amin canım inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini isimlerini konuşacağımız günlerde gelecek
4 ekimde yazarım ben buraya durumları cünkü
3ünde akşam 4,30 da randevum
valla şişkinlik dışında hiç bir problemim yok
bulantı falan
hani hamile oldugumu anlamıyorum bile
ama işte şişkinlikte beni öldürüyor
kızlar bu arada facebook hesabı acılmıs galiba
bende eklemek isitorum grubu grubun linkini yollarmısınız[/QUOTE
ben pazartesi sabah erken randevum inş. öğlen yazarım bende durumları
bende öle aynı cnm ya bulantım yok ama öğürtülerim var iştahsızlık başladı 2 gündür şişkinlikte akşamları oluyor karnımı elleyemiyorum çok sert oluyo sabahları iniyor..
inş. hayırlı haberlerle döneriz doktordan şeker
Giriş Yap | Facebook link bu canım
cnm maşallahbebiş daha küçüçük bence 11.hafta dolduktan sonra git ikili teste o zamana kadar kocaman olucak :)
elimden geldiğince pozitif bakmaya çalışıyorum ve evet bebişlerde etkileniyomuş o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum Allahım mübarek ramazan ayında verdi korur bebişlerimizi inş.herşeyin hayırlısı olsun inş...
ilkinden dolayı bana progestan verdi kanamam falan yok ama tedbir olarak verdi hala kullanıyorum sanırım son kutum bida kullandırmaz inş. sende kullanmışmıydın canım?
Herkese selam uzun zamandan beri takıp ediyor ve aranıza katılmak istiyorum.
sat:19 temmuz
t.d.t:23 nisan
bu tarihe kadar 3 kilo verdim
birde bi sorum var ben 10. Haftanın içindeyim yaklaşık 5 haftadır hiçbirşey yemiyorum arada bir kraker ve simit falan yemek yapmak bir tarafa mutfağa ve lavobaya gitmek işgence.istanbulda yanlızım kimsem yok ailem ankarada.dişetlerim durduk yerde kanıyoo yemediğim için halsizim ve mutsuzum.doktora randevum 15 ekimde ancak acaba doktora gidip serum falan taktırmalımıyım kendimi geçtim vicdan azabı yaşıyorum.okuyorum herkes ne güzel kahvaltı yemek falan yapıyoo yiyor ben tv de yemek programı görmek istemiyorummmmm:18:
bulantı falan
bende eklemek isitorum grubu grubun linkini yollarmısınız
kullandım bitanem hem progestan hemde 2 kez iğne oldum ama bu gebeliğimde diğeri elimden çok çabuk kayıp gitti anlayamamıştık onda
bu cumartesi randevum var acaba cinsiyeti söyler mi dr :26::26:
bu cumartesi randevum var acaba cinsiyeti söyler mi dr :26::26:
petuşummm iyiki varsınız saolun canlarım evet ben biraz abartıyorum artık yapmıcam sizden moral alıyorum ve buandan itibaren hamişliğin tadına bakıyorum inş.
seviyorum sizi mujjjukk
Allahım korusun bebişlerimizi inş. canım onun sıkıntısı çok ayrı bişeydi 6 haftalıktı benimde kaybettiğimde..Allahım bu bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucaklarımza versin inş. tatliş
daha nice güzel haberler paylaşalım burda
bulantı falan
bende eklemek isitorum grubu grubun linkini yollarmısınız[/QUOTE
ben pazartesi sabah erken randevum inş. öğlen yazarım bende durumları
bende öle aynı cnm ya bulantım yok ama öğürtülerim var iştahsızlık başladı 2 gündür şişkinlikte akşamları oluyor karnımı elleyemiyorum çok sert oluyo sabahları iniyor..
inş. hayırlı haberlerle döneriz doktordan şeker
Giriş Yap | Facebook link bu canım
sen gelip yazana kadar ben ofiste olurum konusur zo gün nasılmıs bebek diye
acaba o zaman kac cm olur
yada cm olurmu :)
kızlar bu arada ben kk site kullanıcı adımla face acıcam
benim facemi esimle ben kullanıyorum
o yüzden sadece gruba özel face accam şimdi
canım benim gösterir belki ama daha erken sankiben çin ve rus takvimine inanmakla yetiniyorum şimdilik çünkü benim daha çoook var valla canım istiyo oğlum diye seviyorum canım istiyo kızım diye ama ilk bebek zaten sağlıkla gelsinde heç möhim değil cinsiyeti
evet öyle bitanem doktorum senin bebiş 1 hafta önde gidiyor gelişim olarak 10+6 dedi o yüzden yaptırabilirmişim ama genede bende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
ayyyy bilirim o kaynarı ya biz 4 kardeşiz annem doğursada kaynar içsek derdik:) sırf kaynar için annem doğursun die beklerdik
ne güzel cnm bizimkide 2-3 gün önde gidiyor artık kaç günlük hesaplamıyorumsağlıklı olsunlarda
hoşgeldin tatlımSağlık ocağına da gidebilirsin bence en azından doğru yönlendirmeyi onlar yapabilirler..ama vicdan azabı çekme hiç zaten bebişin sendeki stoktan faydalanıyor.. Yediğin içtiğin şu an için direk ulaşmıyor ki ona.. Burada kilo kaybeden arkadaşlarımız da oldu.. Gönlünü ferah tut bence..
amin tatlım bak bende çok taktım kafaya sonra naptım biliyormusun Allahım sana emanet ediyorum top sende :) dedim ben elimden geleni yapıyorum sonrası bizi aşıyor sen çalışmıyorsun demi evde kendine biraz uğraş bulsan kitap falan okusan olmamı biraz daha rahatlarsın
NOT: Çocuk sağlığı ve gebelikle ilgili kitapları herkes okuyabilir ama sana yassak anlaştık mı tatlumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?