bizim burda kızamık aşısı yok ama ben şevvali hatırlıyorum 9 cu ayında yapılmıştı senin büyük çocukların kaçıncı ayında yapılmıştı hatırlıyormusun pekte bir sorun olmamıştı ateş filan
geçmiş olsun canım çok zor allah korusun yavrularımızı sürekli yanlarında olamıyoruz ahsen düştügünde kaçgün omzum tutulmuştu üzüntüden ahsende alıştı bu son hastalıktan sonra aynene yapışıyor bana sepetinde hiç uymuyor babamızda gitmiyo üçümüz sıkış sıkış uyumaya çalışıyoruz olan bana oluyorarada
anam nisan anneleri hızlı çıktı allah beni korusun pek birşey oldugu yok amabizim korunma yöntemimiz çok saglam (AHSEN)
canım buzamana kadar doğum kontrol hapıyla korundum emzirmediğim için.bu ay oğlumun hastalığı yüzünden eşimde bende hap almayı unutmuşuz.sadece bir defa kaza oldu.dün gecede rüyamda çiçek ve asma dikiyordum ondan şüphelendim.ama hala silik olduğu için tam emin olamıyorum.umarım değilimdir.çünkü çok zamansız olur
iyi akşamlar bayanlar
nasılsınız bakalım okular tatil olunca herkes tailere gitti galiba biz hastalıtan gözümüzü açamadık halen tatilli düşünemedik bile hayırlısıyla bir yaz gelsede şöyle bir tatil yapsak 2 senedir biyerlere gidemedik birsene hamilelik gecen sene bebek bu sene de ahsene baglıyız bizler çok korkuyoruz galiba kayınvalidemlerle günümüz var gecen diyo herkes geliyor amca gelinleri filan bi senin kızın kıymetli hiçte hasta olmuyorlar sen evede oturdukca daha hassas oluyor ondan daha hasta oluyor dedi
Dışarıda ya da evde olmakla ilgisi yok bence canım ama bir bebekle kış vakti de çıkılmıyor ki yemek vakti uyku vakti üstelik zor yiyen zor uyuyan bir bebekle misafirlikte hiçbir şey anlayamıyor insan. Şu sıralar zaten havalar soğuk herkes etrafta grip, ben de 1,5 yıl oldu memleketime gidemedim inşallah artık yaza doğru gidecemiyi akşamlar bayanlar
nasılsınız bakalım okular tatil olunca herkes tailere gitti galiba biz hastalıtan gözümüzü açamadık halen tatilli düşünemedik bile hayırlısıyla bir yaz gelsede şöyle bir tatil yapsak 2 senedir biyerlere gidemedik birsene hamilelik gecen sene bebek bu sene de ahsene baglıyız bizler çok korkuyoruz galiba kayınvalidemlerle günümüz var gecen diyo herkes geliyor amca gelinleri filan bi senin kızın kıymetli hiçte hasta olmuyorlar sen evede oturdukca daha hassas oluyor ondan daha hasta oluyor dedi
Canım ben de adetime henüz 3-4 gün kala test yapmıştım ve 2. çizgi silikti ertesi gün kan testinde hamile olduğum kesinleşmişti, yani bu durumda büyük ihtimal hamilesin, hayırlısı olsun, ama benim için başıma gelecek en kötü durum olurdu sanırım aldırmayı düşünemezdim doğurunca da çok zor olur ailemden uzakta yaşadığım için, Allah herkesin gönlüne göre versinKızlar merhaba son adet tarihim 7 ocak ama birdefa kazaya kurban gitmiştik.bugün dayanamadım test aldım.henüz adetime 3 gün var ama dayanamadım çünkü şüpheleniyordum.2.çizgi silik çıktı.sanırsam hamileyim ama emin olamıyorum.2 ayrı testte denedim üstelik ikiside silik çıktı.sizce hamile olabilirmiyim?
Geçmiş olsun canım, umarım çok yüksek değildir yatak, bizimki oldukça yüksek ve çınar da sürekli yataktan kendini atmaya çalışıyor elini uzatıyor sanki çok yakın gibi düşünüyor düşecek ve canlarının acıyacaklarını bilmiyorlar tabibugun oglum yataktan düştü..yenı yatırmıstım 10 dakka olmadı hıc boyle yapmazdı hemen uyanmıs apalamıs atlamıs yataktan asagı..geldım yerde oturuyodu nasıl aglıyor ama yanı aglayamıyordu bıle nefessız kaldı cok korktum..kac gundur kendını atmaya kalkıyodu bellıydı bunu yapacagı..ya ben bu oglanı besıgıne yatıramıyorum uyanıverıyo hemen..gecede 1 hafta ugrastım gecen.. sabaha kadar sallattırdı kendını ve yanıma yatmak ıstıyor koala gıbı yapısıyor mubarek..sımdı korktuya baya bı atmaz kendını yataktan.. bu acıyı unutanakadar..bıde bana dıyokı attıı attıı..bıseyı atınca attıııı dıyor ya kendını atmıs asagıı hem aglıyor hem attııııı dıye bagırıyor....
hakkıma hayırlısı olsun ne diyeyim.aklımın ucundan geçmezdi yaa.çünkü birdefa oldu bu kaza.bikaç defa üstüste rüya görünce anladım.benim içinde çok zor.oğlum çok yaramaz çünkü.benim içinde aldırmak gibi bi durum söz konusu olamaz başa gelen çekilecek mecbur
Geçmiş olsun canım bende dr a sorarım çok ağlıyor diye sen hasta olduğunda ne yapıyorsun dedi bana çocuk acı çekiyor heralde ağlıcak dedi.. Benim kızımda grip yada bronşit olduğu zaman durmadan ağlıyor gece 10 15 dk uyuyup çığlık atarak uyanıyor bir önceki gün 30 dk bile uyuyamadım..
Duru da aynı istediği birşey olmayınca basyor çığlığı dün telefonu elinden aldım diye yüzüme vurdu.. Çocukların geneli böyle heralde..
İlaç konusunda hepimiz aynı hatayı yapıyoruz duru nun grip belirtileri vardı annem ilaç içir dedi ben içirmedim çocuk sabaha kadar heder oldu gündüz ilacı içirince 3 saat uyudu annemde bana
Seninki direk yüricek o zaman... Duru konuşma konusun da pek iyi değil dıgıll dıgılll, mamma, dell dell, diyor ama yürüme konusunda çok azimli yavaş yavaş başladı biryere tutunmadan 9 10 adım atıyor gerisi gelirmi bilemem..
sizede geçmiş olsun ahsenim..valla ikimizin kızlarıyla serenayın oğlu zor bebekler oldu çıktı topikte :) Allah yardımcımız olsun ne diyelim..ben çok şükür epeyi toparlandım ama ahsan halen aynı sabah gene götürdüm penisilin iğne vereyim dedi kabul etmedim yeni bitti iğnesi çocuk resmen aglamaktan çatlıyor içim dayanmadı ilaçları degiştirdik geldik umarım düzelir canım ordanda anneme gitik oda rahatsız yeni geldik
sizede gecmiş olsun canım bende ateşlenir ateşlenmez gittim ama bir işe yaramadı 1 haftadır bir degişiklik yok canım
bizim ahsende istedigi birşey olmmayınca cıngar çıkarıyor alışmasın her istegini aglıyarak yaptırır diyorum ama dayanamayıp yapıyorum ilerde çekecegimiz var valla
bende ahsen emeklemez sanıyordum ama 2 gündür artık çok rahat bir şekilde ilerliyor zamanı gelince yapıyorlar ayakta durmaya ahsende bayılıyor ama elini bırakıp çok düşüyor konuşma olarakta eskiden daha güzel söylüyordu şimdi sinirlenince saydırıyor eşim diyo bu küfrediyor galiba diyobaba mama aglayınca anne birde şevval demeye çalışıyor amma şeee gibi birşey çıkıyor ahsende bizim saçlarımızı yolmaya bayılıyor zaten yabancı biri çagırdıgında saçı uzun birde gözlügü varsa resmen uçarak gidiyor
canım ben bingoldeyim, bizde öyle bir şey yok, hatta kendim aradım sordum ama ben yaptırmazdım galiba..zaten bir yere çıktığımız yok, 3 ay daha dayansınlar bebeklerimiz..İnşAllah bişi olmaz yavrularımıza..kızlar hemsıremız bızı aradı kızamık aşısına cagırdı..korktugum oldu yanı..salgın var dedı saglık bakanlıgı aşıyı yolladı yaptıracakmısın dedı..karar verırsem salı gunu gıdecez..surıyelılerden bulasmıs bu salgın dedı hemsııremız..napacaz kızlar..karneden once arkadasımın 1. sınıfa gıden oglunu kızamık asısı yaptılar okulda.kolu davull gıbı şişmiş kımılerı ateş düşüremeyınce hastaneye kostuk dedıler ıcımı bı korku kapladı..canlı bır vırus oldugu ıcın bagısıklık sıstemını cokertebılıyormus..fıkırlerınızı beklıyorum kıslar..:26:
bugun oglum yataktan düştü..yenı yatırmıstım 10 dakka olmadı hıc boyle yapmazdı hemen uyanmıs apalamıs atlamıs yataktan asagı..geldım yerde oturuyodu nasıl aglıyor ama yanı aglayamıyordu bıle nefessız kaldı cok korktum..kac gundur kendını atmaya kalkıyodu bellıydı bunu yapacagı..ya ben bu oglanı besıgıne yatıramıyorum uyanıverıyo hemen..gecede 1 hafta ugrastım gecen.. sabaha kadar sallattırdı kendını ve yanıma yatmak ıstıyor koala gıbı yapısıyor mubarek..sımdı korktuya baya bı atmaz kendını yataktan.. bu acıyı unutanakadar..bıde bana dıyokı attıı attıı..bıseyı atınca attıııı dıyor ya kendını atmıs asagıı hem aglıyor hem attııııı dıye bagırıyor....
Kızlar merhaba son adet tarihim 7 ocak ama birdefa kazaya kurban gitmiştik.bugün dayanamadım test aldım.henüz adetime 3 gün var ama dayanamadım çünkü şüpheleniyordum.2.çizgi silik çıktı.sanırsam hamileyim ama emin olamıyorum.2 ayrı testte denedim üstelik ikiside silik çıktı.sizce hamile olabilirmiyim?
sanırım her ilde olmuyor bu ben sağlık ocağına sordum ama bizde yok öyle birşey dedi sağlık bakanlığından öyle bir aşı gelmedi dedi,demekki kişiden kişiye görede değişebiliyor.kızlar hemsıremız bızı aradı kızamık aşısına cagırdı..korktugum oldu yanı..salgın var dedı saglık bakanlıgı aşıyı yolladı yaptıracakmısın dedı..karar verırsem salı gunu gıdecez..surıyelılerden bulasmıs bu salgın dedı hemsııremız..napacaz kızlar..karneden once arkadasımın 1. sınıfa gıden oglunu kızamık asısı yaptılar okulda.kolu davull gıbı şişmiş kımılerı ateş düşüremeyınce hastaneye kostuk dedıler ıcımı bı korku kapladı..canlı bır vırus oldugu ıcın bagısıklık sıstemını cokertebılıyormus..fıkırlerınızı beklıyorum kıslar..:26:
Allah ım korusun yavrularımızı daha neler atlatacakalr kimbilir ben çok korkuyorum heleki yürümeye başladı elif napıcaz bilmembugun oglum yataktan düştü..yenı yatırmıstım 10 dakka olmadı hıc boyle yapmazdı hemen uyanmıs apalamıs atlamıs yataktan asagı..geldım yerde oturuyodu nasıl aglıyor ama yanı aglayamıyordu bıle nefessız kaldı cok korktum..kac gundur kendını atmaya kalkıyodu bellıydı bunu yapacagı..ya ben bu oglanı besıgıne yatıramıyorum uyanıverıyo hemen..gecede 1 hafta ugrastım gecen.. sabaha kadar sallattırdı kendını ve yanıma yatmak ıstıyor koala gıbı yapısıyor mubarek..sımdı korktuya baya bı atmaz kendını yataktan.. bu acıyı unutanakadar..bıde bana dıyokı attıı attıı..bıseyı atınca attıııı dıyor ya kendını atmıs asagıı hem aglıyor hem attııııı dıye bagırıyor....
Canım hayırlısı olsun Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin.Kızlar merhaba son adet tarihim 7 ocak ama birdefa kazaya kurban gitmiştik.bugün dayanamadım test aldım.henüz adetime 3 gün var ama dayanamadım çünkü şüpheleniyordum.2.çizgi silik çıktı.sanırsam hamileyim ama emin olamıyorum.2 ayrı testte denedim üstelik ikiside silik çıktı.sizce hamile olabilirmiyim?
hakkıma hayırlısı olsun ne diyeyim.aklımın ucundan geçmezdi yaa.çünkü birdefa oldu bu kaza.bikaç defa üstüste rüya görünce anladım.benim içinde çok zor.oğlum çok yaramaz çünkü.benim içinde aldırmak gibi bi durum söz konusu olamaz başa gelen çekilecek mecbur
Hayırlısı olsun canım bende normalde Nisan annesiyim 21 martta 2012 dogum yaptım.şimdi 19 haftalık hamileyim Haziran annesi olucam.ben senden daha beterim yani Allah yardımcımız olsun
Hayırlısı olsun canım bende normalde Nisan annesiyim 21 martta 2012 dogum yaptım.şimdi 19 haftalık hamileyim Haziran annesi olucam.ben senden daha beterim yani Allah yardımcımız olsun
bugun oglum yataktan düştü..yenı yatırmıstım 10 dakka olmadı hıc boyle yapmazdı hemen uyanmıs apalamıs atlamıs yataktan asagı..geldım yerde oturuyodu nasıl aglıyor ama yanı aglayamıyordu bıle nefessız kaldı cok korktum..kac gundur kendını atmaya kalkıyodu bellıydı bunu yapacagı..ya ben bu oglanı besıgıne yatıramıyorum uyanıverıyo hemen..gecede 1 hafta ugrastım gecen.. sabaha kadar sallattırdı kendını ve yanıma yatmak ıstıyor koala gıbı yapısıyor mubarek..sımdı korktuya baya bı atmaz kendını yataktan.. bu acıyı unutanakadar..bıde bana dıyokı attıı attıı..bıseyı atınca attıııı dıyor ya kendını atmıs asagıı hem aglıyor hem attııııı dıye bagırıyor....
ya kızlar zeynep resmen benim uyumama düşman..sabah kalkar kalkmaz yüzüme vuruyo saçımı çekiyo ağzıma elini sokuyo..zaten gün içinde o oynarken falan şöyle kıvrılıyım diyorum hemen yanıma gelip bağırıyo saçımı cekiyo..çok hırçın bir çocuk..napıcam nasıl sakinleştircem bu çocuğu bilmiyorum..
kızlar merhabaaa..kaç gündür yazamıyorum telden yazmak zor oluyo ama okuyorum..hasta bebişlere ve düşenlere geçmiş olsunnnn:) zeynep de bizim yatakta yatar hep emeklemeye ilk başladığında çok düştü ama artık düşeceğini biliyo atlamıyo..tabii yine de kontrollü olmak lazım..zeynep çok erken süründü nerdeyse 6.ay süründü uzun zamandır da ayağa kalktı tutnarak yürüyo ama daha adım atmadı..bay bay, alkış ve bir bir yapıyo..hareketlenince daha tatlı oluyolar.
kızlar kulak ağrısı için bir öneriniz var mı..bizim kızın üst iki dişi patladı da sanırım kulak ağrısı yapıyo..yazık kulağına vrup duruyo.
okulun açılma zamanı yaklaştıkça strese giriyorum.zeynep bana çok bağımlı..1 haftadır annem geldi bizde kalıyo annemi görünce ağlıyo..zaten bir gün bakıcıya bırakmıştım ben gelene kadar ağlamışş..aklım hep onda kalacak napcam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?