gunaydın guzel anneler
bugunde doktora gıttım ve erkek bebegım olcagı kesinleşti
paşamız gelıyo
12de ğgrendım canım bugunde kesinleştı 12+5 deyım suan
gunaydın guzel anneler
paşamız gelıyo
mart annelerine öle dermisin sen al işteyok annesi bebişin büyüyo orda kendine yer ediyoo göbüşünün içinde rahat rahat yayılıyo görmedikmi o ayakları birbirine atışını oyyyyy önceden göbeği olanlarda bide üstüne gaz eklenince sanki 6 aylık gibi oluyo cidden benim akşamları kociş diyo senin göbek büyüdü diye yok diyom daha erken hevesleniyo adamceğizz :)) bugünde kusarken başımda dikilmiş dalga geçiyo delüüüü
12de ğgrendım canım bugunde kesinleştı 12+5 deyım suan
ya kızlar ben önünde bebiş figürleri olan badilerden giymeye çok hevesliyim azıcık karnım var ama sanırım daha çok gazdan dolayı bayrama kadar çıkarmı göbişim acabaçıkar demi daha 5 hafta var bayrama
kızlar günaydınlar hepinize.. ne güzel ya erkencisiniz.. ben de kimse yoktur diye çalışayım bari demiştim..
aklımı çeldiniz yine yaf..
göbişler çıktı tabe de.. benim kocacığımın gözlerimi görmüyor yoksa algısında mı bozukluk var anlamadım..
habire bana diyo ki senin göbeğin büyümedi... nasıl hamilesin sen.. hevesleniyor benimki de ama tersten okuyor olayları.. halbuki basbaya çıktı göbek.. pantolonlarım sıkıyo oturunca düğmeleri açıyorum..
evet kızlar cok heycanlıyım
cok tesekkurler uzm.doktordu canım ılkınde cok bellı olmadı ama ıkıncıde kesın gorduk
ıns saglıkla hepımzı kucagımıza alırız
gunaydın guzel anneler
paşamız gelıyo
bizde çok hevesliyiz o badilere kocim almış geçen bana süpriz yaşmışş.. coming soon yazıyor önünde bebiş var çok dadlu ama giyemiyorum... S beden sözde ama gel gör ki içinde yeller esiyor.. komik oluyo :) 4-5 aylarda giyeriz dicem de o aylarda soğuk olacak...
benimde komşum 5 aylık hamile onun geç çıkmış göbeği eşimin yanında daha erken senin göbeğin gazdır dedi benimkide doladı ağzına daha erken çıkmaz göbek diye yahu bazılarının iç karnı küçük oluyormuş diyorum yok illa başkasının dediğine inanacak hep muhalefet ya bak gıcık oldum şimdi kocama
gunaydın guzel anneler
paşamız gelıyo
cicim benim göbek inanılmaz büyüdü yaa.. bu da neden büyümedi daha küçücük falan diyince.. büyümüyo mu acep dedim meraklandım yani.. dengesiz bu kocişler ya takmamak lazım..
izmir güzeli seniiiii.. zeytinyağı limon kekik pul biber tarifin süper... ben de aydınlıyım canım.. bilmez miyim hiç..
izmir de mi yaşıyorsun peki
evet izmir de yaşıyorum aydında da üniversiteyi okudum çok severim aydını özledimde
günaydın kızlar
maden bu kadar göbişlerden konuşuluyor
diğer gruplarda hep var
bizde acalım 2012 nisan anneleri göbişleri diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?