2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canlarım ben accık evimi toparliyim evi götürenler götürcek az kaldı geldiğimde görüşürz mujukkaaaa

Merhaba kızlar,ben bu sayfayı yeni buldum maşallah baya da ilerlemiş.umarım herkes keyifli bi hamileleliğin sonunda sağlıcakla bebişini kucağına alır.Bende bugün itibariyle 11+6 günlük hamileyim.Ağustosta tüpbebek yöntemiyle hamiş olduğumu öğrendim...birkere kanama geçirdim ve iğne kullanıyom bu hafta bıraktırır sanırım dr.şimdidien çatlak için krem kullnannnnn varmı aranızda?kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?herkese iyi günlerrrrrrrrrrrr

sağol canım bilgi için..

gözün aydın tatlım hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin bende bugün gittim doktora ama sormayı unuttum kremi

hoşgeldin canım aramıza bende bugün 11+6 günlük oldum benimde tüp bebe

bizde erkek olursa karakartal koyucaz yaaaa

:

seninki galiba şaka da benim eşim ciddi ciddi erkek olursa adını kartal koymakta çok kararlı. napıcam ben nasıl vazgeçiricem. evlenmeden önce söylerdi hep. bende geçiştirmek için tamam tamam koyarız diyodum hep. şimdi gerçekten hamile olunca tutuştum ve oğlum olsun diye dua ediyo. en büyük hayali oğlunun adını kartal koymak. ooooooooofffffffff napıcam ben yaaaa. istemiyoruummmm.

oğlunla dalga geçerler de çocuğun psikolojisi bozulurde aile büyüklerini hatrını kıramayacağı kişlerle konuştur ne yani fenerli olsa adını kanarya mı koyacaklar yada gs olunca aslan hey Allahım ya hem isim koyma hakkı bizde o bebişler için biz endişelenirken onlar dönüp yatıyo

bizimki şaka canım şaka... ama hep dilindedir yani..

bence onunda beğeneceği alternatif isimler araştırıp onunla paylaş bişi derse fikir olsun diye diyorum dersin kartaldan vazgeçirmek için... yada 2 isim koyabilirsiniz..

benim yeğenimin ismi yağmur... abim hiç istememişti yağmur olsun... hep enteldantel isimler peşindeydi.. yengem pes etmediyse abimde pes etmedi doğuma kadar.... yengem sezeryandan çıktı arkasından yağmur ikiside ayrı yerlerde yatıyorlar yengem acı çekiyo tabi abimde bembeyaz bir surat odanın diğer tarafında herşeyden habesiz yatağında yatan bebeğe sesleniyor.. yağmuuurr kızımmm...

çok iyiydi sahne amaaa

canım belki seninde son anda kocan sana kıyamazda böyle yada benze bişi yaşarsın.. allahtan ümit kesilmez

hee valla.. trabzonsporlu olsalar hepten yandık.. hamsi koyarlar herhalde

ayy ağlamak istedim sahneyi düşününce..

walla biz bi ara kız olursa şu olsun erkek olursa bu olsun die anlaşmıştık, eşim dedi tabi anne-babalarımızada bi söyleriz dimi biz bunu koycaz sizce nasıl die dediği anda döndü nevrim..her günde eve gidince diom ayy ne zormuş, "kolaymı onları doğurmak" dien erkek annelerini şimdi anlıom, ohh sen bi salata yapıon, bütün ağırlığı ben çekyom die ki alışsın yani yrn isim koyarken belli bi ağırlığım olsun

neler demiyorum ki herşey söyledim. vazgeçmiyor.eğer adı kartalolursa ben çok üzülücem ömür boyu çocuğumun adı kartal olduğu için mutsuz olucam çocukta mtsuz olacak diyorum. koymazsan ben mutsuz olucam diyo. benim oğlum beşiktaşlı olacağı için adını çok sevecek diyor. allahım ben ne yapıcam yaaaaaaa. çok sinirim bozuluyoooorrrrrr.

2 tane isim koysanız o kartal der
sen hangisin istiyorsan

bencede 2.bi isim koy ay benimkide kenan koycam diyip duruyo tmm güzel isim ama bebeğe hiç yakışmıyo amcalara yakışıyo bu isim bende talha istiyorum nisan 11de doğcak Allah izin verirse ilk oğlumda 2008mayısta doğmuştu onun ismi ömer sizde isim önerirmisiniz kızlar :))

valla ne desem vazgeçmiyor. başka isimler söylüyorum. mesela doruk hoşuma gider. tamam kartal doruk olsun diyor. napıcam ben yaa. vazgeçmiyor. kendi fanatikliği yüzünden çocuğun hayatına müdahale ediyor. oğlumda fanatik olacağı için sorun yok mutlu olacak oğlum diyor.

zeytinn ben doğurmam walla o çocuğu..bence şimdiden anlaş yani..senin dediğin olmasın taam ama onun dediğide olmasın ortak bişi olsun...benim eşim bi ara dedesinin ismini istiodu hasan die allah çıldırdım yani ben görmedim tanımam etmem o zmn bende babamın ismini koycam uzağa nie gidyoz dedeye kadar, babamın ismide wallahi abdüsselam..yani bence ailelerden çok artık çocukların ilerde ne hissedeceği önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…