2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım buzamana kadar doğum kontrol hapıyla korundum emzirmediğim için.bu ay oğlumun hastalığı yüzünden eşimde bende hap almayı unutmuşuz.sadece bir defa kaza oldu.dün gecede rüyamda çiçek ve asma dikiyordum ondan şüphelendim.ama hala silik olduğu için tam emin olamıyorum.umarım değilimdir.çünkü çok zamansız olur

hakında hayırlısı canım daha çok küçükler ama ikisi bir arada büyümeside biryandan hoş olur zaten evde oturuyorken bir arada kurtulursun benim büyük ablamın iki çocugunun arası 1 yaş 1 ay şimdi koçaman oldular birkerede kurtuldu ama çocuklar küçükkken biz çok yardımcıydık tek degildi eger yardım edenin varsa hiç korkma allah yardımcın olur

canım gecmıs olsun..ben evde oturdugunuz ıcın hasta oluyoruz sozune katılmıyorum hepımız evde oturuyoruz bu soguklarda nereye gıdelım yanı..hasta olacklarsa oluyolar yapacak bısı yok..sen kafana takma kendı bıldıgın yol en ıyı yoldur demısler..ama gezmelerden de gerı kalma ben 2 3 gunde bır azcık cıkarıyorum oda lazım..zaten baya sıkıldık kara kıştan...

Dışarıda ya da evde olmakla ilgisi yok bence canım ama bir bebekle kış vakti de çıkılmıyor ki yemek vakti uyku vakti üstelik zor yiyen zor uyuyan bir bebekle misafirlikte hiçbir şey anlayamıyor insan. Şu sıralar zaten havalar soğuk herkes etrafta grip, ben de 1,5 yıl oldu memleketime gidemedim inşallah artık yaza doğru gidecem

Canım ben de adetime henüz 3-4 gün kala test yapmıştım ve 2. çizgi silikti ertesi gün kan testinde hamile olduğum kesinleşmişti, yani bu durumda büyük ihtimal hamilesin, hayırlısı olsun, ama benim için başıma gelecek en kötü durum olurdu sanırım aldırmayı düşünemezdim doğurunca da çok zor olur ailemden uzakta yaşadığım için, Allah herkesin gönlüne göre versin

hakkıma hayırlısı olsun ne diyeyim.aklımın ucundan geçmezdi yaa.çünkü birdefa oldu bu kaza.bikaç defa üstüste rüya görünce anladım.benim içinde çok zor.oğlum çok yaramaz çünkü.benim içinde aldırmak gibi bi durum söz konusu olamaz başa gelen çekilecek mecbur

Geçmiş olsun canım, umarım çok yüksek değildir yatak, bizimki oldukça yüksek ve çınar da sürekli yataktan kendini atmaya çalışıyor elini uzatıyor sanki çok yakın gibi düşünüyor düşecek ve canlarının acıyacaklarını bilmiyorlar tabi

2012 nisan annesiydin şimdide 2013 ekim annesi oluyorsun

bencede öyle olacak demos, hayırlısı olsun, zaten pek emeklemesini istemiyordum çünkü evim parke değil ve buz gibi oluyor yerler..bugün bakıcının evinde yine üşüttü galiba, zar zor yeni uyuttum, burnu tıkanmış yine, 1 hafta oldu yaa geçmiyor..Duru maşallah hızlı çıktı..

sizede geçmiş olsun ahsenim..valla ikimizin kızlarıyla serenayın oğlu zor bebekler oldu çıktı topikte :) Allah yardımcımız olsun ne diyelim..
canım ben bingoldeyim, bizde öyle bir şey yok, hatta kendim aradım sordum ama ben yaptırmazdım galiba..zaten bir yere çıktığımız yok, 3 ay daha dayansınlar bebeklerimiz..İnşAllah bişi olmaz yavrularımıza..

çok geçmiş olsun Rabbim korumuşki bişi olmamış çok şükür.., bizim yatakda çok yüksek, düşerse heralda baya çekeriz biz, canı cok kıymetli valla :)

canım bence hamilesin..Rabbim hakkında hayırlısını versin..

sanırım her ilde olmuyor bu ben sağlık ocağına sordum ama bizde yok öyle birşey dedi sağlık bakanlığından öyle bir aşı gelmedi dedi,demekki kişiden kişiye görede değişebiliyor.
Allah ım korusun yavrularımızı daha neler atlatacakalr kimbilir ben çok korkuyorum heleki yürümeye başladı elif napıcaz bilmem
Canım hayırlısı olsun Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin.
sağlık ocağında hemşire dedi bana geçende kazalar olabiliyor dikkatli ol eğer olursa hemen gel sağlık ocağına ertesi gün ilaç verelim
Bende düşündüm biz bayadır kardeş kardeş ayrı odalarda yatıyoruz

Hayırlısı olsun canım bende normalde Nisan annesiyim 21 martta 2012 dogum yaptım.şimdi 19 haftalık hamileyim Haziran annesi olucam.ben senden daha beterim yani Allah yardımcımız olsun

iyi akşamlar arkaadaşlar nasılsınız bakalım gene kimsecikler yok
ahsen ablasıyla oynarken bakayım dedim neler kaynatmışsınız ama akşam bıraktıgım yerde kalmış
eyidas elif yürüyormu dedin yoksa benmi yanlış anladım maşallah nisan bebişleri hızlı çıktı yürüme konusunda

Hayırlısı olsun canım bende normalde Nisan annesiyim 21 martta 2012 dogum yaptım.şimdi 19 haftalık hamileyim Haziran annesi olucam.ben senden daha beterim yani Allah yardımcımız olsun

canım hayırlı olsun bebişin sen iyice büyütmüşsün maşallah allah analı babalı büytsün

oo canm hakkaten sen benden betermişsin.ne diyelim.hakkımıza hayırlısı olsun.gerçi ben daha emin değilim.normal şartlarda yarın adet günüm.ben dün evde test yaptım 3 tane hemde 3ündede silik çizgi çıktı.bugün yaptım yine bugün daha belirgindi.ama kan testi olmadan kesin hamileyim diyemiyorum nedense.belkide olmamasını istediğim için emin olamıyorum bilmiyorum artık..

canım çok geçmiş olsun ya allah korumuş:26:

kızlar merhabaaa..kaç gündür yazamıyorum telden yazmak zor oluyo ama okuyorum..hasta bebişlere ve düşenlere geçmiş olsunnnn:) zeynep de bizim yatakta yatar hep emeklemeye ilk başladığında çok düştü ama artık düşeceğini biliyo atlamıyo..tabii yine de kontrollü olmak lazım..zeynep çok erken süründü nerdeyse 6.ay süründü uzun zamandır da ayağa kalktı tutnarak yürüyo ama daha adım atmadı..bay bay, alkış ve bir bir yapıyo..hareketlenince daha tatlı oluyolar.

kızlar kulak ağrısı için bir öneriniz var mı..bizim kızın üst iki dişi patladı da sanırım kulak ağrısı yapıyo..yazık kulağına vrup duruyo.
okulun açılma zamanı yaklaştıkça strese giriyorum.zeynep bana çok bağımlı..1 haftadır annem geldi bizde kalıyo annemi görünce ağlıyo..zaten bir gün bakıcıya bırakmıştım ben gelene kadar ağlamışş..aklım hep onda kalacak napcam bilmiyorum..

Gamzeli canim alistirmaya calis. Benim kiz ekimden beri bakicida. Ben giderken bakmiyor bile. Alisti onlara valla..sen baslamadan gelsin alissin bence.

ya kızlar zeynep resmen benim uyumama düşman..sabah kalkar kalkmaz yüzüme vuruyo saçımı çekiyo ağzıma elini sokuyo..zaten gün içinde o oynarken falan şöyle kıvrılıyım diyorum hemen yanıma gelip bağırıyo saçımı cekiyo..çok hırçın bir çocuk..napıcam nasıl sakinleştircem bu çocuğu bilmiyorum..

ahsendede var canım saç çekme yüzümüzü tırmalama daha çok biliçli yaptıklarını sanmıyorum şimdilik korkacak birşey yok

canım bizim doktorumuz dişten kulagını çekiştirir korkma vikis filan koyma demişti agrı kesiçi verebilirsin çok huzursuzsa çok kötü degilse çocuga boşuna ilaç verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…