2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyyy bilirim o kaynarı ya biz 4 kardeşiz annem doğursada kaynar içsek derdik:) sırf kaynar için annem doğursun die beklerdik:52:[/QUOTE]

rezil oldum anacım senin yüzünden:1:yüksek sesle gülüvermişim.. herkes döndü bana baktı ters ters:17:
çok merak ettim kaynarı:60:

Herkese selam uzun zamandan beri takıp ediyor ve aranıza katılmak istiyorum.
sat:19 temmuz
t.d.t:23 nisan
bu tarihe kadar 3 kilo verdim

birde bi sorum var ben 10. Haftanın içindeyim yaklaşık 5 haftadır hiçbirşey yemiyorum arada bir kraker ve simit falan yemek yapmak bir tarafa mutfağa ve lavobaya gitmek işgence.istanbulda yanlızım kimsem yok ailem ankarada.dişetlerim durduk yerde kanıyoo yemediğim için halsizim ve mutsuzum.doktora randevum 15 ekimde ancak acaba doktora gidip serum falan taktırmalımıyım kendimi geçtim vicdan azabı yaşıyorum.okuyorum herkes ne güzel kahvaltı yemek falan yapıyoo yiyor ben tv de yemek programı görmek istemiyorummmmm:18:

4 ekimde yazarım ben buraya durumları cünkü
3ünde akşam 4,30 da randevum
valla şişkinlik dışında hiç bir problemim yok
bulantı falan
hani hamile oldugumu anlamıyorum bile
ama işte şişkinlikte beni öldürüyor

kızlar bu arada facebook hesabı acılmıs galiba
bende eklemek isitorum grubu grubun linkini yollarmısınız
[/QUOTE

ben pazartesi sabah erken randevum inş. öğlen yazarım bende durumları :nazar:
bende öle aynı cnm ya bulantım yok ama öğürtülerim var iştahsızlık başladı 2 gündür şişkinlikte akşamları oluyor karnımı elleyemiyorum çok sert oluyo sabahları iniyor..
inş. hayırlı haberlerle döneriz doktordan şeker
Giriş Yap | Facebook link bu canım

cnm maşallah :nazar: bebiş daha küçüçük bence 11.hafta dolduktan sonra git ikili teste o zamana kadar kocaman olucak :)

evet öyle bitanem doktorum senin bebiş 1 hafta önde gidiyor gelişim olarak 10+6 dedi o yüzden yaptırabilirmişim ama genede bende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum

petuşummm iyiki varsınız saolun canlarım evet ben biraz abartıyorum artık yapmıcam sizden moral alıyorum ve buandan itibaren hamişliğin tadına bakıyorum inş.
seviyorum sizi mujjjukk:36:

elimden geldiğince pozitif bakmaya çalışıyorum ve evet bebişlerde etkileniyomuş o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum Allahım mübarek ramazan ayında verdi korur bebişlerimizi inş. :nazar::nazar: herşeyin hayırlısı olsun inş...
ilkinden dolayı bana progestan verdi kanamam falan yok ama tedbir olarak verdi hala kullanıyorum sanırım son kutum bida kullandırmaz inş. sende kullanmışmıydın canım?

kullandım bitanem hem progestan hemde 2 kez iğne oldum ama bu gebeliğimde diğeri elimden çok çabuk kayıp gitti anlayamamıştık onda

Herkese selam uzun zamandan beri takıp ediyor ve aranıza katılmak istiyorum.
sat:19 temmuz
t.d.t:23 nisan
bu tarihe kadar 3 kilo verdim

birde bi sorum var ben 10. Haftanın içindeyim yaklaşık 5 haftadır hiçbirşey yemiyorum arada bir kraker ve simit falan yemek yapmak bir tarafa mutfağa ve lavobaya gitmek işgence.istanbulda yanlızım kimsem yok ailem ankarada.dişetlerim durduk yerde kanıyoo yemediğim için halsizim ve mutsuzum.doktora randevum 15 ekimde ancak acaba doktora gidip serum falan taktırmalımıyım kendimi geçtim vicdan azabı yaşıyorum.okuyorum herkes ne güzel kahvaltı yemek falan yapıyoo yiyor ben tv de yemek programı görmek istemiyorummmmm:18:

hoşgeldin tatlım:46: sağlık ocağına da gidebilirsin bence en azından doğru yönlendirmeyi onlar yapabilirler..ama vicdan azabı çekme hiç zaten bebişin sendeki stoktan faydalanıyor.. yediğin içtiğin şu an için direk ulaşmıyor ki ona.. burada kilo kaybeden arkadaşlarımız da oldu.. gönlünü ferah tut bence..

bulantı falan

ben pazartesi sabah erken randevum inş. öğlen yazarım bende durumları
bende öle aynı cnm ya bulantım yok ama öğürtülerim var iştahsızlık başladı 2 gündür şişkinlikte akşamları oluyor karnımı elleyemiyorum çok sert oluyo sabahları iniyor..

kullandım bitanem hem progestan hemde 2 kez iğne oldum ama bu gebeliğimde diğeri elimden çok çabuk kayıp gitti anlayamamıştık onda

Allahım korusun bebişlerimizi inş. canım onun sıkıntısı çok ayrı bişeydi 6 haftalıktı benimde kaybettiğimde..Allahım bu bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucaklarımza versin inş. tatliş :nazar::nazar:
daha nice güzel haberler paylaşalım burda:1::1:

bu cumartesi randevum var acaba cinsiyeti söyler mi dr :26::26:

canım benim gösterir belki ama daha erken sanki :69: ben çin ve rus takvimine inanmakla yetiniyorum şimdilik çünkü benim daha çoook var valla canım istiyo oğlum diye seviyorum canım istiyo kızım diye ama ilk bebek zaten sağlıkla gelsinde heç möhim değil cinsiyeti :49:

rezil oldum anacım senin yüzünden:1:yüksek sesle gülüvermişim.. herkes döndü bana baktı ters ters:17:
çok merak ettim kaynarı:60:[/QUOTE]

AYY YA BENİM BİRAZ CİDDİ OLMAM GEREK GERÇEKTEN, BEBEĞE KARŞI HİÇBİ İNANDIRICILIĞIM OLMUCAK BU GİDİŞLE, ANA PROFİLİ EDİNMEM GEREK EN KISA ZAMANDA...CANIM KAYNAR YAĞLA BALLA YAPILAN BİŞİ...

bu cumartesi randevum var acaba cinsiyeti söyler mi dr :26::26:

öğrenmesen daha ii, yoksa ben kıskançlığımdan çatlarım, hak mı bu adaletmi, hem ilk doğuranlardan olim hemde cinsiyeti en son öğrenim, hıhhhhhhhhhhhh:63:

petuşummm iyiki varsınız saolun canlarım evet ben biraz abartıyorum artık yapmıcam sizden moral alıyorum ve buandan itibaren hamişliğin tadına bakıyorum inş.
seviyorum sizi mujjjukk:36:

öpüyorum tatlım:54: bizde seni seviyoruz..

Allahım korusun bebişlerimizi inş. canım onun sıkıntısı çok ayrı bişeydi 6 haftalıktı benimde kaybettiğimde..Allahım bu bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucaklarımza versin inş. tatliş :nazar::nazar:
daha nice güzel haberler paylaşalım burda:1::1:

amin tatlım bak bende çok taktım kafaya sonra naptım biliyormusun Allahım sana emanet ediyorum top sende :) dedim ben elimden geleni yapıyorum sonrası bizi aşıyor sen çalışmıyorsun demi evde kendine biraz uğraş bulsan kitap falan okusan olmamı biraz daha rahatlarsın
NOT: Çocuk sağlığı ve gebelikle ilgili kitapları herkes okuyabilir ama sana yassak anlaştık mı tatlumm

bulantı falan

[/QUOTE

ben pazartesi sabah erken randevum inş. öğlen yazarım bende durumları :nazar:

sen gelip yazana kadar ben ofiste olurum konusur zo gün nasılmıs bebek diye
acaba o zaman kac cm olur
yada cm olurmu :)
kızlar bu arada ben kk site kullanıcı adımla face acıcam
benim facemi esimle ben kullanıyorum
o yüzden sadece gruba özel face accam şimdi:49:

canım benim gösterir belki ama daha erken sanki :69: ben çin ve rus takvimine inanmakla yetiniyorum şimdilik çünkü benim daha çoook var valla canım istiyo oğlum diye seviyorum canım istiyo kızım diye ama ilk bebek zaten sağlıkla gelsinde heç möhim değil cinsiyeti :49:

12 hafta bitmiş oalcak cumartesi ye kadar ama bakalım inşallah belki bi ihtimal işte.. çok heyecanlıyım yaa...
ne geçmez 3 haftaymışş yaaaa

evet canım ilk bebeğimiz sağlıkla gelsinde dediğin gibi... kız erkek farketmez bizimki sadece merak işte..

Son düzenleme:
evet öyle bitanem doktorum senin bebiş 1 hafta önde gidiyor gelişim olarak 10+6 dedi o yüzden yaptırabilirmişim ama genede bende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum

ne güzel cnm bizimkide 2-3 gün önde gidiyor artık kaç günlük hesaplamıyorum :49::49::49: sağlıklı olsunlarda:nazar::emir_bebek:

ayyyy bilirim o kaynarı ya biz 4 kardeşiz annem doğursada kaynar içsek derdik:) sırf kaynar için annem doğursun die beklerdik:52:

çok merak ettim kaynarı:60:[/QUOTE]

ay bende ne güldüm
ama bizde mahalle de bekelrdik biri doğursunda içelim diye
ama bazı cafeler de satılıyormuş

ben köydeyimm malesef
artık bekleyeceğim

hoşgeldin tatlım:46: Sağlık ocağına da gidebilirsin bence en azından doğru yönlendirmeyi onlar yapabilirler..ama vicdan azabı çekme hiç zaten bebişin sendeki stoktan faydalanıyor.. Yediğin içtiğin şu an için direk ulaşmıyor ki ona.. Burada kilo kaybeden arkadaşlarımız da oldu.. Gönlünü ferah tut bence..

tşk tatlım hoşbulduk:64:bayılıyorum şu lohusa şerbeti muhabbetine ne kadar hevesliyiz dimi yaaa en azından burada azıcık gülümsüyorum valla süpersiniz.ben daha onları düşünecek psikolojide olmasamda kafamda tasarlıyorum yavaş yavaş sizlerle birlikte.:49:

Birde merak eden arkadaslara söyliyim bana doktorum 12. Hafta bitiminde cinsiyetini ultrasonda görücez dedi.doktoru böyle söyleyen varmı bilmiyorum.birde ben uyumuyorum kız bebek uyutur erkek uyutmaz diyorlar, bazen kasığımın sağ tarafı ağrıyoo,bebeğin kalbi 5+5 de erken duyuldu diye erkek diyor herkes ama bakıcazzzz

amin tatlım bak bende çok taktım kafaya sonra naptım biliyormusun Allahım sana emanet ediyorum top sende :) dedim ben elimden geleni yapıyorum sonrası bizi aşıyor sen çalışmıyorsun demi evde kendine biraz uğraş bulsan kitap falan okusan olmamı biraz daha rahatlarsın
NOT: Çocuk sağlığı ve gebelikle ilgili kitapları herkes okuyabilir ama sana yassak anlaştık mı tatlumm

evet canım gurbetteyim evdeyim çalışmıyorum acaip kitap okurum zaten 2 haftada 2 kitap bitirdim çok severim, kuzenim evlencek ona el işi bişiler yapmaya çalışıyorum v.s:1: evde buluyorum kendimi eğlicek şeyler yaa:52:
Allahıma emanet bebeklerimiz bende bundan sonra hamişliğimin tadını çıkarıcam düşünmicem şu olurmu bu olurmu diye :1:
bu arada gebelikle ilgili kitap okuyamam çünkü :1::1:evde hiç gebelikle ilgili kitabım yok henüz mehmet özünkini alcaktım fırsatım olmadı henüz çıkamadım evden daha

Back
X