2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Gerçekten çok zorlanıyorlar canım senin oğlunun tepkileri de gelişimi de benimkine benziyor benimki de yavaş. biraz... gerçi Muhammed Beşir geçen. gün beşiğinden tutunup ayağa kalktı ve içinde yürüdü şaşırttı bizi ama tekrarlamadı bi daha tembel oğlum benim. Çınar da diş çıkaracak kesin benimki alt dişleri çıkardıktan sonra iki aydan uzun sürmüştü ama üstten dört tane patlatmıştı seninki de bi bakmışsın öyle olur ins tez zamanda rahatlar canım ...

Allah bagislasin nazar değmesin hepsi çok tatlı maşallah. . Su resim yuklemeye bikaç kez calistim olmadi. Eğer becerirsem zeynebin resimlerini yuklicem..

Allah bagislasin nazar değmesin hepsi çok tatlı maşallah. . Su resim yuklemeye bikaç kez calistim olmadi. Eğer becerirsem zeynebin resimlerini yuklicem..

amin cümlemizinkini cnm.
elimden geldiği kadar anlatayım cnm yazdığımız sayfada şekiller çıkıyor dunya şekli çerçeve için ağaç şekli falan var işte o çerçeve içindeki ağaç şekline tıklıyorsun maus uzerıne gelince insert image yazıyor işte ona tıklıyorsun orda turkçe yazıyor bilgisayarınızdan fotograf yukleyın dıyor dosyaları seç yazıyor kırmızı bır kutuda ona tıklayıp pcdeki resimlerden seçiyorsun resme tıklayıp eklentıyı yukleye tıklıyorsun işte böylece yuklenıyor bu olmazsa 2. bir seçenek var oda hemen yıne yazdığımız yerın altında eklentıler eklentı ekle yazıyor işte o eklentı ekle yazan yere ıklıyorsun yıne dosya seç dıyor ordanda aynı şekilde yukleyebılırsın eğerki bunlar oluyorda resmı kabul etmıyorsa ozaman pcdeki düzenleyıcıden eklıycen fotoyu bıraz kırparak denersın bazen buyuk geldı dıyor çünki umarım anlatabılmişimdir :44::44::44::44: anlatırken bende bır yandan karıştırmıyayım dıye baka baka anlattım o aradada alakasız bı resım yuklemişim kusura bakmayın silinmıyorda

Eklentiler

• $554464_477924608940870_530836561_n.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
merahaba kızlar cuma gecesu oyle bı sey oldu kı 40 yılda bır arkadasımıza gıdelım dedık esımle neyse yemek yendı ben cocugu aldm uyutmaya yatak odasında sallıyorum yatagın ustune anadızı besıgını koydum amaoda zıfırı karanlık bızım ev olsa yerde sallarım ve gece lambası olur ama ne ısık var ne de yerde halı mecbur parke cızılmesın dıe yataga aldık bızım kız uyumadı ama her seyb 5 dk.da oldu ben de onu kucagıma almak ıcın yatak ucuna cektım uyumuyo madem gotureyım bıaz bakınsın dedım oda karanlık ısık arkamda tam bastım arkamı donup bı gumburtu yerde halı olmayan yere tam 1 metreden dustu yavrum ne agladım kendı dr.unu hastanesını aradık gece beyın cerrahı ancak numunaedlerde olur dedı atladık haydarpasa numuneye tomografı ıcın uyut dıolar uyuyo da o cıhazın gurultusune uyanıyo mecbur benle beraber gırdı tomografı cıhazına ama yasadıgım vıcdan azabının haddı hesabı yok ayaklarım kırılsaydı da evde otursaydım evdekı duzenı hıcbıyerde bulamıyosun bcocuk cuma gecesı 5e kadar hastanede gozlem odasında kaldı tabı hıc uyumadı bızımkı tık ola uyanıyor ısık ve seste 24 saaerlendırın t gecse de uyumuyor dun acısını cıkardı gunduz 5 saat uyudu ama dun gece 1 den 4 e kadar uyanık kaldı bugun hıc uyumadı 2 saattı uyuyo anlasılan gene uyku yok yasadıgım korkuyu anlatamam allahım korusun oraya bı bebek getırdıler hemen yatıs yaptılar beyınde kanama ve kafatası kırık yarabbım dedım o anneye sabır bebege sıfa ver

eşekkür ederiz teyzesi hep pembe giydirmeme rağmen saçları az olduğundan erkek sanıyolar sinir oluyorummm
KIZLARIMIZIN OĞULLARIMIZIN HEPSİ BİRBİRİNDEN TATLI MAŞALLAH HEPSİNİ RABBİM NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN İNŞALLAH.
elif içinde öle diyolardı kız pespembe ama yinede cinsiyeti ne

ah yavruma ya çok geçmiş olsun bişeyi yok dimi? ama olacağı varmış üzme kendini belki evdede olsan başka bişey olacaktı biliyorum insan kendini suçluyor bende yaparım ama olacak işte

Geçmiş olsun canım kaza bu nerde olacağı. hic belli. olmuyo üzme kendini neyseki. önemli. bişey yok. değil. mi?

sagol tesekkurler bıseyı yok sukur 24 saat gozlemledık ama 2 gecedır korktu dıe herhalde cıglık cıglıga aglıyo uykusunda ısıgı acıyorum yuzune su carpıyorum aglamaktan kendıne gelemıyo 1 saat ıc cekıyo cok pısmanım bısey olmaz dedım bındırdım oraya kucucuk bır ıhmal allah korusun nelere mal olabılırsdı

Benimde ilkte çok silikti.ertesi gün kan testi yaptım ve hamileyim .Dr sıcak bakmadı erken diye ben kiyamadim.suanda yarılarım süreci ben bide kızımda sırt üstü hep yattım rahi e dikiş atıldı.atıldı ama bu sefer rahat olmaya çalışıyorum

Canım yaa çok mu korkmuş kiyamam ben...

canım çok gecmiş olsun olacagı varmış sen kendini suçlama bende ahsen düştügümde nasıl bıraktım hiç yapmadıgım şeydi ama olacagı varsa oluyor durumunda degişiklikmi oldu doktora götürdünüz ben nette baktım uyku hali kusma herangi bir kızarıklık morarma yoksa korkmayın diyordu 2 saatte uyutmadık çok şükür bi sorun olmadı ama insan çok korkuyor allah birdaha hiç yaşatmasın hiçbirimize

canım çok geçmiş olsun ya mirayda yürüteçten düşünce aynı korkuyu yaşadım allah korudu biirdaha yaşatmasın:26:

kızlar ayakabı olarak ne giydiriyorsunuz bebişlerinize patik tarzımı yoksa normal ayakkabıya geçtinizmi
gecen baktım ortopedik ama dibi yumuşak katlanabilir tarzda ayakabılar giydirin diyordu ama ahsenin ayakları çok kücük elazıgda en küçük 18 numara buldum o bile büyük geldi

Son düzenleme:

Alisir canim merak etme.bakici faktorude onemli tabi..ben onun evine birakiuorum alt komsum baya seviyolar cabuk alisti.

Dnzgrkn canim cok gecmis olsun. Rabbim korumus cok sukur.

Ahsen pancem bisidicem masallah yavrulariniza..

Alisir canim merak etme.bakici faktorude onemli tabi..ben onun evine birakiuorum alt komsum baya seviyolar cabuk alisti.

Dnzgrkn canim cok gecmis olsun. Rabbim korumus cok sukur.

Ahsen pancem bisidicem masallah yavrulariniza..

Sağol canım, inşallah kısa sürede çıkar dişleri, aslında hareketlendikleri zaman işimiz çok daha zor olmaya başladı bir an bile yalnız bırakamıyorsun zaten zorla uyutuyorum ve çok uyuyan bir bebek değil yoruluyorum Allah kaza göstermesin de bu süreçte en büyük dileğim

canım mirayın ayaklarıda çok küçük annesine çekmiiş benim ayaklarda 35 :86:bez bebek patikleri oluyo ya onlarda giydiriyorum bide çarık çorap deniyo ya hani altı biraz daha kalın onlardan 19 numaraya ölçtüm yarısına geliyo ayakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…