmı
inşallah kız ilk ses çıkarmaya başladı ama sonra bi ara hiç bi şey söylememeye başladı bugünlerde ufaktan ufaktan bi şeyler söylüyor kafama takılıyo oğlumu görünce ister istemez kıyaslama yapıyorum
canım doktora geçenlerde sordum kelime kısmını deil de tvye çok dikkatli bakıyo kardeşiyle pek oynamıyo diye o da takip et olmazsa 1 yaşından sona çocuk psikiyatristine göster dedi ondan canım sıkıldı kardeşi mesela yanına gidiyo elinde ne varsa çekip alyıyo bi iki kere tekrar almaya çalışıyo sonra dönüp gidiyo kardeşi onu kucağıma aldğım zaman hemen gelip kucağıma gelmeye çalışıyo fakat kızım oğlumla ilgilenirken hiç umrunda olmuyo yoksa beni sevmedi mi((
vallahi tv de reklam varsa bitarafımızı yırtsak dönüp bakmıyo bize..benim kzım da kendi halindedir genelde emekler eline bişeyler alır ağzına sokar konuşur onlarla kendi çapında, yanıma çağırırım gelmez, ama rahatsızlığı varsa hemen gelir ağlayarak, her çocuğun gelişimi farklıdır canım, ileride oğlundan daha bıcır bıcır bir kız bile olabilir, benim kız da aynen bahsettiğin gibi ben de beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama bir taraftan da bağımsız olması hoşuma gidiyor, psikiyatristlik durumlar böyle olmaz canım için rahat olsun..
inşallah canım bu son poşette boşa çıktı eşim artık almam dedi bakayım annem gelirse ben gidip alayım
Zor alınıyor idrar diye 8-10 tane almıştım poşeti canım. Hiç artmadı desem tek bir tahlil için. :)))
Poşetin çıkmaması ve sızdırmaması için, bacakları bez alır gibi geriye it veya ayır. Sonra dudakları ikiye ayırıp, alt kısımdan başlayarak yukarıya doğru yapıştır. Umarım alırsınız canım.
Kızlar ben zeynep e sağlık ocağı nin verdigi monovit d3 u kullanıyorum. Sizce bunu kullanmaya devam edeyim mi yoksa baska d vitamini mi vereyim.siz ne kullanıyorsunuz
bende genelde unutsamda monovıt d3 kullanıyorum..4 gun once sordum bende multıvıtamıne gecmeyecezmı dıye. gerek yok dedı bunu kullan yasına kadar dedı..oglum ve kızımda 4 aydan sonra bırakmıstım d3 ü surupa gecmıstık.. bunda anlamıyorum dr bır turlu gecmeyecez dıyor..bende gecmedım
bebeklerınıze bugun neler pişirdiniz..hu huuu kımse yokmu?
canım şimdi anlayış değişti, normal beslenebilen bebeklere ek vitamin vermiyor doktorların çoğu. çünkü fazla alınan vitaminde vücuda zararlı ama bebek kilo almazsa çok iştahsızsa, ek vitamin veriyorlar..
dünkü patates havuç sulu köftenin çatalla ezilip yedirilmeye çalışılması sonucunda her yere kusan kızıma bu gün inatla aynı yemeği vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?