insan tedirgin oluyor işte mecburuz işteyiz bide hep başındayız ister istemez
bi sor hele canım sen benim gitmeme var daha
sağol canım bilgi için..yapıcak bişi yok, işimiz bu...Aşağıdaki yazıyı intere netten aldım ne kadarı doğrudur tartılışır ama güvenli diyor..
Günümüzde bilgisayar hayatımızın her noktasında yer almaktadır ve birçok gebeliğe hazırlanan veya gebe olan kadın bilgisayar kullanmaktadır. Bilgisayar ile çalışmaya bağlı psikolojik ve fizyolojik stres uygun şekilde ayarlanan çalışma saatleri ve molalar ile azaltılabilir. Yine çalışma ortamı ve masasının dizaynı stres azaltmakta etkilidir. Rahat koltuklar ve masalar, belden destekleyici yastıklar yararlı olur.Uzun süre mola vermeden çalışmak kaslarda gerginlik, tendonlarda ve bağlarda inflamasyon ve dolaşımda bozukluğa yol açar. Bütün bunlar gebe kadında huzursuzluk yaratır. Uygun zamanlarda mola vermek şarttır. Bunun için 2 saatte bir 15 dakika ara vermek yeterlidir. Ayağa kalkıp biraz dolaşmak ve gerinmek çoğu gebeye iyi gelir. Bu amaçla yapılan baş ve boyun hareketleri ile omuzlar ve ayakları çevirmek dolaşımı destekler.Sonuç olarak bütün bu bilimsel verilerin ışığında, meslekleri gereği bilgisayar kullanmak zorunda olan kadınların yukarıdaki önlemleri almak kaydı ile gebelikleri süresince güvenle monitör karşısında çalışabileceklerini ve bununla ilgili endişe duymalarının gereksiz olduğunu söyleyebiliriz.
Gebelikte Bilgisayar Kullanm Laptop, Hamilelikte Bilgisayar Kullanm almak Hayat Ve Gebelik
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/gebelikte_bilgisayar_kullanimi.html
Merhaba kızlar,ben bu sayfayı yeni buldum maşallah baya da ilerlemiş.umarım herkes keyifli bi hamileleliğin sonunda sağlıcakla bebişini kucağına alır.Bende bugün itibariyle 11+6 günlük hamileyim.Ağustosta tüpbebek yöntemiyle hamiş olduğumu öğrendim...birkere kanama geçirdim ve iğne kullanıyom bu hafta bıraktırır sanırım dr.şimdidien çatlak için krem kullnannnnn varmı aranızda?kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?herkese iyi günlerrrrrrrrrrrr
Merhaba kızlar,ben bu sayfayı yeni buldum maşallah baya da ilerlemiş.umarım herkes keyifli bi hamileleliğin sonunda sağlıcakla bebişini kucağına alır.Bende bugün itibariyle 11+6 günlük hamileyim.Ağustosta tüpbebek yöntemiyle hamiş olduğumu öğrendim...birkere kanama geçirdim ve iğne kullanıyom bu hafta bıraktırır sanırım dr.şimdidien çatlak için krem kullnannnnn varmı aranızda?kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?herkese iyi günlerrrrrrrrrrrr
bizde erkek olursa karakartal koyucaz yaaaa
:
seninki galiba şaka da benim eşim ciddi ciddi erkek olursa adını kartal koymakta çok kararlı. napıcam ben nasıl vazgeçiricem. evlenmeden önce söylerdi hep. bende geçiştirmek için tamam tamam koyarız diyodum hep. şimdi gerçekten hamile olunca tutuştum ve oğlum olsun diye dua ediyo. en büyük hayali oğlunun adını kartal koymak. ooooooooofffffffffnapıcam ben yaaaa. istemiyoruummmm.
seninki galiba şaka da benim eşim ciddi ciddi erkek olursa adını kartal koymakta çok kararlı. napıcam ben nasıl vazgeçiricem. evlenmeden önce söylerdi hep. bende geçiştirmek için tamam tamam koyarız diyodum hep. şimdi gerçekten hamile olunca tutuştum ve oğlum olsun diye dua ediyo. en büyük hayali oğlunun adını kartal koymak. ooooooooofffffffffnapıcam ben yaaaa. istemiyoruummmm.
hee valla.. trabzonsporlu olsalar hepten yandık.. hamsi koyarlar herhaldeoğlunla dalga geçerler de çocuğun psikolojisi bozulurde aile büyüklerini hatrını kıramayacağı kişlerle konuştur ne yani fenerli olsa adını kanarya mı koyacaklar yada gs olunca aslan hey Allahım ya hem isim koyma hakkı bizde o bebişler için biz endişelenirken onlar dönüp yatıyo
bizimki şaka canım şaka... ama hep dilindedir yani..
bence onunda beğeneceği alternatif isimler araştırıp onunla paylaş bişi derse fikir olsun diye diyorum dersin kartaldan vazgeçirmek için... yada 2 isim koyabilirsiniz..
benim yeğenimin ismi yağmur... abim hiç istememişti yağmur olsun... hep enteldantel isimler peşindeydi.. yengem pes etmediyse abimde pes etmedi doğuma kadar.... yengem sezeryandan çıktı arkasından yağmur ikiside ayrı yerlerde yatıyorlar yengem acı çekiyo tabi abimde bembeyaz bir surat odanın diğer tarafında herşeyden habesiz yatağında yatan bebeğe sesleniyor.. yağmuuurr kızımmm...
çok iyiydi sahne amaaa
canım belki seninde son anda kocan sana kıyamazda böyle yada benze bişi yaşarsın.. allahtan ümit kesilmez
oğlunla dalga geçerler de çocuğun psikolojisi bozulurde aile büyüklerini hatrını kıramayacağı kişlerle konuştur ne yani fenerli olsa adını kanarya mı koyacaklar yada gs olunca aslan hey Allahım ya hem isim koyma hakkı bizde o bebişler için biz endişelenirken onlar dönüp yatıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/206135-bebek-orgulerine-devam.html
kızlar şu linke bi bakın yaaaa
neler demiyorum ki herşey söyledim. vazgeçmiyor.eğer adı kartalolursa ben çok üzülücem ömür boyu çocuğumun adı kartal olduğu için mutsuz olucam çocukta mtsuz olacak diyorum. koymazsan ben mutsuz olucam diyo. benim oğlum beşiktaşlı olacağı için adını çok sevecek diyor. allahım ben ne yapıcam yaaaaaaa. çok sinirim bozuluyoooorrrrrr.
bizimki şaka canım şaka... ama hep dilindedir yani..
bence onunda beğeneceği alternatif isimler araştırıp onunla paylaş bişi derse fikir olsun diye diyorum dersin kartaldan vazgeçirmek için... yada 2 isim koyabilirsiniz..
benim yeğenimin ismi yağmur... abim hiç istememişti yağmur olsun... hep enteldantel isimler peşindeydi.. yengem pes etmediyse abimde pes etmedi doğuma kadar.... yengem sezeryandan çıktı arkasından yağmur ikiside ayrı yerlerde yatıyorlar yengem acı çekiyo tabi abimde bembeyaz bir surat odanın diğer tarafında herşeyden habesiz yatağında yatan bebeğe sesleniyor.. yağmuuurr kızımmm...
çok iyiydi sahne amaaa
canım belki seninde son anda kocan sana kıyamazda böyle yada benze bişi yaşarsın.. allahtan ümit kesilmez
valla ne desem vazgeçmiyor. başka isimler söylüyorum. mesela doruk hoşuma gider. tamam kartal doruk olsun diyor. napıcam ben yaa. vazgeçmiyor. kendi fanatikliği yüzünden çocuğun hayatına müdahale ediyor. oğlumda fanatik olacağı için sorun yok mutlu olacak oğlum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?