Geçmiş olsun canım adana da çınar 2 defa hastalanmıştı burun tıkanıklığı 10 gün sürmüştü çok fena bir şey cold mix damla burnuna sinomarin okyanus suyu ballı ıhlamur tavuk çorbası bir de sıcak bir banyo iyi gelmişti ama ilk günler zor tabigünaydın eyidas
valla bu gece bende cinnet gecirecektim ama allahtan babamız bugün çok yardımcı oldu yoksa tek idare edilecek gibi degildi her 10 dakikada bir aglıyarak uyandı desem yalan olmaz öksürük burun tıkalı hiç uyuyamadı tabi bizde
enson havlu ısıttım ütüyle sırtına vikis ayaklarının dibinede vikis sürdüm yatagada bi rampa yaptımnerdeyse dik uyudu biryandan buhar bu gece bize uyku yoktu en son kustu ve rahatladı 3 gibiydi uyuduk zaten 5 buçukta şevvali gönderiyorum şu ana ayakta uyuyor gibiyim ama ahsen cin gibi karşımda oturuyor
kızlar ben de mecburen reklam açıp yediriyorum,hayır demeden yediği şeyler makarna ve bazen de ekmek,onun dışında kahvaltıyı zaten yemiyo,reklam açıp oyalayarak yediriyoruz,çorbayı ve yoğurdu bazen yiyo bazen onu da yemiyo,mecburen yine rekklamla halldiyoz,uzmanlar acıkınca yer falan diyolar ama acıkınca memeye saldırıyo,e anne sütü de çok tok tutmuyo,valla ben reklamları kullanıyorum napayım,sizde de reklam olayı var mı yemek yedirirken?
oyy oyy hastalandınızmı geçmiş olsun cnm senin için şevvalin erken kalkması da seni daahda yoruyor perş. cuma tatilmi bari şevvalede en azından birz daha uyursun ahsen uyanana kadargünaydın eyidas
valla bu gece bende cinnet gecirecektim ama allahtan babamız bugün çok yardımcı oldu yoksa tek idare edilecek gibi degildi her 10 dakikada bir aglıyarak uyandı desem yalan olmaz öksürük burun tıkalı hiç uyuyamadı tabi bizde
enson havlu ısıttım ütüyle sırtına vikis ayaklarının dibinede vikis sürdüm yatagada bi rampa yaptımnerdeyse dik uyudu biryandan buhar bu gece bize uyku yoktu en son kustu ve rahatladı 3 gibiydi uyuduk zaten 5 buçukta şevvali gönderiyorum şu ana ayakta uyuyor gibiyim ama ahsen cin gibi karşımda oturuyor
cnm bıraksaydın bi dakka yağmurda ıslansın bakalım o zmn napıcak eve kaçacakmı yoksa gemezeeee dicekmi küçük hanım.Geçmiş olsun canım.. Duru nunda burnu tıkandımı çıldırıyor resmen murnummm murnumm diyorr ve hiç uyumuyor.. BU kadar enerjiyi nerden buluyorlar ya şaşırmamak elde değil.
Valla pazar günü duru hem benden hem babasından dayak yedi ama bizi resmen çıldırttı inan abartısız 1,5 saat ağladı gemeze gidecekmiş ( gezmeye) gidecemm , gidelimm diye ağlayıp durdu kızım yağmur ıslanırız diyoruz hayır anlamıyor neyse babası dayanamadı çilentinin altında götürdü bu sefer de bana ağlamış geldiler bana ağlamalı bir yüzle sürr sür dedi neyse gezdirdik biraz bu sefer içeri girmek istemiyor allahım çıldırttı bizi bütün gün ağladı , bağırdı , kendini yoldu gelde vurma bizde taştan değiliz yaniii...
Ahh canım ahh yapmıyoruyuz hangi çocuk makarna ya kızarmış patatese hayır der mesela çorbayı çok sever ama dönüp yüzüne bakmıyor yaa yemiyor yemiyor..
BU veletleri anlamak ne mümkünn..
uyurkenmi yataktan düşüyordu cnm valla var bu ara bizlerde bişiler ama hadi hayırlısıKizlar bizde sizdeniz uyku konusunda yine 3,5 da uyanip 6,5da uyuyor.bu sabah bide yataktan dusuyordu nasil hsvada yakaladim hala anlamis degilim.uyumusum sonra bi baktim elayi tutuyorum..bakiciya gotururken poseti dusurdum.corba kavonozu kirildi..bugun iyi gecmedi bizim..
kızlar ben de mecburen reklam açıp yediriyorum,hayır demeden yediği şeyler makarna ve bazen de ekmek,onun dışında kahvaltıyı zaten yemiyo,reklam açıp oyalayarak yediriyoruz,çorbayı ve yoğurdu bazen yiyo bazen onu da yemiyo,mecburen yine rekklamla halldiyoz,uzmanlar acıkınca yer falan diyolar ama acıkınca memeye saldırıyo,e anne sütü de çok tok tutmuyo,valla ben reklamları kullanıyorum napayım,sizde de reklam olayı var mı yemek yedirirken?
Ben de arada pepee aciyorum, bazen de önünde oyalanacak sey oluyo öyle yiyo corba filan... bizimkinin de favorisi ekmek, makarna, pilav, et, balik vs. Ne oluyo bu biciriklara acaba böyle...
oyy oyy hastalandınızmı geçmiş olsun cnm senin için şevvalin erken kalkması da seni daahda yoruyor perş. cuma tatilmi bari şevvalede en azından birz daha uyursun ahsen uyanana kadar
cnm bıraksaydın bi dakka yağmurda ıslansın bakalım o zmn napıcak eve kaçacakmı yoksa gemezeeee dicekmi küçük hanım.
uyurkenmi yataktan düşüyordu cnm valla var bu ara bizlerde bişiler ama hadi hayırlısı
bu gün çok uykusu var die akşam 7 lerde uyuttum o kadar ses yapmama rağmen uyudu 9 buçukta uyandı dedim bu kız uyumaz ama 12 lerde uykusunun geldiği sinyalini verdi hatta 11 den sonra , sinyal verdi ii güzel bende hazırladım onu uyutmaya aldım yanıma yatırdım uyutmaya çalışıyorum saat oldu 1 yok uyumuyor yatakta bi o yana bi bu yana yatıyor benim içim geçiyor o hala yok çorabını çıkarıyor yok yatakta öbür taraflara atıyor kendini yatıyor oldumu sana saat 2 en sonunda tekrar deniim dedim yok yok yok yine çıldırdım attım onu yatağına durdu biraz sonra bağırmaya başladı bana saklanmıştım görremediya beni bide almaynca ağlamaya başladı iyice deli oldum en sonunda bağır çağır aldım yatağından bu sefer uyudu 3 e geliyordu uyuduğunda ama hiç sabrım kalmıyor, çocuğa bağırıyorumama dayanamıyorum ve sizlerde öylesiniz nasıl bi dönemdeyiz havadanmı sudanmı ne bu ya napıcaz kızlar yokmu bi çaresi
suyu seviyor küçük hanımdesene ahh cnm Allah kolaylık versin sana çok şkerler ama çokta fırllama ve ayrıca çok zekilerrNe mutlu canım duru yu inankii kandırmak mümkün değil zaten televizyon ile arası hiç iyi değil normalde çorbayı çok sever ama yemedimi yemiyor işte 1 ay oldu doğru dürüst hiç birşey yemiyor mama hariç inan çıldıracam..
Duru cadısı ne reklam ne pepe ne meme ::))))) yok anam yok yemedimi dokk dok diyor dün zorla yarım kase çorba içirdim normalde kendisi ister di benden..
Ahh canım ahh bırakmazmıyız çilenti biraz hızlandı kızım diyorum hadi dokkk ıııı ıııııı diyor birde yüzüne değince hoşuna giyor cadının...
havalarda ztn soğudu hasta olmayan yok cnm yaBugün hiç enerjim yok iş yerinde temizlik yapmam lazım onada gücüm yok zaten evde iş ellemiyorm allah annemden razı olsun...
Çok şükür duru dün iyi uyudu 2 gibi uyandı ayağımda salladım yarım saat falan uyudu sanırım midesi bulanıyordu yine üşütüyor sanırım...
valla yanlış deselerde bende tv açarak yediriyorum arada yada camın önünde yada muslugu acıyorum ahsen oynarken suyla bikaç kaşık birde bizde kıskançlık çok şevval yiyecek filan diyincede 2 3 kaşık gidiyor
sevdigi şeylerde degişiyor bunu hiç yemez derim bir bakarım yedi çok sevdigi birşeyi zorlasamda yemez o anki ruh haline bağlı küçük hanımın
ya kızlar ilk uyudugunda ben ahsene uyku tulumunu giydirmiyorum çok terliyor sürekli döndügü için ben uyurken giydirip öyle yatıyorum eşim erken uyudu sabah erken kalkıyor birde yorgundu bende tv karşısında uyumuşum bir kalktım ahsen ağlıyor arada 2 saat geçmiş çocuk buz gibi üstü açık zaten hastaydı şimdi daha kötü olucak
malesef şevvalin okulu tatil degil birde ahseni kafaya taktım bu gece hiç uyumadım sürekli üzerini örtmek için uyandım durdum
hiç daha önce böyle yapmamıştım bi önceki gündende uykusuz olunca eşimde bende uyuyup kalmışız inşallah daha kötüye gitmezsuyu seviyor küçük hanımdesene ahh cnm Allah kolaylık versin sana çok şkerler ama çokta fırllama ve ayrıca çok zekilerr
havalarda ztn soğudu hasta olmayan yok cnm ya
sizde bizim durumu yapmışsınız cnm bende çok öle yapıyorum ayy inş dahada ilerlemez cnm ya öksürüğü geçmeyince elifin ben mecbur antibiyotiğe başladım korktum tekrar bronşioliti azacak diye bi yerde mecbur kalıyoruz sende olmadı bi dr. ve antibiyotik yaparsın geçmezse
hadi ya tüh en azından o kadar erken kalkmazdın ztn böyle uyumaya uyumaya bizim sinirler iyice bozuluyor sonra en ufak şeyde dayanamıyoruz patlıyoruz
Eyidas canim elada uykuya dalmisti uykusunda donunce dusuyordu galiba..ben onu tuttugumda gozleri kapaliydi.ikimizde dalmisiz 6:30da..ee uc saat uyanik kalinca sizdik ana kiz:))
Kizlar yaa banyo sizde ne durumda..bizde resmen iskenceye dondu..ela her banyoda agliyor.cildircak gibi hemde..kuveti dolduruyorum biraz oynuyor sonra yikanma ya basladimi basiyor feryadi( o nedenle haftada iki kez yikiyom..birde bu sene evim cok sicak derece 28 lerde ve pisiyoruz..elaya ince giydiriyorum hatta tek ustune carsaf ortuyom yinede cok terliyor..bebekliginden beri terliyor yaa..sonrada buz gibi oluyor ( bende yorgunluktan dalip gidiyorum o aglayana kadar
Birde yemekten bahsedeyim..bizde artik ara ogun falan yok..sabah ilk uyaninca mutlaka mama, 10da bakicida kahvalti (hala bulamac yoksa doymuyor ) oglen corba.bide sut veriyorum Muzlu cilekli ne varsa..aksam bizle ne varsa bir iki atistirir..zorlamiyorum artik..sonra yogurt veya meyve yeriz ailece:)) en son mama ve yatis..bakicida baska bisey yiyormu bilmem eline falan veriyormudur sanmam ama..bizim boyle..bende ikigune bir mutlaka sulu yemek yapiyorum..isten dolayi tek gunluk yapmiyom.bi yaptigimi iki gun yiyoz valla:))
inş gitmez cnm , keşke sizede tatil olsaymış gerçektenhiç daha önce böyle yapmamıştım bi önceki gündende uykusuz olunca eşimde bende uyuyup kalmışız inşallah daha kötüye gitmez
şimdi bi arkadaş aramış bugün okulyok gel kahvaltıya diye dedim bende şansmı var şevvalin okulu tatil degil
vvalla bende normalde hiç kızmıyacagım şeylere bile bir bakıyorum sinirlenmişim
cnm elif suyu seviyor takiiii yüzünü saçını yıkayana kadar saçı yıkanmaya başlayınca başlıyor ağlamaya o yüzden onuen sonaa bırakıyoruzEyidas canim elada uykuya dalmisti uykusunda donunce dusuyordu galiba..ben onu tuttugumda gozleri kapaliydi.ikimizde dalmisiz 6:30da..ee uc saat uyanik kalinca sizdik ana kiz:))
Kizlar yaa banyo sizde ne durumda..bizde resmen iskenceye dondu..ela her banyoda agliyor.cildircak gibi hemde..kuveti dolduruyorum biraz oynuyor sonra yikanma ya basladimi basiyor feryadi( o nedenle haftada iki kez yikiyom..birde bu sene evim cok sicak derece 28 lerde ve pisiyoruz..elaya ince giydiriyorum hatta tek ustune carsaf ortuyom yinedcnme cok terliyor..bebekliginden beri terliyor yaa..sonrada buz gibi oluyor ( bende yorgunluktan dalip gidiyorum o aglayana kadar
Birde yemekten bahsedeyim..bizde artik ara ogun falan yok..sabah ilk uyaninca mutlaka mama, 10da bakicida kahvalti (hala bulamac yoksa doymuyor ) oglen corba.bide sut veriyorum Muzlu cilekli ne varsa..aksam bizle ne varsa bir iki atistirir..zorlamiyorum artik..sonra yogurt veya meyve yeriz ailece:)) en son mama ve yatis..bakicida baska bisey yiyormu bilmem eline falan veriyormudur sanmam ama..bizim boyle..bende ikigune bir mutlaka sulu yemek yapiyorum..isten dolayi tek gunluk yapmiyom.bi yaptigimi iki gun yiyoz valla:))
selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun mirayda hasta burnu akıyor öksürüyor bişi yemek istemiyor doktora gittik ilaç verdi cumaya kadar kullan geçmezse antibiyotik başlıcaz dedi gece uyumuyoruz sürekli sallamamı istiyor bu da yeni çıktı kendi kendine uyuyan çocuk şimdi oturup ağlıyor ben sallayana kadar yukarıda yazdıklarınızı okudumda sanki ben yazmış gibiyim bu nisan bebekleri böyle demekki allah yardımcımız olsun
Kızlarr ben de hastayim, bi türlü de atlatamadim Besirin de burnu tıkaniyor galiba bugün serum fizyolojik sıktım ama çok ağlıyor, uyurken damlatsak olmaz dimi yanlis bi yerlere gider heralde...
Eyidas canim elada uykuya dalmisti uykusunda donunce dusuyordu galiba..ben onu tuttugumda gozleri kapaliydi.ikimizde dalmisiz 6:30da..ee uc saat uyanik kalinca sizdik ana kiz:))
Kizlar yaa banyo sizde ne durumda..bizde resmen iskenceye dondu..ela her banyoda agliyor.cildircak gibi hemde..kuveti dolduruyorum biraz oynuyor sonra yikanma ya basladimi basiyor feryadi( o nedenle haftada iki kez yikiyom..birde bu sene evim cok sicak derece 28 lerde ve pisiyoruz..elaya ince giydiriyorum hatta tek ustune carsaf ortuyom yinede cok terliyor..bebekliginden beri terliyor yaa..sonrada buz gibi oluyor ( bende yorgunluktan dalip gidiyorum o aglayana kadar
canım çok az degil mama agırlıklı kilo alımıda iyiyse hiç dert etme bizimki gr la alıyor hasta olunca kiloyla veriyorinş gitmez cnm , keşke sizede tatil olsaymış gerçekten
cnm elif suyu seviyor takiiii yüzünü saçını yıkayana kadar saçı yıkanmaya başlayınca başlıyor ağlamaya o yüzden onuen sonaa bırakıyoruz
bizde yemekse şöyle 9:30 da mama , öğlen kahvaltı , akşam üstü çorba , bizimle yemeklerden yiyor sonra 9:30 da yine mama gecede süt sanırım çok tek düzeyiz aralarda meyvede yiyor sizinkileri okuyunca bizimki çokmu basit kaldı ne, ben daha çok versem çocuğa iyice şişecek kilo da aldı şişti yine yanaklar
Selam güzel hatunlar nasılsınız ben çalkantılı ve bulantılıyımm..
KIzlar korktuğum başıma geldi dün duruyu öperken tükmüğü ağzıma geldi bir öğürdüm nasıl kötü oldum nasılkızımdan gözümün nurundan tiksindim yaa 1 saat kendime gelemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?