kızlar ne zamandır yazamadım, önce oğlum hastalandı bademcik iltihabı olmuş bir hafta sürdü geceleri ateşi yükseldi bi gece 39u gördük, Allah korudu yavrumu, ateşi yükselince huzursuzlanıyo da uyanıyo ateş düşürücü verdim hemen de öyle düştü, antibiyotik kullandık mecburen ishal yaptı o da... en son artık iğne verdi doktorumuz da öyle iyileşti oğlum derkeenn ben hastalandım hem yorgunluk hem uykusuzluk hem de oğlumdan bana geçti mikrop tabi bünye kaldıramadı üç dört gün de ben ateşle yattım ben de ancak antibiyotikle ayağa kalktım... pazar gününe ancak kendime geldim ama salı günü de oğlumun d.günüydü istediğim gibi hazırlanamadımneyse aile arasında kutladık sonuçta güzel geçti... ben de birazdan foto yükliycem, oğluşum uyandı şimdiii...
Geçmiş olsun canım ,inşallah ela düzelir ben de nazara çok inanırım çınar da ilk gördüğü insanların yanında akıllı gibi görünür millet hemen ay ne sessiz ne akıllı der durur sonra onlar gider çınar da huysuzluk başlar o gece yatmaz ağlar çok defa başıma geldi birinin önünde bir kase birşey yese a ne güzel yiyor derler ertesi gün yemek istemez bazı insanlar hemen göze geliyor Allaha emanet olsunlar, zaten kiloda yapı meselesi kimisi çok yer kilosu azdır kimi az yer kilolu görünür. İnşanların dilinden hiç maşallah çıkmıyor ki ancak konuşuyorlar ben de kendim nazar duasını ve nas felak surelerini be ayetel kürsüyü okuyorum.Kizlar selam..birgun bende suraya iyim yazabilcemmi merak ediyorum.canim sikkin kizlar ya..
Ela dun gece 1den 4 e kadar uyumadi.hadi ona alistik ama pazardan beri kusuyor ara ara..dun gece oyle bir kustuki gogsumden asagim her yerim yatak falan gitti..
Ahsen canim seni simdi daha iyi anliyorum.kusma çok zormus ya..allah yardimcimiz olsun..
Kizlar kizimla pazar gunu bebek görmeye gitmistik.ord herkes elaya bayildi ve nazar ettiler.arkamizdan hatta bu cocuk 3-4 yasindaki gibi demisler.dilleri kopsun ins.ne yediriyosun nasil bakiyosun falsn gibi sorular sordular.ve inanin ela pazartesi sabahindan beri dogru durust bisey yemiyor.az yesede raziyim ama onuda kusuyor..kizimin rengi soldu resmen..
Nazar mezara kadar bile goturur derler..aman dikkat edin kizlar..benim moral sifir valla..
Selam sen çalışıyormusun ?????
Selam kızlarrbenim maalesef hala pc yok giremiyorum özledim sizleri... doğum günü geçen tüm yavrularımızın ömürleri uzun bahtları açık olsun birazdan ben de yükleyeceğim doğum günü fotolarımızı
kızım hala yürümüyor korkuyor düşerim diye, artık söylediğim her şeyi anlıyor, nereye gidelim diyince parmağıyla gösteriyor, anniiiiii diyor sürekli ve baba demiyorbeni öp dediğim zaman ağzını yanağıma koyup mahh diyor ses olarak dudak hareketi yok öksür deyince öksürüyor..geçen tv de kadın doğum yapıyor bağırıyor aaaaaaaaaa diye bizimkide bağırıyor aynen onun gibi onunla ilgili konuştuğum zaman yanıma gelip gözlerini açıp beni dinliyor..ama hala pütürlü yiyemiyor blendıra devam kızım da bana düşkün değildi biliyorsunuz ama artık öyle değil bilinçlendikçe beni daha çok istiyor, babasını öpmüyor sadece kucağında gezdirirse gidiyor yoksa benim yanıma geliyor menfaatçi biraz ama yabancılara çabuk alışıyor onu kucağına alıp gezdiren herkese gidiyor..
maalesef kızım da çok feci grip aşıya götürmedim o yüzden.. hafta sonu bir nişana gittik herkes sırayla kucağına alıp ne yediriyon buna bu kadar ağır çocuk görmedik dediler, nazar mı bilemiyorum ama sabah altıya kadar bağırdı çığlık çığlığa hiç uyumadı aynen yeni doğduğu zaman gibi, sabah da ateşi 39.5 derece oldu ardından salya sümük grip nefes alamıyor, bu yüzden uyumuyor..beni bilirsiniz ilaç vermem gripte.. cemre ilk defa ateşlendi.. griplerinde 37.5 olurdu en fazla bu sefer korktum ama yine de düşürücü vermedim.. 1 gün sonra düştü ateşi. ama burundan sürekli iltihap akıyor dirençli bir virüsmüş sanırım..
bu arada ben yumurta beyazı veriyorum azar azar bu gün yarım verdim, bala henüz başlamadım yumurta bitsin başlıycam, mamayı da zaten içmiyordu, 15 gündür günlük süt veriyorum çok sevdi çok güzel içiyor.. bizden haberler böyle..
Selam canim...hayir calismiyorum..4 yasinda bir oglum senin kizinla ayni gun dogumlu bi kizim var..ve onlari birakacak hickimsem yok..o yuzden simdilik sadece anneyim :)))
Kizlar selam..birgun bende suraya iyim yazabilcemmi merak ediyorum.canim sikkin kizlar ya..
Ela dun gece 1den 4 e kadar uyumadi.hadi ona alistik ama pazardan beri kusuyor ara ara..dun gece oyle bir kustuki gogsumden asagim her yerim yatak falan gitti..
Ahsen canim seni simdi daha iyi anliyorum.kusma çok zormus ya..allah yardimcimiz olsun..
Kizlar kizimla pazar gunu bebek görmeye gitmistik.ord herkes elaya bayildi ve nazar ettiler.arkamizdan hatta bu cocuk 3-4 yasindaki gibi demisler.dilleri kopsun ins.ne yediriyosun nasil bakiyosun falsn gibi sorular sordular.ve inanin ela pazartesi sabahindan beri dogru durust bisey yemiyor.az yesede raziyim ama onuda kusuyor..kizimin rengi soldu resmen..
Nazar mezara kadar bile goturur derler..aman dikkat edin kizlar..benim moral sifir valla..
kızlar oğlum bu aralar uyumadan önce 1 -1.5 saat yatağında kalkıp içinde geziyo,emziğini aşağıı atıp oynuyo falan,dün gece de saat 2 de uyandı 3.5 a kadar oynadık yaabe yatırıyorum o kalkıyo,ayağımda sallayayım diyorum dönüp kalkıyo,emzirdim uyusun diye emip emip şak diye kafayı çevirip kıpır kıpır bişiler diyo falan,öyle yaptıkça da uyksu kaçıyo,ya bunların bi ayarı yok mu yaaa
ben arada girip öyle takılıyorum diye beni soran yok amaa ben geldimm :))
kızlar ne zamandır yazamadım, önce oğlum hastalandı bademcik iltihabı olmuş bir hafta sürdü geceleri ateşi yükseldi bi gece 39u gördük, Allah korudu yavrumu, ateşi yükselince huzursuzlanıyo da uyanıyo ateş düşürücü verdim hemen de öyle düştü, antibiyotik kullandık mecburen ishal yaptı o da... en son artık iğne verdi doktorumuz da öyle iyileşti oğlum derkeenn ben hastalandım hem yorgunluk hem uykusuzluk hem de oğlumdan bana geçti mikrop tabi bünye kaldıramadı üç dört gün de ben ateşle yattım ben de ancak antibiyotikle ayağa kalktım... pazar gününe ancak kendime geldim ama salı günü de oğlumun d.günüydü istediğim gibi hazırlanamadımneyse aile arasında kutladık sonuçta güzel geçti... ben de birazdan foto yükliycem, oğluşum uyandı şimdiii...
Selam kızlarrbenim maalesef hala pc yok giremiyorum özledim sizleri... doğum günü geçen tüm yavrularımızın ömürleri uzun bahtları açık olsun birazdan ben de yükleyeceğim doğum günü fotolarımızı
kızım hala yürümüyor korkuyor düşerim diye, artık söylediğim her şeyi anlıyor, nereye gidelim diyince parmağıyla gösteriyor, anniiiiii diyor sürekli ve baba demiyorbeni öp dediğim zaman ağzını yanağıma koyup mahh diyor ses olarak dudak hareketi yok öksür deyince öksürüyor..geçen tv de kadın doğum yapıyor bağırıyor aaaaaaaaaa diye bizimkide bağırıyor aynen onun gibi onunla ilgili konuştuğum zaman yanıma gelip gözlerini açıp beni dinliyor..ama hala pütürlü yiyemiyor blendıra devam kızım da bana düşkün değildi biliyorsunuz ama artık öyle değil bilinçlendikçe beni daha çok istiyor, babasını öpmüyor sadece kucağında gezdirirse gidiyor yoksa benim yanıma geliyor menfaatçi biraz ama yabancılara çabuk alışıyor onu kucağına alıp gezdiren herkese gidiyor..
maalesef kızım da çok feci grip aşıya götürmedim o yüzden.. hafta sonu bir nişana gittik herkes sırayla kucağına alıp ne yediriyon buna bu kadar ağır çocuk görmedik dediler, nazar mı bilemiyorum ama sabah altıya kadar bağırdı çığlık çığlığa hiç uyumadı aynen yeni doğduğu zaman gibi, sabah da ateşi 39.5 derece oldu ardından salya sümük grip nefes alamıyor, bu yüzden uyumuyor..beni bilirsiniz ilaç vermem gripte.. cemre ilk defa ateşlendi.. griplerinde 37.5 olurdu en fazla bu sefer korktum ama yine de düşürücü vermedim.. 1 gün sonra düştü ateşi. ama burundan sürekli iltihap akıyor dirençli bir virüsmüş sanırım..
bu arada ben yumurta beyazı veriyorum azar azar bu gün yarım verdim, bala henüz başlamadım yumurta bitsin başlıycam, mamayı da zaten içmiyordu, 15 gündür günlük süt veriyorum çok sevdi çok güzel içiyor.. bizden haberler böyle..
kızlar yarın ahsenin doğum günü
anneannesinde kutluyıcaz bir kaç çeşitte ben yapıcam
inşallah güzel olur öyle süsler filan düşünmüyorum pasta keseriz okadar
KIzlar şimdi patronumun arkadaşı geldi doktor kendisi duru ya bal veryimmi dedim hiç gerek yok pekmez de bal da çok faydalı şeyler değil diyor kime inanacağımızı şaşırdık boş şeker obezite ye yol açıyor diyor onun yerine kuru bakla giller bol sebze meyve ye alıştır dedi..
Ayyy ahsenimizde 1 yaşını dolduruyor haacanım ben şimdiden kutlayım yarın yokum iyiki doğmuş iyiki tanımışız sizleri allahım güzel yazılar nasip etsin....
Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun canım, inşallah büyüdükçe düzelirler. Hayat anne olunca hatta hamile kaldığımız andan itibaren hep endişelenmekle geçiyor kendimizi unutuyoruz çocuklarımızı düşünüyoruz. Ben de senin gibi zor günler yaşadım 4lü testte down sendromu riski vardı aylarca ağladım stres yaptım sonuçta da stresli uykusuz gazlı bir bebeğim dünyaya geldi Allah sağlık versin kötüsünden korusun. İnşallah bu yıl ahsenin iştahı açılır, kusmaları biter ve güzel güzel uyur, mutlu yıllaramin canım çok teşekkürler
demoşum daha dün gibi doğum yaptığımız büyüdülerde doğum günü kutluyoruz
ay çok duygulandım
9 ay özürlümü olucak diye göz yaşı döktüm
dogdum sonra sarılık oldu karaciğerinde sorun çıktı ona agladım
sonra kan kaserinden şüpelenildi 6 ayda onun için ağladım
kansızlık zekayı etkiler dedi sürekli başkalarının bebişleri yapıyor ahsen yapcakmı diye sürekli icele
allah kiseyi evladıyla sınamasın allah hiç kimseyide bizide birdaha hiç üzmesin ağlatmasın inşallah
1 sene geçti allah bu günlerimizi aratmasın hasta bebişlerede acil şifalar versin
amma yazdım çok dertliymişim
Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun canım, inşallah büyüdükçe düzelirler. Hayat anne olunca hatta hamile kaldığımız andan itibaren hep endişelenmekle geçiyor kendimizi unutuyoruz çocuklarımızı düşünüyoruz. Ben de senin gibi zor günler yaşadım 4lü testte down sendromu riski vardı aylarca ağladım stres yaptım sonuçta da stresli uykusuz gazlı bir bebeğim dünyaya geldi Allah sağlık versin kötüsünden korusun. İnşallah bu yıl ahsenin iştahı açılır, kusmaları biter ve güzel güzel uyur, mutlu yıllar
Hepinize hayırlı cumalar, kızlar bu çınar iyice azıttı sabahları artık 6.30 da uyanıyor yatağına oyuncakları koydum oynamıyor ağlayıp çıkmak istiyor, şu 5 günde acayip bir bebek oldu surat asık, mutsuz gibi eskisi gibi eğlendiremiyorum ben babasından daha çok yaratıcı oyunlar bulup oynatıyordum buna rağmen acayip soğuk oldu seslensem bakmıyor bir de geceleri kabus oldu saat 10 gibi uyuyor 1 saat sonra başlıyor çığlık atıp ağlamaya sabaha kadar 6-7 defa bazen daha fazla dün dece 1 saatin içinde 3 defa uyandı ben uykuya hasretim bazen yataktan almayım belki kendi kendine yorulur uyur diyorum çünkü daha 20 dk önce emzirdim sakinleştirip koydum yatağına ama susmuyor ki pışpışladım okşadım hiç fayda etmiyor valla az daha vuracaktım bir tane o kadar sinirlendim ki bütün nazı aksiliği kaprisi bana bir de 15 gündür bana surat vermiyor ben ise onun için tanınmayacak hale geldim 1 yıldır gece deliksiz uyuyamıyorum hadi uyansın da emsin sakince yatsın o da yok, dün gezdirdik keyfi yerine gelsin diye hatta eczaneden bir bayanın tavsiyesiyle rahatlatıcı bir şurup aldım içirdim daha da azıttı bu çocuk ne zaman uyumayı öğrenecek, nette araştırırken uyku danışmanları varmış ama fiyatları çok yüksek 600 tl ye 2-3 hafta içinde bebekler ağlamadan deliksiz uyumayı öğreniyorlarmış da bizimki onu da beceremez o kadar para boşa gider alışkanlığı ancak sütten kesilince biter herhealde
yarında kutlarızda şimdiden kutlayalım ahsen bugün annesini heyecanlandırıyordu çünkü yarın doğacaktı hatırladım o gününü sezeryana girecektin hyecanlıydın biz de daha beklemedeydik hey gidi heyykızlar yarın ahsenin doğum günü
anneannesinde kutluyıcaz bir kaç çeşitte ben yapıcam
inşallah güzel olur öyle süsler filan düşünmüyorum pasta keseriz okadar
amin canım inşallah dediğin gibi Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın sen deyince aklıma geldi bende hala elife bakıyorum senin gibi diğer çocuklara bakınca beyninde hasar kaldımı diye bakıyorum birde bi çocuk görmüştüm ilaç kullandığı için yürümesi normal değildi tam yürüyemiyordu ama ilacı bıakınca geçecekmiş öle sölemiş dr. eliftede öyle bişey olurmu diye düşünmeden duramıyorumamin canım çok teşekkürler
demoşum daha dün gibi doğum yaptığımız büyüdülerde doğum günü kutluyoruz
ay çok duygulandım
9 ay özürlümü olucak diye göz yaşı döktüm
dogdum sonra sarılık oldu karaciğerinde sorun çıktı ona agladım
sonra kan kaserinden şüpelenildi 6 ayda onun için ağladım
kansızlık zekayı etkiler dedi sürekli başkalarının bebişleri yapıyor ahsen yapcakmı diye sürekli icele
allah kiseyi evladıyla sınamasın allah hiç kimseyide bizide birdaha hiç üzmesin ağlatmasın inşallah
1 sene geçti allah bu günlerimizi aratmasın hasta bebişlerede acil şifalar versin
amma yazdım çok dertliymişim
hayırlı cumalar canım,Hepinize hayırlı cumalar, kızlar bu çınar iyice azıttı sabahları artık 6.30 da uyanıyor yatağına oyuncakları koydum oynamıyor ağlayıp çıkmak istiyor, şu 5 günde acayip bir bebek oldu surat asık, mutsuz gibi eskisi gibi eğlendiremiyorum ben babasından daha çok yaratıcı oyunlar bulup oynatıyordum buna rağmen acayip soğuk oldu seslensem bakmıyor bir de geceleri kabus oldu saat 10 gibi uyuyor 1 saat sonra başlıyor çığlık atıp ağlamaya sabaha kadar 6-7 defa bazen daha fazla dün dece 1 saatin içinde 3 defa uyandı ben uykuya hasretim bazen yataktan almayım belki kendi kendine yorulur uyur diyorum çünkü daha 20 dk önce emzirdim sakinleştirip koydum yatağına ama susmuyor ki pışpışladım okşadım hiç fayda etmiyor valla az daha vuracaktım bir tane o kadar sinirlendim ki bütün nazı aksiliği kaprisi bana bir de 15 gündür bana surat vermiyor ben ise onun için tanınmayacak hale geldim 1 yıldır gece deliksiz uyuyamıyorum hadi uyansın da emsin sakince yatsın o da yok, dün gezdirdik keyfi yerine gelsin diye hatta eczaneden bir bayanın tavsiyesiyle rahatlatıcı bir şurup aldım içirdim daha da azıttı bu çocuk ne zaman uyumayı öğrenecek, nette araştırırken uyku danışmanları varmış ama fiyatları çok yüksek 600 tl ye 2-3 hafta içinde bebekler ağlamadan deliksiz uyumayı öğreniyorlarmış da bizimki onu da beceremez o kadar para boşa gider alışkanlığı ancak sütten kesilince biter herhealde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?