canım biliyorum kaç defa yazdın ama kafa yokki unutuyorum hemen çınarın hareketleri nasıl aktifmi çok yoruluyomu yeterince?
bu arada bu akşam dr.a gittik herşey güzel gözüküyor dedi ama tabi tahlil sonuçlarıda önemli onlarıda haftaya yaptırıcam
serenaycım dr.a sallanma konusunuda sordum onu oyun olsun diye yapıyorlar dedi tahmin ettiğimiz gibi yani
cerenemi üzülsem sana mı ayy fena bir durum
Niiiirdesinn canım ya saat 10:38 geç kaldın :) :)
bornovadayım canım sen hangi semttesin??sğlık ocağını arayıp sorabilirsin..
Merhaba beni de aradılar Karsiyaka Demirköprüdeyim ama kararsızım yaptırma konusunda yaşında tekrar kkk Aşısı vurulacak ve başka semtteki 2 sağlık ocağını arayıp sordum onlara yazı gelmemiş biraz araştırıp karar vereceğim
Alt değiştirme işinden ben de çok yoruluyorum çınar durmuyor kaçıyor altı pisse zorla tutuyorum stres oluyorum değiştirirken küçükken ne güzel put gibi duruyordu şimdi hemen kaçacak ters dönecek etrafı batırıyor bir de yatakta düşecek diye korkuyorum. Bazen öyle biriktirip toplu yapıyorlar ama bu sıralar oğlum kabız olduğundan az yapıyordemın efe 3 kişilik kaka yapmış nası becermiş nerden bulmuşta okadar yapmış şaşşırdım beline sırtına neredeyse kafasına kadar yanı en fazla altını değişeli 1 saat olmuştu uyutucaktım bı bakayımda öyle uyusun dedım doldurmuşta doldurmuş bıde temızletmek istemıyooo basbasbağırıyo ya artık yaşlandığımı hissedıyorum o bağırdıkça kafam almıyooo sankıı bayılcak gıbı oluyorum zar zor temızledım okadar dırenıyoki ama kafada kalmadı bende bide babanesı aşada oturuyo çocuk bağırdıkça merdıvenlerde lap lap ses çıkarark yuruyoo artık kafasından ne kuruyo bılmıyorum çocuğu dövüyomu sanıyo bakmıyorumda bağırıyo sanıyo çünkü nezaman böle bağırsa aşağıya indiğimizd ebana değilde efeye sen çok ağladın neden ağladın bakayım dıye imali imalı soruyor bazendayanamıyorum bu streseyaa
Sağol canım teşekkür ederim sorduğun için, mama sandalyesinde olmadığı zamanlarda yani günün tümünü yerde oynayarak sürünerek geçiriyor henüz ayağa kalkamıyor arada ben kaldırıyorumcanım biliyorum kaç defa yazdın ama kafa yokki unutuyorum hemen çınarın hareketleri nasıl aktifmi çok yoruluyomu yeterince?
bu arada bu akşam dr.a gittik herşey güzel gözüküyor dedi ama tabi tahlil sonuçlarıda önemli onlarıda haftaya yaptırıcam
serenaycım dr.a sallanma konusunuda sordum onu oyun olsun diye yapıyorlar dedi tahmin ettiğimiz gibi yani
cerenemi üzülsem sana mı ayy fena bir durum
Sağol canım teşekkür ederim sorduğun için, mama sandalyesinde olmadığı zamanlarda yani günün tümünü yerde oynayarak sürünerek geçiriyor henüz ayağa kalkamıyor arada ben kaldırıyorum
demın efe 3 kişilik kaka yapmış nası becermiş nerden bulmuşta okadar yapmış şaşşırdım beline sırtına neredeyse kafasına kadar yanı en fazla altını değişeli 1 saat olmuştu uyutucaktım bı bakayımda öyle uyusun dedım doldurmuşta doldurmuş bıde temızletmek istemıyooo basbasbağırıyo ya artık yaşlandığımı hissedıyorum o bağırdıkça kafam almıyooo sankıı bayılcak gıbı oluyorum zar zor temızledım okadar dırenıyoki ama kafada kalmadı bende bide babanesı aşada oturuyo çocuk bağırdıkça merdıvenlerde lap lap ses çıkarark yuruyoo artık kafasından ne kuruyo bılmıyorum çocuğu dövüyomu sanıyo bakmıyorumda bağırıyo sanıyo çünkü nezaman böle bağırsa aşağıya indiğimizd ebana değilde efeye sen çok ağladın neden ağladın bakayım dıye imali imalı soruyor bazendayanamıyorum bu streseyaa
Niiiirdesinn canım ya saat 10:38 geç kaldın :) :)
geldim kızlar kahvaltıya misafirim vardı yeni gittilerahsenimm bugun kendini ise verdi galiba hala cıt yok
demın efe 3 kişilik kaka yapmış nası becermiş nerden bulmuşta okadar yapmış şaşşırdım beline sırtına neredeyse kafasına kadar yanı en fazla altını değişeli 1 saat olmuştu uyutucaktım bı bakayımda öyle uyusun dedım doldurmuşta doldurmuş bıde temızletmek istemıyooo basbasbağırıyo ya artık yaşlandığımı hissedıyorum o bağırdıkça kafam almıyooo sankıı bayılcak gıbı oluyorum zar zor temızledım okadar dırenıyoki ama kafada kalmadı bende bide babanesı aşada oturuyo çocuk bağırdıkça merdıvenlerde lap lap ses çıkarark yuruyoo artık kafasından ne kuruyo bılmıyorum çocuğu dövüyomu sanıyo bakmıyorumda bağırıyo sanıyo çünkü nezaman böle bağırsa aşağıya indiğimizd ebana değilde efeye sen çok ağladın neden ağladın bakayım dıye imali imalı soruyor bazendayanamıyorum bu streseyaa
ayyy kakanıza imrendim valla ne guzel de ballandırmıssın kafaya kadar cıkmıs filancunku biz oyle bi kakaya hasret kaldık fındık kadar hadi bilemedin en cogu bazen gunde bir iki kere iri bi ceviz kadar ve tas gibi cıkarıyo. bir aydır boyle. genelde ıkınıyo korkuyorum catlama olucak diye. kayısı zeytinyagı vs. yemiyo zorla yedirebildigim kadarıda ise yaramıyo. dr.u duphalac diye bi surup verdi, devam ederse kullan dedi. bagırsakları tembellestirmeyen sadece kakayı sulandıran zararsız bi surupmus, nettende arastırdım doktorlar da hep oyle yazmıs forumlarda. 3 gundur yarım olcekle veriyorum daha bana mısın demedi. yarın tam olcek vericem bakalım dr. oyle demisti... hos suruptan da nefret ediyo oguruyo her vermemde, kafasını ceviriyo, tukuruyo olmadı kusuyo bu sefe iyice cıldırasım geliyo.. off yani nerden cıktı bu kabızlık anlamadım ya oysaki sebze corbasını filan da daha iyi yer oldu ama...yani dicegim o ki o kakanın kadrini kıymetini bilin. yoklugunda degeri cok anlasılıyo
kızlar bugün sevgililer günü neler aldınız koçişlere
ben çıkamadım ama hediye bekliyorum gelmezse çok bozulurum
artık bende güzel bir masa hazırlayayım aşkıma idare etsin
duphalac ı biz bir ay kullandık canım, düzeldi şimdi bıraktık, yalnız sabah vermek işe yaramıyo, akşam 9 gibi 1 tatlı kaşığı ver daha iyi etki ediyo, ayrıca mama içiyosa, her biberoa 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı koy, çok faydası oluyo, bol su içir, ayrıca demir ilacı kullanıyorsan düzelinceye kadar ara ver..
ne alıcam tabikide hiç birşeyyyyemek de yapmıyorum, zaten yorgunluktan ölüyorum her gün, hediye olayı adetlerimiz arasında yok, sadece çocukla biraz ilgilense de ben uyusam en büyük hediye ama o da yok.. sana kızmış gibi oldum ama içimi döktüm
kızlar bugün sevgililer günü neler aldınız koçişlere
senin ki bari hediye alsın da bizim yerimize de sevin çokca canım...... benim ki aramadı daha 8 gün oldu bugün arar sanıyordum ama yanılmışım bizim sevgimiz aşkımız burya kadarmış meğer.......
senin ki bari hediye alsın da bizim yerimize de sevin çokca canım...... benim ki aramadı daha 8 gün oldu bugün arar sanıyordum ama yanılmışım bizim sevgimiz aşkımız burya kadarmış meğer.......
canım hipp in kayısı püresini yedirip üzerine bol su içirirsen gör sen nasıl yapıyor :)))ayyy kakanıza imrendim valla ne guzel de ballandırmıssın kafaya kadar cıkmıs filancunku biz oyle bi kakaya hasret kaldık fındık kadar hadi bilemedin en cogu bazen gunde bir iki kere iri bi ceviz kadar ve tas gibi cıkarıyo. bir aydır boyle. genelde ıkınıyo korkuyorum catlama olucak diye. kayısı zeytinyagı vs. yemiyo zorla yedirebildigim kadarıda ise yaramıyo. dr.u duphalac diye bi surup verdi, devam ederse kullan dedi. bagırsakları tembellestirmeyen sadece kakayı sulandıran zararsız bi surupmus, nettende arastırdım doktorlar da hep oyle yazmıs forumlarda. 3 gundur yarım olcekle veriyorum daha bana mısın demedi. yarın tam olcek vericem bakalım dr. oyle demisti... hos suruptan da nefret ediyo oguruyo her vermemde, kafasını ceviriyo, tukuruyo olmadı kusuyo bu sefe iyice cıldırasım geliyo.. off yani nerden cıktı bu kabızlık anlamadım ya oysaki sebze corbasını filan da daha iyi yer oldu ama...yani dicegim o ki o kakanın kadrini kıymetini bilin. yoklugunda degeri cok anlasılıyo
canım ben eşime bişey almadım çok kısasüre önce yaşgününde almıştım ama ondan çok istediğim bir şeyi istedim o da izin verdi ve tabi parasınıda:))kalıcı kaş makyajı yaptıracağım :))kızlar bugün sevgililer günü neler aldınız koçişlere
canım ben doğanşehirde çalışmıştım zorunlu hizmetimi..çok soğuk olur bilirim oraları..sularımız donardı gecelerisen nereliydin canım ben balıkesirliyim ama malatyadayız hava çok soğuk hiç çıkamıyoruz sen şanslısın en azından
Ben bahcelievlerdeyim canim..beni aramadilar kendiminde pek arayasi yok. zaten yasinda yine asi var..aramazlarsa hic dusunmuyorum..
Merhaba beni de aradılar Karsiyaka Demirköprüdeyim ama kararsızım yaptırma konusunda yaşında tekrar kkk Aşısı vurulacak ve başka semtteki 2 sağlık ocağını arayıp sordum onlara yazı gelmemiş biraz araştırıp karar vereceğim
Dün anason rezene içirdim hiç fayda etmedi yine 30 dk da bir uyandı uyanınca da yatmıyor ağlama sesi de gece çekilmiyor kafayı kaldırmış indirmiyor yanına gitmesem o şekilde kaç saat durur bilmiyorum bugün doktora gittik 9 ayda gel kan tahlili yaptıracağız demişti doktora diyorum ki yatmıyor çok az uyuyor demek bu kadar yeterli geliyor diyor sinir oldum çocuk gündüz uykularını bile yatmıyor gece sürekli ayaktayım zaten bana day night şurubu kullan dedi ama onu ben önceden aldım birkaç sefer verdim etkili olmadı, bir de üst dişetleri çok kabarmış dedi o da uyku düzenini bozar dedi. Az önce komşuya çıkmıştım orada huysuzlandı sanki uykusu gelmiş parmak emiyor emzirdim emmedi esniyor hep huysuzdu eve geldim emzirdim yatağa koydum salladım filan çocuk aktifleşti birden demekki eve getirmem için bahaneymiş o uyku halleri eskiden öyle yapınca uyurdu şu son 1 ay ne oldu gündüz uyumuyor sanki 4 yaşında çocuklar gibi. Dediğin gibi yorgunluktan sürekli başım boynum ağrıyor sanki bu durum düzelmeyecek gibi çok sıkıldım. Anneme bile birşey anlatamıyorum bir çocuğa bakacak sabrın yok diyor işte ancak burada sizlerle paylaşıyorum da rahatlıyorum birazsen bir de ayağa kalkınca ki kabusu gör, uyumamak için yatakta sürekli ayağa kalkacak, ben bu gün çok kötüyüm 5 e kadar ağladı, 9 da kalktık, neyi var diye düşünüyorum, inşallah diştendir, yoksa ben cidden yorgunluktan hasta olucam, yaşam enerjim bitti, her 15 dakikada bir ağlayarak kalktı sakinleştiremedim, daha da dün doktora götürdük, normaldi, edepsiz bunlar başka bişey değil..
Dün anason rezene içirdim hiç fayda etmedi yine 30 dk da bir uyandı uyanınca da yatmıyor ağlama sesi de gece çekilmiyor kafayı kaldırmış indirmiyor yanına gitmesem o şekilde kaç saat durur bilmiyorum bugün doktora gittik 9 ayda gel kan tahlili yaptıracağız demişti doktora diyorum ki yatmıyor çok az uyuyor demek bu kadar yeterli geliyor diyor sinir oldum çocuk gündüz uykularını bile yatmıyor gece sürekli ayaktayım zaten bana day night şurubu kullan dedi ama onu ben önceden aldım birkaç sefer verdim etkili olmadı, bir de üst dişetleri çok kabarmış dedi o da uyku düzenini bozar dedi. Az önce komşuya çıkmıştım orada huysuzlandı sanki uykusu gelmiş parmak emiyor emzirdim emmedi esniyor hep huysuzdu eve geldim emzirdim yatağa koydum salladım filan çocuk aktifleşti birden demekki eve getirmem için bahaneymiş o uyku halleri eskiden öyle yapınca uyurdu şu son 1 ay ne oldu gündüz uyumuyor sanki 4 yaşında çocuklar gibi. Dediğin gibi yorgunluktan sürekli başım boynum ağrıyor sanki bu durum düzelmeyecek gibi çok sıkıldım. Anneme bile birşey anlatamıyorum bir çocuğa bakacak sabrın yok diyor işte ancak burada sizlerle paylaşıyorum da rahatlıyorum biraz
bizim de beyefendi aynı şeyleri söylüyor, bir sen misin çocuğa bakan..kime anlatıcam pardon ne konuşucaz akşam eve gelince, ona olumsuz bir şey söylemiycekmişim.. gerçekten normalde belki bu kadar şikayet etmeyeceğiz ama bu uykusuzluk insanı perişan ediyor, hastayım da günlerdir, başımı alıp gidesim var o kadar bıktım yaşamaktan, evim düzensiz, temizlik lazım ne mümkün,her yer gözüme batıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?