seni anlayabiliyorum canım benim kız akşama kadar yanında olmama rağmen böyle çalıştığım zaman iki kat fazla yapacak..ela da bence bu şekilde senden intikam alıyor..maalesef çalışan annelerin çocukları genelde böyle davranıyor..bırakıldıkları için anneye eziyet ediyorlar..ben geçen ay cemreyi ilk defa 6 saat kadar kardeşime bıraktım eve geldiğimde yüzüme bile bakmadı seslaniyorum çağırıyorum kafasını çeviriyor resmen trip attı..bende artık gideyim kızım bana gelmiyor bay bay dedim koşarak geldi bir sarıldı yavrum yaa offff acaba bebekken bıraksaydık daha mı iyiydi
ben de zaten o bloglardan okuyup başladım yalnız limon tuzum bitti..tekrar başlayacağım. sonucu yaz ben de merak ettim hatta kurumuş olmayan ıslak kalıntılı tabak kaşık bırak bakalım ne olacak ben denemiştim temizlemişti..
gerçekten solunum yolları hastalıklarının en büyük sebebi deterjan..ikincisi boğaz enfeksiyonu..deterjanın ç.ok kullanıldığı evlerde bademcik iltihabı daha fazla görülüyormuş..
Emziren annelere bir sorum olacaktı bebekleriniz sizi de çok dişliyor mu oğlum 2 haftadır canımı çok yakıyor neredeyse göğüs ucum kopacak şiş ve yara dolu emzirmeyi bırakmak istemiyorum da özellikle geceleri kabus gibi gece neredeyse 10 defaya yakın kalkıp emiyor. Annemlere geldiğimden beri şaf sçz dinlemiyor mama sandalyesinse durmuyor kırmadık şey bırakmadı 2 dk yerinde durmuyor uyuduğunda yatağa bırakıyorum hemen kalkıp ağlıyor yatakta kalmak istsmiyor ve burada emerek uyumaya alıştı başka türlü uyutamadım o yüDsn bütün geceemmek için uyanıyor vallahi tükendim ne zaman düzelecek. Başka evde kalınca böyle huy değiştirdimi bebekleriniz
sen şimdi kesin yemeklerde rafine tuz yerine kaya tuzu ya da deniz tuzu kullanıyosundur,ben de almak istiyorum kaç zamandır ama nasıl kullanmıyosun,yemeklerde eriyo mu?salatalara falan koyarken robottan mı geçiriyosun ya da napıyosun?
Canım ben oğlumu şimdiye kadar kimseye bırakmadım hatta hee uyandığında bile ben kaldırırım ama bazen uyumadığı günlerde ona elimde olmadan sert davranıp bağırıyorum malesef ayda yılda değil uyku vakti sürekli problem çıkarıyor gecede 8 defa uyanıyor emzirdiğim halde yatağa koyunca çıldırıyor artık sinirlerim bozuldu sürekli dişlerimi sıkıyorum bazen onu incitmekten korkuyorum bir yandan uykusuzum bir yandandan boyun fıtığı şimdidd göğüs uçlarım yara oldu çok üstüns düştüm oğlumun o da bana yapmadığı kadar eziyet ediyor canı sağolsun. Ama dört gözle bekliyorum ne zaman bana anne deyip sarılacak sevgime karşılık verecek
kalıntı evet biraz kirli bırak demek istedim denemelik.. rafine edilmemiş kaya tuzu kullanıyorum bildiğin tuz sadece akışkan değil..ben sebze aldığım çiftlikten alıyorum ama başka yerlerde de vardır heralde..eniz tuzu himalaya tuzunun çoğu sahteymiş güvenmiyorum o yüzden..
kaya tuzu biraz daha iri oluyo ama di mi,yemeklerde sıcaktan erir pişerken de salatalarda ya da soğuk yiyecekler dökerken nasıl kullanıyosun,hemen erimiyo diye kalmış aklımda,toz haline nasıl getiriyosun,nette besin değeri kaybolmasın diye taş değirmende ya da seramik değirmende dövülmeli falan yazıyodu,ben robottan geçirmeyi düşündüm ama sen nasıl kullanıyosun?
bi kaç ay öncesinde ısırma girişimleri oldu oğlumun ama ısırırsan süt yok deyip memeyi çektim her seferinde,hiç ayy falan diye değişik mimikler yapmadım,öyle yapınca oyun sanıyolarmış,okuudğum bi yazıda öyle diyodu,otoriter ve düz bi ses tonuyla söylemek gerekiyomuş,canım yansa da belli etmedim ben yüz ifademle,net bi sesle söyledim ve her ısırmaya kalktığında çektim memeyi ,üst üste böyle yapınca anladı sanırım,artık ısırmıyo
aynen ben de yasadim bir dönem aynı sorunu ben de miginin dediği gibi gözlerinin içine bakarak ısırdığında çektim..o mu etkili oldu yoksa kendiligndenmi unuttu bilemiyrm ama geçti.
uzuunn yıllardır ev kredisi ödüyoruz daha da ödeyeceğiz..inan çok fazla para gitmiyo sadece çevre müsait tavuğu 25 liraya kesti adam 3 ay oluyo daha bitmedi haftada bir yediriyorum..yumurta 50 kuruş..çiftlik ürünleri pahalı ama sadece kıza aldığım için ayda bir 150 liralık alışveriş yetiyo 1 kavanoz mercimeği 6 ayda anca yiyor..sebzeleri derin dondurucuya atıyorum...çevreyi iyi gözlemlemek gerekiyo bir de burası şehir ama yamaç kısımlarında yaşıyoruz tarım hayvancılık var..bu arada sen benim eşimle aynı liseen mezunsun galiba..
Canım ben oğlumu şimdiye kadar kimseye bırakmadım hatta hee uyandığında bile ben kaldırırım ama bazen uyumadığı günlerde ona elimde olmadan sert davranıp bağırıyorum malesef ayda yılda değil uyku vakti sürekli problem çıkarıyor gecede 8 defa uyanıyor emzirdiğim halde yatağa koyunca çıldırıyor artık sinirlerim bozuldu sürekli dişlerimi sıkıyorum bazen onu incitmekten korkuyorum bir yandan uykusuzum bir yandandan boyun fıtığı şimdidd göğüs uçlarım yara oldu çok üstüns düştüm oğlumun o da bana yapmadığı kadar eziyet ediyor canı sağolsun. Ama dört gözle bekliyorum ne zaman bana anne deyip sarılacak sevgime karşılık verecek
beni merak etmişsin sağol canım
akşam ağırladım misafilerimi ama atık iftar vakti ağlayacaktım belimin ağrısından mirayda azı dişi çıkarıyor sürekli ağladı dün ona bakayım yemek mi yapayım öldüm resmen neyse atlattık
ama çocukla misafir ağırlamak çok zor bidaha kimseyi çağıramam healde yemeğe oruçluyken ilaç da alamıyoum fıtıklarımın ağrısından öldümpazartesi akşamı eşimin arkadaşı yemeğe çağırmış eşim demiş artık kusura bakmayın çocuğumuz fena eşim için iftar daveti çok zor oluyo biz hiç gelmeyelim demiş
adamda yok demiş siz ille gelceksiniz mecbur gitcez şimdi sonrada alabilirsem alırım yemeğe napiim
temizlik ürünleinden bahsedilmiş kızla ben hiç denemedim nomal deterjan kullanıyorum ama limon tuzuda temizliyorsa denenebilir aslında
sirkeyi duymuştum ama kokarsa diye cesaret edemedim sirke kokusundan midem bulanıyo benim çok
yerlede filan kullanıyoum ben çamaşır suyu başka tülü temiz olmucak gibi geliyor sanki içime sinmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?