Gamzeli canim alistirmaya calis. Benim kiz ekimden beri bakicida. Ben giderken bakmiyor bile. Alisti onlara valla..sen baslamadan gelsin alissin bence.
canım bizim doktorumuz dişten kulagını çekiştirir korkma vikis filan koyma demişti agrı kesiçi verebilirsin çok huzursuzsa çok kötü degilse çocuga boşuna ilaç verme derim
slm sevgili anneler .ortalıkta bronşit salgınımı var nedır bebeği olan arkadaşlarımdan hep böyle haberler alıyorum bronşit olduk dıye bugunde bır arkadaşıma gıttım oğlumdan 2 ay buyuk kızı var oda bronşit olmuş inşallah bizimkinede geçmez .
bugun oğluma puset aldık biz alamamıştık kvdem aldırmamıştı bize hiç sormadan gıtmiş görümcemınkını almış getırmiş mecbur kaldım istemem desem kavga eder kullandık mecburen bugun gözümü karartım aldım sizinlede paylaşayımEki Görüntüle 623101 baston olanlardan aldık artık buyuyor dıyeama oğlum sankı kaydırakta gıbı ıkıde bır aşağıya kayıyor nasıl alışacak bilmıyorum
slm sevgili anneler .ortalıkta bronşit salgınımı var nedır bebeği olan arkadaşlarımdan hep böyle haberler alıyorum bronşit olduk dıye bugunde bır arkadaşıma gıttım oğlumdan 2 ay buyuk kızı var oda bronşit olmuş inşallah bizimkinede geçmez .
bugun oğluma puset aldık biz alamamıştık kvdem aldırmamıştı bize hiç sormadan gıtmiş görümcemınkını almış getırmiş mecbur kaldım istemem desem kavga eder kullandık mecburen bugun gözümü karartım aldım sizinlede paylaşayımEki Görüntüle 623101 baston olanlardan aldık artık buyuyor dıyeama oğlum sankı kaydırakta gıbı ıkıde bır aşağıya kayıyor nasıl alışacak bilmıyorum
Aynısından bizde de var canım ama henüz kullanmadık inşallah bahara kullanırız, bize hediye olarak gelen kraft twisti kullandık şimdiye kadar, oturur pozisyona ayarlayınca oğlum dediğin gibi aşağı kayıyor gibi oluyordu zamanla alıştı ama, Kullandıkça alışır ve büyüdükçe daha rahat oturuyorlar, hayırlı olsun güle güle kullanınslm sevgili anneler .ortalıkta bronşit salgınımı var nedır bebeği olan arkadaşlarımdan hep böyle haberler alıyorum bronşit olduk dıye bugunde bır arkadaşıma gıttım oğlumdan 2 ay buyuk kızı var oda bronşit olmuş inşallah bizimkinede geçmez .
Ah şu dişler, alt iki tane çıkalı 2 aydan fazla oldu hala başka çıkmadı ve çok kaşınıyor sürekli salyaları akıyor kendi de tükürüyor gibi, kulaklarını çekiştiriyor yatarken bazen ağlayarak uyanıyor, Allah yardımcıları olsun kimbilir ne acı çekiyorlardırMerhaba kızlar nasılsınız bugün... biz biraz daha iyiyiz cok sükür ilaclari kullanıyoruz ama disleri yüzünden oğlumun huzursuzluğu devam ediyor tamamlayana kadar rahat yok bize..
geçmiş olsun canım hasta olunca tüm düzenleri bozuluyor tam toparlanıyor ahsen hade birdaha ya diş ya hasta bir düzen oturtamadık daha biz
yok cnm henüz yürüme yok daha emeklemeye başladı , biz mayısız ama ben nisan sayıyorum :)iyi akşamlar arkaadaşlar nasılsınız bakalım gene kimsecikler yok
ahsen ablasıyla oynarken bakayım dedim neler kaynatmışsınız ama akşam bıraktıgım yerde kalmış
eyidas elif yürüyormu dedin yoksa benmi yanlış anladım maşallah nisan bebişleri hızlı çıktı yürüme konusunda
Bazı çocuklar okşanmayı pek sevmiyor benim oğlum gibi başını okşasak ya da yüzünü hemen elleriyle elimizi tutup ittiriyor ve bağırıyor, 2.3. defa öptürmeye bile izin vermiyor halbuki ilk doğduğu günden beri hep okşayıp öptürürdü şimdi kendi kişiliği gelişmeye başlıyor sanırım artık istemediği şeylere engel oluyor. Efenin kendi gibi bebeklerle iletişim kurması iyi olmuş canım ama çınarı düşünemiyorum bizimkinde dokunma okşama yoktur direk tokatı basar saç çeker acaba kendi yaşıtlarına da mı yapar bilemiyorumEki Görüntüle 623228 Eki Görüntüle 623229 dun oğluma arkadaşıma götürdüm onun kızı efeden 2 ay buyuk yavrum ılk defa kendı akranında çocuk görünce bi sevındıkı sormayın hep sevmeye çalışıyo eliyle saçlarına dokunuyo falanama kızda hiç pas vermedı oğlum elledıkçe kızdı arkadaşımla sohbetı bıraktık onları izliyoruz en sonundada oyuncağı yıcektı kafasına oğluşum neyseki yetiştik daha bilemıyor kızlar dokunarak sevılmekten pek hoşlanmaz
canım bebeklerde 1 gün bile farkediyor kimimiz nisan başında doğum yaptı kimimiz sonunda o yüzden acele etme der sorun olacağını sanmıyorumyok cnm henüz yürüme yok daha emeklemeye başladı , biz mayısız ama ben nisan sayıyorum :)
hayırlısı olsun bastonunuz cnm ii yapmışsın almışında :)
bu ara aklıma takıldı hepiniz bebişler için bizimki mama dedi baba dedi vs. diyorsunuz ama elifte heceleme yok hiç bi aara atti hadi karışımı bişi diyordu oda yok bu ara çocukla konuşmuyorum desem evde tv bile açmıyorum hep konuşuyorum ztn yalnızız acaba eğitmeklemi geliyor bir sorunmu var normalde demesi gerekmezmi sizce :44: 13ünde prof.a gidicem sorucam o zaman ama merak ediyorum yinede
maşallah allah nazardan saklasınEki Görüntüle 623228 Eki Görüntüle 623229 dun oğluma arkadaşıma götürdüm onun kızı efeden 2 ay buyuk yavrum ılk defa kendı akranında çocuk görünce bi sevındıkı sormayın hep sevmeye çalışıyo eliyle saçlarına dokunuyo falanama kızda hiç pas vermedı oğlum elledıkçe kızdı arkadaşımla sohbetı bıraktık onları izliyoruz en sonundada oyuncağı yıcektı kafasına oğluşum neyseki yetiştik daha bilemıyor kızlar dokunarak sevılmekten pek hoşlanmaz
yok cnm henüz yürüme yok daha emeklemeye başladı , biz mayısız ama ben nisan sayıyorum :)
hayırlısı olsun bastonunuz cnm ii yapmışsın almışında :)
bu ara aklıma takıldı hepiniz bebişler için bizimki mama dedi baba dedi vs. diyorsunuz ama elifte heceleme yok hiç bi aara atti hadi karışımı bişi diyordu oda yok bu ara çocukla konuşmuyorum desem evde tv bile açmıyorum hep konuşuyorum ztn yalnızız acaba eğitmeklemi geliyor bir sorunmu var normalde demesi gerekmezmi sizce :44: 13ünde prof.a gidicem sorucam o zaman ama merak ediyorum yinede
canım hayırlısı olsun benimde başta çok silik bir çizgiydi ancak ışıkta belli oluyordu bence hamilesin aslında biranda ikisini büyütüp kurtulacaksın herşeyde vardır bir hayırKızlar merhaba son adet tarihim 7 ocak ama birdefa kazaya kurban gitmiştik.bugün dayanamadım test aldım.henüz adetime 3 gün var ama dayanamadım çünkü şüpheleniyordum.2.çizgi silik çıktı.sanırsam hamileyim ama emin olamıyorum.2 ayrı testte denedim üstelik ikiside silik çıktı.sizce hamile olabilirmiyim?
bu süpermiş garantili korunma yöntemibizim burda kızamık aşısı yok ama ben şevvali hatırlıyorum 9 cu ayında yapılmıştı senin büyük çocukların kaçıncı ayında yapılmıştı hatırlıyormusun pekte bir sorun olmamıştı ateş filan
geçmiş olsun canım çok zor allah korusun yavrularımızı sürekli yanlarında olamıyoruz ahsen düştügünde kaçgün omzum tutulmuştu üzüntüden ahsende alıştı bu son hastalıktan sonra aynene yapışıyor bana sepetinde hiç uymuyor babamızda gitmiyo üçümüz sıkış sıkış uyumaya çalışıyoruz olan bana oluyorarada
anam nisan anneleri hızlı çıktı allah beni korusun pek birşey oldugu yok amabizim korunma yöntemimiz çok saglam (AHSEN)
güle güle kullanın canımslm sevgili anneler .ortalıkta bronşit salgınımı var nedır bebeği olan arkadaşlarımdan hep böyle haberler alıyorum bronşit olduk dıye bugunde bır arkadaşıma gıttım oğlumdan 2 ay buyuk kızı var oda bronşit olmuş inşallah bizimkinede geçmez .
Çok tatlı maşallah pembelerde çok yakışmış elbisesine bayıldımEki Görüntüle 623240 Eki Görüntüle 623241 Eki Görüntüle 623242
bayağadır ekleyememişim hazır uyuyoken yükliim dedim benim yaramaz pıtırcığımm
Çok tatlı maşallah pembelerde çok yakışmış elbisesine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?