kızlar ben geçen hafta baston puset almıştım Eki Görüntüle 627970 bunu dışarıda hiç kullanmadım ama mutfağa gıderken bıkaçkere koydum efeyı içine hiç rahat edemıyor hep aşağıya kayıyor önunede barıda olmadığından bacakları kolları hep yanlarda bugun aradım değişim olurmu dıye olur dedıler Eki Görüntüle 627972 bu pusetle değişmayı düşünüyorum daha güvenli geldi acaba yalnışmı yapıyorum bu pastond eğil ama ön barı çıkabılıyor oordada denemıştım içinde daha guvenlı ama eşim arabada daha az yer kaplıycak dıye baston olanı alalım demişti yarın değişicez acaba hatamı yapıyorum zamanla alışırmı ama banada çok gevensız geldi ne yapsam bilemedım ıkısıde 7 kılo cıvarında neredeyse özellikleri aynı yalnız alltakı daha gvenli gibi bıraz fıyat farkı var ama artık gözden çıkardım onuda ne yapsam ben :26::26::26::26::26::26: sizce hangısı daha ıyı kullanışlı?
Canım senin bastondan ben de aldım ama daha kutusunda evde başka bir tane daha var şimdi onu kullanıyorum ama yaza bastonu kullanacağım alırken satış danışmanı en çok tercih edilen baston puset demişti ayrıca e bebekte gördüm önbarı ayrı parça olarak satılıyormuş ama tercih senin tabikikızlar ben geçen hafta baston puset almıştım Eki Görüntüle 627970 bunu dışarıda hiç kullanmadım ama mutfağa gıderken bıkaçkere koydum efeyı içine hiç rahat edemıyor hep aşağıya kayıyor önunede barıda olmadığından bacakları kolları hep yanlarda bugun aradım değişim olurmu dıye olur dedıler Eki Görüntüle 627972 bu pusetle değişmayı düşünüyorum daha güvenli geldi acaba yalnışmı yapıyorum bu pastond eğil ama ön barı çıkabılıyor oordada denemıştım içinde daha guvenlı ama eşim arabada daha az yer kaplıycak dıye baston olanı alalım demişti yarın değişicez acaba hatamı yapıyorum zamanla alışırmı ama banada çok gevensız geldi ne yapsam bilemedım ıkısıde 7 kılo cıvarında neredeyse özellikleri aynı yalnız alltakı daha gvenli gibi bıraz fıyat farkı var ama artık gözden çıkardım onuda ne yapsam ben :26::26::26::26::26::26: sizce hangısı daha ıyı kullanışlı?
off kızlar sız olmasın dıye bakıyorsunuz bende keşke hemen hamıle kalsam dıye bakıyorum . biliyorum tek başına buyutmekçok zor ama ilki 8 yılda olduyaşım 29 oldu yaşlanmadan bıtane daa olsa 2.si olmaz gıbı gelıyoo keşke hamıle kalsamda 2 si birlikte buyuse
ben halime uzuluyodum ama en azından dort tarafımmarket saglık oc. eczane dibimde o bakınmdan rahatım ama yinede yalnızlık zor.beloved hep aynı seyi soyluyoruz ama yaza az kaldı hele bi gelsin yavrularımızı alıp hava alıcaz biraz rahatlıcaz ins. aynen ben de 20 gun once ist.a ablama gittim benim istahsız zilli porsiyonlarını 2katına cıkardı bir aydır ogretmeye calsıtıgım gel gel ve bay bay'ı ablamın 2 gostermesiyle yapıverdi sok oldum. ablamda bak boyle ogretilir iste diyo gıcıkbenim en çok içimde olan acıdır tek başına büyütmek öyle zor ki.. annem de vefat etti, ilk aylar ne kadar ihtiyaç duydum anlatamam hep annem olsa bilirdi diye düşünürdüm, ama şükür ki internet var gerçekten bebeğimi netle büyüttüm, biz de burada merkeze uzak yerde oturuyoruz yakında bakkal bile yok, ihtiyaç oluyo ama akşam eşimin çıkmasını bekle, çocuğu bırakacak kimse yok, kardeşimin yanına gittim 15 gün kaldım oh bee dünya varmış dedim, çarşının ortasında oturuyo her şey ayağının altında, kızımı da kardeşlerime bırakıp çok yürüyüşe çıktım, inan kendi evime gelmek istemedim, orada daha çok yoruldum düzenimiz bozuldu ama destek çok başka bişey, burada yine mutsuzum tv de açmıyorum yakında sıyırmazsam iyidir
benimki uyudu cok sukur kızlar 2 gundur gunduzleri tv pek acmıyorum bende buraya sardım, size sardımmeger ne cok merak ettigim sey varmıs niye ben daha once okuyup okuyup cıktım simdi hayıflanıyorum dogrusu. yine sizin yazdıklarınız dogrultusunda bu aksam uyumadan once bize yaptıgım taze fasulye corbasından yedirdim icine az tuzda koydum salcada koydum bolca (annemin yaptıgı) ve icine ekstra ıspanak ve havucta koydum e tabiiki ona hazırladıgım salcasız tuzsuz sebze corbasından cok daha lezzetli oldu, ve hic de fena yemedi yani agzında da bekletmedi ayy bayıldım oyle huzurluyum ki suanda ben tuz konusunda katıydım ama koycam herhalde artık biraz biraz ya herhalde boyle salcalı tuzlu yemek istiyo e ama haksızda degil. hem nerdeyse 1 yas olcaklar biraz tuzdan bisey olmaz herhalde artık dimi ya? siz koyuyomusuznuz tuz?
Canım bizim evde fayans ve yerler buz gibi o nedenle bazen elanin emeklemedigine seviniyorum.sende dikkat et bence soguk alir.kızlar oğlum emeklemeye başladığından beri gidip gidip taş zemine oturuyo,ben çekiyorum halıya o gene emekleye emekleye gidiyo,taşın üzerine gelince durup oturuyo,2 kat eşofman altı giydirdim üşümesin diye ama hasta olcak diye korkuyorumizaten minder falan hikaye de, halıda tutamıyoz minderi var ama 5 dk oynasa oyuncağıyla hemen pıtı pıtı başlıyo emeklemeye,sizce hasta falan olur mu taşın üzerinde gezinmekten?:44:
Canim ben artik bize yaptigim her yemekten veriyorum ama tuzsuz pisiriyorum sonra biz katiyoruz. Salca kullaniyorum ama herseyinde..benimki uyudu cok sukur kızlar 2 gundur gunduzleri tv pek acmıyorum bende buraya sardım, size sardımmeger ne cok merak ettigim sey varmıs niye ben daha once okuyup okuyup cıktım simdi hayıflanıyorum dogrusu. yine sizin yazdıklarınız dogrultusunda bu aksam uyumadan once bize yaptıgım taze fasulye corbasından yedirdim icine az tuzda koydum salcada koydum bolca (annemin yaptıgı) ve icine ekstra ıspanak ve havucta koydum e tabiiki ona hazırladıgım salcasız tuzsuz sebze corbasından cok daha lezzetli oldu, ve hic de fena yemedi yani agzında da bekletmedi ayy bayıldım oyle huzurluyum ki suanda ben tuz konusunda katıydım ama koycam herhalde artık biraz biraz ya herhalde boyle salcalı tuzlu yemek istiyo e ama haksızda degil. hem nerdeyse 1 yas olcaklar biraz tuzdan bisey olmaz herhalde artık dimi ya? siz koyuyomusuznuz tuz?
Canım bizim evde fayans ve yerler buz gibi o nedenle bazen elanin emeklemedigine seviniyorum.sende dikkat et bence soguk alir.
Canim ben artik bize yaptigim her yemekten veriyorum ama tuzsuz pisiriyorum sonra biz katiyoruz. Salca kullaniyorum ama herseyinde..
Kizlar ya tvden benimde basim dertte..bakici cok alistirmis kac kere kizi tvnin dibinde otururken gordum soylememe ragmen izletiyor bence..birde o kadar yakin oturtuyorki..goz kontrolü ne goturcem o zaman tekrar ikaz etcem ama nafile..cok sinirim bozuk.cocuk o kadar alismiski tvyi kapatiyoruz kanapenin ustunden kumandayi alip tvnin yanina gidip ona dogru uzatiyor. Onuda kavramis yani..ben ne diyim..kadini bidaha uyarcam ama yapar cunku işine geliyor. Çalışmak bu nedenle kötü. Çocuk nasıl büyüyor bilmiyorsun. .
İnşallah hayırlı haberler alırsınız canım, belki yorulmuş dinleniyordur ondan ses çıkarmıyor olabilir şu kendini sallama durumunu çınar da yapıyor mama sandalyesindeyken bir öne bir arkaya hızlı hızlı sallayıp duruyor benim de dikkatimi çekti doktora gittiğimde bir sorayımbi yerde okumuştum epilepsi olan çocuk kendini ileri geri sallarmış ve elif bu araçok yapıyor , birde dün oyun oynuyordu yerde duvara koltukların arka yastıklarını dayamıştım orda oynuyordu iki dakka buraya bakayım çıkayım dedim koltuğun arkasında kaldığından göremiyodum orda oynuyrdu sessiz oynuyo bazen amabaya bi ses gelmeyince merak ettim baktım çocuk yastıkların arası açılmışoraya girmiş yatmış duruyo sesini bile çıkarmadan normalde çıkarır ndn böyle yaptı anlamadım bu ara yine aklıma takıldı acaba elif epilepsiyi atlatamadımı beyninde hasar bıraktımı bide ben hala çocuğa kızıyorum yok uyumuyo yok bilmem napıyo diye
çarşambaa dr.a gidicez kontrolü geldi sonra tekrar bizi fakülteye yollayacak kan alacaklar eeg si çekilecek yavrum ağlayacak nolur dua edinde atlatalım şunu içim çok yanıyo
bi yerde okumuştum epilepsi olan çocuk kendini ileri geri sallarmış ve elif bu araçok yapıyor , birde dün oyun oynuyordu yerde duvara koltukların arka yastıklarını dayamıştım orda oynuyordu iki dakka buraya bakayım çıkayım dedim koltuğun arkasında kaldığından göremiyodum orda oynuyrdu sessiz oynuyo bazen amabaya bi ses gelmeyince merak ettim baktım çocuk yastıkların arası açılmışoraya girmiş yatmış duruyo sesini bile çıkarmadan normalde çıkarır ndn böyle yaptı anlamadım bu ara yine aklıma takıldı acaba elif epilepsiyi atlatamadımı beyninde hasar bıraktımı bide ben hala çocuğa kızıyorum yok uyumuyo yok bilmem napıyo diye
çarşambaa dr.a gidicez kontrolü geldi sonra tekrar bizi fakülteye yollayacak kan alacaklar eeg si çekilecek yavrum ağlayacak nolur dua edinde atlatalım şunu içim çok yanıyo
bi yerde okumuştum epilepsi olan çocuk kendini ileri geri sallarmış ve elif bu araçok yapıyor , birde dün oyun oynuyordu yerde duvara koltukların arka yastıklarını dayamıştım orda oynuyordu iki dakka buraya bakayım çıkayım dedim koltuğun arkasında kaldığından göremiyodum orda oynuyrdu sessiz oynuyo bazen amabaya bi ses gelmeyince merak ettim baktım çocuk yastıkların arası açılmışoraya girmiş yatmış duruyo sesini bile çıkarmadan normalde çıkarır ndn böyle yaptı anlamadım bu ara yine aklıma takıldı acaba elif epilepsiyi atlatamadımı beyninde hasar bıraktımı bide ben hala çocuğa kızıyorum yok uyumuyo yok bilmem napıyo diye
cnm gecmis olsun umarım iyi neticelenir hersey, bu hastane isleri zor allah yardımcın olsun. sallanma konusunda cerende oturdugu yerde sıkca one arkaya sallanıyo, bu her bebegin yaptıgı bisey o yuzden cok takılma bence ama tabi gene bi sor.
bende öyle düşünüyorum oyun yapıyorlar diye ama insan yinede şüpheleniyorİnşallah hayırlı haberler alırsınız canım, belki yorulmuş dinleniyordur ondan ses çıkarmıyor olabilir şu kendini sallama durumunu çınar da yapıyor mama sandalyesindeyken bir öne bir arkaya hızlı hızlı sallayıp duruyor benim de dikkatimi çekti doktora gittiğimde bir sorayım
günaydın herkese
malatyada hava güneşli ama soğuk yaz gelsin artık yaaa:2::2:
canım geçmiş olsun inşallah iyi haberler getirirsin ama sallanmayı mirayda yapıyor sabah kalkıp beşiğini sallıyor öne arkaya hareketlerle bi sorun yoktur bence takip et bakalım:26::26:
cnm gecmis olsun umarım iyi neticelenir hersey, bu hastane isleri zor allah yardımcın olsun. sallanma konusunda cerende oturdugu yerde sıkca one arkaya sallanıyo, bu her bebegin yaptıgı bisey o yuzden cok takılma bence ama tabi gene bi sor.
hemde nasıl eeg nin çekilmesi için uyuyorr olması lazım uyumuyosada sakince yernde durması lazım bebek dururmu yerinde heleki 9 aylık bide hemen alamıyolar içerdeki hastada uyuyor olduğundan uyanıyor sorun olabiliyr geçende elif uyuyordu öğle arasına girdiler almadılar sonrada uyandı hadi uyut uyutabilirsen, kan en kolayı onun yanında
canım gecmıs olsun benım kızım da gecen hafta dustu tomografı cektıler uyut dıo dr.o sesten uyanıyo cocuk halıyle elektrık supurgesı gıbı ve ırmak zaten cıttan uyanan cocuk sıfona bastım uyandı mesela yanı bpyle eeg dedıogın tomografımı ben de dedım dr. cocuk uyanıyo sabaha karsı 5 bız hala ugrasıyox beraber gırelı dedı m ben cenemı karnına kadar dayadım bı kafası acık kaldı ıkı elımle sımsıkı tuttum kafasını kıpırdatmasına fırsat vermeden haydarpasada yaptılar sen de boyle onersen dr.a ben ı de yanında gorunce pek aglamadı bı de en sevdıı nınnıyı soyledım 2 dak.bıttı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?