Biliyorum canım ben 4-5 sene önce yaptırmıştım sıkıcı birşeydi o sıralar babamın hastalığı ve vefatından dolayı başağrıları ve uyuşukluk gibi şikayetlerim vardı hatta o sıralar doktorum beyin dalgalarımın epilepsi hastalarına benzer olduğunu bile söylemişti bir süre nörolojik bir ilaç kullanmıştım benimki biraz psikolojik ve strese bağlı bir durumdu. Allah herkese şifa versin, inşallah elifin durumu iyiye gider ve ileri de gerek kalmazyok cnm eeg farklı oluyo tomografi gibi değil göğse konulan yuvarlak şeyler oluyoya kalbi vs. dinlemek için hastanelerde tam adını bilmiyorum onların miniklerinden oluyo belki 10-20 tane başına koyuyolar kablolarave makineye bağlı . şimdiye kadar küçüktü bi şekilde hallettik ama büyüdükçe zorlanacağız gibi birde 3-4 ayda bir yaptırıyoruz
yok cnm eeg farklı oluyo tomografi gibi değil göğse konulan yuvarlak şeyler oluyoya kalbi vs. dinlemek için hastanelerde tam adını bilmiyorum onların miniklerinden oluyo belki 10-20 tane başına koyuyolar kablolarave makineye bağlı . şimdiye kadar küçüktü bi şekilde hallettik ama büyüdükçe zorlanacağız gibi birde 3-4 ayda bir yaptırıyoruz
hemde nasıl eeg nin çekilmesi için uyuyorr olması lazım uyumuyosada sakince yernde durması lazım bebek dururmu yerinde heleki 9 aylık bide hemen alamıyolar içerdeki hastada uyuyor olduğundan uyanıyor sorun olabiliyr geçende elif uyuyordu öğle arasına girdiler almadılar sonrada uyandı hadi uyut uyutabilirsen, kan en kolayı onun yanında
Canım bizim evde fayans ve yerler buz gibi o nedenle bazen elanin emeklemedigine seviniyorum.sende dikkat et bence soguk alir.
Canim ben artik bize yaptigim her yemekten veriyorum ama tuzsuz pisiriyorum sonra biz katiyoruz. Salca kullaniyorum ama herseyinde..
Kizlar ya tvden benimde basim dertte..bakici cok alistirmis kac kere kizi tvnin dibinde otururken gordum soylememe ragmen izletiyor bence..birde o kadar yakin oturtuyorki..goz kontrolü ne goturcem o zaman tekrar ikaz etcem ama nafile..cok sinirim bozuk.cocuk o kadar alismiski tvyi kapatiyoruz kanapenin ustunden kumandayi alip tvnin yanina gidip ona dogru uzatiyor. Onuda kavramis yani..ben ne diyim..kadini bidaha uyarcam ama yapar cunku işine geliyor. Çalışmak bu nedenle kötü. Çocuk nasıl büyüyor bilmiyorsun. .
günaydin herkese
Herkes pazar keyfi yapıyor sanırım bebislerinizle mutlu bir gün diliyorum
Günaydın kızlar, ben de çok özledim şöyle 10-11 e kadar uyumayı hadi onu bırak gece uyanmadan uyumayı ama gece başımı yastığa koyduğum gibi bir saat geçemeden geri kalıyorum, ne olacak bizim durumumuz böyle anlamadım, dün gece çınar tam azdı, kalkması bitmedi sakinleşmiyor yatağa geri gitmek istemiyor daha hava 6,30 olmamıştı karanlıkta uyandı tekrar yatmadı yatmadığı gibi uykusuzluktan da keyifsiz, enerjisiz. kendini sürekli öne geri sallıyor eyidas dedikten sonra kafama taktım bu durum 4 gündür var çok şiddetli sürekli yapıyor o kadar sert vurduruyor ki sırtını, dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum olmuyor sinirlerimi bozdu sabah sabah uykusuzluğun üzerinegünaydın canım
pazar keyfi yapmayalı 9 buçuk ay oldu canım
gece 4 uyduk 7 olmadan uyandı ve oturmuş tv izliyo küçük hanım dizisi başlamış reklamlar
Sana da günaydın canım, Amin inşallah bugün güzel geçer, Mirayla sana da güzel bir gün dilerimgünaydin herkese
Herkes pazar keyfi yapıyor sanırım bebislerinizle mutlu bir gün diliyorum
Kızlar, bebeği ileri geri sallananlar varsa bunu sürekli mi yapıyor oğlum, 4-5 gündür bunu öğrendi yapıyor mama sandalyesinde bırakmıştım sıkılır hemen çıkmak ister ben de ona birşeyler hazırlayana kadar çıkarmadım onu bu sefer sıkıntıdan mı tesadüf öğrendi bilmiyorum şimdi oturtmamla başlıyor ama çok sert yapıyor kendine zarar verebilir mi babası da farketti dikkatini çekmeye çalışıyoruz durmuyor ancak biz tuttuğumuzda duruyor sonra başlıyor ana kucağında da yapmaya başladı ama yerde oturduğunda şu an yapmıyor yani sırtında destek varsa yapıyor. İnternette araştırdım Allah korusun otizm belirtilerinde var bir de anne baba sevgisinden yoksun 0-2 yaş bebeklerinde oluyormuş ama çınar seslenince bize bakıyor bizimle iletişimi göz teması filan iyi çok şükür çevresine karşı da dikkatli, 2. durum da babası ve ben elimden geldiğimizce onunla oynayıp iletişim kuruyoruz hatta öpmekten sevmekten bunaltıyoruz kendi bizi itiyor öpmeyelim diye gün içinde kucağıma alıp sararım öperim şu son 2 hafta içerisinde birkaç gün ona biraz bağırdım uyumuyor ve ağlıyor diye ben de yorgunluktan tükenmiş ve sinirlerim yıpranmıştı ona bağırdım ve karşısında ağladım birkaç defa acaba çok mu etkilendi bilmiyorum ama yine kendimi suçlamaya başladım hava da sıkıcı bunaldım iyice
günaydın canım
pazar keyfi yapmayalı 9 buçuk ay oldu canım
gece 4 uyduk 7 olmadan uyandı ve oturmuş tv izliyo küçük hanım dizisi başlamış reklamlar
Kızlar, bebeği ileri geri sallananlar varsa bunu sürekli mi yapıyor oğlum, 4-5 gündür bunu öğrendi yapıyor mama sandalyesinde bırakmıştım sıkılır hemen çıkmak ister ben de ona birşeyler hazırlayana kadar çıkarmadım onu bu sefer sıkıntıdan mı tesadüf öğrendi bilmiyorum şimdi oturtmamla başlıyor ama çok sert yapıyor kendine zarar verebilir mi babası da farketti dikkatini çekmeye çalışıyoruz durmuyor ancak biz tuttuğumuzda duruyor sonra başlıyor ana kucağında da yapmaya başladı ama yerde oturduğunda şu an yapmıyor yani sırtında destek varsa yapıyor. İnternette araştırdım Allah korusun otizm belirtilerinde var bir de anne baba sevgisinden yoksun 0-2 yaş bebeklerinde oluyormuş ama çınar seslenince bize bakıyor bizimle iletişimi göz teması filan iyi çok şükür çevresine karşı da dikkatli, 2. durum da babası ve ben elimden geldiğimizce onunla oynayıp iletişim kuruyoruz hatta öpmekten sevmekten bunaltıyoruz kendi bizi itiyor öpmeyelim diye gün içinde kucağıma alıp sararım öperim şu son 2 hafta içerisinde birkaç gün ona biraz bağırdım uyumuyor ve ağlıyor diye ben de yorgunluktan tükenmiş ve sinirlerim yıpranmıştı ona bağırdım ve karşısında ağladım birkaç defa acaba çok mu etkilendi bilmiyorum ama yine kendimi suçlamaya başladım hava da sıkıcı bunaldım iyice
canım evden tv yi kaldırsanız??
Sağol canım, çok memnun olurum belki dediğin gibi oyun yapıyordur ama işte elimizde değil aklımıza takılıyorcanım çınar bana kalırsa zevk alıyorda ondan yapıor ama dr.a gittiğinde sor yinedeki rahatlarsın hatta ben çarşmaba akşamı gittiğimde dr.a sorucam sana söylerim benim gittiğim dr. prof. dr. alanında uzman nöroloji dr. derse her çocuk yapar normaldir diye söylerim sanada ama tabi dediğim gibi her çocukta aynı olucak değil fırlamalıktan yapmayacakları yok kerataların
Canım kendi evim tamamda bakıcı dakini napalım. ..o izletiyor ben fazla acmıyorum. Şimdi bide tam gune geçiyorum ne yapcam bilmiyorum. .
tabiki çok haklısın ister istemez takıyoruz ben sana diyorum ama ben senden beterimdir muhtemelen.Sağol canım, çok memnun olurum belki dediğin gibi oyun yapıyordur ama işte elimizde değil aklımıza takılıyor
kızlar ahsen iyice hareketlendi artık ben hangi odaya gitsem oda geliyor
emeklerken bugün ikikere oturdu
tutunup kanepe sehpa kalkmaya calışıyor sürekli gözüm üzerinde
inşallah düşmeden bu zor zamanları atlatabiliriz
birde artık ne istedigini bagırarakta olsa anlatmaya çalşıyor:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?