2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar, ne yazıkki birgün şöyle mutlu ve enerjik uyanamıyorum annem geldiğinde keyif yapacaktım olmadı sorunlar bitmedi. Bu uykusuzluk beni bitirecek yakında, çınar akşam 10 gibi uyudu sabah 6 ya kadar 6 defa ağlayarak uyandı sanki yeni doğmuşlar gibi sabahın 6.30 u olmadan ayakta yanıma alıyorum yatmaz ki sırtı yere değmeyecek zaten bana şu 10 gündür acayip tavırlar sergiliyor sanki beyfendiyi terketmişim ilgilenmemişim ihtiyaçlarını gidermiyorum gibi bana surat vermiyor gülmüyor bakmıyor bile. Annem varken bile dışarı çıkacak olsam o uyurken gidip 1 saat içinde dönüyordum uyandığında her zamanki gibi beni görsün diye. Nerede hatalı davrandım bilemiyorum ama bu tavrı değişmiyor ona şarkı söyledim mi gülücükler atardı şimdi öyle bakıyor suratıma bende de bir hayal kırıklığı oldu.

Gunaydin canim...yazamasamda sizleri hergun takip ediyorum..ve sanada bir iki satir yazmak istedim..canim benim oglum dogdugundan beri benle pek alakali degildi..varsa yoksa babasi..baba diye aglardi..ben birgun bile uzuldugumu hatirlamiyorum..cunku onlar oyun cocugu..biz ise sadece temel ihtiyaclarini karsiliyoruz..sen babasi kadar oynayabiliyomusun?elbette onu daha cok arayacak bu ara..ama bak oglum 4 yasinda su anda ve gun icinde defalarca anne seni cok seviyorum en cok seni seviyorum deyip opucuklere bogar beni..anneyi yeni yeni tanimliyor daha o kucuk ama ufku kocaman beyniyle...o yuzden kendine ve ogluna zaman tani ve onu sadece sev..karsiligini elbet alacaksin canim...

Ben kendimi şu an çalışırken hiç düşünemiyorum Allah yardımcın olsun canım ev işi, duru hanım ve çalışma hayatı hepsi bir arada çok zor zaten eşin de yanında değil, vitamin filan mı kullansak

Sağol canım, bende kendimde hata aramaya başladım ama benim durumumda birçok kişi var sanıyorum, inşallah bende en kısa zamanda oğlumun ilgisine ve sevgi gösterilerine kavuşurum. Anneme sordum ben nasıl bir bebektim diye annemin dediğine göre beni komşular alır evlerine götürüp severlermiş sesim çıkmazmış herkese gidermişim annemi pek takmazmışım ama şöyle 3-4 yaşına gelince anneme öyle bir bağlanmıştım ki anaokuluna bile gidemedim annemi o kadar özlerdim hatta ilkokula giderken bir dönem boyunca annem bütün gün okulda beni beklerdi tabi bu kadarı da biraz fazla olmuş

Canım çok kafana takma bende bir aralar takıyordum ama duru düzeldi yeni yeni farkıma varıyor dünde yazmıştım bunları geçici şeyler, seninki yine babasına düşkün düşün duru yengesinin yanından bana gelmiyordu zaten bütün gün çalışıyordum eve gitmeyi iple çekiyordum duru bana ilgisiz davranınca ağladığım bile olurdu.. Hatta kaynanam daha dur yarın birgün seni aramıcak bile demişti kötü niyetle değil tabki aklım onda kalmasın diye söyledi ama ben bir hışımla annee bak yolarım seni demiştim şakayla. ( ::)) Üzme kendini..

KIzlar nerelerdesiniz yaaaa bırakıp gittiniz bizlerii.. Helede bişidicem gidiyorum dedi vee gittiii alemm kadın..

kızlar oğlum bu aralar uyumadan önce 1 -1.5 saat yatağında kalkıp içinde geziyo,emziğini aşağıı atıp oynuyo falan,dün gece de saat 2 de uyandı 3.5 a kadar oynadık yaa be yatırıyorum o kalkıyo,ayağımda sallayayım diyorum dönüp kalkıyo,emzirdim uyusun diye emip emip şak diye kafayı çevirip kıpır kıpır bişiler diyo falan,öyle yaptıkça da uyksu kaçıyo,ya bunların bi ayarı yok mu yaaa

canım benim oğlum da bazen öyle yapıyo, uykudan önce çok keyifli oluyo benim yatağımda emziriyorsam yatağa yatıp öyle dönüp duruyo oynuyo kendi kendine, çok uykusu gelmemişse kalkmak istiyo ama uykusu varsa o kadar uzun sürmüyo uyutmam ama dediğin gibi uykusu gelmiştir diyorum bazen de uyumak bilmiyo... sen akşam erken yatırdıysan uykusunu alıp kalkmıştır ondan uyumak istememiştir belki...

Son düzenleme:
günaydın canım gerçekten öyle kış geri geldii burdada bir yağmur yağdı anlatamam..

istanbulda da son günlerde hava kapalı yaa oğlum da eve gelen birinin dışarı çıktığını görsün o da çıkmak istiyor ama çok soğuk gerçekten kış gibi... daha yeni hastalıktan çıktık ben de çıkaramıyorum o yüzden...

kızlar ne zamandır yazamadım, önce oğlum hastalandı bademcik iltihabı olmuş bir hafta sürdü geceleri ateşi yükseldi bi gece 39u gördük, Allah korudu yavrumu, ateşi yükselince huzursuzlanıyo da uyanıyo ateş düşürücü verdim hemen de öyle düştü, antibiyotik kullandık mecburen ishal yaptı o da... en son artık iğne verdi doktorumuz da öyle iyileşti oğlum derkeenn ben hastalandım hem yorgunluk hem uykusuzluk hem de oğlumdan bana geçti mikrop tabi bünye kaldıramadı üç dört gün de ben ateşle yattım ben de ancak antibiyotikle ayağa kalktım... pazar gününe ancak kendime geldim ama salı günü de oğlumun d.günüydü istediğim gibi hazırlanamadım neyse aile arasında kutladık sonuçta güzel geçti... ben de birazdan foto yükliycem, oğluşum uyandı şimdiii...

Son düzenleme:
Selam canım, benim oğlum ayağa kalkmaya başladığından beri öyle uyuyor sanıyorum ya da uykulu yatağa koyuyorum daha arkama dönemeden ayağa kalkıyor yatakta oynamaya başlıyor beni gördü mü hiç uyumuyor ben de ne zaman bitecek bu durum diye düşünüyorum yatağa koyduğumda yerinden kalkmadığı olmuyor zaten geceleri en geç 2 saatte bir ayakta bazen uyuyor gibi yapıp ilgilenmiyorum bu sefer de ağlamaya başlıyor büyüdükçe daha da zorlaşıyor aslında büyüdükçe uyumayı öğrenecekler ama tersi oluyor

Geçmiş olsun canım zaten hastalıklar arka arkaya geliyor neyse iyileşmişsiniz, doğum gününüz kutlu olsun

Aynen kapıyı kime açsam kapatınca ağlıyor sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor dün çok soğuktu bu gün de biraz soğuk, ben de gribi atlatalı çok olmadı korkuyorum dışarı çıkmaya ama evde bunaldık

yüklemek istediğimiz foto büyük gelince yapabileceğimiz bişey var mı kızlar?

Kizlar selam..birgun bende suraya iyim yazabilcemmi merak ediyorum.canim sikkin kizlar ya..
Ela dun gece 1den 4 e kadar uyumadi.hadi ona alistik ama pazardan beri kusuyor ara ara..dun gece oyle bir kustuki gogsumden asagim her yerim yatak falan gitti..
Ahsen canim seni simdi daha iyi anliyorum.kusma çok zormus ya..allah yardimcimiz olsun..
Kizlar kizimla pazar gunu bebek görmeye gitmistik.ord herkes elaya bayildi ve nazar ettiler.arkamizdan hatta bu cocuk 3-4 yasindaki gibi demisler.dilleri kopsun ins.ne yediriyosun nasil bakiyosun falsn gibi sorular sordular.ve inanin ela pazartesi sabahindan beri dogru durust bisey yemiyor.az yesede raziyim ama onuda kusuyor..kizimin rengi soldu resmen..
Nazar mezara kadar bile goturur derler..aman dikkat edin kizlar..benim moral sifir valla..

ellerine saglik cok hos olmus yapiminida ogrenirsek iyi olur gerci ben okadar becerikli degilim:)
cnm bende elifle yalnız nasıl yapabilicemki ablamla kuzenim yaptı çoğunlukta ben fikir verdim ama yapımıda zor değil sen niyetlen ben fotosunuda yollarım facede resimli yapılışı var
yok cnm ayarları falan elifte uyanır uyanmaz hatta uyanmadan bile ilk işi kalkıp yatağını sallamak oluyo
ben arada girip öyle takılıyorum diye beni soran yok amaa ben geldimm :))
hoşgeldiinn :)
sizede geçmiş olsun çocuğun hasta olması zor kendimizin ayrı zor onlarla ilgilenemiyoruz malesef neyse geçmişte bizimde öksürüğümüz ve biraz burun akıntımız var
doğum gününüz de kutlu olsuuuunnn :)
yüklemek istediğimiz foto büyük gelince yapabileceğimiz bişey var mı kızlar?
evet malesef büyük geliyor bizde face ye yükleyip ordan kopyalıyoruz canım
malesef canım nazar çok fena bişey bende korkuyrum ama napalım bazı şeyleri söylemicez yiyosa yemiyo mama şişiriyo çocuğu kendi hali bende öylemişim zaten artık ne kadar kıvırma yöntemi varsa uslu duruyosa ahh siz yabancı geldiniz ondan yoksa evi görseniz çok fena çokkkk
mecbur yalanlara başvurucaz kötü düşünmüyo olsalarda bazılarının gözü çok fena nazarlayıveriyor

gecmişolsun canım bende bu insanları anlamam zayıf oldu bakamadın şişman oldu nasıl besledin
her çocuğun gelişimi farklı insanlar kendilerine bakmıyorlar görümcemin oglu minyon doktor size benzemiş demiş yani genetik
bol bol dua oku nas felak birde ayetelkürsi nazar değmezmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…