selam kızlar nasılsınız,yakışıklılar ve güzeller nasıl??hepinizin sevgi gününü kutluyorum bence engüzel sevgi evlada olan sevgi,Allah olmayanlarada versin yeri çok başkaymış.
biz bugün ishal durumlarındayız,doğal olarak ta yememe sorunu ve tabi mızmızlık,artık kızımın klasik davranışları oldu bunlar,dişe yorup kendimizi rahatlatıyoruz ama bunalıyoruzda..bizim 6 tane dişimiz var ama diğerleride yolda gibi kendim yaşamadan bebeklerin böyle bir sorunu olduğunu bilmezdim,diş jeli kullanıyorum ben biraz olsun rahatlatıyor ama ona da zararlı diyorlar,,siz rahatlatmak için neler yapıyosunuz,help helppp
duphalac ı biz bir ay kullandık canım, düzeldi şimdi bıraktık, yalnız sabah vermek işe yaramıyo, akşam 9 gibi 1 tatlı kaşığı ver daha iyi etki ediyo, ayrıca mama içiyosa, her biberoa 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı koy, çok faydası oluyo, bol su içir, ayrıca demir ilacı kullanıyorsan düzelinceye kadar ara ver..
ne alıcam tabikide hiç birşeyyyyemek de yapmıyorum, zaten yorgunluktan ölüyorum her gün, hediye olayı adetlerimiz arasında yok, sadece çocukla biraz ilgilense de ben uyusam en büyük hediye ama o da yok.. sana kızmış gibi oldum ama içimi döktüm
fayda etmesi bu kadar uzun mu suruyo bugun 3. gun verdim, bi an once yapsın istiyorum su kakayı ya bende sabah kahvaltıda veriyodum aksam deniyim madem. evet demiride kestim 20 gundur. sagol bilgiler icin...
hediye olayına gelince dogrusu almaya calısıyodum ama cerenden beri hediye bakma durumum olmuyo. zaten esimde sagolsun oyle cok onemsemez arada alıyo ama benim bekledigimi bildigi icin alıyo yoksa yok oyle incelikleri.. hatta gecen gun dert yanıyodu: sevgililer gunu var, evlilik yıldonum var, dogum gunu var simdi bi de anneler gunu oldu amma cok gun var senede bi maası hediyeye yatırcaz herhalde diye adamın kaygısına bak guliimmi agliim mi.bende bi maasa gerek yok sekerim bi ciceklede gelsen bana kafidir dedim hatta... dedim ama bakalım gorucez bugun nasıl gelicek. eli bosta gelirse sasırmam yani yemek olayına gelince ceren bugun iyice kitledi agzını belki ikilokma yer dye onu bunu hazırlamaktan bize bile yemek yapamadım. artık sevgililler gunu serefine hic olmazsa dısardan soyleriz kocis de zaten heran gelebilir hatta 10 dk kadar gecikti sanki, yoksa isten dogru hediye bakmaya mı gitti! neyse umide kapılmıyım hemen, sonra husrana ugramiyim bayanlar hediyesi gelenler yazsın bakalım neler gelicek? bu arada tanıstırıyım ben meraklı melahat
Dün anason rezene içirdim hiç fayda etmedi yine 30 dk da bir uyandı uyanınca da yatmıyor ağlama sesi de gece çekilmiyor kafayı kaldırmış indirmiyor yanına gitmesem o şekilde kaç saat durur bilmiyorum bugün doktora gittik 9 ayda gel kan tahlili yaptıracağız demişti doktora diyorum ki yatmıyor çok az uyuyor demek bu kadar yeterli geliyor diyor sinir oldum çocuk gündüz uykularını bile yatmıyor gece sürekli ayaktayım zaten bana day night şurubu kullan dedi ama onu ben önceden aldım birkaç sefer verdim etkili olmadı, bir de üst dişetleri çok kabarmış dedi o da uyku düzenini bozar dedi. Az önce komşuya çıkmıştım orada huysuzlandı sanki uykusu gelmiş parmak emiyor emzirdim emmedi esniyor hep huysuzdu eve geldim emzirdim yatağa koydum salladım filan çocuk aktifleşti birden demekki eve getirmem için bahaneymiş o uyku halleri eskiden öyle yapınca uyurdu şu son 1 ay ne oldu gündüz uyumuyor sanki 4 yaşında çocuklar gibi. Dediğin gibi yorgunluktan sürekli başım boynum ağrıyor sanki bu durum düzelmeyecek gibi çok sıkıldım. Anneme bile birşey anlatamıyorum bir çocuğa bakacak sabrın yok diyor işte ancak burada sizlerle paylaşıyorum da rahatlıyorum biraz
kızlar bugün sevgililer günü neler aldınız koçişlere
ben çıkamadım ama hediye bekliyorum gelmezse çok bozulurum
artık bende güzel bir masa hazırlayayım aşkıma idare etsin
Sağol canım, İştahsız ve uykusuz bebekler gerçekten insanı çok yoruyor bir dönem oğlum da çok iştahsızdı şimdi de öyle pek yediği yok ama eskisine göre biraz daha iyi ama şimdi de uyumak istemiyor uykusu gelse bile uyumak istemiyor. Allah yardımcımız olsun, inşallah büyüdükçe düzeleceklerdircanım insanın anneside olsa yasamayan anlayamıyo. bende bugun cerene 2 lokmayutturabilmek icin ugrastım durdum meyvesinbiraz yer gibi oldu onu da kustu sonra kusmuk temizledim. ya bi insan bi lokma seyi yarım saat agzında bekletebilir mi! bi ara cıldırcam zannettim. kabızlıgı icinsu icirmeye sıvı biseyler vermeye calısıyorum onu bile icmiyo.... dun gece de kustuktan sonra gece 2ye kadar uyumadı sallaıyorum yok emziriyorum yok, bi de uyutmaya calısktıkca daha asabilesiyo! valla direk aklıma sen geldin bu hatun hep boyle dedim icimden sana sabır diledim. canımgecicek bugunlerde iste bazen insan tukeniyo
canım duphalac günde 1 kere verdiğin zaman yapmıyorsa, sabah akşam vereceksin, yani dozu sen ayarlayacaksın, bu gün akşam da ver yarın kıvamı normal bir şekilde yaparsa sadece akşam verirsin ama sert olursa günde 2 kere vereceksin, yani çıkan kakaya göre vereceksin, tek doz fayda etmiyorsa 2 doz vereceksin, ben bazı günler tek bazı günler 2 kere verdim, ilacın bir zararı yok emilmiyor direk bağırsağa karışıyo önemli olan popo çatlağı olmadan yumuşak kaka yapması eğer çatlarsa kabızlığı kronik olur, acıdığı için yapmaz ve sürekli kabız olur,ayrıca maalesef sadece bu ilaç kaka yapması için yeterli olmuyor, yemeklerine de çok dikkat etmelisin, muz pirinç unu, beyaz ekmek, patates, havuç elma koyma yemeklerine bir süre, biz 4 aydır kabızlık çekiyoruz, daha 2 haftadır normale döndü, hareket de çok önemli koy yürütece yürüsün çok faydası oluyo, karnabahar, bulgur, brokoli, ıspanak, yer elması, pırasa, bal kabağı ile yap çorbalarını,
ya bu 2 doz olayı aklıma geldi ama fazla mı olur diye dusunmustum iyi oldu soyledigin. bi de sen olcek olarak ne kullandın? dr bana o icinden cıkan olcu bardagını degil normal surup kasıgı kullan demisti. bi de tam doldurmadım kasıkları ben? sen ne kadar veriyodun? ayy ben sabah kahvaltılarında pekmezle cevizi pirinc unu maması yapıp ona katıyodum oyle seviyo diye, bi de ben elmayı kabızlıga iyi diye duymustum o da mı iyi degilmis hayret bisey ya ben cocugu iyi yapıcam diye ugrasırken daha beter yapıcambak bu soylediklerin iyi oldu. beloved anlasılan o ki senn kız seni baya tecrubeli yapmıs sagolsun bundan sonra seni faydalı bilgiler melegim seciyorum
yok cnm çarş. akşamı dr.a gittik sadece eeg yi fln haftaya bıraktım annemlerle gidicem eşim çalıştığı için babam götrücek hem uzak hemde hava soğukbosuna demiyolar annelik sabrı ogretiyo diye, dun gece 2 de zor uyuttum actım televizyonu oturdum napiim. eyidas buarada sen carsamba gunu eeg filan cektircem diyodun cektirdin mi ne yaptın? ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa valla kafam bugun davul gibi yanlıssa mazur gor
ahsenimin dediği gibi babaannesi sorunca sende de dövüyorum düzenli ondan ağlıyordemın efe 3 kişilik kaka yapmış nası becermiş nerden bulmuşta okadar yapmış şaşşırdım beline sırtına neredeyse kafasına kadar yanı en fazla altını değişeli 1 saat olmuştu uyutucaktım bı bakayımda öyle uyusun dedım doldurmuşta doldurmuş bıde temızletmek istemıyooo basbasbağırıyo ya artık yaşlandığımı hissedıyorum o bağırdıkça kafam almıyooo sankıı bayılcak gıbı oluyorum zar zor temızledım okadar dırenıyoki ama kafada kalmadı bende bide babanesı aşada oturuyo çocuk bağırdıkça merdıvenlerde lap lap ses çıkarark yuruyoo artık kafasından ne kuruyo bılmıyorum çocuğu dövüyomu sanıyo bakmıyorumda bağırıyo sanıyo çünkü nezaman böle bağırsa aşağıya indiğimizd ebana değilde efeye sen çok ağladın neden ağladın bakayım dıye imali imalı soruyor bazendayanamıyorum bu streseyaa
benşunu anladım çınar ın huyu bu zamanla geçecek büyüdükçe umarım bu zaman enkısa zamandırSağol canım teşekkür ederim sorduğun için, mama sandalyesinde olmadığı zamanlarda yani günün tümünü yerde oynayarak sürünerek geçiriyor henüz ayağa kalkamıyor arada ben kaldırıyorum
bugün hava ii diye gezmeye çıktım bide parfüm aldım dönüşte beraber eve geldik ben elifi uyuturken yemek yaptı sonra yedik :)kızlar bugün sevgililer günü neler aldınız koçişlere
ben çıkamadım ama hediye bekliyorum gelmezse çok bozulurum
artık bende güzel bir masa hazırlayayım aşkıma idare etsin
anneleri yanındamı acaba hala eğer öleyse aramaz bol bol doldurmuşlardır.canım erkekler ince düşünemez onların odunluk kanında var sen bilirsin yinede ama ara bi yerde 5-10 dk lığına konuşalımmı de kavgada edeceksen et rahatla ama böyle beklemesi seni dahada üzer yıpratır.senin ki bari hediye alsın da bizim yerimize de sevin çokca canım...... benim ki aramadı daha 8 gün oldu bugün arar sanıyordum ama yanılmışım bizim sevgimiz aşkımız burya kadarmış meğer.......
evet bi sende var çocuk zaten senelerdirde hep çocuk bakıyorsun , bütün gün insan kimseyle konuşmayınca akşam konuşmak paylaşmak istiyo amaa kim dinlicekbizim de beyefendi aynı şeyleri söylüyor, bir sen misin çocuğa bakan..kime anlatıcam pardon ne konuşucaz akşam eve gelince, ona olumsuz bir şey söylemiycekmişim.. gerçekten normalde belki bu kadar şikayet etmeyeceğiz ama bu uykusuzluk insanı perişan ediyor, hastayım da günlerdir, başımı alıp gidesim var o kadar bıktım yaşamaktan, evim düzensiz, temizlik lazım ne mümkün,her yer gözüme batıyor,
bende bu evin dağınıklığından ve temizlendikten sonra kısa bi süre sonra toz olmasından bıktımmmm vee yapamaamak daha cnımı sıkıyor. canım yapmak istiyor elif uyanık oluyor bişey çıkıyor yada canım yapmak istemediğinde vakit oluyor. ev dip köş bucak temizlensin diye evden taşınasım vareşim çözdü canım ev dagınık oldugunda ben daha huysuz oluyormuşum
hemen toparlamaya başlıyor
valla artık iş degil koltukukta oturmak bile bize lüks oldu sürekli
ya uyutuyorum ye yemek yediriyorum ya arkasından koştur altını degiştir
gene ben her dua ettigimde allahım bu günlerimi artma diyorum beterin beteri var
biz 6 ayına kadar sürekli agladık hiç degilse şimdi gündüz aglamıyor
yemek vermesem uyutmasam daha huzurlu olacak ama benim içime sinmiyor
çocugu sinir edip yedirip uyutmaya çalışıyorum
dun eşimi aradım .açtı tlfnu dırek artık düşünmeene gerek yok dedım neyi ? dedi sevgılıler gunu hedıyesını dedım :)) ay ıyıkı aradın bende düşünmekten çalışamıyordum dedı :))) hediyem spor ayakkabı
Günaydın arkadaşlar
çok şükür bugün 7 30 da kalktık o yarım saat nasıl iyi geldi
kalkıp kuzularıma kahvaltı hazırlayayım
bizim de beyefendi aynı şeyleri söylüyor, bir sen misin çocuğa bakan..kime anlatıcam pardon ne konuşucaz akşam eve gelince, ona olumsuz bir şey söylemiycekmişim.. gerçekten normalde belki bu kadar şikayet etmeyeceğiz ama bu uykusuzluk insanı perişan ediyor, hastayım da günlerdir, başımı alıp gidesim var o kadar bıktım yaşamaktan, evim düzensiz, temizlik lazım ne mümkün,her yer gözüme batıyor,
canım duphalac günde 1 kere verdiğin zaman yapmıyorsa, sabah akşam vereceksin, yani dozu sen ayarlayacaksın, bu gün akşam da ver yarın kıvamı normal bir şekilde yaparsa sadece akşam verirsin ama sert olursa günde 2 kere vereceksin, yani çıkan kakaya göre vereceksin, tek doz fayda etmiyorsa 2 doz vereceksin, ben bazı günler tek bazı günler 2 kere verdim, ilacın bir zararı yok emilmiyor direk bağırsağa karışıyo önemli olan popo çatlağı olmadan yumuşak kaka yapması eğer çatlarsa kabızlığı kronik olur, acıdığı için yapmaz ve sürekli kabız olur,ayrıca maalesef sadece bu ilaç kaka yapması için yeterli olmuyor, yemeklerine de çok dikkat etmelisin, muz pirinç unu, beyaz ekmek, patates, havuç elma koyma yemeklerine bir süre, biz 4 aydır kabızlık çekiyoruz, daha 2 haftadır normale döndü, hareket de çok önemli koy yürütece yürüsün çok faydası oluyo, karnabahar, bulgur, brokoli, ıspanak, yer elması, pırasa, bal kabağı ile yap çorbalarını,
ya beloved konuyu cok uzattım ama son bisey sorucam su duphalac konusunda. benim kız istahsız ya bazen hicbisey yemiyo mesela dun aksam bi cay kasıgı daha veriyim dedim ama bi lokma bisey yemeden uyudu bende ac karna vermek istemedim. aksamları bisey yemedigi zaman napcagmı sasırıyorum surubu versem bi turlu vermesem bi turlu. prospektuste bisey yazmıyo ama acaba ac karna versem bisey olur mu hem o zaman butun yedirdiklerimi kusturma korkum da olmaz. bu konuda bi bilgin var mı canım yaa?
bu arada kızlar kocisin gunahını almısım hediye almaz diye. meger hakket isten cıkıp hediye bakmıs.yusufcuk ve nazar boncuklu bi zincir almıs bi de geldi, ilk yarım saat tık yok sonra sevgililer gunumu kutladı kuru kuru bende kutladım da hani hediyem dedim iste alamadım cıkamadım filan dedi ben de cicekciden siparis etseydin bari, onlar kapıya getirirlerdi dicekken cumlem yarım kaldı hediyemi cıkardı cebinden akabinde de e hani benim hediyem dedi, bende buyur dedim cereni verdim kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?