Maşallah canım kocaman delikanlı olmuş, anne oğul çok hoş çıkmışsınız, bakarsın 3. de uykucu çıkar bol bol uyursunuz, aslında şimdi hatta ettiğimin farkına vardım aman kucağa alışmasın aman sallamak zararlıymış diye diye alıştırmadım yanımda hiç yatırmadım memede uyumayı bırakınca da uytmak çok zorlaştı hiç yerinde sızıp kalmıyor, kendi kendine de uyuyamıyor. İnşallah birgün düzelir kızın 9. ayda memeyi bıraktı demiştin canım, bu bırakma işi nasıl oluyor hiç istemiyor mu yoksa sen teklif ettiğin halde almıyor mu? Oğlumu 1 yıldır emziriyorum ama keşke şu zamanlarda bıraksa iyi olur belki gece 2 saatte bir uyanıp meme emme durumumuz çözüme kavuşur, uyandığında emzirmezsem uyumuyor ağlıyor, zaten maşallah dişler iyice büyüdü emmeyi bırak çiğniyor resmen artık acı çekiyorum, şimdiye kadar aman bırakmasın emsin diye uğraştım vazgeçer diye çok korkardım şimdi de nasıl bırakacak diye düşünüyorumwalla güzlim çocuktan çocuğa değişir uyku,benimkiler maşallah uykucu bana çekmişler
artık 3. çocuktan sonrada doya doya uyursam helal olsun bana
oğlum artık 6 yaşında bi delikanlı olduğu için işini yaptıracağında bana,söz konusu oyun yada çıkar meselesi olunca babaya düşkünEki Görüntüle 696388
bu resimde bana sırnaşıyo mesela
canım inş dr. un dediği gibi 4 yaşında tamamen kapanacak bak başlamış bile hayırlısıyla düzelecekler canım Rabbim hayırlısını versin inşallahMerhaba kizlar..biliyosunuz bugun elanin kontrol vardi. .delik hala kapanmamis ama kuculme var..4yasina kadar gecer defi.gecmesede sikinti olmaz dedi.ama akcigere giden damardan biriside dardi o duzelmis cok sukur. .hakkimizda hayirlisi..simdide ela hasta oldu..asilardanmi oldu bilmiyorum..yarin olmszsa burda goturcem bide..
Kizlar d vitaminini sormayi unuttum.siz kestinizmi..
hayırlısı olsun canım zeynepee kardeş geliyor daha doğrusu arkadaş desek daha doğru maşallah çok zor olacak ama ilerde öyle bir ohhh çekeceksinki hayırlısıtyla doğsun inşallahTeşekkürler arkadaşlar bir sorun olmazsa doğacak bebeğim
doktorumu aradım kızım için sorun olmadığını ama emdikçe
rahim kasları kasıldığından düşük tehlikesi olabileceğini
söyledi ben sadece gece emziriyorum kzıımı onada yeni
başladım içime doğdu sanki tam odasınıda ayırmıştım
rahat edicem derken neyse hayırlısı artık eşim meğer dünden
razıymış çok sevindi hakkımızda hayırlısı artık
bide cinsiyetler farklıyken çocuk etkilenirmiş migi senn arkadaşınn
farklı mı oldu cinsiyetleri zeynep etkilenmedi benm yine kızım
olacak test yaptığımdada içime doğdu dedim kız olacak diye
ohhh hamarat kızımıza bak canım sen bi banada gelsene yaa ablan sana enerji depolamış ne güzelmerhaba kızlar
dun aksam ablamla konustum sana bi surprizim var dedi, ayarlamıs, biletleri almıs yarın sabah kahvaltıya bende, aslında soylemicekmis ama dayanamamıs, iyiki de soylemis oyle pat diye kapıda onları gorunce sevincten kalp krizi gecirebilirdimkucuk yegenimle geliyo buyugunu babanneye bırakcakmıs okulundan dolayı... bende gaza geldim evim de berbat durumdaydı sildim supurdum, lavabolar, klozetler, toz aldım, camasır astım kaldırdım, cerene balık-tahana pisirdim o arada bizede bi tencere yemek koydum, dus aldım he arada da cereni bi saat gezdirmeye cıkardım o arada market alısverisimi de yaptım. amma da is gormusum be say say bitmedi :) simdide cereni uyuttum ve totom ancak yer gordu pelte gibi olmusum yalnız, elimi kaldırmaya hlaim kalmamıs sanki, ama bi de kek yapıcam simdi oyy oyyy. neyse olsun bu yorgunluga deger ablam geliyo yegenim geliyooo 3 aydır gormuyorum cok ozlediiim,cerende cok mutlu olcak, cocugumda yalnızlktan cok sıkıldı..bu arada cerenin atesi 36lara dondu,hersey yolunda ve bizimde 5. ve 6. disler geliyo kabarmıslar. neyse kızlar ben gideyim kekimi yapayım ne yapcagıma da daha krar vermedim ama.... herkesee iyi gecelerr..
ndn taşınıyosun cnm hayırdırNasılsınız hatunlarr...
Duru yine sabahın köründe hortladı beni bir güzel yoğurdu ısırdımı, öptümü, dövdümü anlamadım. Ya kızlar biz bu veletlerle nasıl başedeceğiz bilemiyorum 1 saat oynadıktan sonra uykusu geldi ayağımda salladım üstünü örttüm baktım bu ann, gullii, ağuuu, dığğıll dığıll, diye sesler çıkarıyor çıldırdı meğersem benim yorganımla örtünmek istiyormuş hanım oda ağır kandıramadım neyse onunla örttüm baktım bu elini arkaya atıp çığlık atıyor nerdeyse tokadı basacaktım kıyamadım mmeeeğeerseeemmmmmm annem sallarken yastığı yanaklarına değiriyor yüzü gömülüyor yaa onu istiyormuş gülsemmi sinirlensemmi parmağında oynatıyor bizi falliikk..
Bizde bu hafta annemlere taşınıyor :(((( Duru için çok üzülüyorum orda hiç çocuk yok kuzenlerine alışkın tek kalacak çocuğum yaşlılarla...
hayırlısı olsun cnm güle güle kullanın :)günaydın kızlar güzel güneşli bir havada uyanmak ne güzel
kızlar bizim ve şevvalin yatak odası geldi bugün gidip bakmak için sabırsızlanıyorum ama
dış kapının anahtarı yokçat diye çatlıyacam meraktan
ayy ayy maşallah sanki genç kız şuna bakın ya :)
:) ilk okudupumda aklıma sezensezene dediğin gelmişti ayy fazla gülmiiimmmm de başıma gelmesin böyle sizleri görünce tısrttııııımmmmm :)kızlar naber
size bi haberim var..
sezensezen'le dalga gçerken ne kazası die geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim...
3. sıpam yolda anlayacağınız daha 25 yaşındayım napıcam ben yaaa
evet insan kaza geçirmeden anlamıyormuş demekki..bu arada ben onunla dalga geçerken hamileymişim zaten
sıkıntı yok benim için çok şükür 3 ede bakarım 5 ede ama kızıma haksızlık oldu diye düşünüyorum,sonuçta daha 1 yaşında ve kucak çocuğu..ee anne hamil olunca zor oluyor tabi bilmiyorum yaaa hayırlısı...korunduğumuz halde oldu bizim,Allah verince ne yaparsan yap engelleyemiyorsun
Maşallah canım kocaman delikanlı olmuş, anne oğul çok hoş çıkmışsınız, bakarsın 3. de uykucu çıkar bol bol uyursunuz, aslında şimdi hatta ettiğimin farkına vardım aman kucağa alışmasın aman sallamak zararlıymış diye diye alıştırmadım yanımda hiç yatırmadım memede uyumayı bırakınca da uytmak çok zorlaştı hiç yerinde sızıp kalmıyor, kendi kendine de uyuyamıyor. İnşallah birgün düzelir kızın 9. ayda memeyi bıraktı demiştin canım, bu bırakma işi nasıl oluyor hiç istemiyor mu yoksa sen teklif ettiğin halde almıyor mu? Oğlumu 1 yıldır emziriyorum ama keşke şu zamanlarda bıraksa iyi olur belki gece 2 saatte bir uyanıp meme emme durumumuz çözüme kavuşur, uyandığında emzirmezsem uyumuyor ağlıyor, zaten maşallah dişler iyice büyüdü emmeyi bırak çiğniyor resmen artık acı çekiyorum, şimdiye kadar aman bırakmasın emsin diye uğraştım vazgeçer diye çok korkardım şimdi de nasıl bırakacak diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin canım, duru için katlanacaksın, annen de haklı kadın aylardır evinden uzak, benimki zorla bir ay kaldı nasıl kaçacağını anlamadı şu eşimin omzu düzelse ben de gidecem memlekete çok yoruldum biraz orada sosyal ortam değişiklik iyi olur belki zaten bizim beyfendi evde bile zor uyuyor artık orda ne olur bilmem babası 1 aydır evde diye gündüz uykusu bile uyumak istemiyor yatak odasının önüne gelelim ağlıyor bir de bunlar küçük ne anlar diyorlar valla her bir şeyi anlıyorlarCanım , annem bende kalıyor duru ya bakmak için annemin evi soğuk olduğu için kışı bizde geçirdi duru için artık kalamam evime gitmek istiyorum dedi vede haklı allah binkere razı olsun eşimde yurt dışında çalışıyor yazı orda geçireceğiz ama otobüs saatleri yüzünden 1 saat geç gidecem birde daha uzakk :((((((( yapacak birşey yok..
Canım , annem bende kalıyor duru ya bakmak için annemin evi soğuk olduğu için kışı bizde geçirdi duru için artık kalamam evime gitmek istiyorum dedi vede haklı allah binkere razı olsun eşimde yurt dışında çalışıyor yazı orda geçireceğiz ama otobüs saatleri yüzünden 1 saat geç gidecem birde daha uzakk :((((((( yapacak birşey yok..
Canım , annem bende kalıyor duru ya bakmak için annemin evi soğuk olduğu için kışı bizde geçirdi duru için artık kalamam evime gitmek istiyorum dedi vede haklı allah binkere razı olsun eşimde yurt dışında çalışıyor yazı orda geçireceğiz ama otobüs saatleri yüzünden 1 saat geç gidecem birde daha uzakk :((((((( yapacak birşey yok..
c
:) ilk okudupumda aklıma sezensezene dediğin gelmişti ayy fazla gülmiiimmmm de başıma gelmesin böyle sizleri görünce tısrttııııımmmmm :)
olsun cnm hayırlısı olsun en iyisi 3 :) hayırlısıyla sağlıkla doğsunda dediğin gibi bende olursa tek üzüleceğim doyamadan diğerinin olmasına ve haksızlık olacak gibi ama şunuda düşünelim öyle bişey olsaydı Allah ım verirmiydi hiç korunmana rağmen millet olmuyo diye ne üzülüyo boşverrr vardır bundada bir hayır
hepsi güle güle büyüsünler inşallah
Eyidas canım,
elifin tütüsü bitti mi son halini göstermedin valla şu kızların kıyafeleri çok güzel oluyor, bir kızım olsun çok isterdim diye diye ben de hamile kalırmışım
kaç tane hamile var aramızda hıı
szensezen bide ben başka varmı bilmiyorum:44:
canım en son kızımdan once spiral kaymıştı benim,anesteziyle alınmıştı o yüzdn spiral taktırmadım bana iyi gelmiyor o kanamam çok oluyor...prezervatif ile korunuyorduk ama bazende eşim korunuyordu...dün sağlık ocağına gittim ön sevişmede oluşan sıvının içinde bile spermler varmış prezervatifi işe daha hiç koyulmadan takmak lazımmış,bi yerde hata ettik ama nerde
Allah kolaylık versin canım, duru için katlanacaksın, annen de haklı kadın aylardır evinden uzak, benimki zorla bir ay kaldı nasıl kaçacağını anlamadı şu eşimin omzu düzelse ben de gidecem memlekete çok yoruldum biraz orada sosyal ortam değişiklik iyi olur belki zaten bizim beyfendi evde bile zor uyuyor artık orda ne olur bilmem babası 1 aydır evde diye gündüz uykusu bile uyumak istemiyor yatak odasının önüne gelelim ağlıyor bir de bunlar küçük ne anlar diyorlar valla her bir şeyi anlıyorlar
zor bi durum gerçekten ama tabi annende haklı herkesin kendi evi başka oluyor
eşin daha gelmedi demi canım inşallah işi rast giderde sizde ev alabilirsiniz
annende haklı iyi dayanmış benim annem 1 hafta bile kalmaz duru içinde değişiklik olur
1 saat daha gec görecen kuzunu ama annenenede yazık
olacağı varmış canım sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş
senle 4 hamile oldu yanlış hatırlamıyorsam
Şaka yaptım canım, keşke benim 2 kızım olsa Allah oğluma uzun ömürler versin de ama kız çocukları bambaşka oluyor öylesine espiri yaptım. Allah hepimizn evlatlarını korusunserenay bence sen çok gülme senin eşinde bu ara sürekli evde sıradaki hamile sen olabilirsin
yeni eve yeni bebek demişsinya valla kızı erkeği aramıyorum demetinde dediği gibi allah olmayanlara çok isteyenlere versin inşallah rabbim bize verdi çok şükür iki güzel kız onları imanlı kuranlı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin bu zamanda evlat yetiştirmek çok zor rabim evlatlarımızla sınatmasın (amin)
Çok tatlı olmuş pembe pembe büyümüş maşallahbende kızıma tütü yapmıştım kızlar doğum gününde giydirdim Eki Görüntüle 696444
yok cnm kurdeleler eksikti onları istediğimiz gibi bulamadık onu alalım sonra yapıcaz bitsin eklicem, valla dediğin gibi kız başka oluyo cicili bicili giydirebiliyon ben doğumdan önce bi bebe firmasında çalışıyodum inan ordakileri almaktan maaşımı hep eksik alıyodum ev şimdş kıyafet dolu giydiremedim o ayrı :)Eyidas canım,
elifin tütüsü bitti mi son halini göstermedin valla şu kızların kıyafeleri çok güzel oluyor, bir kızım olsun çok isterdim diye diye ben de hamile kalırmışım
evet cnm erkek çocuk başka ama kız çocuğunu korumak apayrı Rabbim doğru yoldan ayırmasın hiç birini inşallahserenay bence sen çok gülme senin eşinde bu ara sürekli evde sıradaki hamile sen olabilirsin
yeni eve yeni bebek demişsinya valla kızı erkeği aramıyorum demetinde dediği gibi allah olmayanlara çok isteyenlere versin inşallah rabbim bize verdi çok şükür iki güzel kız onları imanlı kuranlı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin bu zamanda evlat yetiştirmek çok zor rabim evlatlarımızla sınatmasın (amin)
maşallah pek yakışmış şirineye :)bende kızıma tütü yapmıştım kızlar doğum gününde giydirdim Eki Görüntüle 696444
ayy üff valla çok haklıısın şimdi alındı alındı sonra çok zor bende istiyorum ama daha güncel borçları tam kapatamıyoruzki eve nerdeeeeee inş en kısa zamanda düzene girerde ev leniriz inşallahSağol canımm , duru da öyle eve birisi gelse yada gezmeye gitsek hayatta uyumaz sarhoş gibi olur...
Haklı kadıncağız benim yüzümdende kimseleri göremiyor aylardır herkes bana sitem ediyor...
Canım bu 3. gidişi önceki gitmelerde dükkan falan silahla taranmış zor kaçıp geldi burda işi düzgün olmayınca allahın hakkı 3 tür deyip gitti ama şükür şimdi düzelmiş oralar işide iyi gelmesinde çalışsın inşallah bir evimiz olur duru nun geleceği için şart yoksa ev kira okul masrafı falan çocuğa iyi bir gelecek sağlayamayız....
ohhh çıp çıp çıp oynar elifte bayılıyo suda oynamayaKızllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pazar ve pazartesi burada derece 31 ri gösteriyorrr2 gün önce yağmurr dolu fırtına vardı 2 günde yaz geldi valla yazın pişeceğizz buradaa....
Annemin evi avlulu doldurur leğeni atar duru yu içine gel keyfim gell
canım bende aynen ahsenimin dediğini diyesim geldii sana sırada ki sensin galibaŞaka yaptım canım, keşke benim 2 kızım olsa Allah oğluma uzun ömürler versin de ama kız çocukları bambaşka oluyor öylesine espiri yaptım. Allah hepimizn evlatlarını korusun
Yarın duru yu dr götüreceğim kan gurubunu ve diğer şeyleri öğrenmek için kulaklarınıda aradan çıkarsammı diyom havalar tam ısınmadan ama kanda alacaklar çocuğumm 2 şoku kaldırabilirmi acep :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?