merhaba kızlar arada bi girip yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya zamanım kalmıyo, malum bebelerle zamanda kalmıyoki biseye... bizde gecen hafta cok hastalandık 3 gece hic uyumadık ama ates yoktu antibiyotiksiz yırttık, ama bir hafta hicbisey yediremedim cıldırıcam zannettim ya suruplarını bile tukurdu hep. zaten genel olarak istahsız ama neyseki 2gundur biraz daha iyi yiyo. normalde de hep agzında bekletiyo, bu hastalıgında da agzındakini puskurtmeyi ogrendimasallah sizinkiler catalla yemeyi ogreniyo emekliyo yuruyo vs.. benim zilli ancak yattıgı yerde donuyo daha emeklemiyo koltuklara filan tutunup kalkamıyo ya ben yurutec kullanıyorum acaba ondan mı gecikti diyorum? sizlerde kullanıyomusunuz? biraz canımı sıkmaya basladı bu konu ha ama hakkını yemiyim bay bay yapıyo muzık acınca sallanmaya baslıyo hemen alkıs yapıyo onun dısında hic kelime yok...neyse simdi yatayım bende sabah 7:30da ayaktayız cunku...ama fırsat buldukca yazmak iyi gelicek sanırım cunku yalnızım ve bazen cok daralıyorum ve bu hissiyatıda en iyi siz anlayabilirsiniz diye dusunuyorum, siz de cevap yazarsanız sevinirim ama iyi geceler butun annelere...
sizede gecmiş olsun canımmerhaba kızlar arada bi girip yazdıklarınızı okuyorum ama okumaktan yazmaya zamanım kalmıyo, malum bebelerle zamanda kalmıyoki biseye... bizde gecen hafta cok hastalandık 3 gece hic uyumadık ama ates yoktu antibiyotiksiz yırttık, ama bir hafta hicbisey yediremedim cıldırıcam zannettim ya suruplarını bile tukurdu hep. zaten genel olarak istahsız ama neyseki 2gundur biraz daha iyi yiyo. normalde de hep agzında bekletiyo, bu hastalıgında da agzındakini puskurtmeyi ogrendimasallah sizinkiler catalla yemeyi ogreniyo emekliyo yuruyo vs.. benim zilli ancak yattıgı yerde donuyo daha emeklemiyo koltuklara filan tutunup kalkamıyo ya ben yurutec kullanıyorum acaba ondan mı gecikti diyorum? sizlerde kullanıyomusunuz? biraz canımı sıkmaya basladı bu konu ha ama hakkını yemiyim bay bay yapıyo muzık acınca sallanmaya baslıyo hemen alkıs yapıyo onun dısında hic kelime yok...neyse simdi yatayım bende sabah 7:30da ayaktayız cunku...ama fırsat buldukca yazmak iyi gelicek sanırım cunku yalnızım ve bazen cok daralıyorum ve bu hissiyatıda en iyi siz anlayabilirsiniz diye dusunuyorum, siz de cevap yazarsanız sevinirim ama iyi geceler butun annelere...
canım bizde pek kavga yok ama ahsen çok hırcınlaştı şevval istemedende olsa çok hırpalıyor oda canı yandıgı için hırçınlaşıyorkızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun,
gecmişi hep okuyorum ama anca bu saatte bişeyler yazabiliyorum. Yani canavarlarım uyurken. Artık okul açılsın istiyorum, oğluşum çok yordu beni. Üstüne kızımıda hiç rahat bırakmıyor, aslında kızımda onun peşini bırakmıyor:) kardeş kavgası başladı bile:) oğlumda istemeden ona zarar veriyor. vakti geçsin diye hemen hemen her gün cocuklu misafir aldım, çok yoruldum. oğlumu hiç memnun edemiyorum.
tek cocuk birşey değilmiş, şimdi ikisiyle birden dışarı gezmeleri zor oluyor (oğlum çok hareketli). onun için tek çocukluyken herşeyin tadını çıkarın biran önce büyümesi içinde sabırsızlanmayın. her gün istekleri ve ihtiyacları değişiyor.
şimdi bizim evde 10 ay ve 6 yas sıkıntıları yasayan 2 birey var:))))
günaydın canımNereye kaçtınn günaydınn..
Güzel hatunlar günaydın...
Nasılsınız bizi soracak olursanız biraz sıkıntılıyız duru yu bugün dr a götürecem demiştim bronşit evde ilaç vardı dr unu aradım ver dedi 2 gündür buhar uyguluyoruz ama çok balgamı var ve öksürüyor , huysuz da annem dişlerdende olur dedi üst dişleri davul gibi şişmiş ama çıkmıyor bir türlü gece 12 de uyudu 2 de uyandı 4 te uyudu anlicağınız yine uykusuz bir gece geçirdik bakalım dr ne dicek..
VİTAMİN - kızlar ne kullanıyorsunuz biz devit3 kullanıyoruz fakat çok ihmal ettim 2 3 haftadır vermiyorum demir ilacı desen aynı..
sizede gecmiş olsun canım
ahsen yürüteci hiç sevmedi bazı günler hiç bindirmiyorum bazı günde güniçinde toplam yarımsaat anca biniyordur oda yürümek için degil sadece önündeki oyuncakları kullanıyor
bence her çocugun gelişimi farklı yani yürütecle alakası yok
son bir haftadırda emekliyor baybay tesarar alkış yapıyor son bir kaç gündürde birbir yapmaya başladı pek yapamasada
canım bizde pek kavga yok ama ahsen çok hırcınlaştı şevval istemedende olsa çok hırpalıyor oda canı yandıgı için hırçınlaşıyor
bende okuların açılmasını dört gözle bekliyorum belki biraz sakinleşir diye umut ediyorum
günaydın canım
ahsene kahvaltı yaptırdım şevval hanımın canı börek istemiş onu serdim fırına attım geldim
gecmiş olsun canım
biz daha gitmedik dün eşimin i,şleri yogundu gidemedik bakalım bugün fırsat bulabilecekmi
ben ferrol hausman birde polivit vitamin veriyorum canım kan damlasını hiç aksatmamaya çalışıyorum ama vitamin bazen aksıyor
sen istedin dedik sana zor arkandan aglamasıKızlar ya annemle konuştuk az önce duru arkamdan çok ağlamış dünde ağladı ben ilgi istiyordum ama ağlamasın ya yazzık kurban olurum ona zaten hasta..
Canım demir ilacı aynı önceki zıkkım gibiydi içemiyordu bunu yazdı.. Ohhh börekte miss miss afiyet olsun..
Peki ahsen in durumu nasıl canım belli eder kandini mesela ben bronşit olduğunu nefesinden anlıyorum..
sen istedin dedik sana zor arkandan aglaması
kıyamam ama ben duruya ben odadan çıksam aglıyor kuzum akşama kadar seni bekliyor
canım arada öksürdügüna balgamlı öksürüyor kustugundada balgamlı
ama eskisi gibi degil ğksürügü azaldı çokşükür
ama çokta ilgisiz oldumu zoruma gidiyor.. Gözün aydın canım benimkide sürekli öğürüyor balgamı çıkartamıyor..
ahsen sürekli kustugu için balgamıda çıkartıyor
zaten duruda bir kussa balgamı atsa atlatır canım balgamı atmadıgı için devam ediyor
biraz fazla yedir kussun atsın balgamı
günaydın bayanlar,tatilde çok tembel oldum.İçimden bişey yapmak gelmiyordu bir türlü.Birazcık toparlanmam lazım,sürekli evde olmak boğdu beni.Neyse ki okullar açılıyor.Sizler nasılsınız?uzun süredir giremedim nete.Bebişlerimiz düzelmemişler galiba,hepinize geçmiş olsun.Bir an önce iyileşirler inşallah.Efe de grip oldu,ondan da bana geçti tabi.Gece uykularımız hala düzelmedi önceden 1 kez kalkar mamasını içer hemen uyurdu.Eski halimize dönmeyi dört gözle bekliyorum.Bizim 6. dişimiz (üst sağ ön diş) çok zorladı.onun için böyle olduk zaten.
Güzel hatunlar günaydın...
Nasılsınız bizi soracak olursanız biraz sıkıntılıyız duru yu bugün dr a götürecem demiştim bronşit evde ilaç vardı dr unu aradım ver dedi 2 gündür buhar uyguluyoruz ama çok balgamı var ve öksürüyor , huysuz da annem dişlerdende olur dedi üst dişleri davul gibi şişmiş ama çıkmıyor bir türlü gece 12 de uyudu 2 de uyandı 4 te uyudu anlicağınız yine uykusuz bir gece geçirdik bakalım dr ne dicek..
VİTAMİN - kızlar ne kullanıyorsunuz biz devit3 kullanıyoruz fakat çok ihmal ettim 2 3 haftadır vermiyorum demir ilacı desen aynı..
ben vitamin olarak acd3 kullanıyorum onun dısında ferrum ikisindende gunde 10 damla, bi de disleri gec cıktı diye doktoru zymaflour hap ve nutri-zinc diye bi de surup verdi yani gunde dort ayrı zımbırtı kullanıyoruz. dotor hasta diye demiri kes dedi onu 3-5 gun daha vermicem o yuzden. bilhassa bu demir onemli imis o yuzden ijhmal etmemekte fayda var bence hos kabızlıgıda tetikliyo o da kotu oluyo bi de oyle bi derdimiz var bizim cunku,siz neler yapıyosunuz bu konuda ya. her gun yumrugu kadar semsert bi kaka yapıyo o kadar bazen onu da yapmıyo hatta..
Şimdi dr dan geliyorum vitamin yazdı ama ne olduğunu bilmiyorum almadım daha. Demir ilacı bizde kabızlık yapmadı çok şükür gerçi duru gevşek yapsada ıkınıyor nedenini bilmiyorum..
Dişleri için neden ilaç vermişki duymuştum da bence gerek yok canım ama sen bilirsin biz dr a sorduğumuzda dişi çıkmayan bebek gördünüzmü dedi. Ve ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş bunu diş dr u söyledi bizim 2 tane dişimiz var..
Canım dr size antibyotik verdimi daha doğrusu teşisi neydi.. Verdiysede ilacın adı ne ???
Dr dan geliyorum 3. bronşitimiz çok daha kötü olduğu zamanlarda antibyotik verdi ama ateşi yükselmedikçe içirme demişti bu sefar verdineden diye sordum buhar vermene rağmen kötüleşmemiş ama tam olarak iyileşmemiş dedi zorlamanın faydası yok içir rahatlasın diyor..
Arkadaşımla konuştum onun oğlu da sürekli bronşit oluyor aynı dr a götürüyoruz oo değiştirdi diğer dr hemen antibyortik vermiş çocuk düzelmiş. Antibyotik içmediği için sürekli yeniler demiş kime güveneceğiz ne yapacağız bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?