2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bu kadar güzel ve faydalı bilgiler için çok teşekkür ederiz ....

Yine uyutamadım 1 saatten fazla hiç pes edip uykuya dalmıyor yatağında her ne varsa daha da enerji geliyor hani beni taşısa ben de girecem şu enerji bana da gelsin yarın artık doktora soracam. Hep dikkatimi çekiyor bize ne zaman komşu ya da biri gelse ertesi gün çınara bir haller oluyor ne alakası varsa tesadüf herhalde şimdi artık 7-8 saat ayakta kalır. Değişik yaptığımız birşey de yok ki etkilendi diye düşüneyim. Yalnız net hatırladığım aralık ayına kadar fazla uyumasa bile gün içinde kendi kendine uykusu gelir uyumaya ihtiyaç duyardı uyutacağımda da böyle direnmezdi biraz mızmızlanır yatardı. Aralık ayında bir defa babaannesi geldiğinde uyumaya götürdüm yarım saatte uyutmuştum zaten 3-4 saat uyanık kalmıştı yorgundu sonra kayın validem aaa ne çabuk uyudu elitim saatlerce uyutmaya çalışırmış onu anlattığından beri çınar uyumaz oldu artık bu da mı tesadüf bilmiyorum

Kızlar yaa burda hava çookk çookk ççooooooookk güzel bürodan dışarı bakıyordum karşıda park var herkes çocuğunu kapıp dışarı çıkmış salıncağa bindiriyor çok kıskandım çok bende kızımla gezmek istiyorum hafta sonu temizlikmi yapyım, çamaşırmı, kızımlamı ilgilenyim çok sıkıldım çok..

Canım dua oku, birde anason çayı var duru ya içirmiştim herkes kullanmış burda bebişleri saatlerce uyumuş kim içirmişse dr u tavsiye etmedi sersemletyor dedi bende direndim ama sonunda içirdim fakat bizimki ne onason çayı ne manason sadece saatlerce osurup durdu benim gazman kızım . Sonra birgün içirip dr un yanına gittim sordum ya çok sersemletiyor dedi sizce şu an sersem gibi duruyormu deyince bu içmiş halimi pes dedi kadın canım dene belki işe yarar aktardan almıştık biz.

oh negüzel birde bizim buralar bir ısınsa
ben ahseni elazıgda anca mayıs gibi çıkartabilirim
atkısız beresiz bizim buralar çok soguk biz arabaya şu anda yüzüne bataniye aşırıp götürüyorum
hem soguk hemde rüzgarlı
sende bu hafta iş görme alkızını bir gezin anne kız

Merhaba canim..ben de izmirdeyim..kizim nisan dogumlu ama beni saglik ocagindan aramadi ebe hemsiremiz..sen izmirde hangi semttesin..

canım ben 4. aydan beri emzirmiyorum, bıraktı..ela gündüz 2 kere uyuyor, bir sabah 11-11:30 arası birde akşam üzeri 15-15:30 arası sanırsam..bazen saatler değişiyor ama 2 defa kesin uyuyor..en uzun uyuduğu 1,5 saat her uykuda..bu bazen 30 dk, bazen 45 dk, 60 dk vs.. değişiyor..

akşam artık geç yatıyor..11de uyuyor sonra 2de kalkıyor mama içip tekrar uyuyor birde sabaha karşı uyanıyordu ama son zamanlarda çok kalkmaya başladı, geçen günlerde her saat uyanıyordu gece..Rahatsız olduğu zamanlar zaten doğru dürüst uyumuyoruz..dün 3 kere kalktı

Bizim böyle..

Acaba ben emzirdiğim için mi çok kalkıyor diye düşündüm ama alakası yok sanırım çınar da bundan 1-2 ay öncesine kadar bir sabah bir öğleden sonra 1 saat kadar uyuyordu şimdi çok zor uyutuyorum bugün 2. yi uyutamadım 8 saat uyanık kaldı neden böyle oluyor anlamadım alışkanlık olmuştu ve kendisi yorulurdu huysuzlanırdı 2 defa uyuyordu şimdi uyumuyor tek uyku için çok erken 15-18 aylığa kadar 2 defa uyumalılarmış daha 9,5 aylık artık yürüse herhalde bütün gece kalkıp yürüyecek. Ben şükrederim herhalde çınar 3 defa kalksa darısı başımıza

merhaba kızlar 2 yıl aradan sonra işe geri döndüm ve çok zor geldi ya zeynep sareye annem bakıyo çalışan anne olmak çok zormuş bide doğum günü hazırlıklarına başladım yavaştan pastasını kurabiyelerini tütü elbisesini falan sipariş verdim ve devamlı araştırıyorum ne çok şeyler var ya bu arada ilk arabamdan bahsedilmiş biz 2 ay oldu alalı ve çok memnunuz hatta zeynep sare onla artık evi gezmeye başladı kesinlikle çok faydalı dengede durmasını sağlıyo

selam kızlar, biz de akşam kontrole götürdük sonunda kızımı, iyileşmiş çok şükür, ciğerleri temiz dedi, rahat bir nefes aldım, o kadar çok hasta çocuk vardı ki, umarım yeni bir virüs kapmamıştır

hürremi izliyorum ohh keyfim yerinde

Merhaba beni de aradılar Karsiyaka Demirköprüdeyim ama kararsızım yaptırma konusunda yaşında tekrar kkk Aşısı vurulacak ve başka semtteki 2 sağlık ocağını arayıp sordum onlara yazı gelmemiş biraz araştırıp karar vereceğim

ay kabus gibi bi gece geciriyorum kızlar yaa. ceren bugun aksam 5:30 gibi baktım cok uykusu var huysuzluk yapıyo uyuttum, hay uyutmaz olaydım aksam 7:30 oldu hala uyanmıyo. dedim bu simdi gece gec saat uyanıp butun gece beni dikecek iyisimi uyandırayım, uyandırdım neyse mama yedircektim yatmadan mamasınıda yedi zor yedi ama epeyde yedi gayet mutluydum o aralar. sonra bi 15dk. gecti surubunu verdim korka korka cunku tok karna o suruplar midesini bulandırıyo. neyse vukuatsız surubunuda icti uyku zmaanı geldi coktan saat 11 biran once uyutmak istiyorum. benim yatagımın ustunde sallıyorum pozisyon aldık neyseuyumakta pek gozu yok bende ee eee piss piss diye zorlarken bi oksuruk geldi oldugu gibi yatagımın ustune bi kısmınıda yere kustuuuuu, hemde aksam yedigi corba bile cıktı yaaa daha nevr. bugun degismistim ay cıldırcaktım ya pisligemi yanayım , bugun guzel yedi diye seviniyodum btun emeklerim gitti ona mı yanayım, butun midesini bosalttı bidaha yedirmek durumunda kaldım ona mı yanayım. pasa pasa pisligide temziledim bidaha hazırladım yedirdim, az once uyutmaya calıstım uyumuyo ya cin gibiii. simdi de yerde debeleniyo.. ay basım agrıdı valla yaa uyumak istiyorum normalde 10 da uyuyodu bu cocuk saat yarım olduuuu.ben bidaha uyuturum seni aksam beste, beklersin

canım biliyorum kaç defa yazdın ama kafa yokki unutuyorum hemen çınarın hareketleri nasıl aktifmi çok yoruluyomu yeterince?
bu arada bu akşam dr.a gittik herşey güzel gözüküyor dedi ama tabi tahlil sonuçlarıda önemli onlarıda haftaya yaptırıcam
serenaycım dr.a sallanma konusunuda sordum onu oyun olsun diye yapıyorlar dedi tahmin ettiğimiz gibi yani
cerenemi üzülsem sana mı ayy fena bir durum

kötü olmuş gerçekten nevresime gelmiş yine halı silmk daha zor canım bizimkide yemek istemesin ya da 1 kaşık fazla yesin hepsini çıkarıyor

inşallah sonuçlarda iyi çıkar canım haberlerini bekliyoruz

herkese günaydın bu arada
gece 11 mirayı salladım uyuttum bi çay alayım tv izliim dedim olur mu 10 dakikada bir uyandı tekrar uyutuyorum yine uyanıyo tam daldı artık dedim sesi çıkmıyo saat 12:30 bu arada bir baksam beşiğin içinde cin gibi bakınıyor ayaklarını bi oraya koyuyor bi diğer tarafa neyse yattık beşiğin filesinden bize bakındı bayağa döndü döndü baktı ses seda yok en sonunda uyudu kendi kendine saat 1 di sızdı artık uykusuzluktan yoksa kendi kendine zor uyur biraz

Günaydın canım Nazar aferim miray a benim kızım uyanık olacak ve onunla ilgilenmiceksi kıyametleri koparır, çığlık atarrr delirir valla....

Canım umarım cumartesi yağmur yağmaz genelde hep öyle oluyor.. Mayısmıııı bizim burda güneş çıksa bahar havası oluyor çok şükür mayıs ta tam yaz gelmiş olur :)

Sevindim canım gözün aydın benimde cumartesi günü kontrole götürmem lazım...

Geçmiş olsun canım..

sen nereliydin canım ben balıkesirliyim ama malatyadayız hava çok soğuk hiç çıkamıyoruz sen şanslısın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…