2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

teşekür ederim canım
bende bir ince dilim balkabagı yarım sogan 1 diş sarmısak 1 tatlı kaşıgı pirinç ve bulgur 1tatlı kaşıgı salca 1 parça tavuk
pişirdim tavugu çıkartıp gerisini bilandırda gecirdim tavuguda bıcakla dograyıp atımki pütür olsun zorlansada yuttu
bu arada 1 kasede şevval yedi ben pek begenmedim ama şevval çok begendi ve karnı toktu ama yedi

çok geçmiş olsun canım ay doktorşlara bile güvenemiyoruz ya birinin a dediğine diğeri b diyor kime güveneceğimizi şaşırdık iyice
inşallah çabuk atlatırsınız ama ilaç kullanmadanda nasıl geçecek kıyamam ben ona ya:26:

ben balkabağı çorbasını denemedim hiç kendim yemediğim için yapmıyorum tatlısını filan babam kabak deyince sofradan kalkıyor bizim eve hiç girmezdi kabak hiç yemedim şimdiye adar tadını bilmiyorum

maşallah size

ben balkabağı çorbasını denemedim hiç kendim yemediğim için yapmıyorum tatlısını filan babam kabak deyince sofradan kalkıyor bizim eve hiç girmezdi kabak hiç yemedim şimdiye adar tadını bilmiyorum

canım tatlısını bende hiç sevmem nette araştırdım çok faydalıymış eniştem çok sever aldıgında ablama birdilim banada ayır dedim ablamda dün getirdi bende kafadan yaptım kızlar begendi yada şevval kıskandıgı için yedi

faydalıdır tabi canım bütün sebzelerde vitamin var yemelerine sevindim miray çok ayırıyo ya napçaz bilmiyorumm

faydalıdır tabi canım bütün sebzelerde vitamin var yemelerine sevindim miray çok ayırıyo ya napçaz bilmiyorumm

canım ahsende öyle acından ölse begenmezse yemiyor çok begendigide zaten 2 3 kaşıktan sonra kadırarak reklamla yapmadıgımız şebeklik kalmıyor

Ahsenle Şevval evcilik oynarken şevval ahsene oyuncak bebek gibi davranıp biraz yoruyor ama çok egleniyorlar

çok geçmiş olsun cnm ya zor şu hastalık umarım kısa sürer çünkü bi başladımı bitmek bilmiyor malesef bence ilaç kullansan bile bitkisel şeyde dene derim annem elif e yaptı baya.mesela ayva çekirdeği öksürüğe iyi geliyormuş sırtına göğsüne ballı hardal da iyi geiyormuş onlarıda bi dene derim

canm bu sabah verdim kan sağlık ocağına doktor öğleden sonra yokmuş yarın sabah alıcam.hadi bakalım hayırlısı

canm henüz bugün kan tahlili yaptırabildim.sonucu yarın alıcam.alır almaz yazarım sizede.oğlumuda kbb götürdüm bugün.ağlaması dişten değilmiş sadece kulağı iltihap almış yani anlıcan hem diş hem kulak iltihabı ikisini bi arada yaşıyoruz.

Geçmiş olsun canım..

Selam kizlar herkes iyidir inşallah..bizde idare ediyoruz.
Demos canim hayirli olsun...duruyada maşallah. .
Hasts bebislere gecmis olsun.
Kızlar akşam bebeklerinize yemek ne yediriyorsunuz..

kızlarben sıze verım tarıf efe bayılarak yıyor dılımleyıp kaynatıyorum yumuşayınca kapatmaya yakın üzerine irmik atıyorum hemen pişiyor zaten irmik sonra tel süzgeçten geçirip yedırıyorum çok güzel oluyor en azından efe sevıyor mıktar yazmadım bir kase kadar yapıyorum ben

Selam kizlar herkes iyidir inşallah..bizde idare ediyoruz.
Demos canim hayirli olsun...duruyada maşallah. .
Hasts bebislere gecmis olsun.
Kızlar akşam bebeklerinize yemek ne yediriyorsunuz..
ben pirinç unuyla mama yapıyorum canım tok tutsunda az kalksın diye ama pek degişiklik olmuyor

canım senin tatlı gibimi oluyor benim yaptıgım çorba oldu tavuklu filan

ben pirinç unuyla mama yapıyorum canım tok tutsunda az kalksın diye ama pek degişiklik olmuyor

canım senin tatlı gibimi oluyor benim yaptıgım çorba oldu tavuklu filan

yanı kabağın kendı tadı tatlı bıraz ama ilave şeker falan koymuyorum çorba dıyorum ben muhallebı sayılır aslında sadece ırmık ve kabak oluyor içinde kendım uydurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…