2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canım ben oğlumu şimdiye kadar kimseye bırakmadım hatta hee uyandığında bile ben kaldırırım ama bazen uyumadığı günlerde ona elimde olmadan sert davranıp bağırıyorum malesef ayda yılda değil uyku vakti sürekli problem çıkarıyor gecede 8 defa uyanıyor emzirdiğim halde yatağa koyunca çıldırıyor artık sinirlerim bozuldu sürekli dişlerimi sıkıyorum bazen onu incitmekten korkuyorum bir yandan uykusuzum bir yandandan boyun fıtığı şimdidd göğüs uçlarım yara oldu çok üstüns düştüm oğlumun o da bana yapmadığı kadar eziyet ediyor canı sağolsun. Ama dört gözle bekliyorum ne zaman bana anne deyip sarılacak sevgime karşılık verecek

kurumuş olmayan ıslak kalıntılı tabak bırak derken neyi kastettin,yani sudan geçirmeden mi koyayım?

sen şimdi kesin yemeklerde rafine tuz yerine kaya tuzu ya da deniz tuzu kullanıyosundur,ben de almak istiyorum kaç zamandır ama nasıl kullanmıyosun,yemeklerde eriyo mu?salatalara falan koyarken robottan mı geçiriyosun ya da napıyosun?

Emziren annelere bir sorum olacaktı bebekleriniz sizi de çok dişliyor mu oğlum 2 haftadır canımı çok yakıyor neredeyse göğüs ucum kopacak şiş ve yara dolu emzirmeyi bırakmak istemiyorum da özellikle geceleri kabus gibi gece neredeyse 10 defaya yakın kalkıp emiyor. Annemlere geldiğimden beri şaf sçz dinlemiyor mama sandalyesinse durmuyor kırmadık şey bırakmadı 2 dk yerinde durmuyor uyuduğunda yatağa bırakıyorum hemen kalkıp ağlıyor yatakta kalmak istsmiyor ve burada emerek uyumaya alıştı başka türlü uyutamadım o yüDsn bütün geceemmek için uyanıyor vallahi tükendim ne zaman düzelecek. Başka evde kalınca böyle huy değiştirdimi bebekleriniz

bi kaç ay öncesinde ısırma girişimleri oldu oğlumun ama ısırırsan süt yok deyip memeyi çektim her seferinde,hiç ayy falan diye değişik mimikler yapmadım,öyle yapınca oyun sanıyolarmış,okuudğum bi yazıda öyle diyodu,otoriter ve düz bi ses tonuyla söylemek gerekiyomuş,canım yansa da belli etmedim ben yüz ifademle,net bi sesle söyledim ve her ısırmaya kalktığında çektim memeyi ,üst üste böyle yapınca anladı sanırım,artık ısırmıyo

kalıntı evet biraz kirli bırak demek istedim denemelik.. rafine edilmemiş kaya tuzu kullanıyorum bildiğin tuz sadece akışkan değil..ben sebze aldığım çiftlikten alıyorum ama başka yerlerde de vardır heralde..eniz tuzu himalaya tuzunun çoğu sahteymiş güvenmiyorum o yüzden..

her çocuğun karakteri farklı kabul edersek aslında daha mutlu oluruz sınır 2 yaş..2 yaşından sonra böyle sorunlarımız olmayacak.gel görki uykusuzluk gerçekten çok fecii..benim kız da poposuna çok şaplak yedi ne yapayım çok sinirleniyorum..deliriyor ağlaya ağlaya...biraz da evet rezil büyütmedik rahatlarına düşkünler aman rahatı bozulmasın aman hasta olmasın anne kucağını sonuna kadar kullansın..o yüzden sıkıntı çekiyoruz ama yine de ilerisi için böylesi gerekli..

Kızlar bir yakınımdan öğrenmiştim limonu dilim dilim yapıp bulaşık makinasının çatal kaşık bölümüne koyuyorum hem parlaklık veriyor hem kötü kokuyu alıyor ben ev temizliğinde sıvı doğal arap sabunu kullanıyorum hem kimyasal içermiyor hem de yerleri parlatıyor her yerde kullanılabiliyoe ahşap Parke fayans ta koltuk halı temizliğinde

kaya tuzu biraz daha iri oluyo ama di mi,yemeklerde sıcaktan erir pişerken de salatalarda ya da soğuk yiyecekler dökerken nasıl kullanıyosun,hemen erimiyo diye kalmış aklımda,toz haline nasıl getiriyosun,nette besin değeri kaybolmasın diye taş değirmende ya da seramik değirmende dövülmeli falan yazıyodu,ben robottan geçirmeyi düşündüm ama sen nasıl kullanıyosun?

hayır benimki ince kaya tuzu toz halinde çiftlikten aldım...herhangi bir eritme gerekmiyor..bence rafine edilmemiş olması yeterli besin değeri kaybolsun en azından zararlı olmasın zaten yediğimiz tüm sebze meyvede doğal tuz var

Son düzenleme:
bu arada netten baktım evet kalın olarak satılıyor..robottan geçirip serin karanlık ve kuru bir yerde saklayabilirsin..ben çiftlikte satıldığını görünce aldım hiç araştırmadım kendileri eziyorlarmış..çankırı mağarası tuzu..

Son düzenleme:

aynen ben de yasadim bir dönem aynı sorunu ben de miginin dediği gibi gözlerinin içine bakarak ısırdığında çektim..o mu etkili oldu yoksa kendiligndenmi unuttu bilemiyrm ama geçti.

aynen ben de yasadim bir dönem aynı sorunu ben de miginin dediği gibi gözlerinin içine bakarak ısırdığında çektim..o mu etkili oldu yoksa kendiligndenmi unuttu bilemiyrm ama geçti.

bi ara hülyam da çok yapardı sen ısırırsan ben de seni ısırırım dedim gösterdim nasıl olduğunu sonra vazgeçti

imkan derken sadece paradan bahsetmiyorum bizim orda parayı versen de alamazsın çünkü üretim yok
eşinle aynı lise derken eşin kim nerden mezun olmuş

srsnay bebeğinde reflü olmadığına emni misin benim kızım da gecede 10-15 hatta belki 20 defa kalkardı artık uyumadan onun tekrar uyanmasını beklerdim ve sabahları da 5 demeden kalkardı zombi gibiydim
istanbula uyku bozuklukuları uzmanına götürecektim bence doktoruna bu durumu hatırlat ve olmuyosa hala uyku bozuklukularına götür muhakkak evt bizim için de önemli ama bebekler için uyku yaşam kaynağı

Beloved sen olmasan bizi kim aydinlatacak böyle çok şanslıyız valla topik olarak :) simdi sizin yazdiklarinizi okuyup bulasik mak.sinin deterjan gözüne limon tuzu koydum bakalim nasil olacak... ben de dikkat etmeye çalisiyordum bi ara ama çabuk pes ettim galiba simdi oğlumun sagligi icin yine ipleri elime almam lazim... esimin tayiniyle istanbuldan gidicez bi seneye, oğlumu daha doğal şartlarda büyütürüm diye seviniyorum ben de... Rabbim bugünlerimizi aratmasin...

beni merak etmişsin sağol canım
akşam ağırladım misafilerimi ama atık iftar vakti ağlayacaktım belimin ağrısından mirayda azı dişi çıkarıyor sürekli ağladı dün ona bakayım yemek mi yapayım öldüm resmen neyse atlattık
ama çocukla misafir ağırlamak çok zor bidaha kimseyi çağıramam healde yemeğe oruçluyken ilaç da alamıyoum fıtıklarımın ağrısından öldüm pazartesi akşamı eşimin arkadaşı yemeğe çağırmış eşim demiş artık kusura bakmayın çocuğumuz fena eşim için iftar daveti çok zor oluyo biz hiç gelmeyelim demiş
adamda yok demiş siz ille gelceksiniz mecbur gitcez şimdi sonrada alabilirsem alırım yemeğe napiim

temizlik ürünleinden bahsedilmiş kızla ben hiç denemedim nomal deterjan kullanıyorum ama limon tuzuda temizliyorsa denenebilir aslında
sirkeyi duymuştum ama kokarsa diye cesaret edemedim sirke kokusundan midem bulanıyo benim çok
yerlede filan kullanıyoum ben çamaşır suyu başka tülü temiz olmucak gibi geliyor sanki içime sinmiyo

iyi atlatmışsın canım bende bel agrısı degilde baş dönmesi çok oluyor zaten sersem gibiyim birde koşturunca en son bayılacam sandım benimde son arkadaşları kaldı almam gerken ama hiç içimden gelmiyor
sende git canım olmadı seneye alırsın bizde arkadaşlarına gecen sene gitmiştik bu senede biz alalım dedik ama ahsende diş çıkartıyor bizim azı degil daha 5. dişimiz hiç bukadar huzursuz olmamıştı sıcaklardan heralde
karnı sırtına yapışmış sanki iştah kökten gitti birde onun sitresi ben iyice bunaldım bugünde büyük görümcem yemege çagırdı başım öyle agrıyorki şevvalinde kursu bitti illa bayramlık alalım diye tuturdu uf ne yapsam nerelere gitsem şaşırdım

valla bende senin gibiyim kızları okuyunca
benimde takıntım evden deterjan kokusu gelicek yoksa temiz olmamış gibi gelir
sirke bende deniye bilirim şu anda parlatıcı gözü dolu bitsin bir deniyeyim hiç degilse en son suda kulanıyor parlatıcıyı onu almamış oluruz
tuzda iyotlu tuz diye ne bileyim hep ondan kulanıyoruz annem kaya tuzu kulanıyor diye gitigimde bundan niye kullanıyorsun diye başının etini yerim iyotlu daha iyi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…