8 aylıkken dr gelsin kan testi yapalım demişti henüz gidemedik
iş güçten senayla tam ilgilenemiyorum.
bu aralar çok hareketli yerinde hiç durmuyor.
makarna yemeye başladı:)
ayrıca kendi çatal tutup batırıp ağzına atıyor
8 aylıkken dr gelsin kan testi yapalım demişti henüz gidemedik
iş güçten senayla tam ilgilenemiyorum.
bu aralar çok hareketli yerinde hiç durmuyor.
makarna yemeye başladı:)
ayrıca kendi çatal tutup batırıp ağzına atıyor
aslında evden biraz uzak olmak ii gelio
evde olunca gün boyu insan stres yapıo, stres oluncada hepsi birbirine karışıo
çalışırken özlüyosun daha sabırlı oluyosun, daha organize oluyosun
vakit az olunca daha değerli olyo, bazı şeylere fırsat kalmıo gerçekten ama az kaldı inş. 1-1,5 yaşından sonra hayat biraz daha kolaylaşacak diye umuyorum:)
dogru söylüyorsun kışta geldi evden dışarıda çıkamıyoruz iyice bunaldım
resmen sataşacak adam arıyorum :) oda genelde eşim oluyor
geçmiş olsun canım, burnuna bol serum fizyolojik sıkın canım yaa, doktor ne diyor bu kadar sık geçirmesine..
7 buçukta ayaktayız ya gece 1 di yattım ben yıkılıyorum çocuk gayet enerjik benim içim mi geçti ki
ben onu iki kızımdada görmedim bir iştahlı bebeklere birde uyku ikisinede hasret kaldım
ahsen bir kaç gündür sürekli bagırıyor ama öyleböyle degil herşeye sinirlenim sacını filan çekiyor zaten edepsizdi iyice çıldırdı
mesela sürünerek ilerliyor koltuga geliyor neden ilerliyemiyorum diye koltukla dögüşüyor
dün eşimin yüzügüyle oynuyor düşürüyor uzansa alacak eşime nasıl bagırıyor verdiye herşeyi aglıyarak yaptırıyor ama mızırdanma şeklinde degil çıglık çıglıga
dişmi uykusuzlukmu acmı bende anlamıyorum resmen başım agrıyor aglamasından bagırmasından susundiye ne istese yapıyoruz oda iyice alıştı bu yönteme
gecmiş olsun canım nerden alıyorlar anlamıyorum sıcacık evde milet dışarda atkısız beresiz gezdirir hiç birşey olmaz
canım ahsende tam kurtulamadı nasıl bir hastalık anlamadım bitki çayı filan vermeye çalışın ahsen hiç sevmiyor belki duru sever
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız:26:
Sağol canım burnunda problem yok ama ciğerleri tıkalı. Canım bende ve eşimdede bronşit var ben atlattım ama eşim çok kötü ben başta sormuştum ikimizde bronşit var duru dada olurmu diye muhtemelen olur demişti yanii anlicağın genetik 7 yaşına kadar sakınman lazım toz, peluş oyuncak, polen vs. vs. dedi atlatırsa atlatır yoksa kalıcı olur dediçok kötüü :18: :18:.
Bütün bebişler öyle sanırım...
Valla çok şükür duru yemek konusunda beni hiç üzmedi ama gaz, ağlama krizleri, uyku sorunu beni mahfetti....
Kız bu nisan bebişleri hepmi öyle duru da istediği birşey olmasın nasıl çığlık atıyor kulak zarlarım patlicak.. Annemde öyle diyor kızım açmı uykusumu var anlayamıyorum herşeyde bağırıyor..
Canım biz eşimin amcasına gittik başsağlığı için orda odun sobası vardı sıcaktı eve geldik biz elektrikli soba kullanıyoruz sıcak soğuk olunca böyle oluyor..
Kalorifer li evde oturan insanlara imreniyorum bizim burda pek yaygın değil dr dedi odadan odaya geçirirken bile üşütür çünkü aynı sıcaklıkta değil
Amin canım sağol..
günaydınlar...slmlar...
şööööyle bi geçmişe bakim dedim...
hızlıca baktım geldim..
dün akşam aklıma düştü buraya uzun süredir girmediğim..
hiç fırsatım olmuo, iş ev çocuk
şehir değiştirdik, ev değiştirdik, iş değiştirdik, çocuklu hayata alışma vs vs hiç fırsatım olmuo malesef
maşallah senaya o zmn:) benim kızım tembel, biberonu bile tutmaz hazırcı..
seninle hiç tanışmadık ama olsun..
benim kızımında 10 ayı bitti daha hiç kan kaka idrar tahlili yaptırmadık
1 yaşında yaparız demişti dr
artık 1 yaşını bekliyorum bende
arkadaşlar benim moralim bozuldu kafam karıştı.dün kan tahlili yaptırdım adetimden 2 gün geçmişti.ve sonuç 76 çıkmış.sanırsam normal bi gebelik değil.offf çok moralim bozuldu yaa.kendimi hazırlamıştım hamileliğe
KIZLAR kızım 5.ayda emmeyı bıraktı belkı hatırlarsınız sut alerjısı de vardı sanırım bu aralar alerjımız azaldı denemeler yapıyorum ve masallah tepkıler yok bunu neden soyledım memeyı bırakınca gece kalkmaları da bıttı dr.umuz da 5.aydan ıtıbaren gunluk yeterlı kalorıyı alan bebegın gece beslenmesıne gerek yoktur dedı.zaten bıberon da almıyo mama da alerjhı yaptı ya kalkmıyodu yanı 4.aydan tam 9.ayımıza kadar buyuk ınsan gıbı gece yatar sabah kalkardı nolduysa 1 haftadır oldu cocuk bı huzursuz uykusunda soylenıyo gece serenayın oglu gıbı her saat bası uyanıyo saall ssalla 2 saatte uyumuyo koca gece ayaktayız sureklı donup duruyo ve derın uyumuyo besıkten yataga alamıyorum hemen uyanıyo besıkte bırakıyorum o da rahatsız bı damla bısey dıger dıslerınde boyle yapmazdı acaba yenı dıs mı
arkadaşlar benim moralim bozuldu kafam karıştı.dün kan tahlili yaptırdım adetimden 2 gün geçmişti.ve sonuç 76 çıkmış.sanırsam normal bi gebelik değil.offf çok moralim bozuldu yaa.kendimi hazırlamıştım hamileliğe
belki değerin artar canım bozma moralini 2 gün bekle bakalım 2 ye katyacak mı doktor ne dedi:44::44:
doktorla konusamadım henüz tlfnu kapalı.
Hiç sorma canım, biliyorsun zaten sürekli uyanıp duruyordu şimdi oğlum aynen dediğin gibi uyandı mı çok zor uyuyor ağlamaya başlıyor salla kaldır yatır emzir gece kesintisiz 2 saat uyuyamıyorum. 3-6 ay arası gece 3 defa filan kalkıyordu sonra ne oldu anlamadım hem uyutmak zorlaştı hem de uyanmaları çok sıklaştı gündüz de zor uyutuyorum bazen yarım saatte uyanıveriyor çok yoruldum Allah ayırmasın da 24 saat ilgilenmek çok yoruyor beni çok sinirli olmaya başladım bazen sert tepkiler veriyorum sonra suratına bakıp ağlıyorum. Tabi Allah sağlık versin ama düzen ve huzuru da eksik etmesin o kadar kitap okudum şu uykularını düzene sokabilmek için olmadı inşallah gaz sorunu gibi bir gün kendiliğinden düzelir. Senin kızın büyük ihtimal dişinden olabilir uyanmaları ama bizimki artık alışkanlık malesefKIZLAR kızım 5.ayda emmeyı bıraktı belkı hatırlarsınız sut alerjısı de vardı sanırım bu aralar alerjımız azaldı denemeler yapıyorum ve masallah tepkıler yok bunu neden soyledım memeyı bırakınca gece kalkmaları da bıttı dr.umuz da 5.aydan ıtıbaren gunluk yeterlı kalorıyı alan bebegın gece beslenmesıne gerek yoktur dedı.zaten bıberon da almıyo mama da alerjhı yaptı ya kalkmıyodu yanı 4.aydan tam 9.ayımıza kadar buyuk ınsan gıbı gece yatar sabah kalkardı nolduysa 1 haftadır oldu cocuk bı huzursuz uykusunda soylenıyo gece serenayın oglu gıbı her saat bası uyanıyo saall ssalla 2 saatte uyumuyo koca gece ayaktayız sureklı donup duruyo ve derın uyumuyo besıkten yataga alamıyorum hemen uyanıyo besıkte bırakıyorum o da rahatsız bı damla bısey dıger dıslerınde boyle yapmazdı acaba yenı dıs mı
Canım hayırlısı olsun, belli olmaz kısmette varsa şimdi ya da sonra da olur, kendi adıma konuşayım şu an moralimi en çok bozacak şey hamile olmak olurdu sanırım benim bebeğim hem çok gazlıydı hem de gece çok sık uyanıyor uyutmak da işkence o yüzden kısa bir süre sonra aynı durumları yaşamak ve bu seferde 2 çocukla uğraşmak hem de tek başıma çıldırırım sanırım. Allah isteyenlere nasip etsinarkadaşlar benim moralim bozuldu kafam karıştı.dün kan tahlili yaptırdım adetimden 2 gün geçmişti.ve sonuç 76 çıkmış.sanırsam normal bi gebelik değil.offf çok moralim bozuldu yaa.kendimi hazırlamıştım hamileliğe
Canım hayırlısı olsun, belli olmaz kısmette varsa şimdi ya da sonra da olur, kendi adıma konuşayım şu an moralimi en çok bozacak şey hamile olmak olurdu sanırım benim bebeğim hem çok gazlıydı hem de gece çok sık uyanıyor uyutmak da işkence o yüzden kısa bir süre sonra aynı durumları yaşamak ve bu seferde 2 çocukla uğraşmak hem de tek başıma çıldırırım sanırım. Allah isteyenlere nasip etsin
merhaba kızlar arada bi girip yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya zamanım kalmıyo, malum bebelerle zamanda kalmıyoki biseye... bizde gecen hafta cok hastalandık 3 gece hic uyumadık ama ates yoktu antibiyotiksiz yırttık, ama bir hafta hicbisey yediremedim cıldırıcam zannettim ya suruplarını bile tukurdu hep. zaten genel olarak istahsız ama neyseki 2gundur biraz daha iyi yiyo. normalde de hep agzında bekletiyo, bu hastalıgında da agzındakini puskurtmeyi ogrendimasallah sizinkiler catalla yemeyi ogreniyo emekliyo yuruyo vs.. benim zilli ancak yattıgı yerde donuyo daha emeklemiyo koltuklara filan tutunup kalkamıyo ya ben yurutec kullanıyorum acaba ondan mı gecikti diyorum? sizlerde kullanıyomusunuz? biraz canımı sıkmaya basladı bu konu ha ama hakkını yemiyim bay bay yapıyo muzık acınca sallanmaya baslıyo hemen alkıs yapıyo onun dısında hic kelime yok...neyse simdi yatayım bende sabah 7:30da ayaktayız cunku...ama fırsat buldukca yazmak iyi gelicek sanırım cunku yalnızım ve bazen cok daralıyorum ve bu hissiyatıda en iyi siz anlayabilirsiniz diye dusunuyorum, siz de cevap yazarsanız sevinirim ama iyi geceler butun annelere...
8 aylıkken bronşit başlangıcı ile doktora gitmiştik o yüzden kan tahlili yaptıramadık
iyileşince gelin demişti hala götüremedim
bu arada bende 20 nisan 2012 de Allahın izniyle anne oldum..
çok tatlı bir kızım var SENAMM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?